Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!
Musafir

#36726 Re: Rusine sa va fie

2015-04-26 12:58

#36724: Electro-AMA - Rusine sa va fie 

 ESTI TU DGL SI ELECTRO- AMA CUM SUNT EU POPA ACUM. BAAAA NABABULE...VEZI SA NU O DAI TU IN GARD SI DUPA SA STATI VOI MULTI DE DUPA GARD, LA RACOARE INAINTE..., TOTI BA, TOATE STRUCTURILE SINDICALE CU COMPLICII LOR  SI TOTI DIN CONDUCERE SI DE LA GUVERN LA RACOARE...

Cocoș la coteț

Salariatul de la Combinatul

#36727 tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 12:59

Fripturistilor veti plati in curand pentru complicitate va vor taxa membri de sindicat,le -ati tradat interesele;sociale profesionale si economice ale membrilor vostri, practic ati incalcat legea sindicala-sa va fie rusine in curand nu veti mai avea imunitate dupa 24 iunie cand SLO nu va mai fi reprezentativ.


Musafir

#36728 Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 13:00

#36727: Salariatul de la Combinatul - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

  TRECUTUL NU SE SPALA PRECUM LA DGL SI O SA RASPUNDA TOATE SIMNDICATELE SI TOTI COMPLICII LOR, TOT PE LEGI, SA VEZI CUM O SA FIE INGHESUIALA SA MEARGA LA RACOARE, AU DAT DESTUL IN GARDURI, ACUM V-OR TRECE ACOLO UNDE AU ACCES PE CEEA CE AU COMIS. FITI ATENTI, CU INSOLVENTA NU-I DE JOACA !!!

NEWS :

#36729 47 de perchezitii, intr-un dosar de infractiuni informatice. Numele lui fotbalist roman apare in ace

2015-04-26 14:07

47 de perchezitii, intr-un dosar de infractiuni informatice. Numele lui fotbalist roman apare in acest caz

Fotbalistul Bogdan Ghiceanu, de la FC Otopeni, arbitrul de fotbal Ionut Chiriac si luptatorul K1, Marius Ioan Curtas, se numara printre cei implicati in dosarul privind infractiunile economice de 12,6 milioane de dolari.

 

Surse din Politia Romana au afirmat, pentru MEDIAFAX, ca luptatorul K1 are calitatea de martor in acest caz, in timp ce fotbalistul si arbitrul de fotbal sunt suspecti.

Autoritatile urmeaza sa emita, in acest dosar, sapte mandate de retinere, iar suspectii vor fi prezentati cu propunere de arestare preventiva, au adaugat sursele citate.

Aproape 50 de perchezitii au avut loc, duminica, in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar privind destructurarea unui grup format din peste 55 de persoane, ce se ocupa cu infractiuni informatice, in urma carora au produs un prejudiciu de aproximativ 12,6 milioane de dolari.

Procurorii DIICOT si politistii au facut 47 perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in judetele Ilfov, Constanta, Vaslui, Bacau si Arges, pentru prinderea unor cetateni romani si straini, care au actionat atat in Romania, dar si in Japonia, Germania, Olanda, Belgia si Italia, potrivit unor surse din randul anchetatorilor.

Pana la acest moment, oamenii legii au gasit, in urma perchezitiilor, peste 150.000 de euro, doua kilograme aur in lingouri, tablouri si laptopuri, pe care le-au ridicat de la locuintele suspectilor.

Conform anchetatorilor, gruparea a vizat banci din Statele Unite ale Americii si din Oman.

Sursa citata precizeaza ca, o data ce un membru al grupului infractional spargea sistemul de protectie al bancii, erau copiate datele unor carduri, aferente conturilor unor mari corporatii si, imediat ce erau obtinute astfel de date, cardurile erau clonate si distribuite catre alti membrii ai gruparii.

Operatiunea de retragere de numerar de la bancomate se efectua in mod organizat intr-un interval de timp stabilit, astfel incat bancile de unde se efectuau retragerile sa nu lucreze, suspectii alegand zilele nelucratoare. Mai mult, potrivit anchetatorilor, se efectuau retrageri atat de pe teritoriul mai multor localitati din Romania, dar si de pe teritoriul altor state europene, concomitent.

