MĂRIŢI ALOCAŢIILE COPIILOR!

ELEV/COPIL

/ #189 Alocatie

2014-02-03 18:46

Sunt elev. As vrea sa imi spun parerea aici..poate cineva va observa..Chestia e ca noi(elevii/copii) avem doar 42 de lei alocatia, respectiv 40 de lei..pentru ca cei 2 lei..postarita/postasul stramba din nas cand astepti sa ii scoata, nici pe cei 2 lei amarati nu vrea sa ii dea..Multi ii lasa "spaga" aceii 2 lei, este inadmisibil. Cum sa iti ajunga 42 de lei pe luna, pentru : Haine, mancare si abonament pentru, metrou sau ratb ?! Sa spunem ca na..mancarea si hainele sunt oferite de parinti..pentru ca asa trebuie, dar alti copii nici macar nu si-au vazut alocatia vreo data..pentru ca este luata de parinti, pentru a platii utilitatile. Daca esti adolescent vrei sa mergi si tu la un film(dar de asta nu prea vreau sa discut, pentru ca multi vor comenta..)costa foarte mult, un bilet este in jur de 20 de lei..Sa nu mai dam exemple din alte tari..europene..pentru ca copii de acolo au cel putin 200 EURO, alocatia, la noi ca la nimeni, plus de asta cred ca suntem printre putinele tari europene care in unele locuri(sate) din tara nu exista CURENT sau APA CURENTA !!! Cum este posibil asa ceva?! Nu imi dau seama..in ce secol traim..daca NOI(copii) suntem viitoru sa stiti ca sigur cel putin 70% dintre copii din romania se vad in alta tara la adolescenta sau maturitate, nimeni nu isi doreste sa creasca in tara asta de rahat..in ciuda peisajelor si locurilor frumoase..Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca ce am scris si imi cer scuze pentru greselile gramaticale(daca exista). UN COPIL !