Sa-l readucem inapoi la Catedrala pe Parintele Daniel Traila!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-04-12 13:04



Musafir

#77

2014-04-14 18:45

biserica sintem noi cei care venim sa ne rugam si cei care o slujesc,daca cei care o slujesc nu se iteleg si nu formeaza o famile ce exemplu avem noi.daca un preot este mai bun si celalat mai putin bun, ce face?il dam afara pe cel bun,si il pastram pe cel mai putin bun.nu incercam sa ajuca si cel mai putin bun la fel fara invidie.IN SPERANTA CA LUCRURILE SE VOR REZOLVA SI SE VA INTOARCE PARINTELE DANIEL LA CATEDRALA.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-18 21:30


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-21 10:29


Credincios

#80 Re:

2014-04-23 12:49

#24: musafir -

Pr.Daniel trebuie readus cu orice pret,ne-am saturat de reguli impuse.Parca ziceam ca ca nu vor mai astefl de vremuri e chiar mai rau.

Episcopul Paisie cine e...sa ne impuna noua credinciosilor propriile lui reguli si dorinte?!!

E.V.P

#81

2014-04-23 12:50

Il vrem pe PR.DANIEL!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-24 21:38



Musafir

#83

2014-04-29 06:16

Referitor la comentariul de mai sus, sunt un credincios care nu pot reda decat cuvintele Mantuitorului nostru Iisus Hristos: "Din prisosul inimii graieste gura. Omul cel bun din comoara lui cea buna scoate afara cele bune, pe cand omul cel rau din comoara lui cea rea scoate afara cele rele. Va spun Eu voua ca pentru orice vorba desarta pe care o vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii".(Matei 12:34,35,36).

"Lasati sa creasca impreuna si griul si neghina pana la seceris, si la vremea secerisului voi zice seceratorilor: Pliviti intai neghina si legati-o in snopi ca s-o ardem, iar griul adunati-l in jitnita mea. Atunci cei drepti vor straluci ca soarele in imparatia Tatalui lor. Cel ce are urechi de auzit sa auda." (Matei 13:30,43)

Musafir

#84

2014-04-29 10:36

Sunt un enorias care il cunosc pe parintele Daniel de cand a venit la Catedrala, il stimez, il apreciez si il respect foarte mult ca preot si ca om.

De multe ori oameni neinsemnati spun o gramada de minciuni, vorbe fara rost despre oameni de valoare din invidie, din orgoliu sau din rautate.

Este o onoare si o cinste de a avea asa un preot deosebit ca parintele Daniel pe meleagurile noastre.

Asa este parintele Daniel dupa cum spune in Ev.dupa Matei: "Voi sunteti sarea pamantului... Voi sunteti lumina lumii... nu aprind faclie si o pun sub obroc, ci in sfesnic (Catedrala)si lumineaza tuturor celor din casa (Timisoara).Matei 5:13-16

Il vrem cat mai repede pe parintele Daniel inapoi la Catedrala, pentru ca aici ar trebui sa fie doar preoti cu har, care pot da exemplu enoriasilor de cum ar trebui sa fie un preot adevarat.
2034

#85 Subiect

2014-05-01 11:20

Parintele DANIEL este iubit de oameni si de Dumnezeu .Uneori Dumnezeu supune pe fii lui la incercari .Si parintele nostru trece acum prin aceste incercari.Puterea raului loveste din nou ,incearca sa doboare ,dar aripile nu pot fi oprite .Pana la urma binele va invinge raul ,iar parintele Daniel ,daca vrea se va intoarce acolo unde -i este locul,alaturi de aceia care-l asteapta pentru a-i calauzi pe cararile credintei adevarate.

Musafir

#86 Re: Subiect

2014-05-01 11:24

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-02 14:51


V.,Timisoara-Chisinau

#88

2014-05-03 09:40

"Multumesc Dumnezeului meu totdeauna,cu privire la voi,pentru Harul lui Dumnezeu,care v-a fost dat in Isus Hristos.Caci in El ati fost imbogatiti in toate privintele,cu orice vorbire si cu orice cunostinta.In felul acesta marturia despre Hristos a fost bine intarita in mijlocul vostru; asa ca nu duceti lipsa de niciun fel de dar,in asteptatrea aratarii Domnului nostru Isus Hristos.El va va intari pana la sfarsit,in asa fel ca sa fiti fara vina in ziua venirii Domnului nostru Isus Hristos.Credincios este Dumnezeu,care v-a chemat la partasia cu Fiul Sau Isus Hristos,Domnul nostru.Va indemn,fratilor,pentru numele Domnului nostru Isus Hristos,sa aveti toti acelasi fel de vorbire,sa n'aveti desbinari intre voi,ci sa fiti uniti in chip desavarsit intr'un gand si o simtire." (Intaia epistola a lui Pavel catre Corinteni,1:4-10)
DANIELA U

