VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

SALVATI OLTCHIM

#176 OLTCHIM LA FIER VECHI?

2013-11-17 12:55

Atentie, OLTCHIM - ARPECHIM in INSOLVENTA! Urmeaza FALIMENTUL?

SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!

SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

Musafir

#177

2013-11-18 17:33

Ones sexual orientation should not be a factor to not have any certain rights. If that was the case then there should be laws discriminating every single individual as others are treated.

Musafir

#178 Re:

2013-11-18 20:50

#11: -

  • Invoci Numele unui Dumnezeu pe care nu-L cunosti.
  • Epistola catre Romani capitolul 1:
  • Starea de păcat a omenirii.
  • 18 Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.
  • 19 Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu.
  • 20 În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
  • 21 fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
  • 22 S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
  • 23 şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.
  • 24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;
  • 25 căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
  • 26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor în una care este împotriva firii;
  • 27 tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
  • 28 Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.
  • 29 Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,
  • 30 bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,
  • 31 fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.
  • 32 Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.
Antropolog

#179 Distrugerea traditiei socioculturale

2013-11-22 11:06

Ceea ce va doriti Dvs. in aceasta petitie este gresit din foarte multe perspective, insa este foarte periculos pentru ca distruge modul esential in care cultura romana se defineste in context cultural global, si anume stabilitatea si conservatorismul modului de viata, organicitata existentei, capacitatea de conservare a profilului sau socio-cultural. Societatile europene asa-zis avansate care au acceptat deja aceasta lege au involuat din punct de vedere socio-cultural profund. Este sansa noastra sa demonstram stabilitate pe termen lung si sa nu raspundem la mode temporare.

Musafir

#180 Re:

2013-11-22 11:09

#177: -

If you cannot speak Romanian, why don t you express opinions about your own nation ? We will handle our own problems without your help... You should not care so much!


Musafir

#181 CEDO: Nu există dreptul la “căsătoria” între homosexuali

2013-11-23 14:05

CEDO: Nu există dreptul la “căsătoria” între homosexuali
Prin hotararea in Cauza Schalk si Kopf contra Austria Curtea Europeana a Drepturilor Omului nu se recunoaște căsătoria, ca act juridic, între persoane de același sex ci doar conviețuirea.
Doi austrieci, Horst Michael Schalk si Johan Franz Kopf, au cerut ca oficialitatile din Viena sa le acorde licenta de casatorie. Intrucat au fost refuzati, pe motiv ca “mariajul” homosexual nu este legal in Austria, ei s-au adresat instantei, care le-a respins cererea. Cei doi si-au dus apoi cauza la Curtea Constitutionala, in fata careia au reclamat ca le sunt incalcate drepturile la respectul pentru viata privata si de familie si dreptul la non-discriminare.
Curtea Constitutionala de la Viena a respins actiunea intrucat, conform legii nationale, “conceptul de casatorie, legat fundamental de posibilitatea de a avea copii, nu este necesar sa fie extins la relatii de un tip diferit.” Curtea citeaza o hotarare precedenta a CEDO care stabilea ca restrictia casatoriei la acest concept “traditional” este “justificata in mod obiectiv”.
Codul Civil austriac stabileste ca o casatorie se poate incheia cand “doua persoane de sex opus isi declara intentia legala de a trai impreuna in matrimoniu indisolubil, de a procrea si a de a-si creste copiii si de a se sprijini reciproc”.
Intr-o decizie cruciala, Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a confirmat o hotarare a Curtii Constitutionale a Austriei, intarind astfel
ca statele membre ale Consiliului Europei nu au nici o obligatie sa implementeze “casatoria” sau uniunile civile intre persoane de acelasi sex. Pentru statele membre UE, acesta este un lucru cunoscut deja in virtutea “principiului subsidiaritatii”, enuntat de art. 9 al Cartei Drepturilor Fundamentale a UE: “Dreptul la casatorie si la fondarea unei familii va fi garantat in conformitate cu legile nationale care guverneaza exercitarea acestor drepturi.”
In cazul Schalk si Kopf contra Austria, CEDO a stabilit ca homosexualii nu pot forta guvernul austriac sa le recunoasca legal, sub numele de casatorie sau altfel, coabitarea.
“Admiterea sau nu a casatoriei intre persoane de acelasi sex este lasata spre reglementare legii nationale din statul contractant”, se scrie in decizia CEDO, care totodata subliniaza ca articolul 12 al Conventiei Europene a Drepturilor Omului rezerva dreptul la incheierea casatoriei persoanelor de sexe opuse.

Textul acestui articol este urmatorul:
“Dreptul la casatorie.
Incepând cu vârsta stabilita prin lege, barbatul si femeia au dreptul de a se casatori si de a întemeia o familie conform legislatiei nationale ce reglementeaza exercitarea acestui drept.”

Musafir

#182 Pericolele adoptarii legii / law risks

2013-11-26 10:59

1. Parteneriatul civil ar „arunca în aer” legislaţia civilă a relaţiilor sociale, care stabileşte că familia se întemeiază numai pe căsătoria între un bărbat şi o femeie.

Prin adoptarea Noului Cod Civil, Parlamentul şi-a exprimat deja opţiunea de politică legislativă în ceea ce priveşte relaţiile de familie, reglementând ca unică formă de convieţuire recunoscută, căsătoria între persoane de sexe diferite – în conformitate cu tradiţia socială, culturală şi religioasă a poporului român. Formularea, fără echivoc, se regăseşte în art. 259 şi 271 C.C. De asemenea, familia se întemeiază exclusiv pe căsătorie, conform art. 258 C.C. şi art. 48 din Constituţie.

Acceptarea concubinajului hetero şi homosexual ca formă legitimă de convieţuire ar acorda acestor relaţii statut de „familie” şi ar duce la rescrierea întregului drept al familiei, desfiinţând o normă socială bi-milenară. Acest lucru ar avea efecte sociale similare ca gravitate unei lovituri de stat sau unei abandonări a suveranităţii naţionale, fapte care sunt considerate înalta trădare.

2. Parteneriatele civile deschid calea către „căsătoria” între homosexuali, adopţia de copii şi reproducerea asistată, pentru aceste cupluri.

Legalizarea uniunilor civile nu este altceva decât primul pas spre căsătoria între persoane de acelaşi sex, ea fiind doar o tactică pentru a face acceptabilă încetul cu încetul ideea de căsătorie între persoanele de acelaşi sex. În toate ţările unde s-a legalizat parteneriatul civil, s-a legalizat şi căsătoria între persoane de acelaşi sex, sau se fac presiuni uriaşe în acest sens.

În 1998, Elisabeth Guigou, iniţiatoarea proiectului de lege privind parteneriatele civile în Franţa, a jurat că acest pas nu va duce la legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex. Şi iat-o în 2012: cu ocazia legalizării căsătoriei între persoanele de acelaşi sex şi a adopţiei de copii pentru cuplurile gay, ea a recunoscut că în 1998 a minţit pentru că altfel… parteneriatele nu ar fi fost adoptate!

Iniţiatorii din România sunt, cel puţin, sinceri: „Eu am deja în vedere un proiect de lege care să reglementeze parteneriatul civil între persoanele heterosexuale sau persoane de acelaşi sex pe model francez. În Franţa, mai întâi a fost adoptată legea privind parteneriatele civile, iar la începutul acestui an a fost adoptată legea privind drepturile cuplurilor de acelaşi sex de a se căsători.” (Remus Cernea, iniţiator al propunerii legislative privind parteneriatele, declaraţie pentru Mediafax, 12 aprilie 2013).

3. Parteneriatele civile vor duce la de-motivarea cuplurilor heterosexuale de a se căsători, ceea ce afectează drepturile şi interesele copiilor

„Partenerii” vor avea toate drepturile materiale conferite de căsătorie, însă niciuna din obligaţiile aduse de încheierea căsătoriei. Acest motiv, împreună cu uşurinţa cu care parteneriatele civile se pot desface, vor duce la confuzarea şi de-motivarea tinerilor în a se căsători şi a-şi rămâne credincioşi.

„Parteneriatul” distanţează interesele cuplului de nevoile şi interesele reale ale copiilor, care au prioritate, conform legislaţiei internaţionale. Creşterea numărului de copii născuţi şi crescuţi în afară căsătoriei are consecinţe nefaste asupra acestora:

93% dintre copiii născuţi în familii unde părinţii sunt căsătoriţi la naştere încă trăiesc cu ambii părinţi, în familii intacte, când ajung la 16 ani. În contrast, doar 11% dintre copiii născuţi în familii unde părinţii trăiesc în concubinaj la momentul naşterii vor mai locui cu ambii părinţi la 16 ani:

- Almostall intact couples with young teens are married

42% dintre mamele cu copii minori care trăiesc în concubinaj se află sub standardul naţional de sărăcie din SUA:

-Mamele care trăiesc în concubinaj sunt mai predipsuse la sărăcie

Prin constrast, căsătoria reduce probabilitatea ca minorii să trăiască în sărăcie cu 82%:

-Marriage reduces child poverty

4. Parteneriatele civile vor duce la legalizarea poligamiei, a căsătoriei incestuoase şi a pedofiliei

Dacă acceptăm excluderea din legislaţia familiei a criteriului moralei şi tradiţiei culturale iudeo-creştine, pentru a le înlocui cu simpla satisfacere a unei cereri, nu există niciun motiv pentru care parteneriatul să fie limitat doar la două persoane. Anularea normei heterosexuale, care este o normă socială validată istoric, va duce în scurt timp şi la anularea monogamiei; aceasta va stă la baza legiferării poligamiei şi a uniunilor incestuoase realizate prin „consens”.

