Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#34926 Re: JURATE GAOZARULE CA EU SCRIU DE 2[DOUA ]ORI,JURATE CU FIETA TRADATORULEEE

2015-03-03 14:48

#34923: ppp -  

 SA MOARA MATA DACA EU CENTREZ SI DAU CU ,CAPUL?  SI MAI POTI SA LE SPUI SI OAMENILOR CITI ZLOTI V A DAT ZAREMBA PRIN CERNEV?       HAI CA LE SPUN EU GAOZARULE,CEL PUTIN 10000 DE EUROI,IAR SUGACI DE BURDOAZA,RADU,CORNESCU,ETC,DE LA 2000 DE EUROI IN SUS,HAI PA BIDINEEEE.    APROPO;CIND VA MAI DATI FOC SI CIND VA MAI SCOATE TI MATELE?

Alege numele de user

#34927 Re: SA RTI PREGATESTI PREZERVATIVUL,DACA CHIAR ESTI TU BIDINEEE

2015-03-03 14:55

#34925: -  

 DA NU VENI SINGUR VINO SI CU GAOAZA SI ADU O SI PE MARCELA.SAU MAI BINE IA TI CHILOTI DE TABLA CA NU SE STIE CE VREMURI GRELE VOR VENIII.


Musafir

#34928 Re: Re: SA TI PREGATESTI PREZERVATIVUL,DACA CHIAR ESTI TU BIDINEEE

2015-03-03 14:57


Musafir

#34929 Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 15:41

#34921: - Re: Re: Re:  

 CRETINUZATULE, NU OBESRVI BOLOVANE CA TE CERTI CU NALUCI SI PUI NUMAI DE LA TINE SI IMBARLIGI, ARUNCI VINA PE NU STI CINE, IDIOTULE. CE AI BAAA NENOROCITULE CU OAMENII, DE CE-I HARTUIESTI ???? CINE ESTI MA TU JIGODIE DE-TI PERMITI SA FACI ATATEA NEMERNICII, ATATEA FAPTE SI CRIZE DE NEBUNIE CHIAR AICI PE PETITIE SA ARATI TU CA CE...???? JIGODIE IMPUTITA SI SCONSUL MIZERIILOR DE LE ARUNCI TU PESTE TOT, SA NU TE MAI IEI TU DE OAMENI NEVINOVATI, SUGACIULE, SUGATIVA...


Musafir

#34930 Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 15:46

#34921: - Re: Re: Re:  

 MIZERABILULE, AI PROBLEME DE COMPORTAMENT GRAVE, ESTI O NULITATE PE FATA PAMANTULUI, INSTIGATORULE.


Musafir

#34931 DE LA PICASSO CITIREEEEEE.

2015-03-03 17:03

#34929: - Re: Re: Re: Re:  

 LASA L FRATE CA UN PIC MAI ARE SAU MAI AU,CHIAR AL VOR VEDEA PE DRACU IN FATA CIT DE CURIND,PUTINTICA RABDARE.


Musafir

#34932 DE LA PICASSO CITIRE mai cernevistilor,TRADATORILOR DE OLTCHIM.

2015-03-03 17:07

#34931: - DE LA PICASSO CITIREEEEEE. 

 APROPO;AM RABDAT PESTE 2[doi] ANI MIZERIILE LOR,CITEVA LUNI NU MAI CONTEAZA.


Musafir

#34933

2015-03-03 17:32

Flamand, batjocorit, umlit, satul

E noapte tarziu, e trecut de miezul noptii.Incerc sa dorm , imi impun sa dorm dar nu pot. Intrebari ma chinuie, de ce nu pot sa dorm? sunt prea satul? Nu, nu am de unde. Sunt prea flamand? Da, dar nu de foame. Oare ce se intampla cu mine? Imi revin , creierul incepe sa functioneze. Asta era, rata la banca neplatita , chiria pentru copii studenti neplatita, facturile neplatite si scadenta a trecut demult, sotul/sotia bolnav(a), copilul/copila bolnav(a), parinti batrani si bolnavi (lucru mai putin interesant pentru timpurile noastre) , boli profesionale netratate, servici nu deci venituri nu. Oare ce ma fac? Ma ridic si ies sa iau aer, aprind o tigara si incep sa meditez. Nu pot , in mintea mea se perpetueaza , se succed zeci , sute de intrebari. Oare cum platesc rata la banca? Cum platesc chiria ? Daca vine executorul si imi ia casa? Daca imi scot proprietarii copii in strada? De unde fac rost de bani pentru medicamentele copiilor? Eu? Alta data , parintii alta data. Dar oare cum am ajuns in situatia asta? Daca nu as fi fost pacalit si aveam salariile compensatorii? Daca colegii mei care au murit ar fi avut acesti bani la timp , oare mai traiau? Daca voi ajunge si eu in situatia lor?