Spre exemplu, in 2 decembrie 2013, au fost retrasi de pe teritoriul Romaniei 3,6 milioane de dolari, iar in 20 decembrie 2013 au fost retrasi din Japonia, de catre aceeasi membri ai gruparii, noua milioane de dolari. In total, gruparea a produs prejudicii de peste 12,6 milioane de dolari

La actiune participa delegati IGPR – BCCO Bucuresti, Serviciul de Combatare al Criminalitatii Informatice cu sprijinul SRI, DIPI, DOS si al Jandarmeriei Romane, ei actionand sub coordonarea procurorilor DIICOT.

http://stirileprotv.ro/stiri/

 


Musafir

#36730 Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 14:37

#36727: Salariatul de la Combinatul - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

Practic asta este oful tau, bai ghioca, de la sudorie.
Care sindicat este mai reprezentativ in Oltchim.
Va luptati intre voi, sindicate cu sindicate, in loc sa va luptatii (asa cum scrie in legea dialogului social) cu patronatele (in cazul de fata cu Guvernul Ponta, cu AVAS, cu ROMINSOLV & BDO, cu conducerea combinatului) pentru drepturile salariatilor si apararea locurilor de munca.
Voi astia de la SVO, condusi de bulibasa cernev si rudarul ghioca, ati platit avocati si ati dat in judecata pe cei de la SLO ca sa va spuna un judecator care sunteti mai reprezentativi.
Luati-va bai o "oglinda oglinjoara" care sa va spuna care este mai reprezentativ!
Cand amintesti de 24 iunie vrei de fapt sa spui 21 mai 2015. Dar vezi, creierul mic cat nuca, iti joaca feste.
Va judecati de doi ani fara succes (RECLAMANT - SVO si RECLAMAT - SLO), pe banii nostri si fara acordul nostru.

Pentru mai multe informatii, pentru ca vad ca vorbesti dar nu esti informat desi ai platit avocatii din banii membrilor de sindicat, cauta dosarul nr. 2923/288/2013 pe site-ul judecatoriei Rm. Valcea si pe site-ul Tribunalului Valcea.

Si ca sa fie si mai clar, numeste-mi macar o actiune sindicala intreprinsa de SVO, de SUO, de SSO si chiar si de SLO pentru salvarea locurilor de munca, pentru plata restantelor salariale, pentru plata compensatoriilor pentru ridicarea capacitatii de productie. Poti? Nu poti bai papagalule!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#36731 Re: Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 14:49

#36730: - Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut SI ATUNCI MERITA SA LE SPUNEM SI ASTA, SA SE PREZINTE PE CCM, CODUL MUNCII SI LEGEA 85/2006  SI TOATE LEGILE, LA PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM:

 PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA,

RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

PENTRU TOTI FRIPTURISTIII , POFTA BUNA :           

 PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMILIILE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAUVOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 22.04.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

22.04.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre    22.04.2015

fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B :

http://i.imgur.com/3ihtsDr.jpg ; http://i.imgur.com/KQfAgs0.jpg ; http://i.imgur.com/whbEd4M.jpg ;

capitolul 1.1.1., filele 83-90 :

http://i.imgur.com/y6wbcxh.jpghttp://i.imgur.com/u8JgnaE.jpghttp://i.imgur.com/8bSD9SN.jpg ; http://i.imgur.com/PObv2O0.jpghttp://i.imgur.com/6GjIHua.jpghttp://i.imgur.com/IEcN8np.jpghttp://i.imgur.com/rp3jQtf.jpg  http://i.imgur.com/jAWGgDO.jpg ;

22.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recurs.
Document: Hotarâre    22.04.2015

01.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015

25.03.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Respinge cererea Tehnosud ca rămasă fără obiect. Amână pronunţarea cu privire la cererile de plată la data de 01.04.2015. T.fond.22.04.2015
Document: Hotarâre  715/2015  25.03.2015

 

 


Musafir

#36732 Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 14:53

#36727: Salariatul de la Combinatul - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

Ce se intampla pe 24 iunie de este asa de important pentru Oltchim, pentru SLO?
Sarbatorim Sânzienele?
Sau poate ai informatia cu privire la noile disponibilizari.  Dar de ce 24 iunie?
O fi reintoarcerea lui Cernev la Oltchim?
Dezvolta!

Oxonarul

#36733 Cap de Cauciuc

2015-04-26 15:07

Domnule lider de la OXO te inteleg ca Il iubesti pe Diculoiu fiindca te are la mana cand a vrut fostul director Parvu sa-ia postul de maistru la 3 oameni dar a intervenit Diculoiu deci esti dator dar sa nu crezi ca si oameni din OXO sunt pe aceeasi lungime de unda te vor parasi fiindca ai vazut doar interesul personal.

Rosu

#36734 tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 15:11

Pe 24 Iunie SLO nu va mai reprezentativ,va fi un Sindicat ca ori care altul.


Musafir

#36735 S.V.O. atentie mare!!!!!!!!!!!!!

2015-04-26 15:19

Pe data de 24 iunie 2015 S.V.O. se poate desfinta.

In urma disponibilizarilor in S.V.O. vor mai ramane 37 de membrii.


Musafir

#36736 Explozia de la Cernobîl poate fi comparata cu dezastrul lui Ciornev Craunelius facut la Oltchim.

