VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014


Musafir

/ #40 Re: da tu banu

2014-01-17 23:32

#32: - da tu banu

Nu e chiar asa.. aici s-au facut niste operatiuni de frauda majore..    Intai de toate, o firma de consultanta, care nici nu a fost pe teren, a facut un proiect/studiu de fezabilitate pentru care Statul a donat 1 milion de euro.    Apoi au gasit firma constructoare, din Deva, care avea putere financiara si a executat lucrarile pe banii ei, privati. Totusi, acestei firme Prefectura Suceava i-a mai "capusat" doua firme din zona, firme care insa nu au fost deloc la fata locului, pe santier, doar au incasat niste bani.  In fine, firma constructoare trebuia sa inceapa lucrarile pe banii ei, iar apoi sa ii fie decontate lucrarile. Lucrarea s-a facut, dar Guvernul nu a mai virat banii...   asa ca Primaria Campulung Moldovenesc trebuie sa plateasca lucrarile de pana acum... aceste lucrari se estimeaza la peste 9 milioane euro.   
In momentul de fata nici un privat nu ar vrea sa ia in custodie aceasta partie, deoarece nu se stie valoarea exacta, actuala a acestui proiect... S-au cheltuit 10 milioane de euro, dar in stil romanesc...    Totusi, lucrarea poate sa fie de fapt 5 milioane, iar restul de 5 sa fie doar facturi umflate....       Nimeni nu va lua pe orbeste un proiect in litigiu, si fara un audit.  
Ar fi prioritar sa se plateasca ceea ce s-a promis...   Acest proiect e mai prioritar decat cele 2,1 milioane de Euro dati in Decembrie, la ceas de taina, catre Biserica Ortodoxa Romana.   Acest proiect, odata finalizat, va aduce sume enorme catre bugetul local si de stat.   Nici nu va inchipuiti cati bani pierde Romania din cauza ca românii pasionati de ski cheltuie sume colosale in strainatate, in loc sa le cheltuie in Romania....   Si nu intinde nimeni mana..   doar ne cerem drepturile...   Sunt banii nostri, ca si ai tai!