Imi mai aprind o tigara si incet, incet incep sa imi revin la viata. Acum stiu, satul de minciuni, satul de umilinta, furat, batjocorit de catre un administrator judiciar si de catre institutiile abilitate ale statului roman, ajung la concluzia ca trebuie sa incerc sa imi gasesc singur dreptatea prin orisice mijloace. De aceea consider ca cu ajutorul unora dintre dvs. putem face acest lucru. Vreau sa demonstram acestui nemernic de adm. judiciar ca s-a inselat in privinta noastra si ca nu suntem atat de prosti pe cat ne crede.

De aceea dragi colegi, Joi 05.03.2015 cand ne vom intalnii la sediul OLTCHIM va rog sa fiti pregatiti pentru pribegie, pregatiti pentru plecarea chiar Vineri la Bucuresti , pregatiti de nopti de somn pe scarile guvernului cel care a fost partas si sub obladuirea caruia hotul de Piperea ne-a furat si ne-a batjocorit. Pregatiti pentru nopti de somn pe scarile DNA pana cand cineva se va sesiza ca existam si noi in aceasta tara, pregatiti sa dormim pe trotuarul din fata palatului Cotroceni pana cand CINEVA ne va baga si pe noi in seama, pregatiti pentru emisiuni in direct in care sa aratam unei tari intregi cum o mizerie de om numit Piperea ne-a furat si escrocat, un om care de altfel la cursurile  studentilor sai mai preda uneori si lectii de moralitate.

Oare ce mai aveti de piedut colegi? Sevici nu, sperante in acest sens nu, venituri nu.

Haideti sa demonstram ca s-au inselat in privinta noastra.

O Joie buna

VICTORIA CERE CIOCANARI IN SINDICAT

#34934 PE EI NEA MIHAI TALPASANU

2015-03-03 17:40

SINDICTUL VICTORIA ESTE LA PUTERE -CONDUCEREA ESTE CU NOI -MULTUMIM DOMNULUI DIRECTOR DE PRODUCTIE-NIMICIM TOT IN OLTCHIM.


Musafir

#34935 Domn’ Piperea e un maestru!!!

2015-03-03 17:52

Marţi, 03 Martie 2015 Scris de Petre Tanasoaica
http://www.viatavalcii.ro/index.php/component

Domn’ Piperea e un maestru () ştie magistral să îşi pregătească terenul pentru acţiunile sale avocăţeşti, astfel încât opinia publică să nu fie surprinsă de deciziile care ar putea să vină pe contrasens, cu normele logicii şi ale bunului simţ.

Aşadar, am citit pe un site o declaraţie a domniei sale, care spunea că închiderea Oltchimului ar fi un genocid pentru Vâlcea şi că programul său, depus la Tribunal pentru redresarea fabricii, tocmai asta vrea să împiedice. Programul său e teribil de contestat, sindicaliştii lui Diculoiu, care nu s-au poziţionat niciodată de partea sa, au sesizat că vor fi trimişi în şomaj încă pe atâţia muncitori câţi au fost trimişi până acum.

Culmea este că tot pe aceeaşi reţea de socializare am descoperit şi o declaraţie a unui lider de la sindicatul Victoria, care spunea că Oltchim ar trebui să îşi ia mâna de pe muncitorii de la Piroliza de la Piteşti.

