VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA


Musafir

#76 Re: pt ca ar vedea-o pe mama sarutand-o pe mama; si ar deveni si el homo; sa zicem ca nu e nimic rau

2013-06-04 21:15


Musafir

#77 in asta..Dar tot ar fi un rau..sa ajunga toti homo in felul asta; rasa umana ar disparea

2013-06-04 21:17


Musafir

#78

2013-06-04 21:17

Vrei sa zici ca toti homosexualii s-au nascut dintre un homosexual si o lesbi? Fiecare se naste cum se naste si nu are nicio legalatura familia.

Musafir

#79 Re: asta vad, intracolo ne indreptam ..dar asta nu e civilizatie.. e haos

2013-06-04 21:20


Musafir

#80

2013-06-04 21:20

Va amintesc ca suntem in sec. XXI dar voi ganditi ca in Evul Mediu.

Musafir

#81 nu-i asta ideea defel -toti homosexualii s-au nascut din heterosexuali, normal .

2013-06-04 21:23


Musafir

#82 de cateva zile in Paris au fost manif. uriase contra casatorii homoEv mediu e si in vestul civilizat

2013-06-04 21:31


Musafir

#83

2013-06-05 02:36

ESPERO QUE PRONTO PUEDAN TENER ESA LEY PARA QUE MUCHAS PAREJAS PUEDAN REGULARIZAR Y LEGALIZAR SU AMOR Y PODER SER FELICES A LA LUZ DEL DIA
liliana

#84 Contract de convietuire = Contract civil

2013-06-06 13:14

Se bate apa-n piua...Tema este falsa... In tarile civilizate exista Contractul de convietuire care este un contract de drept civil.
In rest - abureala, cu implicatii f.f. mari!
Daca se casatoresc vor forma o familie si vor avea dreptul sa infieze copii,care foarte probabil nu vor fi gay (cf. statisticii)
Prima intrebare a copilului va fi: cine-i mama, cine-i tata ? A, Gheorghe-i mama,Ion e tata ...
Dar cum ii deosebeste, si mai ales unde-i sufletul matern (softul) atat de necesar dezvoltarii si implinirii unui copil.
Ce BIPEZI sunt interesati sa mutileze viata unor copii care nu-si pot alege parintii, copii care vor iesi in societate (locuri de joaca, gradinita,scoala...) si vor fi clipa de clipa umiliti din cauza unor adulti EGOIST care nu gasesc alta modalitate juridica ptr. a-si rezolva problemele de mostenire, impartire a avutiei.
Contractul de convietuire este solutia.
In rest, subiecte de presa...

Musafir

#85

2013-06-06 20:51

Do not let Romania be left in the middle ages ,equality for all its people & future generations .

Musafir

#86

2013-06-08 12:32

vreau ca persoanele de acelasi sex sa se poata casatori

Musafir

#87

2013-06-08 18:13

Cred ca este cazul ca Romania sa arate ca este parte din Uniunea Europeana. Parteneriatul civil este o treaba de bun simt.


Musafir

#88

2013-06-09 08:05

TARA NOASTRA PARE SA FI AJUNS O CORABIE FARA STAPAN ,O PANZA DE CARE TRAGEM CU TOTII IN SPERANTA DE A NE ASIGURA FIECARE UN DREPT AL NOSTRU ,AL COMUNITATII GAY DIN ROMANIA,,
DAR CE SA SPUN CA TANAR,,,SA TRAIM UNUL CU ALTUL .CAND NOI NU NE MAI SUPORTAM IN TARA ACEASTA,,OM CU OM NU SE MAI INTELEGE DECAT FOARTE RAR,,,IMI PUN INTREBAREA CATI GAYII DIN ROMANIA AU FOST PRIGONITI LA SERV,IN SCOALA,PE STRADA,,,
CE VEDEM IN ZIUA DE ASTAZI URA SI DUSMANIA ASUPRA PERSOANELOR GAY,,,VEDEM O STARE DE PREANARHIE SI DE DEZMAT DIN PARTEA AUTORITATILOR CA NU IAU O DECIZIE CLARA PRIVIND DREPTURILE COMUNITATII GAY,,
SFATUL MEU CA GAY SA FIM MAI INDRAZNETI DEOARECE SALVEAZA SUFLETUL SI DREPTURILE NOASTRE ,DACA NU NE LUPTAM PENTRU NOI INSINE SI DACA NU APARAM ASOCIATIA ACCEPT VOM SLUGILE PERSOANELOR CARE SUNT INPOTRIVA NOASTRA ,SA FIM DEMNI DEOARECE NE VOM RIDICA LA DEMNITATEA A CEEA CE PRIN FIRE ITI ESTE DAT SA FIE,,,,,,
INCHEI ACEST MESAJ CU SPERANTA SA FIM UNITI SI SA FIM MAI BUNI .IAR STATUL SA DECIDA PRIVIND DREPTURILE GAY DIN ROMANIA,,,,MA MANDRESC CA FAC PARTE SI AM SUFERIT DIN CAUZA ACEASTA DAR DATORITA ASICIATIEI ACCEPT A DOMNULUI FLORIN B,CARE ESTE UN OM PUTERNIC,SI A DOAMNEI ISTINA I,,CARE ESTE O DOAMNA PUTERNICA DE A REZOLVA ACESTE PROBLEME,,,,AM INCREDERE IN CONDUCEREA ACCEPT CA VA REZOLVA ACEASTA PROBLEMA,,,,

