Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim

#46901 Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim

2016-05-19 11:45

#46900: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim - Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim 

 Referitor la aceste relatii preferentiale manageriate de echipa lui Constantin Roibu exista suspiciuni privind substratul unei relatii privilegiate a fostului manager general cu firma BETAPOL din Italia, cea care detinea exclusivitatea desfacerii produselor Oltchim pe piata italiana si le comercializa sub o marca proprie (Betol). Suspiciunile vin de la o afirmatie pe care a facut-o un reprezentant al firmei italiene, conform careia “periodic au fost transferate sume importante de bani catre persoanele din conducerea combinatului (deci nu catre societate!) pentru a mentine colaborarea”.

De asemenea, anumite relatii comerciale privilegiate au continuat dupa demisia lui Roibu si sunt si azi in vigoare. Spre exemplu relatia cu SC Bulrom Gas Impex SRL Bucuresti, firma de care, prin contractele semnate anterior de Constantin Roibu a ajuns sa depinda aprovizionarea cu propilena a Oltchim. De altfel, conform unei surse din combinat, in baza contractelor de ipoteca incheiate de directorul general – pe atunci – Constantin Roibu, Bulrom Gas a devenit proprietarul unor importante active ale Oltchim, cum ar fi instalatia de producere si ardere a varului precum si cateva zeci de vagoane cisterna, in timp ce combinatul a ajuns in situatia sa cumpere var. Aceeasi sursa sustine ca fostul manager ar fi chiar cel care ar fi convins firma din Bucuresti sa demareze actiuni in instanta pentru recuperarea debitelor prin executarea garantiilor imobiliare, probabil in scopul de a crea dificultati noii echipe manageriale.

Tot legat de acest aspect, trebuie amintit si ca fostul manager a constituit ipoteci in favoarea altor firme apropiate precumCalvi Trade Limited din Cipru sauPOLCHEM  din Liechtenstein, pe aproape toate activele combinatului, astfel că OLTCHIM, ale carui capitaluri proprii au fost negative multa vreme, a ajuns sa fie considerată o societate nebancabilă.

Prospera firmă vâlceană Protectchim, mentionata deja mai sus si condusă efectiv de ceva timp de Constantin ROIBU  a câştigat licitaţii în lanţ pentru execuţia unor lucrări, bine evaluate, cu finanţare  europeană, al cărui beneficiar a fost si este Consiliul Judeţean Vâlcea. În acea perioadă preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea era un fost subordonat (dr. inginer în ştiinţe agricole) al domnului ROIBU.

O alta sursa din interiorul combinatului sustine ca “pentru a finanta activitatea Oltchim, aflat într-o situaţie financiară critică, actuala conducere a intenţionat să vândă unul dintre active, secţiaRAMPLAST, numai ca vanzarea nu s-a mai realizat din cauza opoziţiei unor creditori, fiind identificată şi pusă în practică soluţia închirierii RAMPLAST către o firmă din Galaţi, Dynamic Selling Grup (aceeaşi care dorea să cumpere secţia respectivă)”. Interesant este ca Eli Catrina, mama celui de-al doilea fiu al lui Constantin Roibu, a fost asociată la firma din Galaţi până în luna februarie 2013, iar după câteva luni a luat fiinţă o altă firmă, tot în Galaţi, la care Eli este asociată cu ceilalţi acţionari de la firma Dynamic, ceea ce demonstreaza ca Roibu inca mai trage foloase din relatia cu Oltchim. Desigur, acest lucru este cauzat si de faptul ca parte din echipa manageriala a lui Constantin Roibu a ramas pe functii de conducere in cadrul combinatului, printre ei fiind Victor Avram (director general adjunct), Alin Smeu (director economic), Mihai Talpasanu (director de productie),Florinela Gheorghita, sotia unui magistrat valcean este sef Oficiu Juridic si Dan Moldovan (sef serviciu vanzari). Pe de alta parte, sustinerea de care se bucura din partea unor actuali angajati ai combinatului este cauzata si de faptul, consemnat deja in Raportul de insolventa din 2013, ca fostul manager a marit nejustificat salariile angajatilor cu aproximativ 40% in conditiile in care societatea inregistra pierderi nete anuale de peste 200 milioane RON.