Se întâmplă deja:

-Victoria activiştilor gay le dă speranţe militanţilor pro-poligamie

-După căsătoriile gay, urmează pledoaria pentru poligamie

„Noi, femeile, putem să luăm propriile decizii. Dacă o femeie vrea să se căsătorească cu un bărbat, foarte bine; dacă vrea să se căsătorească cu o femeie, şi asta e bine. Dacă o femeie vrea să se căsătorească cu un bărbat care mai are trei soţii… aceasta este decizia ei” (Jillian Keenan, scriitoare feministă americană care cere legalizarea poligamiei).

-Brazilia: Prima căsătorie între 3 parteneri stârneşte revolta

Şi în ceea ce priveşte pedofilia, lucurile stau la fel. Odată pornit, acest proces de „liberalizare” a relaţiilor de familie nu mai poate fi oprit:

„Aceeaşi logică fără Dumnezeu care a dus la normalizarea ‘căsătoriei’ homosexuale va aduce şi de-stigmatizarea şi dezincriminarea pedofiliei. Consensualitatea a înlocuit moralitatea în sistemul juridic de astăzi, aşa încât simplul consimţământ al unui tânăr dat pentru relaţii sexuale va elimina, în cele din urmă, bunul simt şi dorinţa de a proteja copiii.” (David Kupelian, ziarist şi publicist, autorul cărţii „The Marketing of Evil” din 2005, comentând despre faptul că următoarea „mişcare de eliberare” care va asalta America va fi normalizarea pedofiliei).

-Urâciunea pustiirii: Olanda deschide calea (şi) pentru legalizarea pedofiliei

-Manifestul banditismului sexual. Începe legitimarea “ştiinţifică” a pedofiliei

-Este pedofilia o “orientare sexuală”? -Profu’ de pedofilie. Un apologet al pedofiliei, invitat la Bucureşti

5. Parteneriatele civile vor duce la încălcarea libertăţii de conştiinţă a notarilor şi funcţionarilor publici

Propunerea legislativă nu protejează conştiinţa profesioniştilor care vor fi chemaţi să încheie parteneriatele civile – notarii. Astfel s-ar încălca un drept fundamental, constituţional, acela la libertatea conştiinţei.

Nici măcar nu este necesar că cineva să fie creştin că să se opună uniunilor sau căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Acest refuz rezultă dintr-o judecată morală a conştiinţei, fondată în general pe observarea realităţii naturale, care este independenţa de religii.

După adoptarea legii căsătoriei între homosexuali din acest an, primarii francezi sunt obligaţi prin sancţiuni penale să îi căsătorească pe homosexuali:

-Franţa interzice obiecţia pe motiv de conştiinţa în cazul „căsătoriilor” homosexual
......


Musafir

#183 law risks

2013-11-26 11:01

1. Civil partnership would " blow up " the civil law of social relations , which states that the family based on marriage only between a man and a woman.

By adopting the new Civil Code , Parliament has already expressed legislative policy choice regarding family relationships , regulating coexistence as the only recognized form of marriage between persons of different sexes - in accordance with the tradition of social, cultural and religious people Romanian . Formulation unequivocally be found in art . 259 and 271 C.C. The family also is based solely on marriage, according to art . 258 C.C. and art . 48 of the Constitution.

Acceptance of hetero and homosexual cohabitation as a legitimate form of cohabitation would give this relationship status of " family" and lead to rewriting the entire family law abolishing a social norm bi - millennial . This would have serious social effects similar to a coup or an abandonment of national sovereignty , facts that are considered high treason .

2. Civil partnerships pave the way "marriage " between homosexuals , child adoption and assisted reproduction for these couples.

Legalizing civil unions is nothing but the first step toward same- sex marriage , it is just a tactic to make acceptable the idea gradually marriage between persons of the same sex. In all countries to legalize civil marriage was legalized marriage between same sex, or are huge pressures on this.

In 1998 , Elisabeth Guigou , initiator of the draft law on civil partnerships in France , swore that this step will lead to the legalization of same-sex marriage . And here she is in 2012 at legalizing same-sex marriage and adoption of children for gay couples , she admitted that in 1998 he lied because otherwise ... partnerships were not adopted !

The initiators of Romania are at least honest: "I already considering a bill to regulate civil partnership between heterosexual people or same sex on the French model . In France, the first was adopted law on civil partnerships , and earlier this year adopted the law on the rights of same sex couples to marry . " ( Remus Cernea , initiator of the legislative proposal on partnerships Mediafax statement 12 April 2013 ) .

3. Civil partnerships will lead to de-motivation heterosexual couples to marry , which affects the rights and interests of children

"Partners " will have all the substantive rights conferred by marriage , but none of the obligations made ​​by the marriage. This, coupled with the ease with which civil partnerships can loosen , will lead to de-motivation confuzarea and young people to marry and to remain faithful .

" Partnership " interests distances couple real needs and interests of children, who have priority under international law . Increasing the number of children born and raised outside of marriage takes its toll on them :

93% of children born in families where the parents are married at birth still living with both parents in intact families , when they reach 16. In contrast, only 11% of children born in families where parents cohabiting at birth will live with both parents at 16 years :

- Almostall intact married couples with young teens is

42 % of mothers with children living in cohabiting under the national poverty standard in the USA:

Cohabiting mothers are more predipsuse poverty

By contrast , marriage reduces the likelihood that children living in poverty by 82 % :

- Marriage Reduces child poverty

4. Civil partnerships will lead to legalizing polygamy , incest and pedophilia marriage

If we accept the exclusion of family law criterion of morality and Judeo -Christian cultural tradition , to replace the simple satisfaction of a claim, there is no reason for the partnership is limited to two people. Cancellation heterosexual norm , which is a historically validated social norm will result in delay and cancellation of monogamy , it will form the basis of regulation of polygamy and incestuous unions made ​​by " consensus" .

It is already happening :

-Victoria gives hope militant gay activists pro - polygamy

- After gay marriage , polygamy is pleading for

" We women can take their own decisions . If a woman wants to marry a man , well , if he wants to marry a woman, and that's fine . If a woman wants to marry a man who has three wives ... this is her decision " ( Jillian Keenan , American feminist writer who demands the legalization of polygamy ) .

-Brazil : First marriage between three partners sparks revolt

And in the Pedophilia , if things are the same. Once started , this process of " liberalization" of family relations can not be stopped :

" The same godless logic that led to the normalization of ' marriage ' and homosexual bring - stigmatization and decriminalization of pedophilia . Consensualitatea replaced morality in today's legal system , so that mere consent of a young man given to eliminate sex , eventually , common sense and the desire to protect children . " (David Kupelian , journalist and publicist, author of the book " the Marketing of Evil " in 2005, commenting on the fact that the following" liberation movement " that will assail America will normalize pedophilia ) .

- Abomination of Desolation : The Netherlands opens the way ( and ) to legalize pedophilia

- Manifesto sexual banditry . Start legitimation "scientific" pedophilia

- Is pedophilia a "sexual orientation" ? - Teach pedophilia . An apologist for pedophilia invited to Bucharest

5. Civil partnerships will lead to violations of freedom of conscience and civil notaries public

The legislative proposal does not protect the conscience of professionals will be called upon to enter into civil partnerships - notaries. This would violate a fundamental , constitutional , that freedom of conscience .

You do not even need someone to be a Christian to oppose unions or marriages between persons of the same sex. This refusal stems from moral judgment of conscience , generally based on the observation of natural reality that is independent of religion.

After the enactment of gay marriage this year , French mayors are obliged penalties gays marry his :

- France bans conscientious objection where homosexual "marriage"


Musafir

#184 Mariaj gay

2013-11-26 11:13

Mariaj gay nu are nicio legatura cu pedofilie.... toti argumenti acesti sunt prostii.
Mariaj gay este o realitate in: Canada, Statele Unite, Mexico, Argentina, Uruguay, Spania, Portugalia, Franta, Olanda, Belgia, Anglia, Gales, Scotia, Australia, Nova Zelanda, Sudafrica, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Germania, Brasilia, etc.... si pe curânt in multe alte tari.

