Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

eu

#29526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 19:07

#29525: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 DRAGI COLEGI DISPONIBILIZATI ,  NU MAI ASCULTATI PROSTI !!!!

Am zis ca esti "raspundac" adica tu esti unul care nu are ce face si sta toata ziua pe aceasta petitie si raspunde si el si isi da cu parerea. Succes, dar da-ti cu parerea in dreptul tau si cel mai bine ar fi sa ramai l "crenta".Salut

ei

#29527 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 19:12

#29526: eu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  Grea este treaba cu tine, boala grea de care suferi,...vezi poti sa-l dai pe Piperea, conducerea Oltchim, Cilea, prefectii, avocatii mincinosi si hoti, anaf, diicot...s.a.m.d. in judecata, ti-ai pierdut mintile, pentru drepturile legale si reale de care trebuie sa beneficiezi. ASTA ATI REUSIT: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!

 CHEIA MARILOR SPERANTE , COMUNISTULE DEZINFORMATOR SI IMBARLIGATOR, LA "STO"...!!!!!! TOATA TARA, TOT POPORUL, TOT CARTIERUL, TOATA GRADINITA....

Salut, sa fi cu minte.


Musafir

#29528 Ștefan Vuza: "În cursa pentru Oltchim suntem în pole-position"

2014-11-22 19:25

Ștefan Vuza: "În cursa pentru Oltchim suntem în pole-position"

http://www.capital.ro/stefan-vuza-in-cursa-pentru-oltchim-

INTERVIU Proprietarul „Grup Serviciile Comerciale Române“, cu o avere estimată la peste 120 milioane de euro, conform TOP 300 Capital, nu a renunțat la ideea de a prelua combinatul din Râmnicu Vâlcea. Mai mult, Ștefan Vuza a găsit și un partener străin de mare anvergură.

 

Capital: Discutam în urmă cu doi ani despre criza economică și impactul negativ asupra societăților pe care le administrați. Care este situația în prezent?

Ștefan Vuza: Astăzi, criza nu mai este o amenințare pentru noi. Am reacționat imediat și consider că ne-am făcut bine temele. Măsurile de restructurare pe care, împreună cu echipa mea de manageri, le-am luat în ultimii ani încep să-și arate roadele. Toate cele 19 fabrici ale grupului sunt pe profit și a scăzut semnificativ gradul de îndatorare către bănci. În plus, rezultatele financiare, în urma investițiilor făcute în capacitățile de producție, ne fac să vorbim fără nicio îndoială de un trend ascendent.

 

Capital: Despre ce investiții este vorba?

Ș.V.: La Sinterom Cluj-Napoca am finalizat un proiect european, utilajele achiziționate având un impact major în ceea ce privește îmbunătățirea cali­tății produselor sintetizate. La A6 Impex, urmare a unei investiții de 20 milioane de euro, am inaugurat anul acesta o centrală pe biomasă, iar la Chimcomplex funcționează deja a doua fabrică de cogenerare, o investiție de 17 milioane de euro. Și exemplele pot continua... Apropo de Chimcomplex, la începutul acestui an societatea a aprobat contractarea de credite de 200 de milioane de euro, în vederea achiziţiei activelor Oltchim.

 

Capital: Să înțelegem că nu ați abandonat ideea cumpărarii combinatului din Râmnicu Vâlcea...

Ș.V.: Absolut deloc. Cu aceeași tărie cred și acum că fratele mai mic, Chim­complex, îl va cumpăra pe cel mare, Oltchim, și cele două firme împreună îmi vor permite realizarea unei mari dorinţe ca om de afaceri român, crearea Companiei Naţionale de Chimie. Și aș completa că, într-o cursă corectă organizată de statul român, ce are ca unic scop binele societății Oltchim, noi ne aflăm în pole-position.

 

Capital: De ce spuneți asta? Care ar fi atuurile companiei dumneavoastră în raport cu ceilalți investitori care și-au manifestat interesul pentru Oltchim?

