Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47001 Re: Re: Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA

2016-05-30 13:03

#47000: - Re: Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE A 

 CRA CRA CRA SI CU GHIOCA SUNT IMPREUNA PARTENERI LA VALCEA ALDE - PSD - PNL SI ALTII  SUSTIN PE GUTAU, MIZERIILE SUNT IN TOATE PARTIDELE BAGATI SI SE UNESC LA CONSILIERI LOCALI SAU JUDETENI SI PE UNDE DRACII LOR MAI VOR SA FURE!


Musafir

#47002 Re: Re: Re: Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARA

2016-05-30 13:06


Musafir

#47003 CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE?

2016-05-30 14:13

#46984: - CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE? 

 Eu nu inteleg {sunt mai nou in bloc} si nu i inteleg pe vecinii mei din C5. Cum am putut si cum au putut sa-l tina in functia de presedinte de asociatie pe acest individ dubios!!!

Ce zice LEGEA nr. 230/2007, actualizata 2016, privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari (Actualizata prin Legea 34/2015 si Legea 277/2015)
"Art. 9
Proprietarii membri ai asociatiei de proprietari au dreptul sa participe, cu drept de vot, la adunarea generala a proprietarilor, sa isi inscrie candidatura, sa candideze, sa aleaga si sa fie alesi in structura organizatorica a asociatiei de proprietari. Pentru a beneficia de dreptul de a fi ales, persoana in cauza trebuie sa aiba capacitate deplina de exercitiu".

Asta nu are proprietate nici el si nici nevasta apartamentul in care locuieste dar este presedinte. Mai nou a angajat la asociatie un casier consatean cu el care locuieste in blocul vecin.
Nu cumva se pregateste sa ne lase cu ochii in soare si cu un gol in buzunare.

Hai ca m ati pus pe ganduri.
Trebuie sa vorbesc cuvecinii sa vedem ei ce parere au.
Adevarul este ca se tot lauda ba ca si-a cumparat o casa pe bulevard, ba apartament la Sibiu, dar daca este asa de ce in declaratia de avere nu are nici o proprietate nici el si nici nevasta sa?

Musafir

#47004 Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE

2016-05-30 14:15

#47003: - CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE? 

Prost nu este el PROSTI sunteti voi si o sa va vedem cu buzele umflate.
Bravo Emile!
Pacaleste-i si pe ciumpalacii astia din C5 asa cu i-ai pacalit si pe cimpalacii din SVO si din OLTCHIM. Salta-le banii si fugi!

 


Musafir

#47005 Re: Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE A

2016-05-30 15:53

#47004: - Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE 

 da nu mai bine ne o soogi tu cu emil?   Sa ne lingeti si sa ne papati din gaoaza?

Turcescu: Firea a încheiat un contract cu Oltchim

#47006 Turcescu: Firea a încheiat un contract cu Oltchim

2016-05-31 09:45

Turcescu: Firea a încheiat un contract cu Oltchim

Robert Turcescu a prezentat, în cadrul unei dezbateri electorale la România TV, un contract în valoare de 100.000 de euro între Casa Media Press, companie ce a fost condusă de Gabriela Firea, şi combinatul Oltchim Râmnicu-Vâlcea, candidata PSD replicând că acel contract a fost unul legal, înregistrat oficial, încheiat între doi agenţi economici, transmite news.ro.

Candidatul PMP la Primăria Generală, Robert Turcescu a prezentat textul unui contract încheiat în 12 decembrie între Casa Media Press, companie condusă la acea vreme de către Gabriela Firea, şi combinatul Oltchim Râmnicu-Vâlcea, contract a cărui valoare se ridică la 100.000 de euro plus TVA.

Prin acel contract, compania condusă de Firea se obliga să conceapă, realizeze şi să producă ştiri, reportaje despre beneficiarul reprezentat de fostul şef al combinatului, Constantin Roibu. ”Câte salarii ar fi însemnat 100.000 de euro la Oltchim?”, s-a întrebat Turcescu.

Deşi nu a fost prezentă la dezbatere, Gabriela Firea a intervenit telefonic pentru a răspunde acuzaţiilor. ”Este o mostră pentru modul în care se face campanie. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu particip la dezbatere. Candidatul PMP vine cu aşa-zise dezvăluiri care de fapt sunt informaţii publice. Nu am înţeles care e dezvăluirea”, a spus candidata PSD la Primăria Capitalei.