2015-04-26 15:34

Explozia de la Cernobîl s-a produs de fapt în România

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/?p=13718
Scris duminică, aprilie 26th, 2015

Ora 1 şi 20 noaptea sau dimineaţa, 26 aprilie, 1986. O veste care scutura lumea, cu precădere Europa. Venea dinspre Ucraina, de la Cernobâl. O explozie a unui reactor nuclear a grăbit într-un fel sau altul dezastrul de dincolo de cortina de fier dar şi mai important era cel mai mare dezastru nucelar după Hiroshima şi Nagasaki.

România a primit vestea ca un şoc, Nicoale Ceauşescu a convocat de urgenţă Comitetul de Urgenţă pentru că nu se ştia care sunt măsurile şi ce informaţii trebuie oferite publicului. Norul radiocativ începea să cucerească Europa.

Zeci de mii de oameni au trăit din păcate consecinţele acestei catastrofe nucleare iar lumea s-a schimbat imediat după acest episod dramatic din istoria Europei. Isteria oricum cuprinsese România, o ţară neinformată despre ce înseamnă un astfel de cataclism. Pagubele economice şi în vieţi omeneşti ale URSS au grăbit finalul, cum am spus al acestui colos care părea indestructibil. Gorbaciov a fost depăşit complet de situaţie, economia URSS care era în prăbuşire a primit şi ultima lovitură care nu a mai ţinut-o în picioare decât câţiva ani.

După ancheta de la Cernobâl au fost găsiţi vinovaţii, promovarea unor activişti de partid în funcţii cheie într-unul din domeniile de vârf al ingineriei, unde politicul nu are ce căuta. O concluzie care ar putea foarte bine să devină o teorie generalizată.

Cernobâl poate deveni de fapt un semnal de alarmă şi poate fi învăţătură pentru toţi cei care nu înţeleg încă faptul că politicul nu are ce căuta în afara parlamentului. Politicul suprapus cu conducerea sau decizia în oricare alt domeniu economic, administrativ poate oricând duce la un Cernobîl. Nu unul cu explozie imediată, ci unul cu explozie în timp. Exemple? Educaţia şi sănătatea din România, după 25 de ani de postdecembrism sunt nişte Cernobîluri la aceeaşi scară ca pagube – mii de analfabeţi scoşi pe piaţă, de asistaţi social, de pătură interlopă, de copii decedaţi în spitale, pentru simplul fapt că politrucii au fost puşi să conducă domenii care cereau specialişti, avem exemple acele Consilii de Administraţie numite algoritmic.
Fabricile şi combinatele din România care au generat pierderi la bugetul de stat, şomaj galopant, hale pustii, conglomerate de fiare vechi sunt Cernobîluri efective, pentru că acolo au fost numiţi şefi, directori, administratori, doar pe bază de culoare politică.
Falimentul unei societăţi, falimentul este similar cu o explozie nucleară care lasă mutaţii şi mutanţi ani buni în viaţa unei ţări

La Cernobîlul din Ucraina s-a construit un sarcogfag din beton ca să acopere propgarea efectelor radiocative, la noi ce se poate face pentru ca nocivitatea unor decizii politice luate în 25 de ani în domenii cheie ale funcţionării societăţii să nu se propage? Un acord comun, o maturizare şi o înţelegere de către cei din parlament că ei nu mai au ce căuta în afara cercului politic, altfel România va arăta pe mai departe ca un popor mutilat de radiocativitatea mediocrităţii ajunsă la conducere pe bază de adeziune politică.

Efectele Cernobâlului românesc se resimt foarte bine la Oltchim, la Siderca, la Roşia Montană, la Zlatna, Hundoara, Mechel, Caromet, Reşiţa în zecile de oraşe mici monoindustriale, unde la periferie, o hală hâdă pustie, plină de lilieci şi aurolaci stă acolo în amintirea unui dezastru produs timp de 25 de ani.

Vor mai urma şi altele? Mi-e teamă că da…

 

Mihai IONESCU


Musafir

#36737 INVESTITORI CHINEZI, INTERESATI SA INVESTEASCA LA VALCEA

2015-04-26 17:03

http://vtv.ro/investitori-chinezi

Mai multe societati din China sunt dispuse sa investeasca 100 de milioane de euro in judetul Valcea! Conducerea Consiliului Judetean alaturi de mai multi edili s-au intalnit astazi cu delegatia unor investitori din Republica Pop ulara chineza, recomandati de ambasada acestui stat, in vederea prezentarii unor oportunitati de investitii ale judetului si pentru stabilirea unui parteneriat pe plan local. Daca autoritatile locale vor ajunge la o intelegere cu delegatii chinezi, acestia ar putea construi in judet mai multe ferme generand si 2000 de locuri de munca in prima faza.