Ș.V.: Suntem singura soluție românească la acest proiect și credem că doar noi putem îndeplini dorințele vânzătorului cu privire la efectuarea investițiilor la Oltchim, păstrarea a cât mai multor locuri de muncă și ținerea în funcțiune a secțiilor rentabile, astfel încât combinatul din Râmnicu Vâlcea să redevină viabil din punct de vedere economic. Este adevărat că noi, Chim­complex, suntem jucători din liga a doua în domeniul chimiei europene, dar la fel de adevărat este și faptul că nimeni din liga I nu va fi cu adevărat interesat de Oltchim, deoarece acesta are probleme sociale, incertitudini privind problemele de mediu, cât și probleme politice. În astfel de cazuri, vânzările se fac doar către un investitor autohton ce știe să rezolve problemele locale. Noi știm că se așteaptă investitori străini, cu forță economică mare care să acopere pierderile Oltchim, dar aceștia nu vor veni.

Capital: Vorbeați mai devreme despre Chimcomplex ca fiind „fratele mai mic“ al Oltchim...

Ș.V.: Așa este, Chimcomplex are un bogat portofoliu de produse clorosodice, solvenți organici și pesticide. Combinatul are o capacitate de producție mai mică decât Oltchim, dar deține cea mai performantă instalație de produse clorosodice din Europa, cu elemente de tehnologie de generația a cincea, în timp ce la Oltchim o instalație similară are numai dotări de generația a doua. La Chimcomplex putem vorbi de aceeași tehnologie, aceeași piaţă şi aceleași materii prime ca la Oltchim. Mai departe, însă, noi avem profit de mai bine de zece ani, în timp ce ei funcționează în pierdere.

 

Capital: Care ar fi primele măsuri pe care le veți lua la Oltchim, dacă veți prelua combinatul?

Ș.V.: Putem prelua întreaga activitate a Oltchim, asigurând capital de lucru, capital tehnic de investiții urgente, precum și capitalurile necesare pentru investițiile de mediu și prețul părților sociale ale Oltchim. Avem conturat un plan de măsuri pe termen scurt și mediu, care vizează realizarea investițiilor de mediu, finalizarea lucrărilor de investiții la propenoxid și polioli sau construirea unei centrale de cogenerare cu o capacitate de 200 MW. În plus, nu vom fi singuri. Chim­complex se va prezenta în consorțiu împreună cu investitori strategici. Iar aici cred că este suficient să vorbim despre americanii de la Tricon Energy, lider și trader mondial în produse chimice, având o cifră de afaceri de peste șase miliarde de dolari. Prin urmare, avem puterea și știința de a relansa producția chimică la nivel național, cu numeroase efecte benefice, atât pentru economia României în general, cât și din punct de vedere social, prin menținerea și apoi crearea de locuri de muncă în industrie.

De asemenea, avem experiența resuscitării unor companii aflate în dificultate, iar exemplul cel mai concludent este momentul din 2003 al privatizării Chimcomplex, când societatea oneșteană pe care o preluasem avea pierderi de un miliard de lei vechi pe zi. La scurt timp, aplicând împreună cu specialiștii noștri măsurile de restructurare adecvate și făcând investiții în capacitățile de producție ale combinatului, au urmat evoluții spectaculoase la aproape toți indicatorii importanți. Astăzi, situația combinatului din Borzești este una mai mult decât bună.


Musafir

#29529 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 19:31

#29527: ei - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 bine, m-ai convins. Esti destept. Cel mai tare de pe aceasta petitie

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#29530 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 19:41

#29529: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 S-a cutremurat si pamantul din cauza ta. :)))

Cutremur moderat de 5-5,5 grade in Vrancea

Salut, sa fi cu minte.


Musafir

#29531 Oltchimistii la "fu_ai", Victor Ponta in Dubai.