Păi e limpede că programul pe care l-am devoalat încă de acum doi ani şi mai bine, după care Oltchimul va fi restructurat numai atât cât poate PCC să ducă, se pune acum în aplicare. Acţionarul minoritar s-a prefăcut la un moment dat că face paşi în spate şi că nu-l mai interesează Oltchimul, deşi avem informaţii că a închiriat o instalaţie din combinatul chimic, despre care scriem aici, în fapt tot o mişcare strategică, una de ieşire din atenţia opiniei publice, care nu vede cu ochi buni nenorocirea în care a fost împins - şi de PCC - Oltchimul. Evident că, dacă se vor face disponibilizări, acestea se vor face înainte ca PCC să preia partea care-i convine din Oltchim, iar rolul domnului Piperea este doar de a netezi drumul spre o cumpărare „curată”. E la mintea cocoşului că în nici un caz cumpărătorul nu-şi doreşte să preia personalul care ar trebui despăgubit pentru exmatricularea lui din combinat. Aşadar, aşa se leagă lucrurile, de fapt se limpezesc.


P.S. Probabil că nici un alt administrator judiciar nu ar fi condus atât de deştept lucrurile la Oltchim, în locul profesorului de drept Gheorghe Piperea. Deşi a făcut extraordinar de mult rău, după opinia noastră, combinatului de la Râmnicu Vâlcea, nu pot să-mi reprim un oarecare sentiment de admiraţie.

Bătăliile publice în care se angajează acesta au întotdeauna miză mare, vezi cazul debitorilor care au luat împrumuturi în franci elveţieni versus Banca Naţională!


Petre Tănăsoaica

NEWS :
Musafir

#34936 Ministerul Economiei investeste bani in rafinaria Arpechim care urmeaza sa fie DEMOLATA

2015-03-03 18:19

Cum risipeste Ministerul Economiei bani pe consultanta juridica, pentru preluarea Arpechim, o rafinarie care urmeaza sa fie demolata

http://economie.hotnews.ro/

Ministerul Economiei se gandeste in continuare la preluarea rafinariei Arpechim de la OMV Petrom pentru functionarea integrata cu Oltchim. Nici macar intentia companiei OMV Petrom de a demola o parte din constructiile de pe platforma Arpechim Pitesti nu determina Ministerul Economiei sa renunte la proiect. Dimpotriva, Ministerul Economiei cheltuie chiar si sume din bugetul statului pe un proiect care se anunta a fi inutil. Ministerul Economiei a angajat casa de avocatura Bostina si Asociatii sa realizeze proiectul "Functionare integrata a SC Oltchim SA cu Rafinaria Arpechim, aflata in proprietatea OMV Petrom SA". Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie nu vrea sa faca publica suma cheltuita pentru un astfel de proiect.

  • CONTEXT Compania OMV Petrom a anuntat oficial, la inceputul lunii februarie, ca ar urma sa demoleze o parte din constructiile de pe platforma rafinariei Arpechim Pitesti, urmand sa construiasca un depozit de produse petroliere. In acel loc, OMV Petrom doreste sa construiasca un depozit de produse petroliere. Neoficial, la nivelul Guvernului se stia de mai multe luni de aceasta intentie. Rafinaria Arpechim este inchisa din 2011. In urma cu un an, fostul ministru al economiei, Constantin Nita, a spus ca statul intentioneaza sa preia rafinaria pentru a o vinde la pachet cu Oltchim, negocierile cu OMV Petrom in acest sens fiind avansate. Doar ca niciun investitor nu s-a arata interesat nici de Oltchim, nici de Arpechim, nici de Oltchim la pachet cu Arpechim. Rafinaria Arpechim a fost inchisa tocmai pentru ca nu mai era rentabila, fiind estimate pierderi de peste 100 milioane euro pe an in conditiile functionarii ei, si pentru ca necesita costuri uriase in raport cu ce putea oferi. Pentru repornire erau necesare modernizari, retehnologizari si investitii de mediu de peste 250 milioane euro. OMV Petrom se baza si se bazeaza pe rafinaria Petrobrazi unde este prelucrata intreaga productie de titei. Astfel, pentru Arpechim ar fi trebuit sa importe titei. In plus, pentru combinatul Oltchim nu intreaga capacitate a rafinariei este necesara, ci doar 15%. Doar atat era prevazut pentru productia de Nafta si GPL, materie prima necesara Oltchim. Practic, parea mai rentabil importul materiei prime decat efectuarea unor investitii de sute de milioane de euro pentru producerea ei.