Firea a precizat că a fost director general al firmei şi acţionar minoritar, iar toate contractele încheiate au fost înregistrate oficial. ”Domnule Turcescu, vă asigur şi pe dumneavoastră şi pe telespectatori că nu am luat în mână niciodată bani de la persoane fizice”, a spus social-democrata.

http://www.flux24.ro/turcescu

Robert Turcescu a publicat DOCUMENTELETE de pe blog.

#47007 Re: Robert Turcescu a publicat DOCUMENTELETE de pe blog.

2016-05-31 09:46

#26573: - Robert Turcescu a publicat DOCUMENTELETE de pe blog.  

 Robert Turcescu a publicat DOCUMENTELETE de pe blog. A RECUNOSCUT că a fost ofiţer acoperit al Direcţiei Informaţii Militare. "Vă doresc să trăiți momentul acesta de eliberare, ca să vă faceți meseria în mod onest. Muream în interior. Eram fariseu"

Jurnalistul Robert Turcescu a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire. În cadrul emisiunii ”Actualitatea Românescă”, de pe B1 TV, că acele documente sunt reale și au fost postate chiar de el. De asemenea, realizatorul a precizat că se va prezenta în fața judecătorilor, iar de luni nu va mai realiza emisiunea ”Sub semnul întrebării”. Verificările reporterilor EVZ indică faptul că documentele militare sunt completate cu date personale false. Arhivele oficiale în care au fost verificate datele de pe livretul militar conţin alt CNP.

 

Declarația lui Robert Turcescu:

  • Nu sunt niște așa-zise documnte. Eu le-am pus astăzi pe blogul personal. E o mărturisire publică. În ceea ce privește documentele, sunt dispus, oricând voi fi chemat de judecători, să spun adevărul despre ceea ce știu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Sunt lucruri pe care mi le asum: eu le-am urcat pe blog, eu am scris lucrurile acelea. Sunt documente reale
  • Anunț un singur lucru care e foarte important pentru mine: nu am trăit o eliberare mai mare, o sărbătoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase în sufletul meu decât astăzi după ce m-am eliberat de povara asta. Mi-am dat seama că e necinstiti față de Dumnezeu, de mine, de familia mea, de voi toți, e necinstiit, nu pot să vă mai mint, trebuie să spun, să mărturisesc, indiferent ce m-ar consta asta. Din momentul în care m-am decis să public aceste documente. Mi le asum. Astăzi sunt împăcat, am o stare de fericire, de bucurie. Ams cris acolo că cer iertare. le cer iertare tuturor celor care această povară a amea îi încurcă. Le spun să mă judece drept, dar dacă le-am greșit, le cer iertare
  • Nu de la voi aștept judecata, iar eu mă supun judecății celor în masura să judece drept.
  • Le cer iertare celor pe care această decizie a mea, îi încurcă. Până când un judecător nu va spune dacă am greșit sau nu, nu voi mai ieși public. 
  • Vă doresc să trăiți momentul acesta de eliberare, ca să faceți meseria în mod onest. Muream în interior.
  • Eram fariseu. Nu există rețete pentru a sta drept în fata lui Dumnezeu
  • Acum am spus pentru că așa a vrut Dumnezeu
  • Sfârșitul nu-i aici. Sunt 
  • Eu sunt ziarist. Mă căiesc că i-am blamant pe unii
  • Asta vreau să fac, să fiu drept, să nu mai calc strâmb
  • Sunt convins că avem cu toții. Raiul, Iadul, toate sunt aici
  • De azi nu mai sunt lider de opinie.
  • Nu vă dău vouă explicațiile date, toate documentele care îmi vor fi cerute, toate cele care îmi vor fi cerute pentru a lămuri 
  • Judecătorul este singurul care știe dacă legile încălcate.
  • De un singur lucru mă rog acum să am parte de un judecător drept. El este singurul care poate judeca
  • Numai Dumnezeu știe cine este Robert Turcescu. Eu mă pun momentul de față la dispoziția unui judecător.
  • E foarte simplu, uitați-vă la voi în interior și dacă sunt lucruri care vă chinuie.
  • Oamenii să abă răbdare și să aștepte decizia judecătorilor. 
  • Voi spune absolut tot, vor răspunde cu maximă dechidere, e singurului care poate da un verdict
  • Vă doresc și vouă să aveți tăria de a vă uita în sufletul vostru și de a judeca drept

Pe blog, Robert Turcescu a publicat livretul său militar şi câteva din statele de plată, unde se poate vedea cam ce sume ar fi primit în perioada în care ar fi fost ofiţer sub acoperire.

