NU legii anti-defaimare sociala


Musafir

/ #75

2015-10-09 09:42

Legea lui Dragnea a trecut tacit de Senat... Din păcate ziarele și televiziunile tac, precum peștii. Legea este pentru noi, persoane fizice. Nu vom mai putea exprima opinii despre nimic De exemplu grupări religioase. Păi unele secte sunt de-a dreptul halucinante, nu vom mai putea spune asta. Sataniștii profanează morminte, ne vom face că nu vedem sau că asta nu este deranjant, există o sectă care refuză transfuziile, e normal să lași un copil cu șanse la viață să moară, nu?... Mai poți spune ceva despre profetul musulman cu mai multe neveste, Aisha avea doar șase ani când a fost măritată cu el...
Vorbim apoi despre homosexuali, pedofili. Vorbiți cu un specialist. Copilul mic trece prin mai multe faze, în care își duce mânuța la gură (faza orală) la organele sexuale (faza anală), Dacă atunci suferă un traumatism poate rămâne blocat afectiv acolo, acolo va simți plăcerea. Dacă blocajul afectiv intervine la o vârstă mai mare, acolo rămâne blocat afectiv, la 10 ani, 12 ani și se va simți atras numai de persoane de această vârstă. Gura specialiștilor care tratează astfel de afecțiuni este pecetluită.
Bancurile pot și ele intra la defăimare, că unele sunt despre evrei, țigani, unguril... , cum să defăimezi minoritățile? Gata, punem umorul în pod!
Vorbim și despre clasa politică. Nu vom mai putea să criticăm nimic, pentru că totul va putea intra la defăimare.Face Parlamentul o lege proastă, dar nu poți să spui că parlamentarii sunt proști. Face Parlamentul o lege care încalcă Constituția, lucru pe care tu îl vezi, dar ei ca legiuitori nu îl văd, taci, ca să nu le aduci ofensă... Și nici să te întrebi dacă sunt trădători de neam și de țară... Așa se închid multe guri ale unor oameni care chiar sunt personalități. Cine poate risca să plătească 60000 lei pentru a spune românilor adevărul? Când salariile din România sunt și de 60 de ori mai mici?! Nici Ceaușescu, pantofarul cu patru clase, nu a avut curajul să scoată o astfel de lege... Am suficient discernământ ca fac deosebirea între a jigni gratuit pe cineva și a critica ceva, a-ți spune părerea despre ceva când ți se pare că nu este conform normalității. Legea nu o va face.