https://www.youtube.com/watch?v=ddXjcsZ2Kr8

 


Musafir

#36738 OLTCHIM A SCAPAT DE FALIMENT

2015-04-26 17:05

http://vtv.ro/oltchim-scapat-de-faliment/

 

Tribunalul Valcea a aprobat miercuri planul de reorganizare si functionare al combinatului Oltchim, propus de administratorii judiciari ai societatii. Acest plan urmeaza sa fie implementat in termen de 36 de luni de la aprobare. Oltchim Ramnicu Valcea se afla de doi ani in insolventa, dupa ce fusese aproape de inchidere in anul 2012. Societatea are 2.300 de salariati si a fost propusa in mai multe randuri pentru a fi privatizata, dar nici un investitor nu s-a prezentat la licitatii.

https://www.youtube.com/watch?v=kuyEcvm1S90

 


Musafir

#36739 Siteul oficial al Tribunalului Vâlcea a publicat soluţia dată pentru planul de reorganizare al SC Ol

2015-04-26 17:22

Siteul oficial al Tribunalului Vâlcea a publicat soluţia dată pentru planul de reorganizare al SC Oltchim, după şedinţa de miercuri

”Soluţia pe scurt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare” este soluţia dată pe portalul Tribunalului Vâlcea. 

La proces au fost prezenţi şi zeci de disponibilizaţi de la Combinat, care au avut mai multe schimburi de replici dure cu administratorul judiciar. Peste 900 de persoane disponibilizate de la Oltchim au dreptul să primească 6, 12 sau 18 salarii compensatorii, respectiv până la 50.000 lei/persoana, în funcţie de vechimea în muncă.  

”Cred că lucrurile sunt clare, creditorii au votat pe categorii cinci la zero, inclusiv categoria creanţelor salariale a votat cu 75% din valoarea creanţelor. Au fost doar câteva contestaţii la plan. Majoritatea creditorilor importanţi, AVAS, BCR şi disponibilizaţii sunt pentru conformarea planului. Sigur, disponibilizaţii au obiecţii, care vor fi luate punctual şi vor fi rezolvate conform legii. Pe şanse, cred că putem fi optimişti” a declarat, la finalul şedinţei, administratorul judiciar al SC Oltchim, Gheorghe Piperea.  

"Este o decizie bună a judecătorului sindic, de a aproba planul de reorganizare, cu cele două variante, fie vânzarea activului Oltchim SPV, fie conversia în părţi sociale a creanţelor Oltchim. Este o mare responsabilitate pentru administratorii judiciari, sincer cred că-şi vor da demisia, nu cred că vor fi în stare să ducă la bun sfârşit acest plan de reorganizare şi funcţionare al Oltchim", a declarat liderul sindicatului Oltchim, Mihai Diculoiu.

 Adunarea Generală a Creditorilor Oltchim a aprobat, pe 9 martie, planul de reorganizare a activităţii combinatului propus de consorţiul de administratori judiciari format din BDO Business Restructuring SPRL iar acesta a fost supus aprobării judecătorului sindic. 

În prezent, combinatul funcţionează sub 30% din capacitate şi generează lunar un rulaj de 15 milioane euro şi un EBITDA de peste 700.000 euro, cu 70% din producţie la export. 

Planul aprobat de creditori, prevede o perioadă de reorganizare care s-ar derula pe parcursul a trei ani, cu posibilitatea prelungirii cu încă un an. Planul prevede trei variante de valorificare a patrimoniului combinatului, una dintre acestea având în vedere vânzarea Oltchim SPV.

Administratorii judiciari prevăd ca modalitate de reorganizare a societăţii restructurarea operaţională, restructurarea corporativă şi conversia parţială sau totală a creanţelor creditorilor bugetari în părţi sociale, precum şi vânzarea activităţii societăţii. http://www.ramnic.ro/articole/


Musafir

#36740 Într-un nou termen al procesului de reorganizare a societății Oltchim, Piperea, acuzat public de foș

2015-04-26 17:24

Într-un nou termen al procesului de reorganizare a societății Oltchim, Piperea, acuzat public de foștii angajați ai Combinatului

Aproximativ trei ore l-au așteptat disponibilizații de la Oltchim pe administratorul judiciar, Gheorghe Piperea, în fața Tribunalului Vâlcea, la un nou termen în procesul de reorganizare a Combinatului. Nu doar Piperea a întârziat la proces, dar și avocatul acestuia. Foștii angajați de la Oltchim nu și-au pierdut speranțele că vor vedea, într-un final, banii. „Banii au intrat deja în conturi și sper să se rezolve, odată, și problema noastră. Mulți dintre noi au ieșit deja din șomaj și vă dați seama că nu le este deloc ușor”, a precizat unul dintre disponibilizați. Așteptarea a făcut ca mulți dintre oameni să acuze parlamentarii Vâlcii: „Unde sunt parlamentarii vâlceni care se băteau în piept că salvează Oltchimul? CET-ul e în gaură, Miniera, în gaură, toate nu mai merg, dar nimeni nu recunoaște. Se plimbă pe la București și cer mărirea pensiilor…”. La ivirea administratorului judiciar Piperea, oamenii au început să strige tot felul de acuze la adresa acestuia.