"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor", a scris Robert Turcescu pe blogul personal.

Jurnalistul Robert Turcescu are telefonul închis şi nu aputut fi contactat pentru a explica situaţia. Verificările făcute de departamentul de investigaţii de la EVZ au descoperit neconcordanţe între datele personale din documentele militare postate pe blog de Robert Turcescu şi alte documente pe care acesta le-a prezentat când şi-a înregistrat firmele la Registrul Comerţului.

Postarea de pe blogul jurnalistului naşte numeroase controverse, foarte mulţi considerând mesajul drept o glumă. Sunt voci care nu exclud varianta ca blogul jurnalistului să fi fost spart de hackeri, deoarece Robert Turcescu a negat vehemnt de fiecare dată când s-a adus în discuţie acest subiect.

Surprinzator este însă faptul că pe contul personal de Facebook, Turcescu postează trimiterea către "mărturisirea" de pe blog. 

"Întrucât nu am satisfăcut stagiul militar şi nu am solicitat niciodată să fiu încorporat, consider că ne aflăm în faţa unei regretabile erori, pe care o consider, încă, făcută accidental si solicit de urgenta indreptarea acestei situatii prin revenirea la starea de fapt: cetatean roman care nu si-a satisfacut stagiul militar si, prin urmare, nu poate apartine corpului ofiteresc al Armatei Romane", spunea Robert Turcescu în 2012.

Robert Turcescu a publicat DOCUMENTELETE de pe blog.

#47008 Follow the money! Legatura Intact-Oltchim si pretul taxei de protectie: 100.000 de euro!

2016-05-31 09:48

Evident, cuvintele sint de prisos. Jurnalistii lu’ Peste-Felix-Voiculescu sint furajati cu bani publici. Si cite astfel de contracte n-or mai fi…

Cititi cu atentie si luati, preventiv, un Emetiral!

http://www.turcescu.ro/2012/10/        

Inca 200.000 de euro de la OLTCHIM pentru Antene!

Mai luati un Emetiral! Apoi cititi contractul de mai jos si veti vedea ca salariile numitilor Badea, Gadea, Ciutacu si altii au fost platite din banii statului, via Oltchim!

http://www.turcescu.ro/2012/10/i

 

Ce tun se pregateste la Oltchim? Documente in exclusivitate care nasc o serie neagra de intrebari!

Trei, Doamne, si toti trei: Ponta, Georgescu si Chitoiu. Prim-ministru, vice-prim-minstru si ministru al Economiei. Cei trei au schimbat radical strategia de privatizare a Oltchim in doar doua saptamini. Stiu ca materialul e stufos, dar citirea documentelor de mai jos merita a fi facuta cu atentie. Veti descoperi cum, aproape peste noapte, se trece in mod inexplicabil de la o atitudine la alta, complet diferita, in legatura cu privatizarea Oltchim! In fapt, e vorba de doua „memorandumuri”, unul din 07.08.2012 si celalalt din  23.08.2012.

Se nasc, firesc, intrebari din categoria: ce s-a intimplat, ce s-a dat, cine a luat si ce a luat pentru a produce cu grabire doua documente total diferite ca abordare in legatura cu privatizarea combinatului de la Valcea.

Pentru o mai usoara orientare in… spatiu: paginile numerotate de la 1-7 la 12-7reprezinta cele 12 pagini ale memorandumului din 07.08.2012, iar paginile de la 1-23 la 17-23 reprezinta cele 17 pagini ale memorandumul din 23.08.2012.

 

http://www.turcescu.ro/2012/09/

eu cra cra si fara misto mai sandokane

#47009 SA MA KAK IN GURA MATI MAI GAOZAREEE,EU SANDOKAN.