Exista chiar suspiciuni conform carorabani folositi din asa-zise surse externe pentru finantarea combinatului ar fi chiar ai lui Roibu sau ai unor „amici” de-ai lui. Este cazul finantarilor obtinute de la MFC Commodities GMBH din Austria si Tricon Energy Ltd Houston din SUA. Scopul acestor presupuse false finantari externe ar fi indatorarea combinatului catre cele doua societati pana la un nivel care sa-i poata permita lui Roibu ca, in situatia falimentului sau a blocajului financiar al Oltchim, sa cumpere pachetul majoritar de actiuni in conditiile in care, conform estimarilor unor apropiati ai sai, el ar controla deja un sfert din datoriile combinatului.

Cu toate acestea, Roibu doreste sa revina la conducerea Oltchim. Organizeaza sedinte clandestine cu cei alaturi de care a devalizat societatea, sedinte in care ameninta voalat ca in cazul care ar fi tras, cumva, la raspundere, pe multi ii va trage dupa el: „dacă dai în ROIBU e ca şi cum ai da cu „rahat” într-un ventilator” – spune „generalul” de la Oltchim

Actiunile din instanta impotriva lui Roibu au ramas fara ecou, iar fostul manager n-a fost inca deranjat de autoritati. Institutiile statului pagubit de „generalul” Roibu nu se grabesc sa recupereze sutele de milioane de euro disparute in gaura neagra numita Oltchim.

La inceputul anului, avocatul Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, anunta ca a cerut echipei manageriale conduse de Roibudespagubiri de 500 milioane de europentru jaful de la Oltchim, ca a facut demersuri inclusiv la DNA si DIICOT, dar ca pana acum nu s-a miscat nimic, nici macar in sensul recuperarii imensului prejudiciu adus de combinatului de echipa lui Roibu.

Va veni un moment cand această pierdere va putea fi recuperata de la fosta conducere. Din punct de vedere al responsabilitatii penale, din 2013 am facut mai multe demersuri, dintre care o documentatie la DNA si alte două plângeri penale, una la Parchetul de la Râmnicu Vâlcea şi una la DIICOT, toate ţinand de bancruta frauduloasa. Pana acum nici macar nu am fost chemati o singura data la audieri„, a declarat Gheorghe Piperea in ianuarie 2016.

Ramane de vazut daca praduitorul roib din Valcea va intra si el, cu folos, in malaxorul justitiei.

Dan Badea

  http://presadeinvestigatii.ro/

EU BANCIU ............

#46902 Re: Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim

2016-05-19 15:27

#46901: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim - Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim 

 PAI SA I SUGA PUUUULICICA LUI FOTA SI ROIBU SI PIPEREA,PONTA,VOZGANIAN,CRA CRA,TALPASANU,BALAN[CET],ETC,TOTI SI AU BATUT JOC DE NOI,INCLUSIV SINDICATELE .


Musafir

#46903 Re: Re: Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim

2016-05-19 15:28


Musafir

#46904 Re: Re: Re: Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim

2016-05-19 16:36

#46903: - Re: Re: Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim 

 roibuleeeeeeeeeeeeeeeeee,sa mi suuuugi pooola cu mata mai puscariasuleee

SA NU UITATI FRATILOR CA BORFASUL DE POPESCU V. A FOST VAZUT CU CERNEV LA RESTAURANT,ATIT.

#46905 Re: Re: Re: Re: Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Olt

2016-05-19 16:41

#46904: - Re: Re: Re: Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Oltchim 

 ROIBULEEEEEEEEE,DE CIND ESTI PRIETEN CU CRA CRA [CERNEV]BA NEMERNICULE?.......L AI PUS SI PE MUUUUISTUL DE AVRAM IN FOTOLIU DE MARE KAKAT,VA N GURITE FOTA PE AMINDOI DE HOTII.

OARE CINE A IESIT SA SUSTINA IN 1990 UZUCUL?

#46906 REMEMBER?..CIND V A SPUS FOTA SA CURGA SINGE PRIN OLTCHIM,ATI RIS?.O SA PLI.PAI NU NE MERITA SOARTA?