http://curieruldevalcea.ro/intr-un-nou-termen-

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!
Musafir

#36741 Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 18:44

#36727: Salariatul de la Combinatul - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

 

#28500: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTE NEPLATITE SI NEACHITATE CATRE CEI CARE TREBUIE SA PRIMEASCA SUME 

Iformaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 2923/288/2013*
Data inregistrarii 07.01.2015
Data ultimei modificari: 03.04.2015
Sectie: I CIVILA
Materie: Civil
Obiect: acţiune în constatare
Stadiu procesual: Apel

 Părţi

NumeCalitate parte
SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM Apelant Petent
SINDICATUL LIBER OLTCHIM Intimat

 Şedinţe

21.05.2015
Ora estimata: 10:30
Complet: A2
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

26.03.2015
Ora estimata: 10:30
Complet: A2
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document: Încheiere de şedinţă    26.03.2015

 Căi atac

Dată declarareParte declarantăCale de atac
08/12/2014 SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, Apel

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#36742 Re: Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 18:46

#36741: - Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

 

DATII AFARA DIN OLTCHIM RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!:

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE,  CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE, CREANTE SALARIALE,

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE. 

 PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM FURATE DE ASTIA

Raspuns: TOTI

 

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

#36743 Re: Re: 50.000 de euro, ONORARIU LA OLTCHIM pentru firmele care gestionează insolvenţa

2015-04-26 18:55

#28899: - Re: 50.000 de euro, ONORARIU LA OLTCHIM pentru firmele care gestionează insolvenţa  

 

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 http://i.imgur.com/i7Px4JY.jpg   SUV = PIPEREA CU ASOCIATII & CO

Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează

http://www.capital.ro/

Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează

CLICK SI VEDETI MASINA LUI PIPEREA  http://i.imgur.com/75MNeVo.png?1

VRETI SA STITI? NU MAI CAUTATI BANII!
AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

NOTA: Pretul unui autoturism BMW X6 se situeaza intre 70.000 si 127.000 de euro (http://i.imgur.com/LtxC0Rl.png?1).

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

   

http://www.realitatea.net/50-000-de-euro

50.000 de euro pe lună plus bonusuri şi comisioane - acesta este onorariul firmelor care se ocupă cu administrarea specială a Oltchim. Realitatea TV a intrat în posesia actului ce prevede onorariile pentru gestionarea insolvenţei. În perioada ianuarie-aprilie, sute de muncitori de la Oltchim au protestat pentru recuperarea restanţelor salariale.

În hârtia semnată de reprezentanţii consorţiului ce se ocupă de gestionarea procedurii de insolvenţă se menţionează: "Un onorariu fix de 50.000 de Euro pe lună, datorat începând cu data deschiderii procedurii şi până la finalizarea acesteia. Plata onorariului va fi efectuată începând cu luna septembrie 2013". Adică odată cu depunerea şi acceptarea planului de reorganizare şi restructurare.

Din actul obţinut de Realitatea TV reiese că administratorul judiciar poate obţine avantaje duble din modul în care au fost stabilite comisioanele: "Un onorariu procentual de 5%, aplicat sumelor distribuite creditorilor în situaţia confirmării unui plan de reorganizare, precum şi sumelor obţinute din valorificarea bunurilor debitoarei. Un onorariu procentual de 10%, aplicat sumelor obţinute din recuperări creanţe".

Acest lucru înseamnă că administratorul poate aplica un comision la recuperarea creanţelor şi apoi, încă unul, odată cu transferul sumelor către creditori.

Salariaţii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au cerut in timpul ultimelor proteste achitarea restanţelor salariale, dar şi elaborarea unei strategii de repunere în funcţiune a combinatului vâlcean la o capacitate de peste 65%.
Guvernul a aprobat, în 23 ianuarie 2013, Memorandumul cu privire la intrarea in insolventa a SC Oltchim SA. Administratorul judiciar provizoriu nominalizat pentru Oltchim este consorţiul format din Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring RPRL.
 
