SOLICIT DEMISIA LUI IOHANNIS.CINE ISI IUBESTE TARA,VA SEMNA PETITIA!


Musafir

/ #230

2015-07-28 22:00

Nu sunt de acord cu acest presedinte,care este marioneta grupurilor malefice,nu vrea binele si dezvoltarea tarii si a semenilor.Saracul de el si-a vandut sufletul satanei,pentru bani,putere,etc......Vreau un presedinte ales de popor,credincios,sincer,corect,care vrea binele si dezvoltarea tarii si a semenilor.De aceea vreau sa incurajez acest popor care a fost batjocorit,umilit,furat.....sa nu mai aplece capul raului-minciunii-urii,dezbinarii,ce SA NE UNIM CU TOTII IN RUGACIUNE,SA NE INTARIM IN CREDINTA SI SA NE RIDICAM PRIVIREA SPRE CER DE UNDE NE VA VENI TOT AJUTORUL,SALVAREA,MANTUIREA ,DEZVOLTAREA-PACEA SI PROSPERITATEA TARII.

Vreau sa va informez si sa va incurajez ca Tatal Ceresc iubeste Romania,Ardealul este Gradina Maicii Domnului si daca ne rugam cu credinta,ne unim pentru binele tarii atunci in curand va interveni intr-un mod miraculos Tatal Ceresc si ne va scapa de totii raufacatorii...

Profit de aceasta ocazie foarte importanta,sa va transmit o parte dintr-un mesaj Divin cu privire la Romania.

IN CURAND VA INTERVENI TATAL CERESC,INTR-UN MOD MIRACULOS,VA INTARI FOARTE MULTE SUFLETE IN CREDINTA SI INTELEPCIUNE,SA AIBA CURAJUL SI TARIA SA INFUNTE RAUL-MINCIUNA-DESTRAMAREA.........VOR CADEA RAND PE RAND MULTE CAPETE,NU VA MAI TOLERA NIMIC RAU.RUGATI-*VA,INTARITI-VA IN CREDINTA SI LUPTATI IMPOTRIVA NEDREPTATII.NU VA MAI APLECATI CAPUL RAULUI,FITI CURAJOSI,DREPTI  SI VETI REUSI SA INVINGETI SI SA CONDUCEM TARA SI LOCUITORII EI,SPRE BINE-PACE-DEZVOLTARE.

IN CURAND VA CADEA UN LIDER FOARTE IMPORTANT A GRUPURILOR MALEFICE SI ATUNCI SE VA CREEA PANICA IN JURUL LOR SI DEZORIENTATI VOR CEDA SI MULTI VOR FUGI DIN TARA DE FRICA....SI NICI NU SE VOR MAI INTOARCE.

Poate o sa postez tot mesajul,momentan atat....m-am consultat si  cu un vazator de duh si mi-a confirmat ca este adevarat.

AVETI CREDINTA-RUGATI-VA SI VOM REUSI,SA NU VA FIE FRICA DE CEL RAU,Romania este o tara binecuvantata,are unul din cei mai puternici Ingeri protectori,sa cerem ajutorul ingerilor,sa lege toti demonii din tara si ne vor asculta si ajuta.
Doar prin credinta,si cu ajutorul Bunului Dumnezeu,a Ingerilor,Isus.Romania va deveni ceea ce este si va fi Gradina Maicii Domnului si va curata gradina de tot raul si va zdrobi capul sarpelui.

NU VA FIE FRICA,SATANA ESTE PUTERNIC,DAR DACA NE RUGAM CU CREDINTA,SA NU UITAM CA DUMNEZEU ESTE ATOTPUTERNIC! DOAMNE AJUTA-NE!