Musafir

#185 HIV transmission

2013-11-26 18:04

Homosexuals in Europe are exposed to increased risks of contamination with HIV , as unprotected sex , according to AFP , referring to two recent studies. HIV transmission seems " out of control " among French gay , said in an article published in The Lancet Infectious Diseases.
Although the number of low contamination , in France , from 8390 to new infections in 2003 to 6940 of new infections in 2008 , if homosexual population , the rate of increased contamination , as " 200 times higher than the heterosexual population , "according to Stephane them Vu , who led the study.
Reached a similar conclusion and experts Ghent University in Belgium , who found evidence of a genetic hazard subject to same-sex partners , on contacting the dreaded virus.

Concerns are shared by European specialists of the United States, of the 55,000 new HIV infections that occur each year , more than half occurring among those who support homosexuality , according to the Centers for Disease Control statistics and Prevention .
Although the number of low contamination , in France , from 8390 to new infections in 2003 to 6940 of new infections in 2008 , if homosexual population , the rate of increased contamination , as " 200 times higher than the heterosexual population , "according to Stephane them Vu , who led the study.

Reached a similar conclusion and experts Ghent University in Belgium , who found evidence of a genetic hazard subject to same-sex partners , on contacting the dreaded virus.

Concerns are shared by European specialists of the United States, of the 55,000 new HIV infections that occur each year , more than half occurring among those who support homosexuality , according to the Centers for Disease Control statistics and Prevention .

Musafir

#186 Ce argumente pot fi invocate pentru a refuza adoptarea și înregistrarea uniunilor de același sex?

2013-11-26 18:53

with translation*

Este obligatoriu ca într-o societate democratică să acorzi dreptul de a fura, de a ucide sau de a răspândi bolile periculoase? Desigur că nu. Este greșit să afirmi că «într-o societate democratică ai dreptul la orice».

Trebuie să înţelegem un lucru simplu: acordarea unui drept unei persoane aduce întotdeauna o limitare a drepturilor şi libertăţilor altora. Într-o societate sănătoasă, mai ales într-una democratică, echilibrul este menţinut întotdeauna. Dacă mergem la rădăcina legii, baza acestui echilibru este foarte simplă. Fiecare persoană trebuie întotdeauna să se poată bucura de drepturile şi de libertatea de care are nevoie pentru a rămâne om şi pentru a-şi urma propriul destin – cu excepţia cazului, desigur, în care îşi foloseşte drepturile în scopuri distructive şi în detrimentul altora.

În plus, există întotdeauna limite ale libertăţii personale: legea apără – iar aceasta este valabil într-o societate democratică – valorile în jurul cărora societatea s-a construit şi s-a dezvoltat.

Aceste valori sunt vii, familia întemeiată de un tată şi de o mama, educaţia familială, dreptul familiilor de a transmite în mod liber valorile lor propriilor copii – şi toate acestea trebuiesc protejate de lege. Ceea ce le distruge nu poate fi numit «drept». Ontologic vorbind, un drept, în linii generale, nu poate fi decât un lucru bun, iar ceea ce este rău prin natura sa – de exemplu, recunoaşterea cuplurilor de acelaşi sex într-o familie (şi, prin urmare, distrugerea adevăratului concept al familiei) – nu poate fi considerat pur şi simplu un drept. Nu este posibil ca o nedreptate vizibilă să devină brusc «drept».

Normele internationale prevăd că apărarea familiei şi a moralităţii publice sunt valori care definesc limitele libertăţii individuale. Fără aceste limite, nu este posibilă o societate democratică.

Nu este mult de când am semnat, ca expert, un document internaţional: este vorba de un apel al avocaţilor provenind din diferite ţări contra traficului de copii, transformaţi în obiecte. Aceasta se întâmplă în timp ce noi decidem dacă există „un drept al copilului”. Un astfel de lucru nu există şi nici măcar «un drept de a obţine un copil».

Copilul este cel care are dreptul de a avea o familie, în acest caz un tată şi o mamă. Copilul este cel care are nevoie de un tată şi de o mamă, şi nu de «două mame» sau de «doi taţi». Adopţia de către homosexuali distruge acest drept al copilului, unul din cele mai importante din câte dispune. El devine pur şi simplu, din păcate, un obiect. Acest lucru se întâmplă sistematic în timp ce noi ne îndepărtăm de familia naturală și începem să credem că un adult dispune de dreptul copilului - toate acestea conduc la lucruri hidoase din punc de vedere moral şi lipsite de orice temei în termeni de filosofie a dreptului - ca surogatul maternal, de exemplu.

«Nu este posibil să avem într-o societate liberă drepturi ale omului, egalitate şi o veritabilă democraţie fără valori creştine»

*translation
What arguments can be invoked to deny adoption and registration of same-sex unions?

It is imperative that a democratic society to give the right to steal , to kill and to spread dangerous diseases ? Of course not. It is wrong to say that " in a democratic society have the right to anything ."

We need to understand one simple thing : Give the person always brings a limitation of the rights and freedoms of others. In a healthy society , especially a democratic one , balance is always maintained . If we go to the root of the law, the basis of this equilibrium is straightforward. Each person must always be able to enjoy the rights and freedom of who needs to stay human and to pursue their own destiny - unless , of course, using his rights for destructive purposes at the expense of others.

In addition , there are always limits personal freedom : the law protects - and this is true in a democratic society - values ​​around which the company was built and developed .

These values ​​are alive , the family founded by a father and a mother , family education , family to freely transmit their values ​​to their children - and they all need to be protected by law. What destroys them can not be called "right" . Ontologically speaking, a law, in general, can only be a good thing, and what is evil by nature - for example, the recognition of same-sex couples in a family ( and therefore destroying the true concept of the family ) - can not be considered simply a right. It is possible that an injustice visible suddenly become "right" .

International standards state that defending the family and public morality are values ​​that define the limits of individual freedom . Without these limits , it is possible a democratic society.

Not long since I signed as an expert , an international document : it is a call of lawyers from different countries against child trafficking , transformed into objects . This happens while we decide whether there is " a right of the child" . Such a thing does not exist and even ' a right to get a child . "

The child is entitled to have a family , in this case a father and a mother . The child is the one who needs a father and a mother , not " two mommies " or " two fathers ." Adoption by homosexuals destroy the right of a child , one of the most important one has . He simply gets unfortunately an object. This occurs systematically as we move away from the natural family and begin to believe that an adult has the right child - all this leads to hideous things from the point of view of moral and groundless in terms of philosophy of law - as surrogate parent, for example.

" It is not possible to have a free society human rights, equality and genuine democracy without Christian values ​​"

Musafir

#187 HIV

2013-11-27 09:30

O nouă formă, mai agresivă, a virusului HIV a fost identificată în mai multe ţări, printre care şi România. Din primele cercetări, boala (SIDA) cauzată de această variantă a virusului are o evoluţie mai rapidă şi a fost depistată la homosexuali şi la utilizatorii de droguri intravenoase. Până acum, sunt monitorizaţi 175 de români care au contactat boala.

„E o varianta recombinantă a virusului; a apărut în Portugalia și Spania undeva în 2007 și a migrat și în această parte a Europei; în momentul de față, există o tulpină cunoscută în România, Grecia, și Bulgaria. Afectează în special homosexualii și utilizatorii de droguri intravenoase, care sunt mai ales utilizatori de etnobotanice”, a precizat Adrian Streinu-Cernel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balş” din București. Declaraţia a fost făcută marţi, la o conferinţă care a marcat Ziua Mondială HIV.

Este însă foarte probabil ca numărul celor infectaţi să fie mult mai mare, fapt pentru care circulaţia acestui virus trebuie monitorizată foarte atent şi ţinută sub control, a spus dr. Streinu Cercel.
„Particularitatea lui constă în faptul ca are un mecanism propriu de pătrundere în celulă, diferit față de cel standard, motiv pentru care se asociază cu o progresie relativ rapidă a bolii, dacă nu e depistat la timp”, a mai spus Adrian Streinu Cercel.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste 35 de milioane de oameni din toată lumea, din care două milioane de adolescenţi (10-19 ani) sunt infectate cu virusul HIV.


Musafir

#188 O „familie model” de homosexuali a introdus copilul adoptat în rețelele de pedofili

2013-11-27 09:36

de Thaddeus Baklinski, 3 iulie 2013

Poliția din Australia a făcut publică situația de „depravare” în care a ajuns un băiat de șase ani, care a fost abuzat sexual de către „părinții” adoptivi homosexuali și de alți bărbați care fac parte dintr-o rețea internațională de pornografie infantilă cunoscută sub numele de Lovers Boy.
Autoritățile din Australia și SUA au lucrat împreună pentru a aresta și pune sub acuzare aceste persoane după ce a ieșit la iveală faptul că băiatul a fost oferit pentru exploatare sexuală și producția de materiale pornografice cu copii de la o vârstă foarte frageda, în Australia, SUA, Franța și Germania.