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#36744 Re: PIPEREA, PENTRU A NE DUCE PE TOTI IN FALIMENT ESTE IN ASTEPTARE:

2015-04-26 19:13

#28700: - PIPEREA, PENTRU A NE DUCE PE TOTI IN FALIMENT ESTE IN ASTEPTARE: 

 

PREGATIRI SA NE FALIMENTEZE VIATA SI VIITORUL: https://www.fairsolve.com/
 
 
 
OPINII

 

 

 

 

 

La iniţiativa a doi parlamentari, un senator şi un deputat, proiectul legii insolvenţei particularilor, redactat şi făcut public de mi-ne în urmă cu mai mult de un an, a ajuns pe rolul Camerei Deputaţilor, după ce Senatul l-a adoptat cu o majoritate covârşitoare. Deocamdată, proiectul este îngheţat, întrucât Guvernul, într-un stil caracteristic domnitorilor fanarioţi, s-a obligat faţă de FMI şi...    
Avocat Gheorghe Piperea

 

VALCEA

#36745 Re: Investitorii germani regretă că au ales România

2015-04-26 19:19

#28453: - Investitorii germani regretă că au ales România 

 

Investitorii germani regretă că au ales România

Aproximativ o cincime dintre companiile cu capital german din România ar alege altă ţară pentru a-şi construi o afacere. Chestionaţi dacă ar alege astăzi acelaşi amplasament pentru investiţii, adică România, doar 83% dintre investitorii germani în România au răspuns afirmativ. Restul de 17% dintre companiile germane care au afaceri pe teritoriul României spun că ar alege un alt loc investiţional pentru derularea business-ului. Rezultatele reies dintr-un studiu realizat de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană AHK, publicate într-un document intitulat „Raport de conjunctură România 2014”.

“Chiar dacă numeroase companii germane sunt nemulţumite de anumiţi factori ai amplasamentului investiţional, totuşi majoritatea (83%) ar alege din nou România ca amplasament investiţional, doar 17% ar avea în vedere amplasamente alternative. România se menţine pe locul al 11-lea în clasamentul celor mai atractive ţări din Europa Centrală şi de Est. Cea mai atractivă țară din regiune este Polonia, urmată de Cehia şi Estonia. Ultimele locuri sunt ocupate de Kosovo (locul 18), Bielorusia (19) şi Albania (20)”, se arată în studiu.

De asemenea, doar 7% din firmele germane din România chestionate apreciază situația economică a țării ca fiind bună, totuşi pentru 26% dintre acestea perspectivele sunt mai bune. În ce priveşte situația companiei lor pentru anul în curs, aşteptările sunt pozitive. Numărul celor care consideră că situația este bună a crescut la 50% (2013: 36%, 2012: 42%), iar peste jumătate dintre firme sunt de părere că în acest an situația firmei lor se va îmbunătăți (2013: 50%). În ce priveşte cifra de afaceri, 58% dintre cei care au răspuns se aşteaptă la o cifră de afaceri mai mare.

În ce priveşte perspectivele fiecărei branşe, peste o treime din firmele chestionate se aşteaptă la o îmbunătățire a situației branşei lor față de anul anterior, doar 16% văd o înrăutățire a situației. Anul trecut 19% din cei intervievați au fost de părere că situația din branşa lor se va înrăutăți.

”Companiile germane prezente în România nu sunt mulțumite cu multe domenii ale politicilor economice, dar şi în celelalte țări din Europa Centrală şi de Est situația este asemănătoare. În ce priveşte sistemul fiscal şi administrațiile fiscale 46% din firme sunt nemulțumite (2013: 45%), iar 33% chiar foarte nemulțumite (2013: 28%). Referitor la nivelul de impozitare 55% s-au exprimat negativ (2013: 49%). De asemenea, firmele sunt nemulțumite de siguranța juridică, unde România se situează şi în acest an sub media din Europa Centrală şi de Est cu 61% de răspunsuri la categoria nemulțumiți şi foarte nemulțumiți”, se mai arată în documentul citat.

În unele puncte, cum ar fi siguranța juridică sau predictibilitatea politicilor economice, nemulțumirea a crescut comparativ cu anul trecut, mai ales în ce priveşte colaborarea cu administrația publică şi eficiența acesteia (49% nemulțumiți, 16% foarte nemulțumiți, 2013: 45% respectiv 20%). În această categorie sunt incluse, printre altele, birocrația, corupția (34% nemulțumiți, 41% foarte nemulțumiți, 2013: 34% respectiv 44%), accesul la ajutoare financiare (33% nemulțumiți, 28% foarte nemulțumiți, 2013: 39% respectiv 32%), transparența la licitațiile publice (30% nemulțumiți, 36% foarte nemulțumiți, 2013: 40% respectiv 34%).