#89

2014-05-10 11:39

E NEDREPT CE SE INTIMPLA PARINTELE DANIEL E UN OM CU SUFLET MARE PE MINE SI FAM MEA MA AJUTAT MULT DUMNEZEU SA IL AJUTE SI OCROTEASCA SA TREACA PESTE ACEASTA INCERCARE DOAMNE AJUTA

Musafir

#90

2014-06-09 09:33

pr. Traila Daniel a slujit si la noi in satul Gelu,este in primul rand un om deosebit cu un har deosebit, este cu adevarat un preot deosebit cum in zilele noastre mai rar gasesti si dupa care tanjesti sai auzi glasul divin si sa asculti sfanta slujba slujita de dansu,cel putin eu la slujbele dansului cu toate ca sunt cea mai pacatoasa dintre cei pacatosi mam simtit mai aproape de rai si am simtit cu adevarat ca am fost la biserica. DOAMNE AJUTA!!!!!!
Veronica Dunca

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-24 21:37


Preafericitul Daniel

#92

2014-06-30 23:19

Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de rahat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de rahat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat rahat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit sa consume rahat în timpul slujbelor, ci şi-au luat si câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat rahat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

O altă situaţie în care s-a mâncat extrem de mult rahat a fost la sărbatorile la care până nu demult se împărţeau PET-uri cu agheasmă. Acestea au fost înlocuite cu platouri pline cu rahat, pentru ca enoriaşii sa aibă ce mânca pe toată durata diverselor posturi.

Pasiunea pentru consumul de rahat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce rahat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de rahat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de rahat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce rahat în afara ţării, chiar si prin moschei, sinagogi si temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de rahat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!

Musafir

#93

2014-08-14 23:18

Numele meu este Mihai  , am avut onoarea de ai fi de ajutor pr. Traila Daniel in perioada pe cand slujea la parohia din Varias jud. Timis , un om care nu am cuvinte sa-l descriu ceva ce nu-ti ajung 10 carti sa scrii despre el doar cuvinte de lauda si bine, este un om mare care , ii place sa fie totul perfect atat in altar cat si in afara bisericii. Eu eram " copilul cu cadelnita, copotele etc." dansul era un preot cu har atat prin glasul inegalabil cat si cu daruirea si bucuria prin care se ruga, multi sunt preoti dar putini ca el. Imi aduc aminte pe cand eram la Varias, a venit parintele Daniel si a vazut taxa de inmormantare , botez si cununie, a zis " luati si scrieti la inmormantare gratuit" dar cineva a zis " parinte dar Asa e taxa" el insa a raspuns" oamenii sunt destul de necajiti si noi le m-ai luam si bani" atunci s-a vazut ce fel de om este, asta e doar un lucru din cate am vazut si de ar fi sa povestesc la cate familii lea legat curentul s-au lea trimis lemne de foc , va spun sincer ca ar trebuii sa scriu pana a doua zi . Adineori am zis ca sunt multi preoti dar putini ca el, si va spun si de ce: este o fapta care s-a intamplat in casa mea , am avut un nepotel care s-a nascut bolnav, a trait pana la varsta de 4 anisori jumate, pe cand avea vreo 3 anisori , am chemat parintele din comuna Fratautii Vechi localitatea de domiciliu care o am si in prezent, am chemat preotul sa-l impartaseasca, mama era venita din Germania , dupa sfanta impartasanie eram in casa si preotul povestea ca merge in excursie la muntele Athos, mama ia dat un milion(100lei) si la rugat sa aprinda o lumanare pt copil , dansul a luat banii s-a uitat cam lung la ei si a spus exact cu , cuvintele astea: " stiti o sa caut o biserica ortodoxa romaneasca, ca acolo e cu valuta" acum stau si ma intreb oare acesta este slujitorul Domnului , in schimb acest preot Traila Daniel este chiar trimis de Dumnezeu sa ajute lumea insa lumea inca nu se trezeste la realitate si oamenii care sunt de ajutor si care fac mult bine pe pamant nu se observa niciodata oricat de mult bine ai face dar in ceruri fiecare bine iti va fi rasplatit, pt mine parintele Traila Daniel va ramane un om sfant de la care am invatat o multime de lucruri care nu le voi uita toata viata. Mihai Tiganas

Petru

#94 Onufrie schismaticul

2015-01-21 02:22

despre secta lui Onufrie vezi pe ASTRADROM


Musafir

#95

2015-06-07 22:32

UN PREOT CU ADEVARAT ,SLUJITOR , RUGATOR SI MIJLOCITOR INTRE OAMENI SI DUMNEZEU .....CHIAR DACA MAI MARII TE PRIGONESC SI PERSECUTA , OAMENII SI INGERII TE AJUTA , PARINTELE NOSTRU DRAG DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA SI SA ITI DEA HAR PESTE HAR CA ASA VEI PUNE PE VRAJMASII SUB PICIOARELE TALE .AMIN