Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#21226 21244

2014-05-28 16:39

nu esti cu siguranta un fost muncitor la saiba si mai de graba un hot care acum nu mai ai ce suge si ai inceput sa iti sugi singur p... si sa ameninti
la sapa zdreanto
NOSTRADAMUS

#21227 oare asa va fi?

2014-05-28 16:51

Stati linistiti!!!!!!!!!
In curind, la SINDICATUL LIBER OLTCHIM va fi mare deranj.
GIGI POMANA,COMANESCU si GASCA lor vor da lovitura de sindicat si il vor da jos pe DICULOIU .
Mare batalie pe CIOLAN va fi.

Musafir

#21228

2014-05-28 16:51

TOATE JMECHIERIILE FACUTE IN OLTCHIM PRIVIND SALARIILE COMPENSATORI PENTRU CEI 1000 DE OAMENI PLECATI AU FOST FACUTE CU ACORDU SINDICATULUI REPREZENTATIV SI ACCEPTUL SCRIS A LUI DICULOIU.
DREPT RASPLATA LUI DICULOIU I S-A SCHINBAT SIELO CU O LIMUZINA FORD ,LI S-A LIVRAT LUNAR SALARI LA SLO PRIN CASIERIA OLTCHIM IN SUMA DE 180 MIL LEI PT CA EI AU CONTURILE BLOCATE ,LA CERINTA LUI DICULOIU STANESCU A PORNIT LUPTA CU CAPU LUI CERNEV ETC
PRICEPETI VOI ACUM ADEVARU?
CINE SINT GOLANI CARE VA LUCRAT SI NE VA LUCRA IN CONTINUARE ?
PANTALONI IN VINE ,DEGETUL UNS CU VASELINA SI REPEDE CU ADEZIUNI LA SINDICATUL LIBER A LUI STANESCU ,TALPASANU ,MARDARE ,SI DICULOIU NUMIT MAI NOU "STMD".... ADICA SA TE MINTUIE DRACU
Disponibilizat

#21229

2014-05-28 16:59

PREGATITIVA VOM VENI PESTE VOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ACUM NU VOM MAI PURTA UN DIALOG SOCIAL .BANI PLUS DOBINDA SI PLECAM ACASA SA TE VEDEM ACUMA DOMNULE ADMINISTATOR SPECIAL ,PINA ACUM A FOST O JOACA CU 100 DE PERSOANE ACUM VOR VENI 969 CU ADEVERINTA SA VA VEDEM CIT DE CURIND VA CALCAM.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-28 17:07



Musafir

#21231 Întârzierea preluării Arpechim de către stat alungă investitorii interesaţi de Oltchim

2014-05-28 17:09

http://www.ziarulancheta.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=7654:intarzierea-prelurii-arpechim-de-ctre-stat-alung-investitorii-interesai-de-oltchim&catid=45:stirile-saptamanii&Itemid=98

De luni de zile, reprezentanţii guvernului se laudă că fac tot felul de strategii pentru ca rafinăria Arpechim să reintre în proprietatea statului, pentru a putea fi vândută la pachet cu combinatul Oltchim. Deşi mai mulţi posibili investitori şi-au declarat intenţia de a prelua ambele unităţi economice, statul întârzie să facă ceva concret în privinţa rafinăriei de la Piteşti deţinute de OMV. Potrivit presei centrale, din cauza bâlbâielilor autorităţilor române o parte dintre cei care intenţionau să cumpere Oltchim au dat deja bir cu fugiţii, singurul interesat în continuare rămânând – după cum afirmă jurnaliştii de la „Evenimentul zilei”, citând surse din rândul sindicaliştilor – SIF Transilvania, care, de asemenea, doreşte să cumpere combinatul de la Vâlcea în regim integrat cu rafinăria de la Piteşti. În aceste condiţii, o parte dintre sindicalişti se tem că şi cea de-a patra tentativă de licitaţie din acest an ar putea eşua, în vreme ce alţii speră că preluarea Arpechim se va face în aceeași zi cu vânzarea Oltchim.

Musafir

#21232 CupruMin Abrud va fi vândut în 2015; Oltchim, la pachet cu Arpechim

2014-05-28 17:10

http://www.energynomics.ro/cuprumin-abrud-va-fi-vandut-in-2015-oltchim-la-pachet-cu-arpechim/?lang=ro

CupruMin a ieşit deja pe profit în 2013 şi va fi vândut prin listare la bursă în 2015, alături de alte companii, spune ministrul Economiei, Constantin Niţă. “Vrem să listăm şi alte companii, nu doar cele energetice. Anul viitor vrem să listăm o companie din industia extractivă sau din altă industrie”, a spus Niţă.

„CupruMin are potenţial, având în vedere şi capacitatea noastră de extracţie şi investiţii”, spune Niţă, explicând că râmâne foarte ferm în privinţa destinaţiei banilor din privatizări: aceştia trebuie să rămână la companiile respective. „CupruMin a încheiat 2013 pe profit şi trebuie să fie o companie nu profitabilă, ci superprofitabilă.”, a adăugat ministrul.

Oltchim va fi vândut la pachet cu Arpechim

Niţă spune că statul român negociază în prezent cu OMV Petrom preluarea Arpechim, întrucât cel puţin unul dintre potenţialii cumpărători au cerut rafinăria la pachet cu Oltchim.

„Sunt investitori care şi-au exprimat participarea la licitaţie condiţionat cu preluarea Arpechim”, spune Niţă. El a adăugat că investitorii de la privatizarea Oltchim de pe 6 iunie vin „şi din est, şi din vest, şi din China”.

