Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ueeeee

#21301 Re: ADMINISTRATORI OLTCHIM: Nu am primit niciun ban de la bugetul de stat

2014-05-30 12:54

#21287: - ADMINISTRATORI OLTCHIM: Nu am primit niciun ban de la bugetul de stat

CAPITOLUL III: Plata salariului [ sus Solicita o consultatie!

Art. 166
(1) Salariul se plăteşte în bani cel puţin odată pe lună, la data stabilită în contractul individual de muncă, în contractul colectiv de muncă aplicabil sau în regulamentul intern, după caz.
(2) Plata salariului se poate efectua prin virament într-un cont bancar.
(3) Plata în natură a unei părţi din salariu, în condiţiile stabilite la art. 165, este posibilă numai dacă este prevăzută expres în contractul colectiv de muncă aplicabil sau în contractul individual de muncă.
(4) Întârzierea nejustificată a plăţii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

 

Domnii si doamnele de la oltchim, administratorii judiciari si cel special vor trasi la raspundere prin plangeri penale.

Comunicatele de presa si alte declaratii pe care le fac sunt nule de drept. Acest lucru se va dovedi in instanta penala si civila.

De asemenea, prin plangerile penale se va cere si interzicerea dreptului de a profesa.

Poate pana luni vor reusi administratorii judiciari sa publice planul de reorganizare acceptat de comitetul creditorilor si depus la dosarul de insolventa, eventual si cu grefa instantei.

Faptul ca au primit sau nu au primit bani de undeva (de pe marte, saturn sau patagonia) nu priveste pe disponibilizatii oltchim si nici pe ceilalti creditori. Este doar o perdea de fum. Societatea comerciala Oltchim trebuie sa plateasca acesti bani, nu bugetul statului sau saturnianul Gheorghe Piperea sau martianul Balan sau patagonezul Stanescu.

Legea insolventei ii obliga pe administratorii judiciari, administratorul special si actionarii societatii sa intocmeasca si sa supuna aprobarii comitetului creditorilor PLANUL DE REORGANIZARE. PUNCT. In acel plan trebuiau prevazute masurile care sa conduca societatea la cele doua solutii oferite de legea insolventei:

a - continuarea activitatii si plata esalonata a datoriilor catre creditori

b - falimentul societatii.

PUNCT

Intru-cat cei care aveau obligatia sa faca nu au facut, vor fi trasi la raspundere penala si civila si vor plati personal, nu din banii Oltchimului. Asta chiar daca cei care vor hotara sunt fratii, cumnatii, fini si nasii lor din sistemul judiciar. Asta chiar daca vom fi obligati sa mergem si la CEDO.

PUNCT

 

Nu exista nici un temei juridic (nici in legea insolventei, nici in legea societatilor comerciale, nici in codul fiscal, nici intr-o alta legea a acestei tari) care sa ii impiedice sa faca plata drepturilor salariale.

 

PUNCT


Musafir

#21302 Re: Re: ADMINISTRATORI OLTCHIM: Nu am primit niciun ban de la bugetul de stat

2014-05-30 13:01


Musafir

#21303 Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

2014-05-30 13:05

#21300: HAI LA GREVA FOAMEI - Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

Obligatia de a face sau pe scurt LEGEA INSOLVENTEI.  Judecatorul-sindic si AGA cu amanarile repetate ba de unu, ba de altu din AGA (pe  amanari fantasmagorice ), pentru ametirea si dezinformarea continua a faptelor, aducand prejudicii salariatilor si disponibilizatilor, cat si societatii care o imping catre dezastru.


Musafir

#21304 Oltchim va fi preluat săptămâna viitoare de o companie din China, susţine preşedintele CJ

2014-05-30 13:15

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/?p=8332

 

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/wp-content/uploads/2014/05/oltchim2.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a anunţat vineri în cadrul şedinţei ordinare, că în cursul săptămânii viitoare, Oltchim va fi preluat de către o companie din China.