Săptămâna trecută, unul dintre cei doi „tați” adoptivi, un american pe nume Mark J. Newton, de 42 de ani, a fost condamnat la închisoare în SUA pentru 40 de ani și trebuie să plătească despăgubiri de 400.000 de dolari copilului, în timp ce celălalt, Peter Truong, de 36 de ani, din Noua Zeelandă, așteaptă condamnarea în țara sa de origine.

Detectivul Jon Rouse, inspectorul care conduce Departamentul Argos al Poliției din Queensland, Australia, care investighează exploatarea și abuzul online al copiilor, a explicat pentru agenția de știri AFP cum s-a ajuns în această situație.

„Ceea ce e destul de trist în acest caz este modul în care acest copil a intrat în viața lor. Este exact ceea ce se numește tragedie.”


Potrivit rapoartelor, Newton și Truong, care locuiesc în Cairns, Australia, au început să caute o mamă surogat pentru a da naștere unui copil în 2002.

Cuplul de același sex a găsit în sfârșit o femeie din Rusia, care a dat naștere copilului pentru o taxă de 8.000 dolari. Mark Newton este considerat a fi tatăl biologic al băiatului, numit „Adam”, cu scopul de a-i proteja identitatea.


Adam a fost predat lui Newton și Truong la cinci zile după nașterea sa, în 2005.

Media australiană a făcut reportaje despre sosirea în casa celor doi bărbați a lui Adam, prezentându-i pe cei doi bărbați ca părinții fericiți și iubitori.

http://stiripentruviata.ro/o-familie-model-de-homosexuali-a-introdus-copilul-adoptat-in-retelele-de-pedofili/

Musafir

#189 doua "orientari sexuale" intr-un singur caz

2013-11-27 20:08

pedofili homosexuali.
Anchetatorii au efectuat miercuri percheziţii la trei locaţii din Reşiţa şi Bocşa, judeţul Caraş-Severin, într-un caz care vizează pornografia infantilă și traficul de minori. Printre suspecţii reţinuţi se află şi un predicator penticostal. Victimele sunt băieţi de 14 şi 15 ani care erau racolaţi pentru relaţii sexuale. Toţi provin din familii dezorganizate. Unul dintre suspecţi a fost surprins de poliţişti chiar în pat cu un minor. “Sunt trei percheziţii în Reşiţa. Sunt căutate trei persoane în vârstă de 35, 45 şi 70 de ani, pentru trafic de minori şi pornografie infantilă.

Percheziţiile sunt organizate de BCCO Caraş-Severin şi Timişoara şi DIICOT Caraş-Severin. În acest caz este vorba despre minori, băieţi, care au fost racolaţi în vederea întreţinerii de relaţii sexuale”, a declarat corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru.

Predicatorul penticostal, Viorel Costel Lunita, este acuzat că a întreţinut relaţii homosexuale cu adolescenţi minori. Mai mult, acesta, împreună cu ceilalţi suspecţi, obişnuiau să filmeze scenele de sex.

Conform poliţiştilor, Viorel Costel Lunita primea şi găzduia minorii recrutaţi de ceilalţi doi suspecţi, cărora le oferea bani sau alte foloase pentru a-i determina să întreţină cu el relaţii sexuale. “Bărbatul de 45 de ani le prezenta acestor minori materiale ce conţineau imagini pornografice şi deţinea, totodată, pe sisteme informatice, imagini cu acte sexuale cu minori. De asemenea, din investigaţii a reieşit că minorii ar fi fost plasaţi şi către alte persoane cu astfel de preocupări. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost ridicate mai multe sisteme informatice şi medii de stocare a datelor informatice. Până în prezent, au fost identificate cinci victime minore”, se arată într-un comunicat al Poliției Caraș.

Musafir

#190 Ce i-au făcut „căsătoriile” homosexuale statului american Massachusetts

2013-11-28 07:20

Ce i-au făcut „căsătoriile” homosexuale statului american Massachusetts
Este mult mai rău decât cred majoritatea oamenilor

de Brian Camenker, MassResistance.org
Sursa: www.MassResistance.org

Oricine crede că această „căsătorie” între persoane de acelaşi sex este o excentricitate inofensivă, fără efecte asupra omului de rând, ar trebui să ia in considerare exemplul statului Massachusetts din SUA. Acolo, oamenilor li se impune cu tărie aceptarea şi normalizarea comportamentului homosexual. Şi lucrurile se mişcă repede. Ceea ce s-a întâmplat până acum este doar începutul.

În data de 18 Noiembrie 2003, Curtea Supremă de Justiţie a statului Massachusetts a facut publică decizia în cazul „Goodridge”, care hotăra că interzicerea „căsătoriilor” între persoane de acelaşi sex este neconstituţională. După 6 luni au început să aibă loc „căsătoriile” între homosexuali.

Şcolile publice

Asaltul „căsătoriilor” homosexuale asupra şcolilor publice a început la scurt timp după decizia Curţii.

■În liceul unde sunt înscrişi copiii mei a avut loc o adunare a şcolii de celebrare a „căsătoriilor” homosexuale la începutul lui Decembrie 2003. La întâlnire s-au prezentat o mulţime de vorbitori, inclusiv profesori ai şcolii, care au anunţat în mod public că urmează să se „căsătorească” cu partenerii lor de acelaşi sex şi să-şi întemeieze o „familie”, fie prin adopţie de copii, fie prin înseminare artificială. Elevilor li s-a înmânat literatură despre „căsătoriile” homosexuale – despre cum acestea au devenit un lucru acceptat în societate.
■În câteva luni, chestiunea a ajuns în şcolile de gimnaziu. În septembrie 2004, o profesoară de clasa a VIII-a din Brookline a declarat la un post de radio naţional că decizia cu privire la „căsătoriile” homosexuale a deschis poarta către predarea homosexualităţii în școli. „În mintea mea ştiu că, OK, lucrul acesta este legal acum. Dacă cineva doreşte să mi se opună, îi voi spune: Mai scuteşte-mă. Este legal,” a declarat ea postului de radio și a mai adăugat că acum discută cu elevii ei despre relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex cât de explicit vrea ea. De exemplu le-a spus copiilor că un cuplu de lesbiene pot face sex folosindu-se de „jucării” sexuale.
■În anul următor, totul a ajuns în curiculumul şcolilor primare. Copiilor de gradiniţă li s-au dat cărţi ilustrate în care li se spunea că cuplurile homosexuale sunt doar un alt tip de familie, asemenea părinţilor lor. În 2005, când David Parker din orașul Lexington – părintele unui copil de gradiniţă – a insistat să fie anunţat atunci când se vor discuta subiecte despre homosexualitate si transsexualitate cu copilul său, şcoala a sesizat autorităţile şi parintele şi-a petrecut o noapte în închisoare.
■Copiilor de clasa a II-a din aceeaşi şcoală li s-a citit „Rege și Rege” – o lectură despre doi bărbaţi care se îndrăgostesc şi se căsătoresc, cu o imagine în care cei doi se sărutau. Când părinţii Rob şi Robin Wirthlin s-au plâns cu privire la acest lucru, li s-a spus că şcoala nu îşi asumă obligaţia de a-i înştiinţa sau de a le permite să-și retragă copiii de la cursuri.
■În 2006, soţii Parker şi soţii Wirthlin au intentat un proces la nivel federal prin care cereau ca şcolile să înştiinţeze părinţii şi să le permită acestora să-şi retragă copiii din clasele primare de la orele în care se discutau subiecte legate de homosexualitate. Judecătorii au respins plângerea pentru că, au concluzionat ei, „căsătoriile” între persoane de acelaşi sex sunt legale în statul Massachusetts, iar şcolile au datoria de a normaliza comportamentul homosexual în faţa copiilor. Acceptarea comportamentului homosexual a devenit obligatorie pentru a devni un „cetăţean model”!
Gândiţi-vă puţin: Deoarece căsătoriile homosexuale au devenit „legale”, un judecator federal a decis că şcolile au acum datoria de a prezenta copiilor relaţiile homosexuale ca fiind normale, fără a mai da vreo importanţă credinţei şi părerilor părinţilor!