2016-05-19 18:41

#46905: SA NU UITATI FRATILOR CA BORFASUL DE POPESCU V. A FOST VAZUT CU CERNEV LA RESTAURANT,ATIT. - Re: Re: Re: Re: Re: Reintors de la Moscova, „generalul” Constantin Roibu vrea din nou in fruntea Olt 

 SA VA  DAU MUUIE ANIMALELOR,LASILOR,VA ADUC AMINTE DE  UZUC PRIVATIZAT DE UN EVREU NEMERNIC SI TRADATOR NUMIT PETRE ROMAN,ACUM VA VOR FUUUUUUUUUUUUUTE N GURITE RIZIND CHIAR ROIBU CU ACESTI NEERNICIII[TOTIII]DE POLITICIENIII,SINT MINA IN MINA SI UN CORB NU SCOATE OCHIUL ALTUI CORB,SA L PUPATI PE FOTA  IN POOOLA,PA PAPAGALILOR DE OLTCHIM,O TRAG PT. VOI KAKATILOR SI LASILOR,,,,,UNDE E SINGELE PRIN OLTCHIM,CE V AM ZIS KAKATILOR DIN 2013?

Mihai Diciuloiu

#46907 Diculoiu iese la atac! ACTUALITATE, I 16 MAI 2016 18:51

2016-05-19 19:26

• fostul lider de sindicat de la combinatul chimic se ia de Piperea şi de Stănescu şi crede că Oltchimul este aproape de faliment

Fostul lider de sindicat de la SC Oltchim, Mihai Diciuloiu, a ieşit la atac, prin intermediul unui site de socializare şi a analizat sitiuaţia de la combinatul chimic, dar şi de la CET Govora. Dar iată ce spune Diculoiu…

… despre Gheorghe Piperea

„Administratorul judiciar de la SC Oltchim S.A Rm. Vâlcea, Gheorge Piperea, încă nu a găsit investitori care să cumpere Oltchim, dar anunţă fără certitudine, că sunt investitori britanici. Cine îl mai crede, după ce anterior a nominalizat investitori din China, Rusia etc., care au vizitat Oltchim şi au plecat. Au trecut peste 3 ani de insolvenţă şi astfel de afirmaţii nu mai au credibilitate. Guvernul României trebuie să intervină să salveze Oltchim de la faliment şi să nu mai creadă în administratorii judiciari şi administratorul special, care au un singur scop: să mai trecă încă 3 ani în care ei să încaseze sume frumoase de venituri financiare şi să spună că Oltchim falimentează”.

… despre Bogdan Stănescu

„Administratorul special, Bogdan Stănescu, trebuie să răspundă pentru neelaborarea planului de reorganizare de către debitorul Oltchim şi Adunarea Creditorilor (în special Electrica şi AAAS) care au permis elaborarea şi aprobarea actualului Plan de reorganizare Oltchim numai de către administratorii judiciari. Conducerea executivă Oltchim să-şi dea urgent demisia şi să explice de ce au tolerat jaful de la Oltchim. Dacă Oltchim a avut hotărârea CE din 07.03.2012 să realizeze majorarea capitalului social al Oltchim prin coversia creanţelor AAAS în acţiuni şi Legea 85/2006 permitea, cine răspunde la aceste abuzuri? Ce explicaţii dau administratorii judiciari şi Bogdan Stănescu salariaţilor, cărora li s-a cerut să aprope acest Plan de reorganizare contestat de CE?”.

… despre insolvenţa de la CET

„Am afirmat că sunt specialişti în insolvenţă şi în judeţul Vâlcea, dar iată că la SC CET GOVORA S.A. a fost numit administrator judiciar Borza. Cine consideră că îi pasă lui Borza de economia judeţului Vâlcea? Trebuie să i se impună lui Borza de către creditori un Plan de reorganizare fără sacrificii sociale, pentru că oamenii nu au nicio vină că a intrat CET în insolvenţă. Conform art.66 din Legea nr.85/2014,SC CET Govora SA a solicitat, în calitate de debitor, deschiderea procedurii de insolvenţă în Dosar 1396/90/2016 la Tribunalul Vâlcea. Se impune să se elaboreze un Plan de reorganizare pentru CET de către acţionarul Consiliul Judeţean Vâlcea cu participarea specialiştilor în domeniu, care să permită ieşirea din insolvenţă în termen de 1 an cu CET reorganizată real… Nu daţi CET Govora pe mâna administratorilor judiciari gen PIPEREA sau BORZA, deoarece avem practicieni în insolvenţă şi în Râmnicu Vâlcea cărora le pasă de starea economică şi socială. Nu aplicaţi modelul Oltchim, care după peste 3 ani de insolvenţă pluteşte în derivă, deoarece debitorul SC Oltchim şi acţionarul Ministerul Economiei au fost indiferenţi de viitorul acestei mari unităţi economice. Este nevoie de unificarea urgentă a mişcării sindicale din CET pentru a impune o strategie de reorganizare fără sacrificii sociale”.