‘Trebuie să menţionez că sunt şanse mari ca săptămâna viitoare să se încheie aşteptarea de la Oltchim. Ieri, domnul ministru Niţă, întrebat de premierul Victor Ponta care este situaţia de la combinatul vâlcean, ministrul a dat asigurări că în cursul săptămânii viitoare, o companie din China va semna pentru preluarea pachetului de la Oltchim şi mai ales păstrarea celor 2.400 de angajaţi. Eu cred că asta va fi cea mai bună veste pentru vâlceni’, a menţionat Ion Cîlea.

Oltchim, cel mai mare agent economic din Vâlcea, se află în insolvenţă din ianuarie 2013, lucrează la 25% din capacitate şi se încearcă privatizarea de mai mulţi ani.

Ultimul termen de privatizare anunţat este 6 iunie. AGERPRES


Musafir

#21305 Oltchim va fi preluat săptămâna viitoare de o companie din China - preşedintele CJ

2014-05-30 13:16

http://www.economica.net/oltchim-va-fi-preluat-saptamana-viitoare-de-o-companie-din-china-presedintele-cj_80981.html

http://media.rtv.net/image/201208/w620/large_27_5_11__0_57_34oltchim_ansamblu_77...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


'Trebuie să menţionez că sunt şanse mari ca săptămâna viitoare să se încheie aşteptarea de la Oltchim. Ieri, domnul ministru Niţă, întrebat de premierul Victor Ponta care este situaţia de la combinatul vâlcean, ministrul a dat asigurări că în cursul săptămânii viitoare, o companie din China va semna pentru preluarea pachetului de la Oltchim şi mai ales păstrarea celor 2.400 de angajaţi. Eu cred că asta va fi cea mai bună veste pentru vâlceni', a menţionat Ion Cîlea.

Oltchim, cel mai mare agent economic din Vâlcea, se află în insolvenţă din ianuarie 2013, lucrează la 25% din capacitate şi se încearcă privatizarea de mai mulţi ani.

Ultimul termen de privatizare anunţat este 6 iunie.


Musafir

#21306 Re: Re: ADMINISTRATORI OLTCHIM: Nu am primit niciun ban de la bugetul de stat

2014-05-30 13:24

#21301: ueeeee - Re: ADMINISTRATORI OLTCHIM: Nu am primit niciun ban de la bugetul de stat

Foarte corect, nu trebuie lasati si nici UITATI. Sa raspunda in fata legii TOTI.


Musafir

#21307 Re: Oltchim va fi preluat săptămâna viitoare de o companie din China, susţine preşedintele CJ

2014-05-30 13:30

#21304: - Oltchim va fi preluat săptămâna viitoare de o companie din China, susţine preşedintele CJ

SA INTELEGEM CA TOVARASUL CILEA A FACUT BLATU SI STATUL ROMAN INCALCA LEGEA, OFERIND CADOU SI FARA "LICITATIE" UNEI FIRME DIN CHINA, LA PACHET SOCIETATEA.... RESTUL CUMPARATORILOR FIIND FUGARITI SI HAITUITI, OBOSITI SI ENERVATI DE ACESTI HOTI. HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU PCR ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

ESTE DATA CU DEDICATIE SI IAR ASISTAM LA TEATRU .....!!!!!!!!!!!!!!!!! U.E, ONU, NATO, AMBASADELE ALOOO VOI VEDETI CE VEDEM SI NOI ?????

RUSII VIN PRIN CHINA:

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUAeruBK6P7QrOAa4TIIuUgQ0C...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8hhf9jPcpRVGAg_AyBFZaRtto...

http://sud-est-forum.ro/wp/wp-content/uploads/2013/08/China-300x200.gif...



Musafir

#21308 2400 de oameni se vor angaja sau reangaja la Oltchim, în cel mai scurt timp.

2014-05-30 13:48

http://www.timpuldevalcea.net/?p=9856

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a anunţat astăzi în cadrul şedinţei ordinare, doar veşti bune.
Astăzi 30 mai, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea, şedinţă ce s-a desfăşurat într-o mare linişte ( de mult nu mai fusese atâta linişte… liberalii stau cuminţi…) şi care spre surprinderea tuturor, astăzi pentru prima dată, după mult timp, şedinţa a avut atât pentru consilierii judeţeni, cât şi pentru vâlceni, veşti foarte bune.