2014-11-22 19:55

Cine i-a fotografiat pe Victor Ponta și Sebastian Ghiță în vacanță în Dubai

http://www.evz.ro/cine-i-a-fotografiat-pe-victor-ponta

 

Victor Ponta îşi petrece vacanţa alături de Sebastian Ghiţă, în Dubai, Realitatea TV publicând o fotografie ce îi înfăţişează pe cei doi într-un club exclusivist din metropola arabă.

 

Fotografia a fost făcută în Dubai de o persoană care lucrează acolo, cunoştinţă a jurnalistei Realitatea TV Aneta Sângeorzan, vineri spre sâmbătă noapte.

Se pare în Dubai se desfăşoară un circuit foarte important de Formula 1 în această perioadă. Aseară Victor Ponta a mers într-un club exclusivist, însoţit atât de Sebastian Ghiţă, unul dintre angajaţii SPP ai premierului, dar și o doamnă brunetă care nu a putut fi identificată.


Musafir

#29532 Oltchimistii la "fu_ai", Victor Ponta in Dubai.

2014-11-22 20:15

#29531: - Oltchimistii la "fu_ai", Victor Ponta in Dubai. 

Critici dure pentru Ponta, dupe escapada din Dubai
Bogdan: “Dacă acest om ieșea președinte, oamenii erau pierduți!”

Publicat: 22 Noi 2014, 16:39 
 
Jurnalistul Rareș Bogdan a avut o reacție extrem de virulentă, după ce Victor Ponta a fost surprins în Dubai, la o petrecere într-un club de lux. Rareș Bogdan susține că Victor Ponta tocmai și-a tras ultimul glonț în picior pentru că PSD-iștii vor fi extrem de nervoși când vor vedea aceste fotografii.

”Să te duci în Dubai, tu, Victor Ponta, care ai plâns pe umărul oamenilor amărâți, pe umărul oamenilor nevoiași. Să petreci în Dubai într-un moment în care țara arde și nu are bugetul în Parlament, este de neconceput!

În momentul în care tu petreci cu prietenul care câștigă contracte de sute de milioane de euro cu statul, am o problemă.

Victor Ponta și-a tras un glonț în picior! Când tu ai pierdut alegerile prezidențiale în felul în care le-ai pierdut și spui că ești trist, să te duci în Dubai alături de prinți arabi, este de neconceput.

Numai intrarea la acel club din Dubai este echivalentul pensiei minime din România, pensia de care vorbea Victor Ponta în dezbaterea cu Iohannis.

Românii își dau acum seama că le-a trecut glonțul pe la ureche! Dacă acest om ieșea președinte, oamenii erau pierduți!”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

sursa:  stiripesurse.ro


Musafir

#29533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 20:45

#29530: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

"Salut, sa fi cu minte."

Ai grija de tine. Astfel de sfaturi poti sa le pastrezi pentru copii tai

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#29534 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 20:52

#29533: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Sa nu uiti sa-ti schimbi pampersii.

Oboseala ta se manifesta si iti trebuie urgent un medic specialist.

CHEIA MARILOR SPERANTE , COMUNISTULE DEZINFORMATOR SI IMBARLIGATOR, LA "STO"...!!!!!! TOATA TARA, TOT POPORUL, TOT CARTIERUL, TOATA GRADINITA....

Salut, sa fi cu minte.


Musafir

#29535 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 21:01

#29534: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 m-ai convins, oricum noi nu ne putem compara niciodata

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#29536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 21:12

#29535: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ce te-am pus eu sa compari??? Niciodata, ti-am mai scris si repet, nu o sa fiu deacord cu tine pe teme care nu esti  Ok. Obosit ramai si esti, iar tu singur te caracterizezi " la sto.." asa cum ai scris, tu centrezi si tot tu dai cu capul si dupa imi scri mie ca te doare si esti ranit, pui lumea in directii numai de tine stiute si multe alte fapte care sincer ma faci sa-mi fie scarba de caracterul tau.


Musafir

#29537 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 21:22

#29536: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 dute drcu de obositor. Ba da tu ai ma de facut altceva decat sa stai pe aceasta petitie?