■În 2006, în şcoala primară unde fetiţa mea era înscrisă la ciclul de grădiniţă, părinţii unui copil de clasa a III-a au fost nevoiţi să-şi scoată copilul din şcoală deoarece un travestit urma să fie adus în clasă pentru a-i învăţa pe copii că acum există „tipuri diferite de familii”. Cadrele didactice i-au spus mamei că plângerile sale către directorul şcolii erau considerate ca fiind „comportament inadecvat”.
■Bibliotecile s-au schimbat de asemenea în mod radical. Bibliotecile şcolare din stat, de la cele din şcolile elementare și până la cele din licee, conţin acum rafturi cu cărţi care normalizează în mintea copiilor comportamentul şi modul de viaţă homosexual, unele din ele cu conţinut explicit sexual şi chiar pornografic. Plângerile din partea părinţilor sunt ignorate sau primite cu ostilitate.
■În anul trecut, grupările homosexuale s-au folosit de banii contribuabililor pentru a distribui în toate bibliotecile şcolare un volum cu dimensiuni impresionante, care celebra „căsătoriile” homosexuale, intitulat „Courting Equality” (joc de cuvinte: „court” – Curte de judecată, aluzie la faptul că principalele bătălii pentru legiferarea „mariajului” homo au fost duse prin intermdiul tribunalelor, dar și „to court” – „a râvni la, a face curte”, n. tr.).
■A devenit un obicei în şcolile din Massachusetts ca profesorii să afişeze în mod ostentativ fotografii cu „soţii” lor de acelaşi sex şi, ocazional, să-i aducă la activităţile şcolii. Ambele licee din oraşul meu au acum directori „căsătoriţi” cu persoane de acelaşi sex, pe care îi aduc la şcoală şi îi prezintă elevilor.
■„Zilele homosexualilor” în şcoli sunt considerate acum o necesitate, pentru a lupta împotriva intoleranţei care s-ar putea manifesta contra relaţiilor homosexuale. Sute de licee şi chiar şcoli de gimnaziu de-a lungul statului sărbătoresc acum „Zilele aprecierii homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi transsexualilor.” Sunt „celebrate căsătorii” homosexuale şi apoi se trece la alte comportamente, cum ar fi transsexualitatea şi travesti-ul. În oraşul meu, un membru al comitetului şcolii a declarat că extirparea „homofobiei” este acum o prioritate.
■Odată ce homosexualitatea este normalizată, toate graniţele se destramă. Şcolile deja au început să promoveze normalizarea comportamentului transsexual (incluzând travesti-ul şi schimbarea de sex). „Comisia pentru tineretul homosexual, lezbian, bisexual şi transsexual” este finanţată de Stat și include lideri care sunt transsexuali.


Sistemul public de sănătate

Șeful Departamentului de Sănătate Publică de Sănătate al statului Massachusetts este „căsătorit” cu un alt bărbat. În 2007 el a declarat în faţa unei mulţimi de copii adunaţi la un eveniment pentru tineret, finanțat de stat, că „e minunat să fii homosexual” şi că vrea să se asigure că există sufieciente teste HIV pentru ei toţi (!!!).
■De când căsătoriile homosexuale au devenit „legale” rata de HIV/SIDA a crescut considerabil în Massachusetts. Anul acesta, fondurile publice alocate tratamentelor HIV/SIDA au crescut cu 500.000 de dolari. După cum gruparea de lobby homosexual „Mass Equality” le-a transmis susținătorilor săi, după ce a reuşit să convingă legislativul local să aloce aceşti bani: „Având în vedere creșeterea dramatică a infecţiilor cu HIV în statul Massachusetts, este evident că bătălia împotriva SIDA este departe de a fi câştigată.”
■Citând „dreptul de căsătorie” ca una din „provocările cele mai importante” într-o societate în care „e grozav să fii homosexual”, Departamentul de Sănătate Publică al statului Massachusetts a ajutat la elaborarea „Micii cărți negre – Homosexual în secolul 21”, o lucrare hidoasă cu conţinut pornografic care le-a fost distribuită copiilor de la Liceul Brookline, în 30 aprilie 2005. Printre altele, băieţilor tineri li se dau „ponturi” despre cum să facă sex oral altor bărbaţi, cum să îi masturbeze şi cum poate cineva urina pe tine fără probleme pentru a-ţi produce placere sexuală. Cartea conţinea şi un ghid al barurilor din Boston unde tinerii se pot duce pentru relaţii sexuale anonime.
Violenţa domestică

■Dată fiind natura vădit disfuncţională a relaţiilor homosexuale, Parlamentul statal alocă tot mai mulţi bani, în fiecare an, pentru a face faţă violenţei domestice homosexuale care atinge cote alarmante. Bugetul în acest an a crescut la 350.000 de dolari, faţă de 100.000 de dolari anul trecut.

Mediul de afaceri

■Toate tipurile de asigurări din Massachusetts trebuie acum să includă cuplurile homosexuale „căsătorite” în serviciile oferite – asigurări auto, asigurări de sănătate, asigurări de viaţă, etc.
■Companiile trebuie să recunoască drepturile cuplurilor homosexuale „căsătorite” în toate beneficiile, activităţile, etc., atât în ce privește angajații, cât și clienţii.
■Industria nunţilor este obligată să îşi ofere serviciile cuplurilor homosexuale. Fotografii, sălile de bal, firmele de catering, etc., trebuie să fie la dispoziţia cuplurilor homosexuale, în caz contrar furnizorii respectivi pot fi arestaţi pentru discriminare.
■Firmele sunt adesea „testate” pentru toleranţă de către activiştii homosexuali. Grupuri de activişti homosexuali obişnuiesc să meargă în restaurante sau baruri unde se sărută şi se mângâie în public pentru a testa dacă personalul dă dovadă de suficiantă „egalitate”, acum că statutul lor a devenit legal. De fapt, din ce în ce mai multe cupluri homosexuale din întreg statul se afişează în mod intenţionat manifestându-şi afecţiunea în public, pentru a întări „egalitatea căsătoriilor”.

Profesiile juridice

■Baroul Statului Massachusetts testează acum avocaţii în materie de cunoştinţe din domeniul „căsătoriilor” homosexuale. În 2007, Stephen Dunne, din Boston, a picat la examenul de barou pentru că a refuzat să raspundă la întrebările legate de „căsătoria” între persoane de acelaşi sex.
■Probleme legate de „familiile” homosexuale sunt acum bine consolidate în sistemul legislativ al statului. În multe firme, avocaţii din Massachusetts specializaţi pe codul familiei trebuie acum să participe la seminarii despre „căsătoriile” homosexuale. De asemenea, există şi câţiva judecători homosexuali care prezidează Tribunalele pentru familie din Massachusetts.
Adopţia copiilor de către „familiile” homosexuale

■Cuplurile homosexuale „căsătorite” au acum dreptul să adopte copii, la fel ca orice cuplu normal. „Catholic Charities” („Filantropia catolică”) a decis să renunţe să se mai ocupe de adopţii decât să se supună regulamentului care le impunea să ofere înspre adopţie copii cuplurilor homosexuale.
■În 2006, Departamentul de Asistenţă Socială din statul Massachusetts a acordat titlul de „Părinţii anului” unui cuplu format din doi bărbaţi. Aceștia adoptaseră deja un bebeluş, în ciuda faptului că părinţii naturali îşi exprimaseră dezacordul. Conform presei, la o zi după finalizarea adopţiei, serviciul specializat a abordat același cuplu în vederea adopţiei unui al doilea copil. Se pare că acum cuplurilor homosexuale li se acordă prioritate în adopţia copiilor faţă de cuplurile heterosexuale.

Măsuri guvernamentale

■În 2004, Guvernatorul Mitt Romney a cerut Judecătorilor de Pace (un fel de ofițer de stare civilă în SUA, n. tr.) să oficieze căsătorii homosexuale atunci când li se cere, sub sancțiunea concedierii în caz de refuz. Cel puţin un asemenea funcționar şi-a dat demisia.
■Certificatele de căsătorie menționează acum „partea A şi partea B” în loc de „soţ şi soţie”. Imaginaţi-vă cum ar fi să aveți voi înșivă un asemenea certificat.
■Deoarece relaţiile homosexuale sunt acum declarate în mod oficial „normale”, statul acordă fonduri imense grupărilor activiste homosexuale. În special pentru „Comisia tineretului homosexual, lesbian, bisexual şi transsexual” din Massachusetts, care este formată din grupurile homosexuale cele mai militante şi radicale și care ţintesc copiii din şcoli. În acest an ei au primit 700.000 de dolari din banii contribuabililor pentru a activa în şcolile publice.
■În anul 2008, statul Massachusetts a schimbat Medicare (sistemul public de asigurări de sănătate, n. tr.) aşa încât polițele să acorde beneficii şi cuplurilor homosexuale „căsătorite”.

Viaţa publică

■De la legalizarea „căsătoriilor” homosexuale, paradele anuale de exprimare a mândriei homosexualităţii au început să ocupe un loc încă și mai proeminent. S-a înmulţit numărul politicienilor şi al firmelor participante şi au început să participe şi secţiile de Poliţie. Şi graniţele sunt în cădere liberă. Există acum un marş pe străzile oraşului Boston (capitala statului) şi o paradă a transsexualilor în Northampton, unde participă, cu pieptul la vedere, femei care şi-au efectuat operaţii de extirpare a sânilor pentru a deveni bărbaţi. În anul 2008, Guvernatorul Patrick a mărşăluit alături de fiica lui în vârstă de 17 ani, lesbiană declarată, în parada de la Boston, chiar în spatele unui grup îmbrăcat în piele, ai cărui membri fluturau lanţuri şi bice.
Mass-media

■Mass-media din Boston, în special ziarul Boston Globe, publică frecvent articole şi ştiri în care prezintă cupluri homosexuale „căsătorite”, în locul familiilor normale. Este vorba de „egalitate”, spun ei, aşadar nu trebuie să existe nicio diferenţă în modul cum sunt prezentate.
■Un număr semnificativ de reporteri TV şi prezentatori sunt homosexuali declaraţi şi „căsătoriţi”, care participă la paradele homosexualilor.