Cea mai bună veste pe care o putea primi judeţul nostru este aceea că, săptămâna viitoare, grupul de firme chinezeşti (care a depus intenţia de cumpărare), va cumpăra Combinatul Oltchim şi Arpechim Piteşti. În jurul datei de 6 iunie a.c., se va semna contractul de cumpărare a Combinatului. Partea cea mai bună este că se garantează 2400 de locuri de muncă din care: 2000 vor fi pentru Oltchim şi 400 pentru Arpechim Piteşti.

A doua veste bună este că, în luna septembrie a.c., cele două exploatări miniere, Alunu şi Berbeşti, vor intra în proprietatea CET Govora. În momentul de faţă se face un audit pe toate domeniile: producţie, contabilitate, personal, pentru a se şti exact ce şi cum se va prelua.

O altă veste bună se referă la o datorie pe care CET Govora o are de ceva timp, Guvernul alocând 173 miliarde lei vechi pentru plata acestor datorii.

Şi ultima veste bună, pe care preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, ne-a dat-o, face referire la podul de la Nicolae Bălcescu. Datorită timpului nefavorabil din ultima perioadă, podul a cedat, lăsând izolaţi 150 de oameni, care în momentul de faţă sunt sinistraţi. Astăzi consilierii judeţeni au aprobat, în unanimitate, alocarea unui miliard de lei vechi, în vederea refacerii podului, unde în prezent lucrează militari de la Şcoala de Geniu din Râmnicu Vâlcea.


Musafir

#21309

2014-05-30 13:55

"2400 de oameni se vor angaja sau reangaja la Oltchim, în cel mai scurt timp."

=> angajatii Oltchim actual se muta in Oltchim SPV.

ueeeee

#21310 Re: 2400 de oameni se vor angaja sau reangaja la Oltchim, în cel mai scurt timp.

2014-05-30 13:56

#21308: - 2400 de oameni se vor angaja sau reangaja la Oltchim, în cel mai scurt timp.

va rog frumos sa nu mai postati aici fantezii si alte povesti de mia braia.

calea, cornoiu, piperea sau alti incompetenti din astia nu au ce cauta pe aceasta petitie decat la sectiunea neREALIZARI.

pana atunci societatea oltchim trebuie decapusata de incompetentii de administratori si restul de puslamale, talpasanu, norocel, pirnea, mardare, magic-tic-tac, etc. si pusi sa plateasca din averea lor personala toti banii deturnati.


Musafir

#21311 Re: Re: 2400 de oameni se vor angaja sau reangaja la Oltchim, în cel mai scurt timp.

2014-05-30 14:04

#21310: ueeeee - Re: 2400 de oameni se vor angaja sau reangaja la Oltchim, în cel mai scurt timp.

Stim ,dar sa mai aflam si noi ce bazaconii mai arunca nebunii, asa prin puterea  care si-o atribuie si uita ca mai suntem si noi astia normali la cap, chiar daca  ei fumeaza prostia pe banda si o imprastie la altii.

