Referendum limitare privilegii parlamentari

Maria S

/ #719 Adevarul nu e nici pur si nici simplu, e relativ

2015-10-25 17:43

Acum, ma gandesc ca oricare dintre noi, odata ajuns intr-o functie de genul asta, isi doreste anumite diferentieri fata de celelalte functii/profesii. Pe de-o parte, sunt o haita de hoti dar pe de alta parte, nu e deloc in regula sa fie tratati la nivelul salariului mediu. Asta e valabil in orice stat, fie ca vrem, fie ca nu. Ei sunt alesi, votati de noi, intr-un fel, desi nu ne convine, ei suntem NOI. 

Sunt de acoord cu privilegiile cum ar fi: salariu ceva mai mare (la nivelul la care era, era arhisuficient), diurna, cazare, masina de serviciu ( la vechiul nivel). De astea cred ca ar fi normal sa beneficieze, daca luam in considerare ca sunt unica autoritate leguitoare a tarii (asa stramba cum e).

In rest, ce-au facut in ultima perioada, te lasa fara cuvinte. Multi dintre noi aproape ca si-au epuizat "vorbele de duh".... Nu mai e nici amuzant, nici de amanat, nici de descusut si studiat. Daca NOI, opinia publica, nu ne vom mobiliza si nu vom avea o reactie ferma, la anul pe vremea asta vom fi calcati toti in picioare. 

Mereu avem impresia ca ne vom putea strecura dar nu stiu daca ne va reusi mereu asta.