S.O.S. familia!


Musafir

/ #1809 Homosexualitatea si regnul animal

2013-09-01 12:12

Un argument nelipsit al activistilor LGBT este ''homosexualitatea in natura'', argument ce aduce in discutie speciile de animale la care s-a observat un comportament homosexual. Pentru a sprijini aceasta comparatie, multi se declara ecologisti convinsi si ''iubitori de necuvantatoare'', destui imbratisand chiar vegetarianismul (pe vremuri era un trend, acum nu stiu daca mai este). Pacifisti din fire – chipurile - ii condamna pe cei care consuma carne acuzandu-i de acte criminale impotriva unor fiinte lipsite de aparare (simultan, adesea sustin avortul ca remediu imperios necesar pentru ca oamenii sa se bucure de o libertate sexuala neingradita). Intrebati de ce este imoral sa te hranesti cu carne cand toate carnivorele o fac, consumand alte specii, ni se raspunde ca suntem fiinte mai evoluate, e o dovada de josnicie si abrutizare sa dam frau liber unei asemenea lacomii criminale.

Simultan,  ei sustin ca este complet firesc sa dam frau liber inclinatiilor homosexuale doar pentru ca si animalele o fac. Un asemenea rationament provoaca migrene – daca tot ce se intampla in padure este firesc si intre oameni, de ce nu si canibalismul, canibalizarea propriilor pui sau abandonarea puilor raniti? Animalele fac si asta.

Avem asadar doua optiuni: ori incepem sa discutam despre moralitate si imoralitate in lumea animala, considerand ca exista asa ceva, ori incetam odata pentru totdeauna sa facem aceasta comparatie.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...