2016-05-31 10:00

#47005: - Re: Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE A 

 mai draga [ghioca ]emile,ma copilul meu crescut cu o tita,da mi adresa lui mumeta ca vreau sa i trimit si pe prietenasi mei [vosganian si tariceanu]la ea sa i dea un pic de clanta[MOIEEE]tu sa nu uiti ca din clanta mea esti facut si te rog frumos sa recunosti in fata mari adunari [PNG]ca ai soopt o si la talpasanu si la piperea,dar te a footut unul DRASOVEAN[BRAVO VICTOREEE]NU ARE NIMIC EMUILUIS CA TOT INAINTE MERGENM CU SUPTUL,tu suogi POOLA LUI  GUTAU si eu la TARICEANU SI VOSGANIAN CA DOAR E FRATELE MEU,AM CITIGAT EMUILUSI TOT RAZBOIUL CU FRAIERI OLTCHIMULUI,I AM UMILIT PE TOTIII......APROPO MAI EMUILE,CE MAI FAC COPII MEI TUGURIN,BIDINU SI MARCELA VAGAOANTA,AM AUZIT CA O SUOG LA AVRAM SI TALPASANU FRATELE MEU CARE A SEMNAT DEMISIA CELOR 926 DE MUNCITORII SI KAKATUL A RAMAS ,IAR EU AM PLECAT CU COADA INTRE PICIAORE,HA HA ,AM PLECAT CU ZLOTII FRAIERILOR.


Musafir

#47010 Re: Re: Robert Turcescu a publicat DOCUMENTELETE de pe blog.

2016-05-31 10:36

#47007: Robert Turcescu a publicat DOCUMENTELETE de pe blog. - Re: Robert Turcescu a publicat DOCUMENTELETE de pe blog.  

 EU FOTA,SA MI BAG POOOLA IN TOT NEAMUL SI IN GURA LUI ROBERT TURCESCU,UN TIGAN RETARDAT PRIETEN CU CRA CRA[CERNEV] TAMBALAGIUL,CE ZICI GAOAZA RETARDATA?


Musafir

#47011 VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-05-31 12:25

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut - Administrator Special Oltchim ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/stanescu_a.pdf

- venit secretizat – BNR / Consilier IA;
- venit secretizat – BNR / detasat la Ministerul Economiei / Consilier Ministru;
- venit secretizat – BNR / detasat la Ministerul Energiei / Director General; 
-   36.396 lei – AAAS / Administrator Special la SC ARCADIA 2000 SA; 
- 105.197 lei – Ministerul Economiei / Administrator Special la SC ROMPLUMB SA si SC OLTCHIM SA
-   29.078 lei – Curtea de Arbitraj Bucuresti; 
-   11.940 lei – Ministerul Energiei / Administrator Special la SC HIDROELECTRICA SA; 
-     4.809 lei – Fondul Proprietatea / Administrator Special la SC HIDROELECTRICA SA; 
-   74.735 lei – SN NUCLEARELECTRICA SA / Administrator Membru in CA; 
-   57.571 lei – SC ROMPETROL RAFINARE SA / Administrator Membru in CA; 
-   12.860 lei – Complexul Energetic Hunedoara / Reprezentant al Statului; 
-   47.760 lei – Complexul Energetic Oltenia / Reprezentant al Statului; 
VENIT NET TOTAL 2015 – minim 380.346 lei (31.695 lei / luna)  

Talpasanu Mihail - Director Directia Productie ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/talpasanu_a.pdf
- 120.892 lei – salariu net Oltchim (10.075 lei / luna); 
-   28.670 lei – pensie neta;   

Marius Pirvu - Director Directia Petrochimica ( 31 Mai 2016 ) – decalaratia de avere
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/pirvu_a.pdf
-    22.732 lei – salariu net Administratia Bazinala Arges-Vedea; 
-    90.243 lei – salariu net Oltchim; 
Marius Pirvu - Director Directia Petrochimica ( 31 Mai 2016 ) – declaratia de interese
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Interese/pirvu_i.pdf

-    membru in Sindicatul “Unirea”; 
-    membru in Consiliul Executiv al PSD Arges;   

Munteanu Dana Maria - Director Directia Resurse Umane ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/munteanu_a.pdf
-    98.547 lei – salariu net Oltchim;   

Smeu Alin - Director Directia Economica ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/smeu_a.pdf
-  104.917 lei – salariu net Oltchim;   

Spiru Ciobescu Laurentiu Armand - Director Directia Comerciala ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/spiru_a.pdf
-   111.578 lei – salariu net Oltchim Spiru Ciobescu Armand;  
-     59.923 lei – salariu net Oltchim Spiru Ciobescu Felicia;  
VENIT NET TOTAL CLANUL CIOBESCU 2015 – 171.501 lei (14.292 lei / luna)  

