Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat


Musafir

/ #626

2015-11-15 19:30

Atât timp cât Statele unite ale Americii , locul nașterii democrației , nu are partide etnice , și este o țară cosmopolită cu foarte multe etnii reprezentate de un număr impresionant de oameni , de ce am fi noi cu moț ? S-a uitat ce ne-a făcut fostul ministru al sănătății din UDMR ? Se uită că etnicii din România sunt masă de manevră pentru a servii scopurilor oculte a diverselor partide politice ? Am fost în Satu-Mare , la un hotel , iar în momentul în care am comandat o bere la bar toți cei aflați la bar s-au întors spre mine foarte enervați . Cum am îndrăznit să vorbesc în română ! Stau și mă întreb : Satu-Mare nu mai e pe harta României sau ce ?
Nu mai suntem siguri în propria noastră țară ?
Etnicilor care nu le comvine traiul în România sunt liberi să meargă unde vor ei , așa după cum sugera Putin în Rusia etnicilor de acolo . Nu e normal ? Nu sunt pro Putin dar, frate cine locuiește în România , țară democrată , adică minoritatea se supune majorității , trebuie să respecte legile românești și pe români .
UDMR-ul nu a făcut altceva decât ce fac și celelalte partide : să-și îmbogățească proprii lideri și să atenteze la siguranța statului român prin toate atitudinile și acțiunile membrilor și a liderilor ei .
Ca atare , nu își are rostul de a ființa ! Și UDMR și orice alt partid etnic în România ar trebui să dispară !
Ce-ar însemna dacă în România s-ar înfința un partid român naționalist , nu ? De ce nu ? Un partid strict al românilor și care să promoveze românismul și interesele românilor , dacă am considera poporul român , strict numai etnia română, ca o etnie?



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...