CU STIMA ,
MIRCEA G.P.
Cristina

#89 Remus Cernea - Propunere Legea pentru recunoaşterea parteneriatului civil

2013-06-09 11:03

A fost introdusa in dezbatere publica de catre Remus Cernea "Legea pentru recunoaşterea parteneriatului civil", termenul de dezbatere este pana la data de 16 iunie.
Luarea de atitudine in favoarea acestei legi, atat de persoane hetero cat si gay, este un factor crucial dupa parearea mea, pentru ca in sfarsit in Romania sa se intample ceva!

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/legea-pentru-recunoasterea-parteneriatului-civil-94517.html

Musafir

#90

2013-06-09 19:04

Sa fie egalitate, fraternitate si libertate! :)
lege abuziva

#91 Re:

2013-06-10 06:55

#6: -

Tari civilizate spui? tampenii ... Cum sa semnezi o asa ABERATIE?Un cuplu heterosexual daca doreste sa-si oficializeze relatia se casatoresc, nu semneaza un parteneriat civil, e un non-sens. Este o incercare de a discredita si distruge institutia casatoriei, prin crearea uneia in paralel. Din moment ce un cuplu heterosexual 'castiga" prin parteneriat civil aceleasi drepturi ca un cuplu casatorit, de ce sa semnez pentru prostia asta? Doar pentru ca pe cei doi ii irita ofiterul starii civile si ar prefera un notar? Sa-si asume casatoria!

Sabia dreptatii

#92

2013-06-13 06:46

Domnilor si doamnelor,degeaba cereti aceste drepturi in Romania! Aici fostii si actualii guvernanti se trag din fosile comuniste! Cel mai bine aplicate aceste drepturi ale minoritatilor sexuale,contrar traditiilor americane se aplica indiscutabil in REPUBLICA IRAN!

Musafir

#93 Re:

2013-06-14 22:48

#6: -

 

si cine te opreste sa te tuci in tarile"cilivizate"?go,go!!!!


Musafir

#94 Re:

2013-06-14 22:50

#13: -

adica daca te futi in cur esti civilizat?

Nituca

#95

2013-06-15 08:48

Intrebare:fiind de la tara nu prea stiu ce se intampla cu specimenele astea,care este viata lor,oare se spala pe gaoaz inainte de ...!? Ceea ce stiu,este din Sfanta Scriptura referitor la Sodoma si Gomora care de altfel au si fost decimati!Urat lucru.
ionel

#96 FAMILIA ESTE COMPUSA DOAR DINTR-UN BARBAT SI O FEMEIE !!!Homosexualii nu au ce cauta nicaieri !NEVER

2013-06-15 20:32

FOARTE IMPORTANT !!!! PROVOCARE IN REGIM DE URGENTA...............
Va invit in mod respectuos sa ne mobilizam in regim de urgenta pt ca sa strangem 500.000 de semnaturi in asa fel sa-i fortam pe politicienii imorali si incompetenti din Romania , slugoii Uniunii Europene sufocata de homosexuali si francmasoni, sa treaca in viitorul text al Constitutiei modificate urmatorul text : " Casatoria este doar intre un barbat si o femeie ".
(Homosexualilor nu trebuie sa li se dea nici o sansa legala pentru a avea tupeul nerusinat sa faca parte din institutia FAMILIEI lasata de Dumnezeu doar pt barbati si femei, heterosexuali.
Trebuie sa spunem ca si romanii pe Oituz : "Pe aici nu se trece! "
Doamne ajuta !!!