În concluzie

Căsătoriile „homosexuale” atârnă asupra societăţii asemenea unui ciocan împins de forţa legii. Şi acesta este doar începutul. Din păcate, ca pretudindeni în America, impunerea „căsătoriilor” homosexuale asupra cetăţenilor statului Massachusetts a fost o combinaţie între râvna unor judecători fanatici şi aroganţi şi laşitatea unor politicieni demni de milă.

Este un lucru evident că obsesia grupărilor homosexuale cu privire la „căsătorie” nu vine din dorinţa sinceră a unui număr semnificativ de a se „căsători” unii cu ceilalţi. Realitatea este că un procent scăzut de cupluri homosexuale se „căsătoresc”. (De fapt, în ultimele 3 luni, secţiunea alocată căsătoriilor din ziarul Sunday Boston Globe nu a mai inclus deloc fotografii ale cuplurilor homosexuale „căsătorite”, deşi la început era plină de ele.) Cercetările arată că relaţiile homosexuale sunt disfuncţionale pe mai multe nivele, şi „căsătoria”, aşa cum o ştim, nu este deloc un lucru pe care ei îl pot realiza sau chiar dori. Este vorba aici de acceptarea legalizării homosexualităţii şi de impunerea ei cu forţa prin intermediul a numeroase instituţii social-politice ale unei societăţi care nu ar accepta-o altfel. Cât despre restul Americii: ați fost avertizaţi!


Musafir

#191 sex fara implicatii, concubinaj fara restrictii, dar asigurare materiala

2013-11-28 20:00

Un actor de filme porno gay s-a convertit la creştinism în urma unei experienţe terifiante / Mărturii ale unor foști homosexuali și lesbiene

Notă: Un amplu interviu cuJoseph Sciambra apare la sfârşitul articolului.

"Fiecare persoană care se afundă în stilul de viață homosexual este o persoană care a fost rănită. Ca urmare, ei pot fi adesea neîncrezători, reticenţi şi foarte sensibili."

Napa, California, 02 octombrie 2013 (LifeSiteNews.com) – Joseph Sciambra, un bărbat de 44 de ani, va fi primul care îţi va relata despre dragostea lui statornică pentru homosexuali, dar tot el va fi primul care să-ţi spună că, deşi cuvântul „gay” se mai traduce şi prin „vesel”, fericirea adevărată nu poate fi găsită în stilul de viaţă „gay”.

Fostul actor porno gay îşi descrie propria călătorie, ce începe în anii ’90 şi are loc în cele mai întunecate tenebre ale lumii interlope gay din districtul Castro, San Francisco, ca fiind „Înghițit de Satana”– titlul noii sale cărţi, în care povestește detaliat experiențele prin care a trecut.

Joseph, care a părăsit scena gay cu treisprezece ani în urmă, după o convertire la credința catolică, povesteşte cum căutarea dragostei și a acceptării prin intermediul sexului a început prin pornografie. Într-o zi, la vârsta de opt ani, a răsfoit cu naivitate o revistă porno lăsată de un frate mai mare. Aceasta a fost urmată apoi de alte reviste, de data aceasta cu un conţinut mult mai explicit. Pasul următor a fost masturbarea și nevoia de a face cu alții ceea ce a văzut în reviste.

Joseph povesteşte că ceea ce dorea cu ardoare să experimenteze era o nirvana sexuală profundă și satisfăcătoare. El a început acest lucru prin extinderea escapadelor sale sexuale. Noi experiențe sexuale, cu parteneri noi, erau singurii stimuli care păreau să-i ofere pasiunea căutată, ceea ce el numea „happy-place”, şi pe care îl căuta cu disperare. Bordelurile şi prostituatele au devenit parte din rutina lui sexuală.

Plictisindu-se de revistele porno cu femei, Joseph s-a mutat la cele gay. Apoi, şi-a dat seama că trebuie să fie împreună cu alţi homosexuali pentru a-şi putea satisface dorințele sexuale aflate în continuă creștere.

Homosexuali mai în vârstă l-au iniţiat în sexul gay pe tânărul Joseph de 19 ani. El a început să viziteze băile publice și locurile unde puteau fi vizionate filmele pentru adulţi, locuri folosite de persoanele gay pentru partide de sex anonim. În căutarea lui pentru aflarea dragostei și companisiunii, Joseph s-a cufundat adânc în lumea gay. Însă ceea ce el căuta cu disperare îi scăpa de fiecare dată.

Așa-numitele cabine „glory-hole booths” (un loc pentru sex oral anonim) i-au oferit următoarea formă de emoție. Într-unul din aceste locuri, Josep spune că i s-a dăruit Satanei care i s-a prezentat sub forma unei guri căscate ce avea o limbă lungă ca de şarpe. Din acel moment Joseph a început să audă voci in capul lui.

În căutare de noi stimuli, Joseph devine actor amator de filme porno și escortă.

În cele din urmă Joseph şi-a continuat călătoria în temnițele întunecate ale sadomasochismului. Aici el a provocat și a primit durere sexualizată și tortură. Aceastea includeau practici oribile, prea grafice pentru a fi descrise aici. Cea mai mare parte a acestor acte a fost filmată pentru industria porno gay. Nirvana sexuală pentru Joseph putea fi obţinută acum doar prin violență, subjugare și agresiune.

La vârsta de aproape 30 de ani, Joseph spune că tot ceea ce avea în interiorul lui era ură: ură pentru alți bărbați, ură pentru viața sa și ură pentru întreaga lume. Până atunci făcuse deja sex cu o mie de bărbaţi şi experimentase tot ceea ce era mai înspăimântătoar şi mai hidos din punct de verede sexual.

Însă, una dintre acele orgii diabolice a fost atât de violentă încât Joseph a ajuns în spital. Acolo a avut o experiență în apropierea morţii în care a văzut cum sufletul său cobora într-o gură deschisă ce saliva, despre care a ştiut că este iadul.

Dar mama lui Joseph, o femeie catolică, a fost la căpătâiul lui, rugându-se neîncetat. Frica a pus stăpânire pe inima lui şi nu a vrut să intre în acea gură veșnică, ce se deschisese pentru a-l primi din cauza vieții sale pline de păcate. El spune că în acel moment a implorat ajutorul lui Dumnezeu şi eliberarea, imediat simţind cum revine în corpul său.

continuare: http://stiripentruviata.ro/un-actor-de-filme-porno-gay-s-a-convertit-la-crestinism-in-urma-unei-experiente-terifiante-marturii-ale-unor-fosti-homosexuali-si-lesbiene-7/

"Sciambra: Pe cei care se luptă cu atracția față de persoanele de același sex îi încurajez să se roage şi să îşi dezvolte relația lor cu Dumnezeu. Au nevoie să-și petreacă mai mult timp în rugăciune, să meargă la biserică şi să se spovedească o dată pe săptămână. De asemenea, trebuie să aibă un duhovnic foarte bun și / sau un îndrumător spiritual.

În loc de a acționa asupra dorințelor, fie că sunt legate de activitatea sexuală cu o altă persoană sau de vizualizarea pornografiei, ei au nevoie să-şi dezgrope sentimentele și amintirile, cu scopul de a descoperi de ce au aceste dorințe homosexuale. Este un proces foarte dificil și dureros, dar trebuie realizat. Ei trebuie să renunţe la falsa mândrie și să stea fără ruşine înaintea Domnului. Pentru că, fără excepție, toţi bărbaţii homosexuali și femeile lesbiene pe care i-am cunoscut-o vreodată, fără tragere de inimă uneori, ar putea descoperi că homosexualitatea lor vine dintr-o anumită experiență din copilărie."

un alt caz: http://stiripentruviata.ro/de-la-lesbiana-la-mama-implinita-marturii-ale-unor-fosti-homosexuali-si-lesbiene-6/

"Nu avea decât 11 ani atunci când viața sa, până atunci obișnuită, a luat o primă întorsătură: „Încă de mică, cam la 11 ani, am început să fumez. Apoi am început să mă împrietenesc cu persoane deloc potrivite pentru mine. Așadar, am început să mă droghez de la o vârstă fragedă, de la 11-12 ani… până am ajuns să consum cocaină, la vârsta de 21 de ani… apoi… am avut tot felul de parteneri.”