Cu toate acestea, Ministerul Economiei, prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) cheltuie bani de la bugetul statului pentru un proiect care pare fara sanse. Pe 18 august 2014, OPSPI a atribuit firmei de avocatura Bostina & Asociatii contractul de achizitie publica avand ca obiect realizarea proiectului "Functionare integrata a SC Oltchim SA cu Rafinaria Arpechim, aflata in proprietatea OMV Petrom SA".

In urma unei solicitari a HotNews.ro, reprezentantii Ministerului Economiei sustin ca "potentialii investitori interesati de societatea Oltchim doresc o linie integrata Rafinarie Arpechim ¬ Petrochimie Bradu ¬ Petrochimie platforma de la Rm Valcea, avand in vedere ca Rafinaria Arpechim Pitesti asigura materiile prime necesare pentru activitatea de petrochimie de la Divizia Petrochimica Bradu". Insa aici apar cateva semne de intrebare. Daca exista investitori interesati si de Oltchim, si de Arpechim, acestia nu pot negocia direct cu OMV Petrom? De ce ar fi nevoie ca Arpechim sa treaca la stat, ca apoi sa fie vanduta impreuna cu Oltchim, care oricum nu are succes la privatizare? Trebuie sa amintim ca anul trecut au existat patru tentative esuate de privatizare a Oltchim. Niciun investitor nu a depus oferte angajante.

Solicitati sa spuna care este suma cu care a fost atribuit contractul, reprezentantii Ministerului Economiei spun ca "OPSPI a publicat anuntul de atribuire a contractului de consultanta juridica pe site-ul OPSPI, unde a fost indicata societatea civila de avocatura selectata, fara a fi insa mentionata valoarea respectivului contract".

Adica, valoarea estimata este mai mica decat cea care ar fi obligat OPSPI sa publice anuntul pe SEAP. Potrivit OUG 34/2006 privind achizitiile publice, la o valoarea mai mare decat echivalentul in lei a 125.000 euro, OPSPI avea de ales ca este de acord sau nu sa publice anuntul pe SEAP (www.e-licitatie.ro). Nu a fost de acord. "Publicarea pe site-ul operatorului SEAP a anuntului de atribuire ar implica si publicarea valorii cu care a fost incheiat contractul respectiv de consultanta juridica, acest lucru putand influenta viitoarele proceduri de selectie derulate de OPSPI pentru angajarea de servicii de consultanta juridica. Astfel, luand in considerare prevederile art. 56, alin. (2) din O.U.G. nr. 34/2006 care lasa la latitudinea autoritatii contractante publicarea sau nu de catre operatorul SEAP a anunturilor de atribuire a contractelor de prestari servicii de consultanta juridica, OPSPI nu a fost de acord cu publicarea acestui anunt si pe site-ul SEAP", transmite Ministerul Economiei pentru HotNews.ro.

Ministerul Economiei invoca art 56, alin 2 din OUG 34/2006 care permite ca achizitiile pentru serviciile de consultanta juridica a caror valoare este sub 125.000 euro sa nu fie publicate pe SEAP. Astfel, anuntul a fost publicat pe site-ul OPSPI, dar fara prea multe detalii.

  • Preluarea petrochimiei, de care s-a ocupat tot Bostina, unul dintre motivele insolventei Oltchim

Proiectul de preluare a Arpechim a starnit suspiciuni la nivelul Comisiei Europene. Comisia Europeana a cerut Romaniei o serie de clarificari pe tema privatizarii combinatului Oltchim, intrucat exista suspiciuni ca statul nu se comporta ca un investitor privat, iar preluarea rafinariei Arpechim de la Petrom ar putea avantaja compania petroliera, a declarat in luna august 2014, pentru AGERPRES, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. "Exista suspiciunea ca preluarea rafinariei Arpechim de la Petrom ar putea aduce avantaje celor de la Petrom, intrucat, in aceste conditii, Petrom ar scapa de unele obligatii foarte costisitoare pe care le are cu inchiderea rafinariei, precum decontaminarea zonei", a Chiritoiu pentru Agerpres.