Piperea iar a “găsit” investitori

Combinatul chimic Oltchim, aflat în reorganizare judiciară de peste trei ani, este curtat mai nou de un fond de investiţii britanic, pe lângă care şi-a arătat interesul şi un consorţiu româno-britanic, a declarat pentru News.ro unul din administratorii judiciari, avocatul Gheorghe Piperea, care spune că Oltchim ar putea ieşi din insolvenţă, în cel mai fericit caz, la mijlocul anului viitor. „Dacă ar fi după mine, ar trebui să închidem toată povestea asta la jumătatea anului 2017. Dar avem la dispoziţie încă doi ani şi jumătate pentru a termina totul. În cel mai fericit scenariu, ar trebui ca la anul să se termine. Sunt nişte proceduri judiciare care ar putea să însemne şi nişte apeluri, nişte contestaţii“, subliniază Piperea. Planul B ar fi ca, la ieşirea din insolvenţă, administratorii judiciari să predea statului un Oltchim curat, cu un profit „consistent“, fără datorii, iar statul să se ocupe mai departe de privatizarea combinatului. Compania chineză Junlun Petroleum nu a mai dat însă niciun semn de câteva luni în ceea ce priveşte procesul de vânzare a Oltchim SPV.   „Este vorba de un consorţiu româno-britanic şi a apărut un nou partener, un fond de investiţii britanic. De la chinezi nu mai avem veşti de câteva luni, nu mai ştim nimic“, a punctat avocatul. El nu a putut dezvălui numele celor doi investitori interesaţi de Oltchim SPV, întrucât sunt confidenţiale până la momentul selecţiei. Potrivit lui Piperea, procesul de selecţie a investitorilor continuă şi pot apărea oricând alte companii interesate de combinatul chimic din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, compania Chimcomplex SA Borzeşti, controlată de omul de afaceri Ştefan Vuza, anunţa în urmă cu două luni că este interesată să cumpere active ale Oltchim, la care derulează în prezent o procedură de audit. Chimcomplex a participat şi la licitaţia din 2012 pentru privatizarea Oltchim, dar a pierdut în faţa lui Dan Diaconescu, care a anunţat o ofertă financiară mai bună. Comisia Europeană a anunţat luna trecută că a lansat o investigaţie aprofundată împotriva României, referitoare la ştergerea de datorii ale Oltchim şi continuarea aprovizionării acesteia de către companii de stat, în pofida înrăutăţirii situaţiei financiare, pentru a analiza dacă aceste acţiuni respectă reglementările comunitare în domeniul ajutoarelor de stat.   Compania de stat din Râmnicu Vâlcea se află în insolvenţă din ianuarie 2013, iar planul de reorganizare prevede vânzarea combinatului pentru minim 307 milioane euro.  Statul a încercat în mai multe rânduri privatizarea Oltchim, dar fără success. La ultimul termen, din decembrie 2014, niciun investitor nu şi-a exprimat interesul să preia compania. Combinatul chimic a avut anul trecut un profit net preliminat de 2,3 miliarde lei, determinat de anularea datoriilor, de la pierderi de 459,3 milioane lei în anul 2014. Acestea sunt cele mai bune rezultate economico-financiare de la deschiderea procedurii de insolvenţă. Cifra de afaceri preliminată a Oltchim a crescut anul trecut cu 18% (114,8 milioane lei), până la 742,4 milioane lei, de la 627,5 milioane lei în 2014 şi 497,95 milioane lei în 2013. Oltchim este una dintre cele mai mari societăţi petrochimice din România şi din sud-estul Europei. Combinatul este deţinut de stat prin Ministerul Economiei, cu 54,8% din acţiuni, PCC SE cu 32,34% şi de alţi acţionari, cu 12,85%. (sursa: www.adevarul.ro)

DIXI

#46908 Salariatii Oltchim isi merita soarta

2016-05-21 19:02

Cu cine faceti sindicat reprezentativ cu sindicatul Victoria sindicatul lui CRA CRA CRA?Sefi la sindicatul reprezentativ sunt deja stiuti dot din veche garda ,,ACEEASI MARIE DAR CU ALTA PALARIE''.