Andrei Nicu-Laurentiu - Inginer Sef Productie ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/andrei_a.pdf

-   86.714 lei – salariu net Oltchim;     

Drasovean Victor - Inginer Sef Utilitati, Exploatare Mecanica ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/drasovean_a.pdf

-   88.420 lei – salariu net Oltchim;     

Stanciugel Vasile Nicolae - Contabil Sef ( 31 Mai 2016 )
http://www.oltchim.ro/uploaded/2016/Avere/stanciugel_a.pdf
-   90.688 lei – salariu net Oltchim; 


Musafir

#47012 Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-05-31 13:03

#47011: - VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

 LA TOTI ESCROCI SI MOUISTI ASTIA  MULTA MOUIE DE LA FOTA,SCIRBE SI NEMERNICI IMPUTITII,ATIT.


Musafir

#47013 Re: Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-05-31 20:17


Musafir

#47014 Re: Re: Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-06-01 09:59

#47013: - Re: Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

 prost e copilu mati,te n gitu mati de retardat,borfas imputit care te a kakat mumeta.


Musafir

#47015 Re: Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE A

2016-06-01 16:38

#47004: - Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE 

 CE ZICI MAI EMUILUISI,MAI SOOGI POOLA CU MATA CA SA VEZI DACA E PONTA?

Alarmă REALĂ la OLTCHIM Râmnicu Vâlcea

#47016 Alarmă REALĂ la OLTCHIM Râmnicu Vâlcea,

2016-06-02 09:26

Alarmă REALĂ la OLTCHIM Râmnicu Vâlcea, prima după 40 de ani

de Mihai Diac , 02 iunie 2016 - stire actualizata la ora 09:28, 02 iunie 2016

La Combinatul Chimic OLTCHIM din Râmnicu Vâlcea a fost declanșată o alarmă reală, acesta fiind primul incident de asemenea amploare din ultimii 40 de ani.

Potrivit Digi 24, alarma a fost determinată de pericolul întreruperii alimentării cu energie electrică de la sistemul energetic național. La combinat au sosit și pompierii, dar nu a fost nevoie de intervenția lor.


Musafir

#47017 Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-06-02 09:35

#47011: - VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

 Ce de bani castiga flacaii !!!!!!!!!!!

Sa tot fii director :))))

UPDATE Vâlcea: Pana de curent a fost remediată; aproximativ 150.000 de abonați au fost afectați

#47018 UPDATE Vâlcea: Pana de curent a fost remediată; aproximativ 150.000 de abonați au fost afectați

2016-06-02 09:37

Prefectul județului Vâlcea, Radu Renga, a declarat că a fost remediată avaria la rețeaua de energie electrică care a afectat municipiul Râmnicu Vâlcea și mai multe localități limitrofe, un număr de aproximativ 150.000 de abonați rămânând timp de peste 80 de minute fără energie electrică.

"A fost o avarie destul de serioasă de peste 1 oră și 20 minute, un număr de 150.000 de abonați dintr-un total de 175.000 rămânând în întreg județul Vâlcea fără curent electric. A fost o mobilizare exemplară a instituțiilor din județ cu precădere în zona platformei industriale Râureni, acolo unde Oltchim, CET Govora, Uzinele Sodice au nevoie non-stop de energie electrică. Pompieri, echipaje ISU au fost în stare de alertă pentru a preveni un eventual accident", a precizat Renga.

Eventualele pierderi ale agenților economici cauzate de această pană de curent urmează să fie raportate în zilele următoare de agenții economici care au fost nevoiți să-și sisteze activitatea, a menționat prefectul.

Potrivit acestuia, la 16,20 de minute județul Vâlcea a rămas fără energie electrică, toate cele 89 de localități componente raportând faptul că nu mai au curent electric.

http://www.agerpres.ro/social/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#47019 Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-06-02 11:10

#47011: - VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

 Astia sunt mai multi decat toata istoria Oltchim, creatie si  putoriile COMUNSIMULUI JEFUITOR!!!!!!!! Huuuuuuuuuu jigodiilor.


Musafir

#47020 CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE?

2016-06-02 13:05

#46992: - CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE? 

