Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat


Musafir

/ #531

2015-01-06 21:05

Nu ROMANIA are nevoie de minoritati ci ele au nevoie ca Romania sa-i primeasca, ofere adapost, locuri de munca si hrana; In Romania traiesc doar romani!"
Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI si nu va mai intoarceti. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care va adoptat si va permis sa locuiti aici .
Nicio data sa nu uitati ca in Romania traieste poporul roman, iar poporul roman nu admite nici un afront al unei minoritati; acestea trebuie sa respecte Romania, pe romani si legile fara sa ceara favoruri speciale sub pretextul ca sunt discriminati sau ca vor teritorii rupte din Romania; CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SA PARASEASCA IMEDIAT ROMANIA SI SA SE INTOARCA ACOLO DE UNDE AU VENIT INAINTASII LOR!!!
Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Tricolorul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate romaneasca, LIBERATATEA DE A PLECA.
Vom accepta prezenta voastra in Romania fara a va intreba de unde ati venit. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.
"Etnicii maghiari si nu Romanii TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Va convine sau nu, asta este situatia. Suntem satui de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi de etnie maghiara si a pretentiilor acestora. Datorita revendicarilor acestei etnii si a policii UDMR-u-lui suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii romanilor.
Majoritatea romanilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta tara, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca limba romana este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat limba romana este limba noastra oficiala.
Limba oficiala de stat este ROMANA, nu maghiara, bulgara, rusa, graca, engleza, sau orice alta limba. In concluzie, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba sau parasiti Romania !



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...