Musafir

#46909 Re: Salariatii Oltchim isi merita soarta

2016-05-22 13:49

#46908: DIXI - Salariatii Oltchim isi merita soarta 

 da nume nu sti sa dai?....acei pupinkuristii ca bidinu,matulescu,tugurin,ion dan,radu de la afumati,marcela si lista poate continua cu praduitori cernevistii.


Musafir

#46910 creanta

2016-05-22 19:14

Apare acusica nea creanta si sare la gâtul vostru ca va luati de taticu roibu.

Ha ha ha. !!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46911 Re: creanta

2016-05-22 20:44

#46910: - <= ESTI UN BABUIN SUFOCAT SI LIPSA CREIER, BOSTAN IN PUTREFACTIE.

 Numai un inapt si lipsa creier ca tine poate sa creda ca sustin nevinovatia lui roibu si oricaruia care a comis ilegalitati. Sta dovada si trecutul din petitie unde am lasat scris asta, daca e vinovat este in proces si se va dovedii, ori nu se justifica ce  sustii!!!! Babuinule stors si lipsa creier, ce crezi, codrea e singur vinovat? Asa si de roibu, cum de  altii nu se vorbeste, AGA OLTCHIM, STATUL ROMAN,PRIM - MINISTRII, MINISTRII, PARLAMENTARI, PCC, MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA, PIPEREA CU ASOCIATII&CO., STANESCU, NICOLAE BALAN, SPIRESTII, COCLETII, ALTII SI MULTI ALTIII? Cati raspund si vor fi trasi la raspunde pentru trecutul lor, zi babuinule? Hotii astia din Oltchim de acum, voi comentati? Cate miliarde ati furat si furati  acum in insolventa?

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea siBDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.

www.oltchim.ro  SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!   

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!   

www.oltchim.ro/

 Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prinsecretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

 Va mai amintiti? Noi nu uitam....    

 

 


Musafir

#46912 Re: Re: creanta

2016-05-23 06:54

#46911: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: creanta 

Cel mai in masura sa spuna este DNA, DIICOT sau PARCHET.
Cei mai in masura sa intrebe la DNA, DIICOT sau PARCHET ce s-a intamplat cu sesizarile lor sunt Piperea sau politrucii Ponta, Vosganian, Chitoiu sau DJ-iul Remus Vulpescu.
Au intrebat? Daca au intrebat (si eu cred ca au intrebat) de ce nu spun care este raspunsul?
Este NUP cumva?
Pana atunci ... nu este cazul sa mai dati cu pietre!

Uitati-va la cazul Mircia Gutau! A fost primar, a fost condamnat cu executare si a stat de doua ori la Colibasi - deci dovedit nu banuit si acum mai vrea inca odata la primarie. Si ghici ... va fi primar pentru ca voi il ve-ti vota cu cate doua stampile!

ANAF a publicat lista persoanelor fizice datornice. Fiul lui Mugur Isărescu şi avocatul Gheorghe Pip

#46913 ANAF a publicat lista persoanelor fizice datornice. Fiul lui Mugur Isărescu şi avocatul Gheorghe Pip

2016-05-23 07:11

ANAF a publicat lista persoanelor fizice datornice. Fiul lui Mugur Isărescu şi avocatul Gheorghe Piperea pe listă

ANAF a publicat luni, 16 mai a.c., lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016. Primii zece datornici la stat persoane fizice având fiecare obligaţii fiscale restante între 12 milioane lei şi 232 de milioane de lei.

Din total, ANAF poate recupera la această dată cca. 2,3 miliarde lei. Situaţia juridică a restului de creanţe de 1,1 miliarde lei (insolvabilitate fără bunuri sau venituri urmăribile, existenţa unor hotărâri judecătoreşti de suspendare a executării silite, etc) opreşte ANAF de la iniţierea sau continuarea măsurilor de executare silită.

