S.O.S. familia!


Musafir

/ #2415 Re:

2013-09-06 09:50

#2413: Vlase. -

As rade (chiar sarcastic) daca nu m-ar enerva atat de tare atitudinea voastra.

''Care e faza?'' ''Nu le-au mai calcat pragul...'' Aberatii. Oamenii au fost hartuiti, amenintati, sabotati - ca multi altii, cei care colaborau cu ei la fel, pana au decis sa intrerupa aceasta colaborare (halal solidaritate) de dragul afacerilor proprii. Homosexualii nu se multumesc cu faptul ca le-au inchis cofetaria, vor ca si in situatia actuala, cand cei doi lucreaza de acasa, sa ii determine pe altii sa le boicoteze afacerea. O familie cu cinci copii, care a muncit din greu pentru a isi asigura o situatie financiara buna.

Alternativa era ca cele doua ofensate sa isi miste dosurile peste drum, la alta cofetarie, si sa comande de acolo. Nimic mai simplu.

Psihopatie, cum am mai spus.

Daca cineva te hartuieste, te calomniaza pentru a iti strica reputatia, atunci da, e justificat sa te adresezi justitiei. Pentru asemenea fleacuri insa nu, mai ales sa folosesti tu insuti o campanie de denigrare, sa sabotezi economic si sa agasezi pe cineva. Dorinta homosexualilor e clara - vor sa le ruineze afacerea de tot, sa le lase familia fara mijloace de a se intretine.

Veti vedea ''care e faza'' daca incepe si aici valul de procese.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...