Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-09-01 16:49


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-01 16:58


Marcu care iti trage in ...................

#53 Pentru gigel de hohentolern

2012-09-02 00:38

Gigele daca nu era dl.Roibu si ceilalti rahati impachetati cum ii numesti tu satisfacut,
voi specialistii de la OMV nu mai erati preluati si nici nu mai luati prime peste prime de stat degeaba cand noi produceam la Valcea.
Firmele alea de termopane este una si e foarte viabila (concureaza cu Gealan si altii de renume pe piata din Romania) se cheama Ramplast si daca ar avea materie prima adica PVC nu ar fi probleme. Motivul lipsei de materie prima pentru acea firma l-a determinat pe domnul Roibu sa lupte pentru preluarea Petrochimiei. A preluat-o cu eforturi mari din partea colegilor de la Valcea care mancau somaj pe paine si cei din petrochimie luau prime. A facut revizia cu specialistii preluati de la OMV (adica tocmai cei din categoria careia faci si mata parte). Nu trebuie sa ingrijoreze cei 1,5 miliarde de lei vechi din declaratia de avere a domnului Roibu din drepturi de autor.
Sunt bani cinstiti bazati pe brevete inregistrate la OSIM daca stii ce inseamna OSIM. Dar tu probabil nu esti invatat cu asa ceva esti invatat cu comisioanele de la contractorii cu care ii sifonati pe OMV-isti la lucrarile de intretinere.Problema era daca domnul Roibu nu trecea aceste venituri in declaratia de avere dar le-a trecut deci este corect. Daca mai ai suspiciuni du-te neconditionat la DNA si ANI.Fii sigur ca daca era ceva de cercetat si condamnat la dl. Director General nu ar fi scapat nepedepsit. Dar nu este cazul.
Puneti intrebari cum au aparut brusc masini de 40-70 000 EUR la baietii specialisti de la mentenanta din Petrochimie dupa revizia din 2010-2011 - culmea acesti baieti fiind din gasca veche preluata de la Petrom. Culmea este ca acesti baieti au atat tupeu ca se afiseaza cu ele. Ne-au spus colegi de la Valcea care veneau la Pitesti cu diverse activitati si care ii vedeau coborand din ele la intrarea in Petrochimie.
Cum au facut baietasii astia smecheri banii ??? De unde din salariile lor de 4000-4500 RON. Sa fim seriosi!! Asa ca daca ANI se uita un pic in gradina lor s-ar putea domnii specialisti sa se cam balbaie.
Cat despre personalul necesar pentru pornire acesta ar trebui sa existe pentru ca OMV cand a dat Petrochimia Oltchimului i-a comunicat Directorului Roibu ca toti sunt numai specialisti de top, acesta fiind si motivul pentru care domnul Director General ne comunica in Comisiile paritare ca nu poate sa ii dea in somaj pentru ca nu va mai gasi altii atat de calificati.
Ce s-a intamplat s-au deprofesionalizat intre timp ??? Oare ?????
Daca tot ai deschis cutia Pandorei tin sa precizez ca ati uitat sa indicati in lista celor recomandati pentru repornirea Pirolizei pe odralele sindicaliste de la Petrochimie:
Florescu Elena nora sindicalistului vostru;
Florescu Eugen fiul sindicalistului Dumitru;
Diana Radu fiica viceliderului Unirea
Cei indicati de tine sunt printre cei care isi vad de treaba total diferiti de cei de mai sus care nu stiu de ce vin la serviciu.
Daca te-ai legat de liderul nostru SLO Mihai Constantin nu pot sa nu amintesc si eu de odraslele liderului Dumitru de la Sindicatul nereprezentativ Unirea.
Deci Moncher lasa-ne cu ingrijorarea ca nu mai ai cu cine porni Petrochimia ca nu o sa o pornesti mata daca scapa de privatizarea cu PCC.
Nu ai ajuns la balta si te dezbraci!!!
Pentru a nu-ti crea confuzii m-am interesat sa nu vorbesc prostii si am aflat de la Pitesti ca angajatii enumerati de tine pentru pornirea Petrochimiei la misto:
Mihai Constantin;
Madalina Cioara
Nicoleta Dobre
nu i-a adus Oltchim sau Roibu sunt ai vostrii experti de la OMV.
gigel de hohentolern