Pe primul loc este Sorin Robert Negoiţă, primarul sectorului 3 al Capitalei şi candidat, cu obligaţii fiscale necontestate de 232 milioane lei, urmat de Florin Mateiu din oraşul Victoria cu obligaţii fiscale de 94 milioane de lei, însă contestate. George Becali are datorii la stat de 3,9 milioane de lei pe care le-a contestat, Silviu Prigoană are obligaţii de 3,9 milioane lei.

Omul de afaceri Daniel Guzu figurează cu datorii de 2 milioane lei, contestate integral. Cristian Ţânţăreanu are şi el 2,7 milioane de lei obligaţii fiscale necontestate. Întreaga listă poate fi consultată pe site-ul ANAF.

Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, apare şi ea cu datorie de 3.628 lei.

În lista ANAF mai apare şi Isărescu C. Costin Mugur, cu o datorie la bugetul de stat de 2.591 de lei. La rândul său, avocatul Gheorghe Piperea apare cu datorii de peste 23.400 de lei la Fondul naţional unic de asigurări sociale de stat şi penalităţi de circa 45.100 de lei, suma totală fiind de aproximativ 68.500 de lei.

Lista cu obligaţiile restante a fost publicată în data de 16 mai a.c., dar cifrele sunt valabile la data de 31 martie, deci este posibil ca restanţierii să-şi fi plătit între timp datoria.

http://www.voceavalcii.ro/


Musafir

#46914 Re: Re: creanta

2016-05-23 09:53

BREAKING NEWS.

#46915 BOMBA "ROMPETROL II" EXPLODEAZĂ LUNI. PATRU FOȘTI MINIȘTRII, VLĂDESCU, DAN I. POPESCU, TĂNĂSESCU și

2016-05-23 10:18

BOMBA "ROMPETROL II" EXPLODEAZĂ LUNI. PATRU FOȘTI MINIȘTRII, VLĂDESCU, DAN I. POPESCU, TĂNĂSESCU și POGEA, au soarta în mâinile lui Klaus Iohannis. DIICOT va cere PREȘEDINTELUI aprobarea pentru începerea urmăririi penale față de aceștia.

Încă un dosar cu nume grele se arată la orizont. ROMPETROL II, implică numele lui Sebastian Vlădescu, Dan Ioan Popescu, Mihai Tănăsescu, Gheorghe Pogea.

DIICOT va cere ridicarea imunității foștilor miniștri Mihai Tănăsescu, Dan Ioan Popescu, Sebastian Vlădescu și Gheorghe Pogea în dosarul Rompetrol II, susțin surse judiciare citate în urmă cu câteva zile de EvZ. Un element important a apărut însă în acest caz. Potrivit unei știri a României Liberă, care citează surse DIICOT, acest lucru ar urma să se producă în cursul zilei de luni.

Documentele ar putea fi înaintate luni președintelui Klaus Iohannis, cel care, potrivit Constituției,  decide urmărirea penală a miniștrilor sau foștilor miniștri care nu sunt parlamentari Este posibil ca urmărirea penală să se extindă și asupra altor foști miniștri, susține România Liberă. 

 

Gruparea infracțională condusă de Dinu Patriciu a beneficiat, în cadrul procesului de privatizare a rafinăriilor Vega și Petromidia, de “sprijinul total al clasei politice la putere în perioada respectivă”, prin prisma conexiunilor politice sau de afaceri pe care omul de afaceri le avea în PSD și PNL, se arată în documentele procurorilor aflate la dosarul Rompetrol II.

De asemenea, procurorii susțin că reprezentanții Ministerului Economiei, Ministerului Finanțelor Publice, Fondului Proprietății de Stat, APAPS și OPS au dat dovadă de o pasivitate “greu de înțeles”.

Dosarul Rompetrol II va trece la o nouă etapă după ce în primă fază procurorii DIICOT le-au dus la cunoștință persoanelor implicate în privatizarea rafinăriei Petromidia și a OUG dată de Guvernul Năstase pentru datoriile lui Dinu Patriciu extinderea urmăririi penale în acest dosar.

