VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014

state vasile

/ #12 GRAPINI PUNE CRUCE SI VREA SA NE IA ORICE SPERANTA DE VIITOR

2014-01-16 08:39

Ministrul Grapini s-a rastit la jurnalisti si autoritatile locale


I. G. | Publicat: 27 Iul 2013, 13:28 | Actualizat: acum 6 luni | 12 comentarii


Maria_GrapiniMinistrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, s-a aflat sambata intr-o vizita la partia de schi de la Campulung Moldovenesc.

Grapini a avut o reactie ciudata la adresa jurnalistilor si reprezentantilor autoritatii locale aflati la eveniment, rastindu-se la toti cei din jur.
Vizita ministrului a fost organizata pentru a identifica posibilitati de finantare pentru partia de schi de pe Rarau, insa evenimentul nu s-a desfasurat conform planului.

Potrivit jurnalistilor de la Monitorul de Campulung, Maria Grapini, vizibil iriatata, s-a rastit la ziaristi, spunandu-le ca nu ar fi trebuit sa fie de fata, pentru ca nu stiu sa puna intrebari.


Grapini le-a reprosat autoritatilor locale din Campulung ca au pus-o in pericol, dupa ce acestea s-au abatut de la programul si traseul anuntat si au dus-o pe drumul Izvorul Alb, pana pe partia in constructie.

Ea a precizat ca se astepta la „o discutie civilizata la birou, cu plansele pe masa” si nu sa fie plimbata pe coclauri prin noroi.
La finalul vizitei, ministrul Tursimului le-a transmis oficialilor locali ca poate sa ii ajute si ca trebuie sa-si gaseasca singuri finantare pentru partie.

Ea a tinut sa precizeze ca „fostul primar sau cine a initiat proiectul partiei a fost un inconstient”.