S.O.S. familia!


Musafir

/ #2531

2013-09-13 10:22

VIDEO: Sindromul Kinsey

Acest documentar arată cum „Rapoartele Kinsey” (studiile asupra sexualității umane, publicate de Kinsey în anii 1950 și considerate principala sa operă, n. tr.) au fost folosite ca să se schimbe legi privitoare la infracțiunile sexuale din America, ceea ce a dus de nenumărate ori la sentințe minime acordate violatorilor și pedofililor. Filmul explică în ce mod datele oferite de Kinsey au pus temelia educației sexuale – prin formarea în sexualitatea umană a unor profesori, psihologi și chiar a unor preoți catolici. Care au fost consecințele? Și pe ce sunt bazate cercetările lui Kinsey?

Poate cel mai tulburător fapt este că Alfred Kinsey a fost acuzat de instigarea pedofililor să înregistreze reacțiile copiilor violați – totul în numele „științei”. Informația din aceste infracțiuni a fost înregistrată în celebrul „tabel 34” al lucrării lui Kinsey, „Comportamentul sexual al bărbatului” („Sexual Behavior in the Human Male”). Cum pot oare legiuitorii să folosească un asemenea document că să definească parametrii morali ai societății noastre? (americane, n.t.).

„’Sindromul Kinsey’ trebuie neapărat văzut de orice persoană căreia îi păsa de declinul rapid al culturii noastre. Acest film stă la bază curiculei ‘Comportamentul sexual și legea’ – curs pe care îl predau la Facultatea de Drept de la Universitatea Liberty. După cum ilustrează documentarul, există o Americă înainte de Kinsey și o Americă după Kinsey. Din păcate, noi trăim în cea din urmă. Majoritatea instituțiilor elitiste: tribunalele, media, științele, industria de divertisment și altele – se bazează pe cercetările total discreditate ale lui Kinsey, că să îndepărteze America de la idealurile etice (sexuale) Iudeo-Creștine înspre o vedere secular-umanistă, relativa din punct de vedere moral. Filmul ‘Sindromul Kinsey’ a ajutat la expunerea lui Alfred Kinsey și a operei sale de o viață că fiind o adevărată fraudă”.

http://www.culturavietii.ro/2013/09/12/video-sindromul-kinsey/#.UjLl6MYwcYe



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...