#54 Re: Pentru gigel de hohentolern

2012-09-02 10:07

#53: Marcu care iti trage in ................... - Pentru gigel de hohentolern

Gigele daca nu era dl.Roibu si ceilalti rahati impachetati cum ii numesti tu satisfacut,
voi specialistii de la OMV nu mai erati preluati
1. si nici nu mai luati prime peste prime de stat degeaba cand noi produceam la Valcea.
2. Nu trebuie sa ingrijoreze cei 1,5 miliarde de lei vechi din declaratia de avere a domnului Roibu din drepturi de autor.
Sunt bani cinstiti bazati pe brevete inregistrate la OSIM daca stii ce inseamna OSIM.
3. Dar tu probabil nu esti invatat cu asa ceva esti invatat cu comisioanele de la contractorii cu care ii sifonati pe OMV-isti la lucrarile de intretinere.Problema era daca domnul Roibu nu trecea aceste venituri in declaratia de avere dar le-a trecut deci este corect. Daca mai ai suspiciuni du-te neconditionat la DNA si ANI.Fii sigur ca daca era ceva de cercetat si condamnat la dl. Director General nu ar fi scapat nepedepsit. Dar nu este cazul.
4. Puneti intrebari cum au aparut brusc masini de 40-70 000 EUR la baietii specialisti de la mentenanta din Petrochimie dupa revizia din 2010-2011 - culmea acesti baieti fiind din gasca veche preluata de la Petrom. Culmea este ca acesti baieti au atat tupeu ca se afiseaza cu ele. Ne-au spus colegi de la Valcea care veneau la Pitesti cu diverse activitati si care ii vedeau coborand din ele la intrarea in Petrochimie.
Cum au facut baietasii astia smecheri banii ??? De unde din salariile lor de 4000-4500 RON. Sa fim seriosi!! Asa ca daca ANI se uita un pic in gradina lor s-ar putea domnii specialisti sa se cam balbaie.
5. Cat despre personalul necesar pentru pornire acesta ar trebui sa existe pentru ca OMV cand a dat Petrochimia Oltchimului i-a comunicat Directorului Roibu ca toti sunt numai specialisti de top, acesta fiind si motivul pentru care domnul Director General ne comunica in Comisiile paritare ca nu poate sa ii dea in somaj pentru ca nu va mai gasi altii atat de calificati.
Ce s-a intamplat s-au deprofesionalizat intre timp ??? Oare ?????

6.Mihai Constantin;
Madalina Cioara
Nicoleta Dobre
nu i-a adus Oltchim sau Roibu sunt ai vostrii experti de la OMV.

 

 

 

O.K. Sa le luam pe rand.

 

1. Primele erau platite de austrieci, deci nu afecta cu nimic pseudo-productia de la Valcea.

2. Nu trebuie ?! Serios ? Adica o firma de stat care merge din pierderi in pierderi are un director platit cu 1,5 miliarde ? Cum  si pe ce motive ? D-voastra platiti TVA-u' in romanika ?

3. h3h3, auzi DNA si ANI ? In afar' de kinderii de 4 ani cine mai crede in justitia din Romanistan ?

4. Hopaaaaaa, oare ce firme au fost contractori in renumita revizie ? Cumva firmele de casa ale maretului combinat Oltchim ? Si-au permis acele firme sa dea spaga ? Pai unde-s ANI si DNA-u' ? Sau se condamna numa' luatu' nu si datu' spagii ?

5. Nu, da' intre timp unii s-au retras din activitate, altii si-au luat bilet numa' dus catre Sf. Petru, altii au renuntat de prea mult bine si tot asa. Da' nu-i problema, angajam de pe piata muncii. :))

6. Daca erau experti, ii pastra OMV. Da' pana si ratatii de austrieci si-au dat seama cu cine au de-a face si le-au dat cu praf de mers.

P.S. mai multa atentie la virgule si cratime.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 10:16


cobra

#56

2012-09-02 10:31

Am semnat pentru ca si la SIDEX este jale mare.Pt ca am muncit aici.Pt ca ma simt legat intr-un fel de voi.La UCC/S.P.G. soseau vagoane ARPECHIM.Pt ca si vc.presedinte la SOLIDARITATEA am fost singuri ce am luptat impotriva inchiderii abuzive a COCSERIEI si nu ne-a auzit nimeni.Pt ca si azi dupa disponibilizare desi mi-am dat demisia din functie mai sint membru la S.N.S.M.R si ies la portavoce de cite ori sindicatul imi cere acest lucru.Si pt ca SIDERURGIA este in groapa pe jumatate,iar federatiile FSS METAROM si CN METAL dorm la apelul cerut de SNSMR prin vocea dl TIBER GHE in sprijin pt demersul de a marsalui la Bucuresti si a protesta fata de masurile calcate in picioare de ARCELOR MITTAL(vezi clauzele stipulate in contract cu AVAS-investitie in mediu si tehnologie}.Si pt ca imi este greu sa imi gasesc un loc de munca in tr-un oras cindva industrializat,azi terminat pentru meseria de op.chimist.Si pentru ca imi pasa de voi cei ce luptati de argeseni si de vilceni.Va salut demersul.Dumnezeu cu voi!
Marcu care iti trage in ...................