Astfel, surse judiciare au declarat în urmă cu câteva zile pentru siteul EraNews că procurorii de la combaterea crimei organizate se pregătesc să ceară aviz Președinției pentru a începe urmărirea penală împotriva unor miniștri implicați în favorizarea omului de afaceri Dinu Patriciu însă nu au dat un termen exact. Ieri, România LIberă afirmă că acest lucru se va produce luni.. Miniștrii vor fi acuzați de abuz în serviciu, unii pentru niște fapte pe care le-au făcut, alții pentru nerealizarea unor obiective legale.

http://www.evz.ro/bomba-rompetrol-

 


Musafir

#46916 Re: Re: creanta

2016-05-23 10:32

#46911: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: creanta 

 Tu esti autist, ba tata.

Tu ai si fixurile tale.

Toti incheie prin a si baga poola in ma-ta.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46917 Re: Re: Re: creanta

2016-05-23 11:11

#46914: - <= Pupa si molfaie tare, nu va lasati, mai stai o tura si molfaie...

 Iti vine sorocul si tie si multi altii ca tine. Clanta ta pe cum clantaneste acum o vei avea muzicuta si iti vei lua duda pe masura care cersesti tu clanta si fratiorul tau clantoi.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46918 Re: Re: Re: creanta

2016-05-23 11:13

#46916: <= Tragi in tine.

 Clantoi, ai bagat in botul tau ca nici gingiile nu ti le mai simti, esti anesteziat la cat ai sugativizat. Tine-o tare n-o misca ca iti aluneca de iti sparti beregata la cata ai mancat kakat, molfaie si mars, fuga mars, aport, fuga mars, mai stai o tura si sugativizeaza in gura.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46919 RESTANTE SALARIALE OLTCHIM NEACHITATE SI IMPOZITATE IUNIE 2013 INSOLVENTA DIN 30 IANUARIE 2013:

2016-05-23 11:51

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

UNDE SUNT BANII????

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 planul Rominsolv – BDO.  : Plan_Reorganizare_Oltchim

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventeisi neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii curente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

 Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

 

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

 

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

 

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

 

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

 

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii bruteexistente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidataABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

 Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita înconformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

UNDE SUNT BANII???? 

BREAKING NEWS.

#46920 BOMBA ZILEI: Români cu averi secrete, verificaţi

2016-05-23 11:54

BOMBA ZILEI: Români cu averi secrete, verificaţi 

Surse: DIGI24.RO

Inspectorii Fiscului vor verifica dacă există diferențe între sumele găsite în conturile din Elveția și ce au declarat respectivele persoane în România, iar veniturile nedeclarate vor fi impozitate cu 16%.

Potrivit surselor Digi24, cele 50 de persoane vor fi invitate să dea declarații în fața inspectorilor Fiscului, iar de ei se va ocupa o structură specială, desemnată de şeful ANAF, din care vor face parte cinci inspectori.

HSBC Private Bank, filiala elvețiană a bancii britanice HSBC, este bănuită că a ajutat peste 100.000 de persoane şi companii din 203 ţări să păcălească Fiscul, ascunzând identitatea deponenților.

Surse: Românii cu averi secrete, verificați de Fisc 

Romanii cu averi secrete au intrat in atentia Fiscului, astfel ca 50 de persoane cu conturi la HSBC Elvetia vor fi controlate de inspectori, scrie ziare.com , citând Digi24.

Banca HSBC Elvetia se afla in centrul unui scandal international, fiind acuzata ca a obtinut profituri importante din administrarea unor conturi secrete de peste 100 miliarde de dolari ale unor organizatii criminale, traficanti de arme si diamante, lista deponentilor incluzand si familii regale si miliardari influenti.

Potrivit unui raport publicat de International Consortium of Investigative Journalist (ICIJ) in februarie 2015, banca elvetiana a ajutat peste 100.000 de indivizi si companii din 200 de tari sa eludeze fiscul, ascunzand identitatea deponentilor.

Raportul ICIJ are la baza o lista de clienti ai HSBC furnizata de un fost angajat al bancii, Herve Falciani, care a parasit institutia in 2008. Statul elvetian l-a pus sub acuzare pentru spionaj industrial si incalcarea legislatiei privind secretul bancar.