CRISTI

#21312 Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 15:07

Stimati colegi,
Problema este ca documentele de la ANAF si de la PILONUL II de PENSII arata ca OLTCHIM A VIRAT BANII DISPONIBILIZATILOR (TAXE SI IMPOZITE) deoarece:
1.Conform pct.4 din "COMUNICATUL" nr.4847/29.05.2014 semnat de conducerea OLTCHIM, se spune ca impozitele si taxele sunt datorate de Oltchim si nu de salariati. FALS, DEOARECE OLTCHIM DATOREAZA LA STAT ATAT TAXELE SI IMPOZITELE RETINUTE DE LA SALARIATI CAT SI CELE CARE TREBUIE SA LE PLATEASCA SOCIETATEA PENTRU FIECARE SALARIAT. PROBLEMA ESTE CA DIRECTORUL DGFP VILCEA A CONFIRMAT CA BANII AU FOST PLATITI LA FISC (DEMONSTRATA SI PRIN FISELE FISCALE DEPUSE DE OLTCHIM SI ADEVERINTELE DE VENIT DATE DE DGFP ARGES SI VILCEA DATE DISPONIBILIZATILOR PENTRU 2013)!!!!!DECI FALS DIN PARTEA CONDUCERII OLTCHIM.
2.IN ACELASI COMUNICAT SE MENTIONEAZA CA PLATA SUMELOR SE VA FACE CONFORM "PLANULUI DE REORGANIZARE/PROGRAMULUI DE PLATA A CREANTELOR".
CARE PROGRAM DE REORGANIZARE, PENTRU CA EL NU EXISTA NICI ACUM, IAR LA MASA CREDALA (CREANTE!)NU PUTEAU FI PUSE DEOARECE CONFORM LEGII INSOLVENTEI LA MASA CREDALA SE PUN DOAR SUMELE RESTANTE LA DATA INTRARII IN INSOLVENTA, ORI PERSONALUL A FOST DISPONIBILIZAT IN IUNIE 2013 (APROAPE 5 LUNI DUPA INTRAREA IN INSOLVENTA)??????????
3.'BOMBOANA PE COLIVA' VINE DE LA INFORMARILE DATE DE FIRMELE CARE SUNT INSCRISE IN PILONUL II DE PENSII, CARE ESTE PRIVAT SI CARE NU ARE INTERES SA MINTA CU PRIVIRE LA BANII VARSATI DE CATRE STAT PENTU CEI 2% CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE. CEI CARE AU PRIMIT ACASA ACESTE PLATI AFERENTE ANULUI 2013 POT OBSERVA CA IN LUNA IN CARE FIGURAZA CA AU LUAT SALARIILE COMPENSATORII AU O CONTRIBUTIE LA SISTEMUL DE PENSII MAI MARE DECAT IN LUNILE ANTERIOARE CAND AU LUAT SALARIUL SAU IN LUNILE ULTERIOARE CAND AU FOST IN SOMAJ(ATENTIE DECALAJUL ESTE DE CCA 2 LUNI)!!!!!!
Eu am prezentat cele constatate din documente si nu din vorbe.Organele abilitate ale STATULUI trebuie sa-si faca datoria corect, tinand cont de cele prezentate mai sus.
Cu speranta ca OLTCHIM-ARPECHIM va fi SALVAT, aparat de toti cei care mai tin la aceasta TARA si ca cei care sunt pusi sa o apere, inlatura raul,coruptia,implicarea politicului in interes personale sau de partid si pe cei care vor sa se imbogateasca peste noapte, va urez un viitor precum il ganditi fiecare.
FITI UNITI SI NU INFLUENTATI DE LUPTELE SINDICALE CARE SE TRANSFORMA IN LUPTE PERSONALE SI DE INTERESE ALE UNOR PERSOANE!
LUPTATI PENTRU REPORNIREA OLTCHIM-ARPECHIM !

Musafir

#21313 Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 16:12

#21312: CRISTI - Sume datorate de DISPONIBILIZATI

Foarte corect, nu trebuie lasati si nici UITATI. Sa raspunda in fata legii TOTI.


Musafir

#21314

2014-05-30 16:17

nu mai vine sifu trans la oltchim? stefan ce lmare si cu baba cloanta ?
stie cineva pe unde e cernev? aveti ideie cu cine se intilneste azi 30 mai in china?
stiti cine pleaca duminica noaptea de pe aeroportul otopeni cu destinatia china?
astea sint surprizele de va spuneam noi de ele de ceva vreme ,asa ca lasati injuraturile ,birfa ca oltchim va fi privatizat din data de 10 iunie ,disp isi vor primi bani si cei care am ramas o sa avem de lucru

PARDAILAN CIORDEV

#21315 Re:

2014-05-30 16:54

#21314: -

nu mai vine sifu trans la oltchim? stefan ce lmare si cu baba cloanta ?
stie cineva pe unde e cernev? aveti ideie cu cine se intilneste azi 30 mai in china?
stiti cine pleaca duminica noaptea de pe aeroportul otopeni cu destinatia china?
astea sint surprizele de va spuneam noi de ele de ceva vreme ,asa ca lasati injuraturile ,birfa ca oltchim va fi privatizat din data de 10 iunie ,disp isi vor primi bani si cei care am ramas o sa avem de lucru

-----------------------------------------------------

CEAULES BAULES, MO DIN CHINA, CA VIN DERECTOR GENERAL SI VA RUP PE TOTI AIA CARE  MA CONTESTATI,


Musafir

#21316 Re:

2014-05-30 16:55

#21314: -

Daaaa, vine chinezul cu Cernev facut pachet in valiza, pe restul ii trimit paravion in geamantan cu precizarea sa nu mai fraudeze  salariatii si disponibilizatii. Shaolin, wushu, kung fuuuuuuuu......... Fugi repede sa-i intampini cu flori, paine si sare. Mare prost analfabet esti.