Preluarea Arpechim inseamna, de fapt, preluarea celei de-a doua parti din rafinarie. In 2011, Oltchim a preluat o prima parte, adica platforma petrochimica Bradu din cadrul Arpechim Pitesti. Au fost facute niste investitii, insa insuficiente in conditiile in care instalatia este extrem de veche. Astfel, aceasta preluare a unei parti din Arpechim nu a ajutat prea mult Oltchim. Dimpotriva. Dupa intrarea combinatului in insolventa, s-a dovedit ca Oltchim a avut doar de pierdut in urma preluarii platformei petrochimice. De altfel a fost notata ca una dintre principalele cauze care au dus la intrarea Oltchim in insolventa. Si in proiectul preluarii platformei petrochimice de la Arpechim Pitesti a fost implicata casa de avocatura Bostina & Asociatii. Reamintim ca Oltchim se afla in insolventa incepand cu 30 ianuarie 2013.

Citeste si De ce vrea Constantin Nita sa inhame statul la preluarea Arpechim, o rafinarie inchisa si deloc rentabila in cazul repornirii ei

  • Despre Bostina

Despre Doru Bostina, fostul presedinte Traian Basescu spunea ca este un avocat interesat sa prinda numai dosare mari. "La Loteria e foarte interesant, avocatul asta, Bostina, se plimba peste tot, e si la Intrarom, si la EADS, si la Microsoft, e un avocat interesant, prinde numai asistenta la dosare mari", a declarat Basescu, in octombrie 2014, la B1 TV. Potrivit presei, avocatul Doru Bostina ar fi unul dintre denuntatori in dosarul contractelor de licentiere Microsoft. De asemenea, Bostina este inculpat intr-un dosar de trafic de influenta, alaturi de omul de afaceri Gruia Stoica, care este acuzat de cumparare de influenta. Potrivit DNA, Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), este acuzat de cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia. Bostina este membru in Baroul Ilfov de la finele anului 2013, desi fusese exclus din Baroul bucuresti pentru o condamnare definitiva. Bostina s-a putut inscrie in Baroul Ilfov dupa ce o hotarare in instanta a anulat excluderea sa din avocatura si eliminarea sa de pe tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti. Avocatul Doru Bostina a fost exclus din profesia de avocat de catre Uniunea Barourilor din Romania (UNBR) pe 29 iulie 2013, ca urmare a unei condamnari definitive de trei luni de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri si uz de fals, condamnare primita in anul 2011.

Alege numele de user

#34937 PE EI SI PE PICASSO NEA MIHAI TALPASANU,PE EI SI PE MUHER A LUI CERNEV

2015-03-03 19:09

#34934: VICTORIA CERE CIOCANARI IN SINDICAT - PE EI NEA MIHAI TALPASANU 

 PRINDE L NEA MIHAI CU GHIOCA SI BIDIN PE PICASSO SI SA I SUGETI   O   ACADEA,SCZ. SUNT EGOIST,SA LE SUGETI SI OLTCHIMISTILOR ACADELELE.


Musafir

#34938

2015-03-03 19:23

Flamand, batjocorit, umlit, satul

De ce flamand? Pentru ca sunt flamand dupa dreptate, sunt flamand dupa adevarul care trebuie sa iasa la suprafata si sa nu ma mai simt batjocorit si umilit in tara mea de niste hoti ordinari care isi spun politicieni si de catre un administrator judiciar care avea o alta misiune la investirea sa , nicidecum aceea de a ne escroca si a ne fura drepturile salariale si implicit dreptul la viata.

Toate acestea pot fi duse la capat inzestrandu-ne cu istetime si curaj. Noi disponibilizatii fata de excolegii nostrii avem un mare atu si anume  nu mai avem ce pierde cu toate ca nici ei nu mai au mare lucru de pierdut.

Trebuie sa intelegem cu totii ca atata timp cat noi cei multi nu vom reusii sa ii dominam si ne vor domina ei pe noi , nu vom obtine absolut nimic. Ei vor continua sa ne promita si sa ne minta frumos pana la aprobarea planului de reorganizare , dupa care Dumnezeu cu mila.