#57 Pentru Cobra

2012-09-02 10:51

Cobra ai inteles esenta. Stii ce este important si tratezi ca atare subiectul.
Mult respect!!!
FORZA OLTCHIM !!! FORZA GRUPUL DE INITIATIVA PENTRU SALVAREA OLTCHIM !!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 11:04


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 11:04


Mirela Arpechim

#60 catre gigel de hohentolern alias kkpentruvoi@yahoo.com

2012-09-02 11:11

Nu ma mira ca am ajuns ca tara in situatia economica fara iesire.
Sunt stupefiata cati isi doresc inchiderea Oltchim.
Bai gigele sa vii sa vezi in Arpechim ce a lasat OMV in urma si cum si-au batut joc de personal.
Esti zero barat !!!
Sa-l completez pe Anton si angajatii Arpechim (cati au mai ramas) te umplu de respect !!!!
Apropos ai tu cumva alta solutie privind salvarea Arpechim in loc de Oltchim.
Daca o ai de ce nu o prezinti ???
Sau poate esti dintre baietii care stau cu balele la gura uitandu-se prin gard la fierul combinatului Arpechim si Oltchim.
Lasati-ne BAHHHH !! Nu avem nevoie de grija voastra !!!Ne purtam singuri de grija

Anonymous

#61

2012-09-02 11:48

Cred ca este cazul sa nu mai folositi aceasta petitie pentru discutii!

Puteti discuta direct:
Gogu Ologu (goguologu@yahoo.com)
gigel de hohentolern (kkpentruvoi@yahoo.com)

Puteti gasi si alte variante, asa cum a propus Gogu Ologu, in care sa initiati o petitie pro / sau contra unei persoane si / sau unui grup de persona.

Daca aveti dovezi ca ar fi existat nereguli puteti sa va adresati Ministerului Public.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 12:02


Viorel Arpechim

#63 Polemici

2012-09-02 12:06

Terminati cu polemicile.
De aceea nu dam noi inainte romanii din cauza invidiei si urii de rasa.
Oltchim este vital sa fie salvat.
Noi cei din rafinaria Arpechim speram sa fim salvati de la taiere si sa fim preluati de Oltchim.
Este singura noastra sansa altfel suntem someri cu diploma.
In Pitesti si Arges situatia nu este mult mai breaza ca la Valcea din punct de vedere locuri de munca.
Forza Oltchim !! Ma aliniez petitiei !!!
Marcu care iti trage in ...................

#64 Pentru Anonymus

2012-09-02 12:10

Scuze Anonymus insa nu m-am putut abtine sa nu ii pun la punct pe cei doi unul si acelasi:
gigel de hohentolern alias kkpentruvoi@yahoo.com.
Au tupeu baietii astia !!!
Marcu care iti trage in ...................

#65 Demisii CA

2012-09-02 12:11

Nu are nici o treaba demisia cate unui politruc aventurier din Consiliul de Administratie Oltchim cu dl. Roibu si conducerea Oltchim.
Demisioneaza pentru ca nu stapanesc situatia si nu au experienta necesara fiind numiti politic.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 13:47


Buscu

#67 gigel de hohentolern

2012-09-02 14:18

Bai asta te dai petrochimist !!
Esti zero. Bati campii si cand esti prins cu ocaua o dai de gard !!!
Cine vroiai sa ne stearga la cur prin fabrica si sa ne faca curat???
Cand eram la Petrom inainte sa ne dea nas OMV ce nu maturam, nu coseam !!!
Se vede de la o posta ca vorbesti in dodii.
Forza Oltchim !!!
Du-te si culca-te ca s-a sfarsit vara deci nu mai ai conditionari de somn vorba cuiva !!!
Tutancamon iti sufla in ceafa

#68 gigel de hohentolern

2012-09-02 14:27

La fiecare postare te umpli de respect si de buna crestere plus caracter si sa nu uit de limbism !!
Lasa-ne bah ca esti dintre cei bine platiti cu tot neamu angajat la Oltchim si acum ca te vazusi cu sacii in caruta si dai cu noroi in cei care te-au scos din hazna reangajandu-te dupa ce ai lucrat pe la contractori de doi lei din Pitesti cand OMV ti-a dat cu "praf de mers" ca sa te citez.
Suntem 3400 tu esti un parlit !!!
Vocea noastra striga FORZA OLTCHIM !!!
VREM PRIVATIZARE NU LICHIDARE !!! VREM PRIVATIZARE CU UN INVESTITOR STRATEGIC NU CU PCC !!!
S-ar putea Roibu dupa privatizare sa se lipseasca de tine asa din bun simt si atunci o sa rami prin gunoaiele din Pitesti.
VIRA BAI !!!!!!!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 15:00


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 15:07


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 15:37


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 15:58


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-09-02 16:08


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 16:17


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-09-02 16:20