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#29538 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-22 21:26

#29537: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 " la sto..." du-te tu, esti atat de obositor incat pe tine nici nu te observi, sti sa ceri socoteala, ba baga mecla in fata oglinzii daca mai ai, da-ti doua palme si poate ai sanse sa te trezesti, dar asta maine ca, acum dormi de obosit ce esti si incepi ca licuriciul tau sa cedeze, hai la somn ca bati campiii....


Musafir

#29540 Re: sigur ai stat de vbr. cu un muist cernevist,daca nu chiar cu tambalagiul

2014-11-23 11:03

#29539: - sigur ai stat de vbr. cu un muist cernevist,daca nu chiar cu tambalagiul 

 Nu, nu e tambalagiul pentru ca asta e prea prost , dar incearca sa faca pe desteptul. Este pentru prima data cand iti dau dreptate pentru injuraturile de pe aceasta petitie, dar daca dai de cativa prosti si naivi ca asta si nu te descarci, risti sa ajungi la nebuni. Asta e un nataru care nu are ce face si sta toata ziua si toata noaptea si isi da el cu parerea despre altii, parandui-se ca parerile si opiniile lui sunt cele mai competente. Asta dupa ce ca e prost , mai traieste si in Romania.

Iar pentru multimea de barbati din combinat , stiti ce ii lipseste acestuia sa functioneze "integrat"?

Ii lipsesc alti 199 de Fota si asta nu din punct profesional , ci din punct de vedere al barbatiei. Oare credeti ca isi mai permiteau jmecherii sa faca ce vor cu ei?

Din pacate si la noi la disponibilizati este acelasi lucru.

Concluzia: de multe ori in viata , nu e de ajuns sa spui vorbe frumos ambalate si sa ai o pregatire. Sunt momente cand trebuie sa demonstrezi ca esti barbat.

Bravo Remue, actiune

multam fain si va saluta PICASSO DOMNILOR

#29541 Re: Re: sigur ai stat de vbr. cu un muist cernevist,daca nu chiar cu tambalagiul

2014-11-23 12:49

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#29542 Re: Re: sigur ai stat de vbr. cu un muist cernevist,daca nu chiar cu tambalagiul

2014-11-23 13:18

#29540: -Salut.  #29541 Salut.

 " Daca nu ai inteles ca totul era scris la "sto" ..."

Pentru el este totul "LA STO..." ASA A SCRIS.

Ne-au facut unu ca el si multi altii in complicitate cu astfel de personaje, doar a se exprima el acum public ca totul a fost " la sto..." instigare, diversionism, rautate, ura, dezbinare, distrugere, furt, imbarligatura, defaimare, injosire, minciuna, multa dezinformare...si multe alte fapte comise de acest gen de personaje.

DRAGI COLEGI DISPONIBILIZATI ,  NU MAI ASCULTATI MINCINOSI !!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

http://www.petitieonline.com/forum/37932/start/29500#29503

 


Musafir

#29544 Re: NU NE INTERESEAZA INDIVIDUL.

2014-11-23 14:12

#29543: -  

 neinteresant, nu ne intereseaza dosar 2783/90/2014

STO

#29545 Re: Re: Re: sigur ai stat de vbr. cu un muist cernevist,daca nu chiar cu tambalagiul

2014-11-23 15:02

#29542: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: sigur ai stat de vbr. cu un muist cernevist,daca nu chiar cu tambalagiul 

 La "sto" era scris ca ne asteapta........restul era pe bune si intradevar ne vom intalni miercuri la OLTCHIM chiar daca ne vom intalnii doar cei care inca ne mai zbatem pentru drepturile noastre.

DRAGI COLEGI DISPONIBILIZATI ,  NU MAI ASCULTATI PROSTI SI VENITI MIERCURI LA OLTCHIM !!!!