De ce satul? Pentru ca m-am saturat sa fiu mintit, batjocorit , umilit si vreau adevarul , vreau sa vad cine si-a dat acceptul in numele meu/al nostru ca drepturile mele salariale sa fie creante, as vrea sa ii cunosc pe acei oameni sa vad daca mai au curajul sa ne priveasca in ochi(nu-i asa domnule Cernev?).

Voi nu va doriti aceleasi lucruri?

O Joie luminata 

musafir

#34939

2015-03-03 19:40

Ce nimiciti mai in oltchim? Bai analfabetii oltchimului voi chiar sunteti  si prosti si fuduli.vrem sa va vedem dupa aprobarea planului cine mai sta de vorba cu voi? Aveti dreptate directorul de productie ca va fi pensionar.sau avram cu stanescu sa le faceti un profit pentru modernizarea sectiilor si vanzarea produselor.pun pariu ca unii dintre voi nu stiti inmultiri cu virgula si discutati la pregectura despre modernizare si profit.jigodiile dracu .


Musafir

#34940

2015-03-03 19:45

Lacomia este buna. Criza este si mai buna. In lume sunt peste 1600 de miliardari, ei detinind o avere cumulata de peste 7000.000.000.000 de dolari. Asa a calculat Forbes, revista care face topuri ale hiper-bogatilor (din top lipseste, paradoxal, robotul Putin si "califul" sef al ISIS).
Miliardarii sunt mai multi si mai bogati. Unii dintre ei au devenit prea mari ca sa mearga la mititica.
Banii astia, mai mult sau mai putin albi, mai mult sau mai putin impozitati, sunt prin banci off shore din Cayman, British Virgin Islands, Seychelles, dar si prin Elvetia. Da, Elvetia, tara aceea corecta si cu oameni muncitori, cu moneda aceea ff stabila si ff de incredere. O stiti. Va populeaza cosmarurile.
Pt ca lacomia este buna si criza si mai buna, cei care au platit factura crizei sunt mai multi si mai faliti. Micii proprietari sunt azi ne-proprietari. Multi dintre ei sunt evacuati in strada pt ca nu si-au platit ratele.
Cind balegarul e imprastiat pe cimp in cantitati mici, e benefic si chiar tamaduitor pentru sol. Cind insa e adunat in gramezi mari, senzatiile olfactive si vizuale nu sunt chiar placute. Cam asa stau lucrurile si cu averea. E benefica si tamaduitoare cind e in cantitati rezonabile. Spre exemplu, te pune la adapost de manipulri, minciuni si riscuri. Te face sa nu pari ipocrit cind invoci valori etice sau religioase. Iti permite sa-ti gestionezi inteligent emotiile. Dar cind se aduna prea multa, prea repede, averea are potential de senzatii neplacute, da dependenta si dauneaza viitorului. Uitati-va la "oamenii de afaceri" care faceau bani din plimbat hirtii si posete Louis Vuitton pline cu atentii pt primadone mai mult sau mai putin blonde. Veti intelege mai usor paralela. Pe care, apropo, am facut-o pt a nu fi etichetat din nou drept neo-comunist sau stingist.

PS Primul miliardar al lumii este patronul Microsoft. E firma care a dat numele unui dosar DNA


Musafir

#34941 Re:

2015-03-03 20:32

#34939: musafir -  

 Da, ai dreptate cu toate ca nu am intels mai mult nimic din ce ai vrut sa spui .

Da intradevar sunt multi acei care nu stiu sa inmulteasca cu virgula cum spui tu dar eu sunt convins la felul cum te exprimi ca si tu te numeeri printre ei.


Musafir

#34942 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 20:38

#34929: - Re: Re: Re: Re:  

 Istericatule, ti-ai luat pastila? Bra ceaiul si la culcare. Maine e o noua zi. Baga SCOSUL DIN CONTEXT, CREANTELE ETERNE, BABUINI. 

Apoi impusca-te, ca mare panarama esti.

Tu imbarligi ba oamenii. In afara de foantea nu te baga nici dracu in seama.