Cu stima , jurist Ionel B.
www.crestin.ro , www.amecpenet.com , www.citestebiblia.com



IMPORTANT !!! PRO-FAMILIE , PRO-MORALITATE !!!
Rusine d-le presedinte Traian Basescu , rusine d-le prim ministru Victor Ponta , rusine tuturor politicienilor din Romania, rusine d-le primar general al Capitalei Romaniei Sorin Oprescu pt ca in fiecare an in luna Iunie , tolerati in mod nerusinat , grotesc si iresponsabil parada gay in Romania.
Pentru 200 de caraghiosi anormali , terorizati o tara intreaga , batandu-va joc de institutia de baza a natiunii romane FAMILIA. Va rugam sa ne spuneti in mod clar, cata spaga ati primit si primiti de la LGBT pt ca sa le aprobati tacit toate scarboseniile lor ??? Vladimir Putin presedintele Rusiei este un iubitor de neam si nationalist , a interzis paradele gay la Moscova. La fel un bun nationalist si iubitor de neam este si dl Viktor Orban primul ministru al Ungariei.
Rusine domnule Victor Ponta pt ca aveti ca si consilier personal un homosexual si un descreierat pe dl.Remus Cernea care s-a declarat si ateu convins, refuzand sa depuna juramantul cu mana pe Biblie pt mandatul de Deputat. Este valabil proverbul
" spune cu cine te unesti pt ca sa-ti spun cine esti ".
Toti politicienii romani , sunteti tradatori de neam , va tremura picioarele si mainile in fata homosexualilior si fracmasonilor care conduc structurile Uniunii Europeane. Ati cedat prea multe fabrici , bogatii naturale , companii de interes national , zacaminte , valori morale si spirituale pt ca Romania sa adere la NATO , Uniunea Europeana si la Shengen.
Ati vandut Romania pe nimic fracmasonilor de la FMI care va dirijeaza si cum trebuie sa circulati pe strada sau pe ce parte sa dormiti in timpul noptii.
Daca ati fi citit si crede Biblia v-ati fi dat seama ca Uniunea Europeana pregateste in mod galopant aparitia pe scena politica a lumii a lui Antichrist. Ati bagat Romania in niste aliante care vor fi fatale pt tara nostra in viitorul iminent.
Romania nu are nevoie de NATO si de Uniunea Europeana , Romania are nevoie de Dumnezeu, de Biblie si de valorile moralei crestine !!!
Romania are nevoie de FAMILII puternice formate din barbati , femei si copii legati prin juramantul Casatoriei. Homosexualii nu au ce cauta sa fie introdusi pe langa aceasta institutie de baza a societatii numita FAMILIA. Homosexualii nu au dreptul sa infieze copii deoarece copiii i-au fiinta prin relatii heterosexuale avand nevoie de mama si tata.
Domnilor mentionati mai sus dvs sunteti "crestini" numai in timpul campaniilor electorale, in rest in viata particulara sunteti niste imorali , oameni fara moralitate , fara scrupule , fara frica de Dumnezeu si principii crestine.
Domnule presedinte Traian Basescu stim ca sunteti un om foarte razbunator , toti care au indraznit sa vi se impotriveasca sau ales cu dosare penale , urmariti , ascultate telefoanele, filati si trimisi la inchisoare. Speram ca veti lua in seama mesajul nostru de mai sus adresat domniilor voastre.
Va asiguram ca nu ne temem de oameni ci de Dumnezeu !!!
Va rugam sa cititi Biblia , singurul ghid care va poate da intelepciune pt ca sa luati decizii si hotarari bune pt binele natiunii romane.
Motto: "Taina existentei umane nu sta in a trai ci in a stii pt ce traiesti. Dintre toate cartile lumii Biblia este singura carte care da cel mai bun raspuns pt cine vrea sa afle rostul vietii". ( scriitorul rus Dostoievski )

IMPORTANT! (Pentru a va informa si implica in strangerea de semnaturi PRO-FAMILIE , va rugam sa trimiteti propunerea dvs la adresele de email de mai jos :
www.crestin.ro , www.citestebiblia.com , www.amecpenet.com ,
contact@marsulpentruviata.ro , iulirobu@yahoo.it , ioandelagledin@yahoo.com , contact@ascorbrasov.ro , provitabucuresti@yahoo.com , contact@studentipentruviata.ro , christatodeagross@yahoo.ro , bogdanconstantidinca@yahoo.com , dan@ngo.ro , fundatia_smb@yahoo.com , simeon_pus@yahoo.com , dana_stavovei@yahoo.com , contact@primulpas.org , frmariancap@yahoo.it , alina_galea@yahoo.com , radudenis68@yahoo.com , hagau.adriana@gmail.com , ciprioan@yahoo.com , ascorslatina@yahoo.com , prieteniiomuluip@yahoo.com , constantin_barariu@yahoo.com , fioreionita@gmail.com , darulvietii@yahoo.com , provitatj@gmail.com , tsunami_1956@yahoo.com , ator_zoitani@yahoo.ro , ator_zoitani@yahoo.com , florica.chereches@cdep.ro

Musafir

#97 Re: FAMILIA ESTE COMPUSA DOAR DINTR-UN BARBAT SI O FEMEIE !!!Homosexualii nu au ce cauta nicaieri !N

2013-06-15 20:39

Vasile

#98 NU AVEM NEVOIE DE POPONARl!