OARE DE CINE SI DE CE VA MAI E FRICA? NU VREAU SA CRED CA SUNTETI TOTI CA ACEST RETARD CARE NICI MACAR NU STIM CE HRAM POARTA , DAR EL ISI DA CU PAREREA IN NUMELE VOSTRU

IPU, atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#29546

2014-11-23 15:30

Dragi colegi disponibilizati,nu am mai intrat de mult timp pe aceasta petitie,mi-a trebuit mult timp sa citesc cate s-au scris,cate s-au spus,la nervi,la ura,la prostie,dar un lucru este clar, AM FOST PACALITI,iar daca credeti ca ne v-a face dreptate acest guvern(sau guvernare)va inselati amaric.Acest guvern care sau comportat mizerabil cu propri cetateni din strainatate in vazul unei Europe intregi, cum au fost umiliti propri cetateni care venisera sa voteze(nu venisera la pomeni electorale),acest guvern care au pus fortele de ordine ale tarilor europene sa-i apere de propri cetateni,iar voi mai vreti DREPTATE, cand doar ei au hotarat cum sa ne pacaleasca,credeti ca mai conteaza ca mai umilesc inca 929 de oameni,ptr. ei nu conteaza cand dupa o batalie pierduta, prim-ministru isi ia concediu desi tara arde,cand o Europa intreaga inca este in austeritate si la noi este bum economic(raiul pe pamant)pe care multi nu-l vad in "buzunare", voi vreti DREPTATE,ca uni cred ca sunt drepturi salariale neplatite ,ca este o creanta ,aveti perfecta DREPTATE,dar nu si din partea LOR,ei interpreteaza altfel, nu cum ganditi voi si cum de altfel ar gandi o societate normala si un guvern responsabil,asa ca nu mai ramane decat sa speram ca poate vin alti si ne vor da DREPTATE.Eu unul cred ca vom afla adevarul despre aceste creante salariale la iesirea din insolventa(01-02-2016) sau la privatizare(Dumnezeu stie cand mai poate fii, ca din partea acestui guvern numai baliverne).


Musafir

#29547

2014-11-23 15:43

STO.Ai dreptate,dar ce crezi ca rezolvi(cand prefectura si consiliul judetean,ne-au UMILIT si ei) ,eu sunt unul care a venit la toate mitingurile,dar acum sunt angajat nu mai pot veni,sper din suflet sa rezolvati ceva,dar slabe sperante,la Oltchim este haos, sunt sub papuc politic,la ei nu a ajuns "bumul economic".Totusi o sa incerc sa ajung.


Musafir

#29548 Re:

2014-11-23 16:08

#29547: -  

 Multumesc pentru ceea ce ai scris anterior si in acelasi timp chiar ma bucur cand aud ca fosti colegi de-ai mei si-au gasit un alt loc de munca, chiar ma bucur si pentru tine cu toate ca mi-ai facut zile fripte prin ceea ce scriai. Asta sunt eu, ma aprind mai repede mai cu seama cand stiu ca am dreptate. Oricum voi merge pana la sfarsit dar de unul singur nu voi putea. Sunt lucruri care ii sperie si pe ei si daca ii sperie ceva , ii sperie miscarile sociale,

In schimb nu am sa-i nteleg niciodata pe colegii mei disponibilizati care au fost furati ca-n codru si ei nu au nici-o reactie.

De umilit ne-au umilit tot pentru faptul ca suntem o natie de aplecati

STO

#29549 Re: Re:

2014-11-23 16:36

#29548: - Re:  

 Cred ca m-am inselat, cel de la 29547 nu era "obositoarea creanta" . am crezut ca si-a revenit sau a facut si el la "sto" vazand ca ma infierbant mai repede. Oricum ii doresc tot binele din lume , numai sa nu-si mai dea cu parerea. 


Musafir

#29550 Re: Ajutatiiiiiiiiiiii-l pe cernev!!! Cernev fata in fata cu Stanescu.

2014-11-23 16:52

#29543: - Ajutatiiiiiiiiiiii-l pe cernev!!! Cernev fata in fata cu Stanescu.  

 mai bine scriai, cernev fata [gura]n sula lui Picasso