ATENTIE OLTCHIMISTI - SALARIATI SI DISPONIBILIZATI:
- NU VOTATI CORUPTIA!
- NU VOTATI PROSTIA!
- NU VOTATI PENALII!

- NU VOTATI FALSIFICATORII!
- NU VOTATI MIRCIA GUTAU SI LISTA LUI DE CONSILIERI!
- NU VOTATI EMIL GHIOCA - CONSILIERUL LUI MIRCIA GUTAU!

CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA?
DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE?
CINE CREZI CA TE VOTEAZA PE TINE LA CONSILIUL LOCAL SAU LA CONSILIUL JUDETEAN?
ARE DREPTATE COMENTATORUL DE MAI SUS ... CINE SE ASEAMNA SE ADUNA.
2000 DE VOTURI DE LA OLTCHIMISTI VOR FI IMPOTRIVA LUI GUTAU DIN CAUZA TA.

Si hai sa vedem pagina 1 din declaratia de avere (DA).
http://i.imgur.com/62ntCN0.jpg?1

La proprietati (CLADIRI) in Ramnicu Valcea - treci ZERO pentru ca esti zero barat.
Unde stai? Cum de esti, asa cum te lauzi, presedintele Asociatiei Proprietarilor din C5 - impotriva legii - daca tu nu esti proprietar?

Si hai sa vedem pagina 2 din declaratia de avere (DA).
http://i.imgur.com/U4AMVST.jpg?1

Si hai sa vedem pagina 3 din declaratia de avere (DA).
http://i.imgur.com/ZVbl2Ke.jpg

Si hai sa vedem pagina 4 din declaratia de avere (DA).
http://i.imgur.com/u4HFX1L.jpg?1

Si hai sa vedem pagina 5 din declaratia de avere (DA).
http://i.imgur.com/bc7oh0l.jpg?1

Cum poti sa treci 24.000 lei - venit obtinut de la OLTCHIM in anul 2015?
Daca te uiti pe ultimul fluturas de la OLTCHIM din anul 2015 o sa vezi ca ai avut un venit de peate 30.000 lei. Deci venitul tau din anul 2015 a fost de peste 50.000 de lei.

De ce nu ai trecut si veniturile obtinute de la SVO - in calitatea ta de vicepresedinte si de ce nu ai trecut si veniturile obtinute de la ASOCIATIA PROPRIETARILOR in calitatea ta de presedinte.

De ce iti este rusine sa declari ca sotia ta lucreaza la DIANA si a avut un venit de 18.000 lei in 2015?

Si hai sa vedem pagina 6 din declaratia de avere (DA).
http://i.imgur.com/PW5RfPT.jpg

Si hai sa mai un fals, de data asta in "AGENDA" ELECTORALA distribuita in 40.000 de exemplare de Mircia Gutau.
http://i.imgur.com/il8zYDJ.jpg?1

De ce iti este rusine sa spui ca esti ceea ce esti: un somer, fost sofer sau cum spui tu sudor de garduri la OLTCHIM?

De cand si unde esti administrator? Daca ti-ai facut firma, trebuia sa declari acest lucru in DECLARATIA DE INTERESE?


Musafir

#47021 Re: CAT DE PROST POTI SA FI TU, EMIL GHIOCA? DE CE A FOST NEVOIE SA-TI FALSIFICI DECLARATIA DE AVERE

2016-06-02 15:15


Musafir

#47022 Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-06-02 18:17

#47011: - VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

 

Administratorul special de la SC Oltchim Bogdan Stanescu raporteaza in cinstea alegerilor locale din 05.06.2016:" marile realizari "din ultimii 3 ani la Oltchim:: -am adus directori din Bucuresti carora le-am crescut salariile lunare nete de la 800 lei la 10 000 lei -am director de strategii menegeriale pentru a fi sigur de falimentul Oltchim - am 11 directori cu salarii lunare nete individuale de 10 000 lei care nu au nicio initiativa de evitare a falimentului Oltchim -am 7 sindicate care actioneaza fiecare pentu interesul grupului sau -am reusit sa rapotez profit fara sa achit 10 milioane euro (salarii si plati compensatorii) -am distrus Petrochimia Pitesi,dar am Director (cu salariu net lunar de 10 000 lei) la 100 salariati pe post de paza -am adus la tacere autoritatile locale,care nu ma intreaba despre soarta Oltchim Salariati Oltchim analizati si decideti daca directia pentru Oltchim si judetul Valcea este buna sau gresita!