2013-06-16 08:10

Nu avem nevoie de POPONARl in Romania! Nu mai vrem gayfest-uri finantate de sionisti!
Prof. Maria Popescu, gay

#99 Re: FAMILIA ESTE COMPUSA DOAR DINTR-UN BARBAT SI O FEMEIE !!!Homosexualii nu au ce cauta nicaieri !N

2013-06-16 10:14

#96: ionel - FAMILIA ESTE COMPUSA DOAR DINTR-UN BARBAT SI O FEMEIE !!!Homosexualii nu au ce cauta nicaieri !NEVER
"Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, din tot sufletul tau, din tot cugetul tau si din toata puterea ta. Aceasta este cea dintai porunca. " Dt 6:4-5, Ios 22:5, Mt 22:34-39, Lc 10:25-27, Lc 10:27, 1In 4:21 

Iar a doua este aceasta: Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti. Alta porunca mai mare decat aceasta nu este". Lv 19:18, Mt 5:43, Mt 22:34-39, Lc 10:25-27, In 13:34, In 15:12, Rm 13:9, Ga 5:14, 1Tes 4:9, Iac 2:8, 1Ptr 1:22, 1In 4:21

In spiritul celor de mai sus, eu sunt de acord cu exterminarea completa a homosexualilor, conform invataturilor crestine.

De asemenea, rusine tuturor politicienilor din Romania, din prezent, trecut si viitor, pentru nerusinarea de a permite betia (ex: Festivalul berii), dezmatul (majoritatea cluburilor din tara), adulterul si infidelitatea sexuala fata de partenerul de casnicie (sondajele de opinie arata ca desi 90 % din oamenii casatoriti condamna relatiile extraconjugale, statisticile de la anchetele nationale indica faptul ca 15% din sotii si 25% din barbati au avut o relatie extraconjugala. Aceste numere cresc cu 20% cand sunt incluse legaturi emotionale si relatii sexuale fara o relatie de lunga durata. Se aproximeaza ca 60 % din barbati si 40% din femei vor avea o aventura intr-un moment al casniciei lor), relatiile sexuale inainte de casatorie (varsta la care romanii si-au inceput viata sexuala: peste 50% si-au inceput activitatea sexuala intre 15 si 20 de ani, iar 17% inainte de 15 ani, asadar un total de  67% inainte de 20 de ani, in conditiile in care varsta de casatorie la romani tinde spre 30 de ani (Studiu Neogen 2012).

La fel sa fie dati mortii toti cei ce se vor deda masturbarii si risipirii semintei lor fara zamislirea de urmasi (cercetarile arata ca 90% dintre barbati si 70% dintre femei se masturbeaza pana la varste destul de inaintate), sexului anal cu femeia lor (44% din barbatii heterosexuali activi sexual il practica, in vreme ce pentru femeile heterosexuale active sexual procentul este mai mic, de 32%).

Nemijlocit, se vor impune pedepse pentru toate cele de mai sus, astfel:

"Omul care va savarsi adulter cu femeie maritata, adica cel ce savarseste adulter cu femeia aproapelui sau, acela sa fie dat mortii, el, adulterul, dar si ea, adultera. (LV 20:10)"

"Si, scotand capul [lui Olofern] din desaga, l-a aratat si le-a zis: "Iata capul lui Olofern, capetenia oastei Asiriei, si iata tesatura baldachinului sub care zacea in betia lui; Domnul l-a lovit printr'o mana de femeie!(IDT 13:15)"

"Iar ei cu ura se vor purta cu tine: toate [roadele] muncii si ostenelilor tale le vor lua, iar tu vei ramane goala si de ocara; descoperita-ti va fi rusinea dezmatului tau; nelegiuirea si desfranarile tale (IZ 23:29)"

Asadar, stimate Domnule jurist Ionel.B, cu credinta in rugaciunea tuturor crestinilor, "Tatal nostru", eu te iert pe dumneata si pe toti gresitii mei si ai nostri, fiind mai intai de toate om si apoi crestin.


Inmulteasca-vi-se mila, pacea si iubirea!
2Ptr 1:2

 

ADAM si EVA

#100 AOLEOOO........

2013-06-29 09:19

bine~bine VA'S sustine daca AL DE SUS la facerea omenirii nu ar fi facut un el si o ia ca sa sara scantei cu plozi si nu un fas'diverSIONIST al 'diversitatii': si in final vedeti ca Al de SUS facu ce facu sa existati si facetiva naravul,ciocul mic nu mai va vaicariti, ca va pute gura rau ca daia va reespinge omenirea