Musafir

#21317

2014-05-30 16:58

Cum ati auzit de DIICOT si alte institutii va cacati pe voi nemernicilor. NU VETI SCAPA.
Disponibilizat

#21318 Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

2014-05-30 16:58

#21300: HAI LA GREVA FOAMEI - Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

AI FOST VREO SECUNDA IN GREVA FOAMEIIII SAU CEL PUTIN SA VI SAI SUSTII PE CEIIIIIII CARE AU FOST IN GREVA FOAMEI SAU VREI NUMAI SA INSTIGI PE ALTI SI TU SA STAI IN FATA CALCULATORULUI

FUTEZACHE

#21319

2014-05-30 17:01

TU CATE SECUNDE AI FOST IN GREVA FOAMEI BAI GEARICA? SI CU CE AI FOST? CU BICICLETA ? CU CARUTZA?


Musafir

#21320 Re: Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

2014-05-30 17:04

#21318: Disponibilizat - Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

Mai eficent este cel care aduce dovezi cu acte, decat unu care isi sacrifica viata si se dedica victimizarii, fara sa faca nimic doar plangand, in loc  sa gandeasca unde sa rezolve problemele  , nu sa fie luat la misto de porcii astia de au fost votati, fara vina noastra.... Ce a spus prefectul, ce a zis CJ, ati fost umiliti si igonorati, ei au mers sa-si faca campanie electorala si sa va scuipe ca le deranjati somnul si jocurile. Luptati cu acte si legi, legal, fiti demni si cu capul sus, banii nostri  sunt confiscati de ei, calaii astia trebuie sa fie sacrificati, pentru munca si drepturile noastre, HOTII DIN PREFECTURA SI CJ, PAVILION SI GUVERN.

musafir

#21321 Re: 2400 de oameni se vor angaja sau reangaja la Oltchim, în cel mai scurt timp.

2014-05-30 17:06


Musafir

#21322 Re: Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

2014-05-30 17:11

#21318: Disponibilizat - Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

NU VA MAI DATI LOVITI< NOI AVEM DE LUAT DRETURILE NOASTRE> NU CEREM MILA NIMANUI. NU AVEM MOTIVE, EI AU SA NE DEA NOUA BANI. SA STEA EI IN GREVA  FOAMEI SI SA NE DEA NOUA BANII, SA LE LUAM SALARIILE SI TOT CEEA CE AU FURAT.

 

P.S. JIGODIA DE PERSU SI CEILALTI  NATARAI DE SUS IN JOS AU DECLARAT TUTUROR CA BANII SUNT LA MASA CREDALA, ABUZEAZA DE FALS SI UZ DE FALS, CHIAR SI PRIN DECLARATII. PUSCARIAAA VA MANANCA!!!!!!!!!!!!


Musafir

#21323

2014-05-30 17:13

http://www.indiscret.ro/articol-oltchim-suspiciuni-de-fals-cu-salarii-compensatorii

Mai mulţi disponibilizaţi ai Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvenţă, acuză ilegalităţi în atribuirea salariilor compensatorii pe care nu le-au primit, dar despre care susţin că în documentele ANAF apar ca încasate şi impozitate.
de Marielena Popa

Suspiciunea a început când cei disponibilizaţi au solicitat companiei fişele fiscale, în locul cărora au primit nişte adeverinţe cu un conţinut alambicat, şi le-a fost confirmată când, în evidenţele Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, au constatat că banii pe care nu i-au primit încă au fost impozitaţi ca şi cum ar fi fost încasaţi. Ei suspectează că banii care li se cuvin şi care ar fi existat, potrivit declaraţiilor de anul trecut ale fostului ministru al muncii, Mariana Câmpeanu, ar fi fost folosiţi de Oltchim în alte scopuri. Speriaţi de eventuale consecinţe, cei în cauză au preferat să nu le fie făcute publice numele.