Brigitte explică astfel perspectiva sa în urma experienței de lesbiană: „Există probabil oameni care sunt fericiţi în homosexualitatea lor… Cunosc aceasta. Însă consider că majoritatea nu sunt în realitate homosexuali. Ei doar suferă de pe urma anumitor răni din timpul copilăriei și, atât timp cât nu fac nimic pentru a le vindeca, rămân în nefericirea lor, fără să progreseze. Trebuie să vezi adevărul din tine. Și eu, în timpul terapiei, am refuzat alternativa de a mă întoarce în trecut pentru a-l vindeca. Cred că ar trebui să li se dea oamenilor posibilitatea de a face terapie pentru a afla de unde provin problemele… În timpul celor opt ani de terapie m-am chinuit crezând că eram obligată să-mi accept homosexualitatea. Timp de opt ani am lucrat la ideea de a accepta această condiție a mea, în timp ce, în realitate, nu eram lesbiană. Eram doar rănită în relația mea cu femeile și cu bărbații, încă din timpul copilăriei, cu părinții mei… Însă trebuie să se știe aceasta! Dacă nu ți se dă șansa de a descoperi acest lucru, poți rămâne nefericit toată viața, pentru că nu te poţi regăsi, nu poți fi tu… Sunt convinsă că, de fapt, majoritatea homosexualilor nu sunt homosexuali. Gândul acesta pornește de la o rană: sunt incapabili să înceapă o relație cu o persoană de sex opus.”"


Musafir

#192 pt cei care nu vad legatura intre homosexualitate, pedofilie, verzi si socialisti

2013-11-29 09:11

Există vreo țară în lume unde un politician proeminent să își expună aventurile sexuale cu copii de până în 6 ani și să fie încă în funcție? Probabil nu – dar Parlamentul European are regulile sale proprii.

Acest politician este Daniel Cohn-Bendit, odată protagonist al revoltelor „studențești” marxiste din Mai 1968 și al Revoluției Culturale care i-a urmat, azi, lider al alianței „Verzilor” și extremei stângi din Parlamentul European („Greens/European Free Alliance”).

Acum câteva luni, fundația germană Theodor-Heuss (după numele unui fost președinte al Germaniei) l-a gratulat cu un premiu special pentru cariera sa politică. Însă, președintele Curții Constituționale, Andreas Vosskuhle a declinat invitația de a vorbi la eveniment în onoarea lui Cohn-Bendit, precizând că nu dorește să imprime Curții imaginea de sunsținător al comportamentului pedofil al acestui individ.

V-am făcut curioși, probabil. Ce stigmat poartă Cohn Bendit, mai exact? Spre lămurire, reproducem parțial, mai jos, articolul „Onorabilul pedofil Daniel Cohn–Bendit şi monstruosul inspector Derrick” pe care îl puteți citi în întregime la ÎnLinieDreaptă.

http://inliniedreapta.net/onorabilul-pedofil-daniel-cohn-bendit-si-monstruosul-inspector-derrick/

Revoluția din Mai 1968 a fost înainte de toate o Revoluție Culturală, al cărei scop esențial era demolarea instituțiilor „opresive” precum familia. Distrugerea tuturor tabuurilor sexuale, precum homosexualitatea și pedofilia, a fost o parte esențială a strategiei (citiți și articolul Revoluția sexuală și terorismul cultural).

Deocamdată, în ce privește pedofilia, „revoluționarii” au dat înapoi – societatea nu este încă suficient de „evoluată” ca să accepte pedofilia – dar cu siguranță vor reveni. De fapt, o fac chiar acum.

Momentan, ei se concentrează pe „căsătoria” între persoane de același sex – cu destul succes, trebuie să o recunoaștem. Prin forța de măciucă a acestei schimbări sociale radicale, „familia” de homosexuali va include și dreptul la filiație – prin adopție de copii și prin reproducere asistată.

continuare: http://www.culturavietii.ro/2013/11/29/promovarea-pedofiliei-a-ajuns-la-nivelul-cel-mai-inalt-parlamentul-european/


Musafir

#193 rezultatul parteneriatelor civile in lume

2013-11-30 17:10

Un poliţist german în vârstă de 55 de ani este suspectat că a ucis şi tăiat în bucăţi un bărbat întâlnit pe un site de Internet consacrat canibalismului, aparent la cererea acestuia din urmă, conform unor surse judiciare citate de AFP.

Faptele s-au petrecut la 4 noiembrie, când directorul unei societăţi de administrare a activelor din Hanovra (nord) a mers la Dresda (sud-est) pentru a se întâlni cu un poliţist, Detlev G. pe care îl cunoscuse pe un site de Internet consacrat canibalismului, a povestit directorul poliţiei din Dresda, Dieter Kroll în cadrul unei conferinţe de presă televizate.

După primele elemente ale anchetei, victima îşi exprimase de mai mulţi ani fantezia de a fi ucis şi mâncat de un bărbat. Această fantezie a fost evocată în cadrul schimburilor intense între cei doi bărbaţi, pe chat, însă şi pe mail, SMS sau în timpul conversaţiilor telefonice, a precizat Maik Mainda, un alt anchetator, în cadrul unei conferinţe de presă.

Poliţistul, care lucra drept expert pentru secţiunea ştiinţifică a poliţiei judiciare locale, şi-a aşteptat viitoarea victimă la gară şi l-a înjunghiat cu un cuţit, la scurt timp după ce au ajuns la domiciliul său.

Apoi a tăiat corpul şi a dezosat unele bucăţi, pe care le-a îngropat în grădina sa. Dispariţia victimei a fost semnalată poliţiei de abia după o săptămână de către colegii de muncă.

În urma chestionării anturajului său şi studiindu-i activităţile online, precum şi apelurile de pe telefon, anchetatorii l-au identificat pe suspect, arestat miercuri la locul de muncă.

Acesta a recunoscut faptele şi a explicat că totul s-a întâmplat în decursul câtorva ore de la sosirea victimei. El a indicat şi locurile din grădina sa unde îngropase bucăţile de cadavru.

Parchetul din Dresda a deschis o anchetă pentru “asasinat”, însă procurorul general al oraşului, Andrea Feron, nu a exclus că faptele ar putea fi recalificate drept “omor solicitat” de către victimă.

Această calificare, foarte dificil de demonstrat, i-ar aduce doar o pedeapsă de cinci ani acuzatului, faţă de închisoarea pe viaţă pentru asasinat.

Acuzatul care locuieşte într-un parteneriat civil cu un bărbat, a dezminţit orice motivaţie cu caracter sexual în această crimă, asigurând că a acţionat doar pentru a îndeplini fantezia victimei sale, a continuat magistratul.

Deşi nu este vorba cu adevărat de un caz de canibalism, această crimă prezintă unele similitudini cu acea a “canibalului de Rotenburg” care a şocat Germania în 2001, şi care a inspirat piesa “Mein Teil” a trupei germane de rock Rammstein.

Armin Meiwes, un informatician în vârstă de 41 ani, l-a ucis pe Bernd Jurgen Brandes, în vârstă de 43 de ani, un informatician întâlnit pe Internet. Cei doi au mâncat penisul victimei, care fusese de acord, înainte ca Armin să îl înjunghie pe Jurgen în gât, totul fiind filmat de o cameră pentru aproximativ nouă ore.

Acesta a tăiat apoi corpul în bucăţi şi a pus unele dintre ele în congelator pentru a le consuma ulterior.

Meiwes a fost în final arestat de poliţie în timp ce încerca să recruteze o a două victimă, tot pe Internet. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 2006.


Musafir

#194 Legea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex nu a fost aprobata

2013-12-01 20:24

Comisia juridica a Senatului a dat raport negativ proiectului de lege initiat de deputatul Remus Cernea prin care se instituia posibilitatea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex.

Votul in comisie a fost dat in absenta lui Remus Cernea, initiatorul proiectului. El a aparut la sedinta dupa incheierea votului. Totusi, Cernea spune ca vrea sa lupte in continuare pentru drepturile comunitatii gay si doreste, printre altele, ca homosexualii sa-si poata lua impreuna credite de la banci.

“Comisia era mult prea hotarata sa respinga proiectul, ceea ce ar trebui sa ne ingrijoreze este atitudinea nedemocratica a acestei comisii. Aceasta unanimitate denota conservatorism excesiv si o lipsa de racordare la standardele europene”, a declarat Cernea.

Remus Cernea spune ca legea ar fi acordat drepturi firesti celor care doresc sa traiasca in parteneriat civil. “Legea priveste parteneriatul civil, in care acestia pot spre exemplu sa-si imparta bunurile dobandite in comun, sa lase mostenire, sa ia credite pe baza veniturilor”, a argumentat Cernea.

Remus Cernea a anuntat pe 12 aprilie ca doreste ca in viitor sa reglementeze parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, motivand faptul ca fiecare om este liber sa faca ceea ce doreste, potrivit replicaonline.ro. Propunerea sa a starnit reactii virulente, iar un membru al Partidului Verde chiar a facut scandal la conferinta de presa sustinuta de Cernea.