Eu nu hartuiesc ba retardatule, oamenii. Tu ii hartuiesti cu aberatiile tale zilnice. Avea dreptate un fost coleg de al tau: lasa-l saracul, ca are numai probleme, e si deviat putin de pe traseu, nu ii cere prea multe. Cand face urat, te si scuipa.

Eu nu ma iau ba coaie de oameni nevinovati. Aduc lumina in bezna mintii tale.

Dar nu am cu cine: tu esti si PROST si ISTERICAT. A dracului combinatie, coaie.


Musafir

#34943 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 21:19

#34942: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 PENTRU CRETINI TREBUIE NEAPARAT SA I-SE REPETE:

CRETINUZATULE, NU OBESRVI BOLOVANE CA TE CERTI CU NALUCI SI PUI NUMAI DE LA TINE SI IMBARLIGI, ARUNCI VINA PE NU STI CINE, IDIOTULE. CE AI BAAA NENOROCITULE CU OAMENII, DE CE-I HARTUIESTI ???? CINE ESTI MA TU JIGODIE DE-TI PERMITI SA FACI ATATEA NEMERNICII, ATATEA FAPTE SI CRIZE DE NEBUNIE CHIAR AICI PE PETITIE SA ARATI TU CA CE...???? JIGODIE IMPUTITA SI SCONSUL MIZERIILOR DE LE ARUNCI TU PESTE TOT, SA NU TE MAI IEI TU DE OAMENI NEVINOVATI, SUGACIULE, SUGATIVA...

 


Musafir

#34944 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 21:20

#34942: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 coaie esti mare prost. nici nu stii cu cine te pui. pai tu ai scolile mele?

esti un babuin scos din cuntext

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34945 Re: Re:

2015-03-03 21:21

#34941: - Re:  

 INTR-ADEVAR TE FACI SI FACI DE RAS SI TOT IN JURUL TAU. LA TINE INTELESUL E FOARTE DIFICIL, STAI RAU CU PARTEA LIPSA A CUTIEI CRANIENE DE NU O DETII, ESTE VIDATA...

MAI STAI O TURA SI MUSCA TOT, FUGA MARRSSSS...., APORT, ROIU. HOITULE DU-TE SI DESPUTA-TE LA CAT DE INFECT JEGOS ESTI...

PENTRU CRETINI TREBUIE NEAPARAT SA I-SE REPETE:

CRETINUZATULE, NU OBESRVI BOLOVANE CA TE CERTI CU NALUCI SI PUI NUMAI DE LA TINE SI IMBARLIGI, ARUNCI VINA PE NU STI CINE, IDIOTULE. CE AI BAAA NENOROCITULE CU OAMENII, DE CE-I HARTUIESTI ???? CINE ESTI MA TU JIGODIE DE-TI PERMITI SA FACI ATATEA NEMERNICII, ATATEA FAPTE SI CRIZE DE NEBUNIE CHIAR AICI PE PETITIE SA ARATI TU CA CE...???? JIGODIE IMPUTITA SI SCONSUL MIZERIILOR DE LE ARUNCI TU PESTE TOT, SA NU TE MAI IEI TU DE OAMENI NEVINOVATI, SUGACIULE, SUGATIVA...

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34946 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 21:22

#34944: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 SA NU-TI CADA INTRE DINTI SCOLILE SI ATUNCI SA VEZI SI SA NU CREZI CE TI LE INGHITI TU INSTIGARILE SI SCOATEREA DIN CONTEXT, ASTA PENTRU CA TOT INCERCI SA FOLOSESTI SI FOLOSESTI CA UN LINGAU PUPINCURIST.


Musafir

#34947 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 21:24

#34943: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ai mai invatat o expresie "sconsul mizeriilor" , iar o sa ne zapacesti o perioada cu ea. tu altceva decat papagal mai poti fi? 

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34948 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 21:26

#34947: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 LA CATE ATI TOT IMPRUMUTAT EXPRIMARI DE LA MINE, PAPAGALILOR... , TU  SI AMICII TAI, INCERCATI SI VOI A IMITA, NU VA PREA IESE, SUNTETI BATUTI DE VIATA...