Conform raportului, circa 220 de clienti ai HSBC Elvetia, cu conturi totale de 1,3 miliarde dolari, au legatura cu Romania, iar 11 au cetatenie sau pasaport romanesc.

sursa- ampress.ro


Musafir

#46921 Re: Re: Re: Re: creanta

2016-05-23 11:55


Musafir

#46922 Re: Re: Re: Re: creanta

2016-05-23 11:57

#46918: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: creanta 

 Zi să mori tu cu limba in cu.rul meu ? :))))))

Baaaaaa, stresatuleeeeeeeeee 

Pastilatuleeeeeeeee

:))))))))

Nici in anus nu ma doare de tine


Musafir

#46923 Re: RESTANTE SALARIALE OLTCHIM NEACHITATE SI IMPOZITATE IUNIE 2013 INSOLVENTA DIN 30 IANUARIE 2013:

2016-05-23 11:59

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46924 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2016-05-23 12:03

http://i.imgur.com/tdfru7E.jpg <=    969

http://i.imgur.com/S9t5vkW.jpg <= PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM 2015 => iun.2013 - dec. 2013 = 861

 http://i.imgur.com/CW5MCnt.jpg < = NOTA CU STAMPILE SI SEMNATURI  =918

http://i.imgur.com/IrnxE18.jpg  <= ALT DOCUMENT CU STAMPILE SI SEMNATURI  = 929  conform si rominsolv si bdo si site-urilor 

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

 

Nota de Fundamentare -HG nr.241/08.05.2013

 

  Prin planul de disponibilizare propus de consortiul de administratori judiciari se propune disponibilizarea a 1050 de salariati ai SC Oltchim SA, cu influente asupra bugetului asigurarilor pentru somaj de aproximativ 32.000.000 lei.

 

 

1.020 de angajaţi de la Oltchim îşi vor pierde locul de muncă. Oamenii au primit garanţii că îşi vor primi salariile restante.Reprezentanţii angajaţilor au discutat, azi, la Ministerul Economiei, cu ministrul de resort, Varujan Vosganian. Potrivit acestuia, banii ar urma să fie daţi până la jumătatea lunii aprilie.

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

http://www.digi24.ro/

Premierul Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula cu 3.200 de angajaţi"

17 Mai 2013, 09:46 (actualizat 17 Mai 2013 )

Premierul României, Victor Ponta, a declarat joi seară la TVR, într-o Ediţie Specială, că Oltchimul poate fi salvat cu doar 2.000 de angajaţi. Ponta a subliniat că alternativa disponibilizărilor ar fi fost lacătul pe uşă. Premierul a apreciat că niciun investitor nu ar cumpăra o companie cu o datorie de 800 de milioane euro.

Victor Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula 3.200 de angajaţi. Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar faptul că cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii, şi în primul rând şi-au primit salariile la zi. Nu ştiu cum e la TVR, dacă aveţi atâtea salarii compensatorii, în lumea privată sigur nu există".

 

900 de salariaţi ai companiei Oltchim, 600 de la Râmnicu Vâlcea şi încă 300 de la divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti urmează să fie concediaţi săptămâna aceasta.

 

http://stiri.tvr.ro/premierul-ponta

"Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii [FALS, MAXIM SUNT 18 SI CU CARE SUME DOREAI TU SA LE INCURCI...?], şi în primul rând şi-au primit salariile la zi [ FALS, NICI PANA AZI NU NI S-AU ACHITAT]", a spus Victor Ponta joi seara, la TVR, într-o Ediţie Specială.

 

 

 

 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46925 Legea 85/2006 privind insolventa

2016-05-23 12:06

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidataABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01.2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi la intrarea in insolventa si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

http://portal.just.ro/

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 
Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 04.04.2016
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

29.06.2016

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

 

23.03.2016

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru continuarea procedurii potrivit raportului
Document:   Încheiere de şedinţă    23.03.2016

16.12.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite primul capăt de cerere formulat de debitoare
Document: Hotarâre  2329/2015  16.12.2015    

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru continuarea procedurii de reorganizare 
Document:  Încheiere de şedinţă    23.09.2015   

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Disjunge contestaţia formulată de ELECTRICA FURNIZARE SA la raportul de evaluare. T.fond.23.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă    17.06.2015   

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre    22.04.2015

22.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recurs.
Document: Hotarâre    22.04.2015

01.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015