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la biroul sau parlamentar, Remus Cernea a argumentat ca in multe tari din Europa acest lucru a fost reglementat, el dand ca exemplu Franta, acolo unde persoanele de acelasi sex se pot casatori, dupa ce in urma cu doua zile senatorii francezi au aprobat acest tip de casatorii.

RTV.NET

n.p. se pare ca Remus cernea intelege foarte prost "dreptul de a face orice doreste" care totusi nu este un drept recunoscut in vreun fel decat de propaganda homosexuala si altele asemenea. Cernea este de o naivitate crunta. cineva il seteaza sa repete niste aberatii. nu poti acorda drepturi egale unui concubinaj cu cele ale unei casatorii. acest tip de parteneriat cere sa i se dea tot felul de drepturi din partea statului si societatii (cu alte cuvinte recunoasterea homosexualitatii ca ceva corect, sanatos, social), dar sa nu dea nimic la schimb, nici un strop de responsabilitate fata de societatea in care traiesc, implicarea in nasterea si cresterea de copii intr-un mod sanatos si favorabil dezvoltarii societatii si umanitatii fara a lovi in insasi natura omului sau chiar a ucide viata prin inseminarea artificiala. au tupeul de a pune la egalitate casatoria/familia cu parteneriatul civil.

"Drepturile conferite prin aceste “parteneriate” sunt copiate INTEGRAL din Codul Civil, capitolul “Casatoria” – mai putin, deocamdata!, dreptul la filiatie (adoptie de copii/reproducere asistata). Ceea ce inseamna ca legea este “fabricata” special pentru homosexuali: cuplurile heterosexuale nu au, practic, motive sa intre intr-un “parteneriat”, ele având la dispozitie casatoria.

Adoptarea legii PARTENERIATULUI l-ar face pe acesta aproape egal cu casatoria; asadar, ar lasa practic fara obiect interdictia casatoriei homosexuale din Codul Civil si ar duce in scurt timp si la legiferarea filiatiei: adica, a ADOPTIEI DE COPII, respectiv a REPRODUCERII ASISTATE PENTRU CUPLURILE DE HOMOSEXUALI, transformate în “FAMILIE” RECUNOSCUTA PRIN LEGE.

Legalizarea “familiei” de homosexuali reprezinta cea mai puternica lovitura data familiei în istoria umanitatii, prin alterarea perceptiei colective privind sensul si natura acesteia. Din partea politicienilor si conducatorilor români, ar fi cea mai sofisticata si mai inalta forma de tradare a intereselor natiunii. Cu mult mai grava decat vânzarea pamântului sau a resurselor naturale, pentru ca distruge însasi temelia angrenajului social.

Ca familia constituie cea mai importanta institutie pentru forta, stabilitatea si durabilitatea unui stat, este din cele mai vechi timpuri un “loc comun” în gândirea socio-politica. În acest context, a satisface un pretins “drept” al homosexualilor de a uzurpa institutia familiei este acelasi lucru cu promovarea “dreptului” indivizilor la subminarea statului si a societatii."

mai multe informatii si pe http://parteneriat-civil.ro/


http://parteneriat-civil.ro/argumente-contra/bolile-homosexualilor-un-documentar-medical-la-zi/

"Am alcătuit acest volum în primul rând pentru a-i îngrijora pe homosexualii practicanţi şi a-i apropia de medic. Apoi, i-am avut în vedere pe foştii homosexuali care, din motive individuale, prin decizie proprie, au ajuns să pună semnul egalităţii între păcat, viciu şi homosexualitate. Ei sunt cei care suferă, de cele mai multe ori în tăcere, nu cred în comuniunea divino-umană pe care o oferă Biserica şi sfintele ei Taine sau nu îndrăznesc să se adreseze unui duhovnic, iar în socialul care îi înconjoară găsesc arareori un punct de sprijin pentru a ieşi din impas. Sper ca această carte să-i convingă, o dată în plus, că efortul lor de a se elibera de viciu este un mare bine pentru ei în şişi şi pentru foarte mulţi alţii."

 


Musafir

#195 Argumente juridice

2013-12-02 19:31

Autor: Centrul European pentru Lege si Justitie, 10 iulie 2013

Dreptul barbatului si al femeii de a se casatori si de a intemeia o familie

http://parteneriat-civil.ro/wp-content/uploads/2013/09/Dreptul-barbatului-femeii-casatori-intemeia-familie.pdf

Musafir

#196

2013-12-03 05:43

Go Rumania !!!

Musafir

#197 Re:

2013-12-03 09:05

#196: -  

 Go home !!!


Musafir

#198

2013-12-04 09:26

Consider ca o astfel de lege ar incuraja ideea ca exista parteneriat si angajament indiferent de sexul persoanelor implicate. Este o constientizare absolut necesara unei maturizari complete a oricarei persoane.

Deocamdata, societatea se afla in faza infantila in care considera ca un parteneriat angajat si responsabil se bazeaza neaparat pe diferenta dintre sexe, si pe obligatia religioasa.

Gay, heterosexuali sau orice alte orientari, toti trebuie sa stim ca suntem capabili sa ne asumam responsabilitati impreuna cu si fata de o alta persoana. Este o trasatura fara de care fiinta umana ramane incompleta.

Legea trebuie sa permita oricarui om aceasta treapta importanta a evolutiei personale.

Musafir

#199 Re:

2013-12-05 12:11

#198: -  

 Legea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex nu a fost aprobata

Comisia pentru egalitatea de şanse şi Comisia juridică din cadrul Senatului României au respins, în ședința comună din data de 19.11.2013, prin unanimitate de voturi, propunerea legislativă privind parteneriatul civil.

Acesta era definit în respectiva propunere ca: „un contract încheiat, fără niciun fel de discriminare, între două persoane care decid să conviețuiască în baza afecțiunii, respectului si sprijinului reciproc și a egalității de drepturi".

Conform raportului de respingere: „Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare stabilirea regimului juridic al parteneriatului civil, propunându-se astfel conferirea unui caracter legal convieţuirii dintre două persoane, ca alternativă la căsătorie.”

Redăm în cele ce urmează și argumentarea respingerii, deoarece ea însumează o serie de aspecte legislative deosebit de importante, care trebuie avute în vedere, atunci când ne referim la familia tradițională.

„Iniţiativa este în contradicţie cu art. 258, 259, 271 şi 277 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. De altfel, legătura dintre cele două instituţii juridice, familia şi căsătoria, este statuată şi în art. 48, în special în alin.(l), din Constituţia României, republicată, conform căruia: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”

De asemenea, conform dispoziţiilor alin.(3) al art. 277 din noul Cod Civil- Interzicerea sau echivalarea unor forme de convieţuire cu căsătoria:„Parteneriatele civiledintre persoane de sex opus sau de aceiaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute înRomânia”

Reamintim că odată cu adoptarea noului Cod Civil, atât Guvernul cât mai ales forul legiuitor, cu precădere prin modificările aduse proiectului iniţial al acestui important act normativ, şi-au exprimat această opţiune de politică legislativă în materia relaţiilor de familie, reglementând, ca unică formă de convieţuire recunoscută, căsătoria şi numai aceea între persoane de sex diferit, recunoscându-se doar familia care se întemeiază pe instituţia căsătoriei.”

TRANSLATED

Civil Partnership Act same-sex has not been approved

Commission for Equality and the Senate Judiciary Committee rejected the joint meeting dated 11.19.2013 , by unanimous vote , the legislative proposal on civil partnership .

It was defined in this proposal as " a contract , without any discrimination between two people who decide to live under the condition , respect and mutual support and equal rights."

According to the rejection : " The legislative proposal aims at establishing the legal regulation of civil partnership , aiming thereby conferring lawful cohabitation between two people , as an alternative to marriage. "

We present below and rejected the argument because it sums up a number of very important legal issues that must be considered when referring to the traditional family .

"The initiative is contrary to art . 258, 259, 271 and 277 of Law no. 287/2009 on the Civil Code , republished, with subsequent amendments . Furthermore, the link between the two legal institutions , family and marriage , it is stated in art . 48, in particular paragraph . (L ) of the Romanian Constitution , which provides: "The family is based on marriage the spouses , their full equality and the right and duty of parents to ensure the upbringing, education and training of children "

Also, in accordance with para. ( 3), art . 277 of the new Civil Code , Prohibition or equivalence of forms of cohabitation to marriage : " Partnerships civiledintre opposite sex or the same sex either concluded or Romanian citizens abroad or foreign citizens are not recognized in United States "

Recall that with the new civil code , both government and especially the legislative forum , mostly through changes to the original draft of this important legislation, and expressed this policy option legislation on family relationships , regulating , as the only form recognized cohabitation , marriage and same -sex only different , recognizing only family that is based on the institution of marriage . "


Musafir

#200

2013-12-06 08:04

Lupta dintre popor si politicieni va deveni acerba