ACUM INFORMEZI OAMENII?E TIRZIU FRAIERE.

#47023 Re: Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-06-03 09:41

#47022: - Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

 GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE,BRAVO MAI GHIOCA MAI VI SI TU DE ACASA KAKANARULE


Musafir

#47024 Re: Re: Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE:

2016-06-03 09:50

#47023: ACUM INFORMEZI OAMENII?E TIRZIU FRAIERE. - Re: Re: VOI ATI PLECAT. EI AU RAMAS. SI AU RAMAS SI SALARIILE NESIMTITE. DECLARATII DE AVERE: 

 Ce ai ma?  Nu a publicat ghioca. Ghioca dezinformatorul si imbarligatorul cu declaratii false, minte si cand respira, infect jegos imputit.

„FĂRĂ BUȘE, USG-UL SE STINGEA ÎNAINTEA OLTCHIM-ULUI!”

#47025 „FĂRĂ BUȘE, USG-UL SE STINGEA ÎNAINTEA OLTCHIM-ULUI!”

2016-06-03 10:18

• spune Adrian Mugioiu, liderul sindicatului Sodistul, la opt ani de la trecerea în neființă a fostului președinte al CJ

Despre privatizarea Uzinelor Sodice Govora, impresia generală este că reprezintă unul dintre foarte puținele succese ale economiei vâlcene de după 1989. Dintre oamenii direct implicați în această reușită, liderul sindicatului Sodistul, Adrian Mugioiu lasă primul loc în această operațiune de succes prietenului și mentorului său Dumitru Bușe.
La opt ani de la decesul acestuia, Mugioiu se încăpățânează să reamintească întregii platforme chimice, dar și Vâlcii de rolul fundamental avut de fostul lider conservator în supraviețuirea Sodei: „Toți sodiștii de azi sau ieri știu că, fără Bușe, USG-ul se stingea înaintea OLTCHIM-ului! Locul dumnealui în istoria recentă a acestui județ nu poate fi negat; este unul de prim plan și când, la finele lunii octombrie, vom împlini 10 ani de la privatizare, e bine ca Vâlcea să se oprească o secundă și să-și imagineze ce fel de peisaj economic am fi avut fără implicarea domnului Bușe în reușita acestei privatizări.”
Mugioiu spune că pune la cale împreună cu puținii prieteni adevărați pe care Bușe i-a avut și după moarte două competiții sportive dedicate memoriei fostului președinte al CJ: un turneu de fotbal în sală și un concurs de table care să se desfășoare la startul lunii viitoare.
Dumitru Buşe s-a născut la 4 iulie 1953 şi a urmat Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova, promoţia 1977, fiind economist. Ca activitate politică, el a condus filiala Vâlcea a Partidului Conservator, iar din 2004 până în 2008 a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. În data de 4 iunie 2008, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Buşe, a murit, la doar 55 de ani, la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, unde a fost internat, având cancer. Buşe suferea de pleurezie pericardică şi cancer.
„Am fost unul dintre cei mai bogaţi oameni; în 1996 nu avea nimeni din oraş ce discuta cu mine la acest capitol. Numai că într-o zi am pierdut un milion de dolari. I-am dat la prieteni, ca să îi ajut. Nu mi-au mai dat nimic, am rămas dator, am făcut Clubul, m-am împrumutat la bancă 600.000 de mărci. Diferenţele de curs, când s-a trecut la euro, m-au costat enorm. Pierdeam câte 300-400 de milioane pe zi, mi se înmuiau picioarele. Am muncit trei ani degeaba. 16 miliarde diferenţă de curs, am pierdut! Dar înainte de asta nu aveam treabă, eram bogat, stăteam cu picioarele pe masă, ca Pătru; erau zile când făceam 100 de milioane profit, din două facturi. Dacă mergeam în ritmul acela, sau chiar cu 10% din acel ritm, la ora actuală aş fi fost plin de bani. Am ajuns la faliment; noroc că am întâlnit nişte polonezi care mi-au dat vagoane, acum patru ani. Am luat vagoanele, le-am reparat şi le-am vândut în Polonia. Am câştigat toţi banii pierduţi, am ajuns la zero” – Dumitru Bușe.

http://curieruldevalcea.ro/fara-buse