“Chiar dacă 2013 per ansamblu poate fi considerat un an economic bun, este important să amintim că, având în vedere problemele structurale cu care se confruntă România, din păcate multe decizii importante au întârziat să fie luate. Printre acestea se numără privatizarea întreprinderilor de stat respectiv introducerea structurilor de management privat în companiile de stat. După eşuarea vânzării combinatului chimic Oltchim, privatizarea CFR Marfă este al doilea proces de privatizare a unei companii de stat care nu reuşeşte. Şi privatizarea Poştei Române a fost amânată în mai multe rânduri”, afirmă investitorii germani.

Aceştia remarcă însă şi semnalele pozitive în acest sens, cum ar fi listarea la bursă a Romgaz la începutul acestui an şi a distribuitorului şi furnizorului de electricitate Electrica. “Vânzarea unui pachet minoritar de acțiuni la Transgaz şi Nuclearelectrica a fost de asemenea un succes”, spun ei.

Dezamăgiţi de infrastructură

Un alt aspect important pentru investitorii germani este reabilitarea infrastructurii rutiere.

“Cu doar 645 km de autostradă, România se situează la coada clasamentului european. Acest lucru este un mare dezavantaj pentru amplasamentul investițional, pentru că printre altele duce la creşterea costurilor de transport care astfel anulează un avantaj important, cel al costurilor reduse cu forța de muncă. Absorbția de fonduri europene în domeniul transporturilor se desfăşoară şi ea foarte greoi. În total în şapte ani şi jumătate au fost folosite doar 1,3 miliarde euro din POS Transporturi din volumul total de 4,56 miliarde euro pe care Uniunea Europeană le-a pus la dispoziţie pentru infrastructura de transport în perioada 2007-2013, ceea ce înseamnă o rată de absorbție de circa 30%”, se arată în raport.

La sfârşitul anului 2013 erau înregistrate în România circa 8.000 de companii active cu capital german. Germania a fost în 2013 pentru a şaptea oară consecutiv cel mai important partener comercial al României – înaintea Italiei, Ungariei şi Franței. Volumul schimburilor comerciale bilaterale s-a situat la 19,5 miliarde euro, crescând astfel cu 8,9% față de anul trecut, ceea ce înseamnă circa 20% din totalul exporturilor şi importurilor României.

Chestionarul de conjunctură pentru Europa Centrală şi de Est a fost efectuat pentru a noua oară de către Camerele de Comerț bilaterale din 16 țări din Europa Centrală şi de Est şi furnizează informații complete pentru potențiali investitori, dar şi pentru politicile economice. Peste 1.400 de manageri au evaluat situația economică, planurile de investiții şi de ocupare şi mediul de afaceri de la fața locului.

Camera de Comerț şi Industrie Româno-Germană a chestionat 123 de firme, care s-au exprimat referitor la situația economică generală din România, la situația afacerii lor şi la perspectivele branşei, dar şi referitor la factori importanți pentru amplasamentul investițional precum sistemul fiscal, infrastructură, siguranța juridică, licitații publice, predictibilitate, piața muncii. Aceste răspunsuri oferă o privire de ansamblu generală despre experiențele şi aşteptările firmelor germane în România. Majoritatea firmelor chestionate provin din industria prelucrătoare (35%) şi din domeniul servicii (34%), urmate de comerț (21%), construcții şi energie (câte 5%).

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România), înfiinţată în septembrie 2002, numără în prezent circa 530 de firme membre şi este cea mai mare cameră de comerţ bilaterală din România.

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

#36746 Re: Re: Re: Re: CREANTE NEPLATITE SI NEACHITATE CATRE CEI CARE TREBUIE SA PRIMEASCA SUMELE DE BANI..

2015-04-26 19:23

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

#36747 Re: Re: Re: Domnule Piperea, ne mintiti ca la "MTO"!

2015-04-26 19:43

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36748 Re: Re: STATUL ROMAN ARE ATRIBUTIUNI SUPREME IN OLTCHIM SI DECISIVE DE ACHITARE SALARII OBLIGATIE

2015-04-26 19:46

#27821: - Re: STATUL ROMAN ARE ATRIBUTIUNI SUPREME IN OLTCHIM SI DECISIVE DE ACHITARE SALARII OBLIGATIE 

 

SALARII DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI. STATUL ROMAN, ARE OBLIGATIE DE ACHITARE PESTE SOCIETATE, IN CAZUL OLTCHIM EI FIIND CHIAR IN MASURA SA ACHITE, FIIND PATRON MAJORITAR. LA ALTE SOCIETATI INTERVINE SI SCRIE IN LEGE, LA OLTCHIM EL ESTE PATRON SI TREBUIE SA ACHITE. STATUL ROMAN TREBUIE SA ACHITE FIIND DIRECT IMPLICAT!!!!!!!!