Impozit de 8.348 lei, la bani neprimiţi

„În anul 2013, eu am încasat circa 20.000 lei, salariile lunare. Potrivit adeverinţei de venit pe anul 2013, eliberată de ANAF, Direcţia Finanţelor Publice Vâlcea, figurez cu un venit impozabil de 52.185 lei, la care am şi plătit un impozit de 8.348 lei. Ca atare, s-a luat impozit, s-a plătit CAS, alte dări, iar banii nu au ajuns la mine”, susţine M.S. (foto facsimil)



Oltchim eliberează adeverinţe pentru bani inexistenţi

Alarmaţi de această situaţie, mai mulţi disponibilizaţi ai Combinatului Oltchim au cerut lămuriri companiei. „Astăzi, 27 mai, am solicitat Oltchimului fişa fiscală sau un document din care să înţeleg situaţia veniturilor mele. Împreună cu alţi trei colegi, m-am prezentat la poartă la ora 08.30. Ne-au ţinut vreo două ore pe acolo, apoi ne-au spus să revenim pe la ora 14.00. Am revenit şi peste încă o oră ne-au spus că nu se mai eliberează fişe fiscale, aşa că ne-au dat nişte adeverinţe, alambicate, dar în care salariile compensatorii apar ca „venituri înregistrate”. În acelaşi timp, mai fac nişte menţiuni, pline de ambiguităţi, despre modalitatea de achitare a plăţilor compensatorii. Practic, eu, din suma de 35.218 lei, care în tabel apare în luna iunie şi care cuprinde şi salariile compensatorii, am luat 800 lei, salariul pe o lună, nicidecum suma întreagă. Voi verifica datele care s-au transmis la ANAF, însă, după toate probabilităţile voi constata ce au constatat şi alţi colegi ai mei, că s-au încasat banii şi că pentru ei s-a plătit şi impozit”, a declarat D.M.



Greva foamei pentru salariile compensatorii

Parchet, DNA, Direcţia Antifraudă. Acestea sunt soluţiile care, cred cei în cauză, le pot aduce dreptatea. În mai 2013, au fost concediaţi colectiv 969 de salariaţi. Ei au dreptul să primească, potrivit contractului colectiv de muncă, 12, 18 sau 24 de salarii compensatorii, în funcţie de vechime; adică în jur de 10 milioane de euro (între 20.000 şi 50.000 lei de persoană). Săptămâna trecută, câteva zeci de disponibilizaţi au făcut greva foamei pe scările Prefecturii Vâlcea, nemulţumiţi că nu au primit aceste salarii compensatorii.

Facem menţiunea că acest subiect ne-a parvenit aproape de încheierea ediţiei, prin urmare vom reveni cu opiniile ANAF şi Oltchim.


un disponibilizat cu care nu ti-as dorii sa te intalnesti

#21324 Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 17:14

#21313: - Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

Talpaseneeeeeeeeeeeeeeee , sunt buni ba banii disponibilizatilor? Curva ordinara , mizerie umana. Poti ma sa dormi linistit? Le-ai spus ma la copii tai ce fel de om esti? Iti spun eu ma ce fel de om esti , un cacat. De fapt si mirosi a cacat si mai rau deatat. Poti mai Talpasene sa treci pe linga noi (chiar si intamplator) si sa ridici privirea?

Le-ai dat mai nemernicule si la copii tai bani din banii nostrii. Copii tai au ma bani?

ZDREANTA ORDINARA ce esti.


Musafir

#21325 Re: Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

2014-05-30 17:58

#21318: Disponibilizat - Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

Uite cine vrea europarlamentar si o doare-n ...de toti,  pentru o pensie de peste 4000 euro visat de ea si  acompaniata de Persu.  O cheama Dobrete Adina, stie dansa de grevisti???? Ce program are aceasta, doar sa ne dea pliante si buna ziua..., concret, ce rezolva persoana asta ca sa merite o functie UE???????????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014

Alianţa PSD-UNPR-PC => Adina Dobrete => CEI DE LA CONDUCEREA TARII AZI