INTR-ADEVAR TE FACI SI FACI DE RAS SI TOT IN JURUL TAU. LA TINE INTELESUL E FOARTE DIFICIL, STAI RAU CU PARTEA LIPSA A CUTIEI CRANIENE DE NU O DETII, ESTE VIDATA...

MAI STAI O TURA SI MUSCA TOT, FUGA MARRSSSS...., APORT, ROIU. HOITULE DU-TE SI DESPUTA-TE LA CAT DE INFECT JEGOS ESTI...

PENTRU CRETINI TREBUIE NEAPARAT SA I-SE REPETE:

CRETINUZATULE, NU OBESRVI BOLOVANE CA TE CERTI CU NALUCI SI PUI NUMAI DE LA TINE SI IMBARLIGI, ARUNCI VINA PE NU STI CINE, IDIOTULE. CE AI BAAA NENOROCITULE CU OAMENII, DE CE-I HARTUIESTI ???? CINE ESTI MA TU JIGODIE DE-TI PERMITI SA FACI ATATEA NEMERNICII, ATATEA FAPTE SI CRIZE DE NEBUNIE CHIAR AICI PE PETITIE SA ARATI TU CA CE...???? JIGODIE IMPUTITA SI SCONSUL MIZERIILOR DE LE ARUNCI TU PESTE TOT, SA NU TE MAI IEI TU DE OAMENI NEVINOVATI, SUGACIULE, SUGATIVA...

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34949 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 21:28

#34947: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

TU ESTI ZAPACIT DIN NASTERE.

INTR-ADEVAR TE FACI SI FACI DE RAS SI TOT IN JURUL TAU. LA TINE INTELESUL E FOARTE DIFICIL, STAI RAU CU PARTEA LIPSA A CUTIEI CRANIENE DE NU O DETII, ESTE VIDATA...

MAI STAI O TURA SI MUSCA TOT, FUGA MARRSSSS...., APORT, ROIU. HOITULE DU-TE SI DESPUTA-TE LA CAT DE INFECT JEGOS ESTI...

PENTRU CRETINI TREBUIE NEAPARAT SA I-SE REPETE:

CRETINUZATULE, NU OBESRVI BOLOVANE CA TE CERTI CU NALUCI SI PUI NUMAI DE LA TINE SI IMBARLIGI, ARUNCI VINA PE NU STI CINE, IDIOTULE. CE AI BAAA NENOROCITULE CU OAMENII, DE CE-I HARTUIESTI ???? CINE ESTI MA TU JIGODIE DE-TI PERMITI SA FACI ATATEA NEMERNICII, ATATEA FAPTE SI CRIZE DE NEBUNIE CHIAR AICI PE PETITIE SA ARATI TU CA CE...???? JIGODIE IMPUTITA SI SCONSUL MIZERIILOR DE LE ARUNCI TU PESTE TOT, SA NU TE MAI IEI TU DE OAMENI NEVINOVATI, SUGACIULE, SUGATIVA...

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#34950 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 21:30

#34942: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 MAI STAI O TURA SI MUSCA TOT, FUGA MARRSSSS...., APORT, ROIU. HOITULE DU-TE SI DESPUTA-TE LA CAT DE INFECT JEGOS ESTI...

PENTRU CRETINI TREBUIE NEAPARAT SA I-SE REPETE:

CRETINUZATULE, NU OBESRVI BOLOVANE CA TE CERTI CU NALUCI SI PUI NUMAI DE LA TINE SI IMBARLIGI, ARUNCI VINA PE NU STI CINE, IDIOTULE. CE AI BAAA NENOROCITULE CU OAMENII, DE CE-I HARTUIESTI ???? CINE ESTI MA TU JIGODIE DE-TI PERMITI SA FACI ATATEA NEMERNICII, ATATEA FAPTE SI CRIZE DE NEBUNIE CHIAR AICI PE PETITIE SA ARATI TU CA CE...???? JIGODIE IMPUTITA SI SCONSUL MIZERIILOR DE LE ARUNCI TU PESTE TOT, SA NU TE MAI IEI TU DE OAMENI NEVINOVATI, SUGACIULE, SUGATIVA...