UNIUNEA EUROPEANA SI CONSILIUL EUROPEI ASIGURA SPRIJIN SPRE ACHITARE PLATI SALARII, SITUATIILOR DE INSOLVENTA SI FALIMENT.

 http://legislatiamuncii.manager.ro/

Curtea Europeana de Conturi recomanda accelerarea platilor pentru lucratorii disponibilizati

Curtea Europeana de Conturi a facut public un nou raport in care se recomanda ca platile destinate lucratorilor disponibilizati ca urmare a globalizarii sa ajunga mult mai rapid la destinatari.

Curtea Europeana de Conturi este institutia responsabila de auditarea modului in care sunt cheltuite fondurile UE.

In perioada martie 2007 - decembrie 2012, peste 600 de milioane de euro au fost acordate din Fondul european de ajustare la globalizare lucratorilor care si-au pierdut locurile de munca in urma unor disponibilizari in masa cauzate de schimbarile tiparelor la nivelul comertului mondial.

Auditorii au constatat ca majoritatea lucratorilor eligibili au putut beneficia de o asistenta personalizata si bine coordonata. Toate cazurile auditate au inclus insa masuri de acordare a unui sprijin pentru venit care ar fi fost platit oricum de statele membre. in toate cazurile examinate, sprijinul pentru venit a reprezentat 33 % din costurile rambursate. In plus, nu existau date adecvate care sa permita masurarea eficacitatii fondurilor in ceea ce priveste reinsertia profesionala a lucratorilor disponibilizati.

In recomandarile formulate, auditorii arata ca o alternativa de inlocuire a Fondului european de ajustare la globalizare ar putea fi reprezentata de adaptarea cadrului Fondului social european, pentru a se acorda sprijin mai rapid lucratorilor.

"Dovezile colectate in cursul auditului nu ne-au convins ca Fondul european de ajustare la globalizare

reprezinta cea mai buna solutie pentru furnizarea acestui sprijin specific atat de necesar", a declarat domnul Ville Itala, membrul Curtii responsabil de raport. Acesta a mai adaugat ca "ar fi mai eficace daca, pur si simplu, s-ar aduce o ajustare Fondului social european pentru a putea trata aceste probleme".

Fondul european de ajustare la globalizare a fost conceput pentru a face fata unor situatii de urgenta de scurta durata si punctuale. Sprijinul include cursuri de formare, ajutor pentru desfasurarea de activitati independente, indrumare profesionala individualizata si asistenta pentru plasarea personalului disponibilizat. Rata de cofinantare de catre FEG a diverselor masuri poate fi de 50 % sau de 65 %, restul fiind acoperit de statul membru in cauza.

Sursa: Curtea Europeana de Conturi

Curtea Europeana de Conturi recomanda accelerarea platilor pentru lucratorii disponibilizati

S.C. OLTCHIM S.A Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA coroborate cu toate LEGILE in sustinere.

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.
 
 
DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

#36749 DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

2015-04-26 19:53

#27703: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re:  

  Banii au venit prin Mariana Campeanu ( ministru muncii  la acea data) in combinat si au fost in Oltchim, impozitati si opriti...., mai doresti informatii...., consulta conducerea  combinatului si blat-ul cu anaf, iar azi nu mai vorbeam decat la trecut de aceasta institutie, pentru faptele lor ilegale nu se mai primea drept de functionare pe anul 2014...., ne-au omorat colegii si ne omoara si pe noi.

Mariana Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizații de la Oltchim și Poșta Română

http://www.agerpres.ro/economie/

Daaaaa, ai inteles bine  SALARIILE COMPENSATORII, bani in Oltchim au fost, iar acum sunt blocati si trebuiau virati catre disponibilizati conform CCM, au murit oameni pentru banii astia si multi altii sunt in suferinta....

https://www.youtube.com/watch?v=s9_uyR-RUq8

...a doua doamna care A RASPUNS MINISTRULUI VALCOV ARESTAT INTRE TIMP SI CONDAMNAT, este de la ajofm si a recunoscut ca si-au indeplinit olbligatiile si s-au virat banii, UNDE SUNT BANII ????? SI A VENIT RASPUNS PRIN DETURNARE DE BANI....

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

http://www.infopuls.ro/

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

http://www.impactreal.ro/

 

Deci HOTII sunt:

STATUL ROMAN SI SINDICATE IN CULPA !!!!!

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,   

etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 

 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.

 

www.oltchim.ro

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,

 

PRIN TAINUIRE SI NEDENUNTARE, SUNT TOTI IN CULPA, RASPUND PENAL!!!!!!!!!!!!!!


Musafir

#36750 Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2015-04-26 20:53

#36727: Salariatul de la Combinatul - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

 GAOZARULEEEEEEE,ASCULTA LA FOTA,LA TOAMNA SE NUMARA BOBOCIII,O BELESTI ORIGINAL CU 2[DOUA] BOXE,TE DUCI DUPA TACTO CERNEV.