DEMISIA DE ONOARE DOMNULE GABRIEL OPREA

NSPNTJ

/ #14 Știți ce presupune Onoarea?

2015-10-24 20:57

1. Oare ați înțeles ceva până la această vârstă ca să vorbiți despre Onoare?

2. Nu mai dați vina pe alții pentru prostiile pe care le facem singuri

3. Trebuia să ne spuneți dacă prin Procedură "patriotul național" avea dreptul legal la o escortă și din câți oameni și cu ce dotare trebuia să fie legat de această excortă.

4. Vina că polițistul a căzut în groapă nu o putem pune pe seama celorlalți decât dacă vreun coleg din excortă l-a șicanat cumva.

5. Vina că toate drumurile sunt pline de gropi este a noastră a tuturor căci de 26 de ani excrocii au furat câteva mii de miliarde de euro cu complicitatea aleșilor noștri (mulți excroci sau trădători și ei) pe o "bere și trei mici". Dar noi nu înțelegem nici ce înseamnă Onoarea deoarece majoritatea nu ne respectăm pe noi și astfel nu putem respecta pe ceilalți dacă ar fi cazul că ar merita un minim de respect.

6. Milioane apărăm și susținem un premier excroc și pușcăriabil a cărui odraslă este botezată de "patriotul nostru" care apără "interesul național" stând în guvern cu pușcăriabili.

7. Să ne amintim cât timp am pupat în xur pe mentorii actualului premier din care unul pătat cu sângele a mii de români iar altul un premier pușcăriaș care a dat petrolul pe nimic și pe treizeci de ani la excrocii și obrăznicăturile de hasburgi care ne-au iobăgit și furat sute de ani pe cei pe care nu i-au exterminat. Și este doar un exemplu de de s-a mătrășit doar în perioada 2001-2004 căci vorbesc deja la pereți ca să mai dau iar alte exemple de trădare națională petrecute în aceeași perioadă sau în ultimii 26 de ani de inconștiență și isterie colectivă!