Musafir

#21233

2014-05-28 17:15

capul lor pe tocator echipa menegeriala ,adm special ,mardare ca a semnat deciziile si diculoiu ca ne-a mincat bani de 20 de ani
a avut tiganu de cernev dreptate cind a spus ca astea asi bat joc de oameni si eu acum am ajuns sa ai dau dreptate

Musafir

#21234

2014-05-28 17:26

NITA MANINCA CACAT CUM A MINCAT SI CHITOIU SI VOSGANIAN SI GEREA SI PETROM OMV NU VA CEDA RAFINARIA ARPECHIM SA AIVA UN CONCURENT PE PIATA
STANESCU CHIORU ABURESTE ANGAJATI LA OLTCHIM CIT AI MAI TINE ,PAPUSESTE SALARIU BABAN SI TRAGE CIT POATE ,SE RUPE IN BASINI CU FOSTA MARDARE LA GREU SI FRAIERI CU SALARI DE TREI LUNI NEACHITATE
SA NU AL MAI DERANJEZE TIGANUL CERNEV PE LA MINISTER STANESCU A PUS PE ALT TIGAN SA IL URMAREASCA NOAPTEA PE LA ORA DOUA DACA DOARME SI SURPRIZE...AU FACUT AMINDOI SEX SI CURIND VOM AVEA UN AL TREILEA TIGAN!!!
EL REZULTA IN URMA SEXARI INTRE UN TIGAN DISPECER SI UN TIGAN DIRECTOR PRODUCTIE
ASTA DA PRODUCTIE LA OLTCHIM!!!!!
VAI DE ZILELE NOASTRE

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-28 17:37


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-28 17:48


PAVILION OLTCHIM

#21237 vai de mama voastra, copilul musca mina parintelui

2014-05-28 18:55

D-le DICULOIU iai intins o mina lui acest POMANA si el ti lea luat pe amindoua.
D-tra , d-le DICULOIU, sinteti de vina ca ati tinut in brate cel MAI PROST PREGATIT MAISTRU CHIMIST din Oltchim,iar acum el, POMANAGIU&COMANESCU&compania vor sa va matraseasca.
IN ACEST CAZ D-LE DICULOIU VA MERITATI SOARTA.

Musafir

#21238 Re:

2014-05-28 19:04

#21219: -

CERNEV NU S-A DAT LA FUND DAR A OBSERVAT CA OAMENI SINT LASI ,OAMENI NU SUSTIN PE CINE TREBUIE ,OAMENI SINT PERVERSI SI SE VIND PT DOI BANUTI SI CHIAR DACA VOR VEDEA DECIZIILE DE INCETARE A ACTIVITATI LA OLTCHIM EI TOT MAI CRED IN INTEGRATA LUI DICULOIU
MORALA CA SA AI OAMENI LINGA TINE TREBUIE SA LE IEI BANI SI SA AI MINTI

Ai dreptate clampaule, sudoro-driver de SVO, loaza si "pucar" de Lapusata.
Cernev s-a dat la fund pentru ca s-a dedat la somn in timpul serviciului ... si nu oricum ci in pijamale ca UN doctor de garda in spital.
Cernev s-a dat la fund si acum de da porumbel, lovit in "haripa".


Musafir

#21239 Scandal la Oltchim între sindicalistul Corneliu Cernev și administratorul judiciar, Bogdan Stănescu!

2014-05-28 19:06

#21238: - Scandal la Oltchim între sindicalistul Corneliu Cernev și administratorul judiciar, Bogdan Stănescu!

Cernev, la somn în timpul serviciului

Potrivit informațiilor deținute de ZIUAnews și afirmațiilor făcute de angajații de la Oltchim pe site-ul www.petitieonline.com, Corneliu Cernev - poreclit de angajații combinatului „Gigel Frone", cunoscutul participant de la „Românii au talent", a fost surprins dormind în timp ce trebuia să lucreze. Mai mult, acesta ar fi fost îmbrăcat chiar în pijamale. Corneliu Cernev deține funcția de dispecer, fiind practic responsabil de monitorizarea activității din combinat, iar în cazul în care ar fi vreo defecțiune, el este cel care coordonează angajații din secțiile Oltchim.

PROVOCARE PENTRU PRESA: CERETI PUNCTUL DE VEDERE AL CONDUCERII OLTCHIM!

- A DORMIT SAU NU A DORMIT?
- A FOST PRINS ASUPRA FAPTULUI ... FOTOGRAFIAT SI FILMAT? DIN ARTICOLUL PUBLICAT DE ZIUANEWS AFLAM CA OMUL AVEA TOT CONFORTUL NECESAR SOMNULUI, INCLUSIV PIJAMALE.
- CONTEAZA CINE L-A PRINS SAU CONTEAZA CE-A FACUT?
- DE CE S-A REFUGIAT IN CONCEDIU (MEDICAL SI DE ODIHNA)?
- SA TRAGA DE TIMP? SA TRAGA SFORILE?
- SA ARUNCE BATISTA PE TAMBAL?

Cernev trebuie dat afara fara drept de apel.

Faptul ca a dormit in timpul programului de lucru intr-un post (DISPECER DE PRODUCTIE - mai ales cand este un singur dispecer pe tura de 24 h) care presupune responsabilitate maxima si foarte multa atentie ESTE DE NATURA (PENALA) SI A PUNE IN PERICOL BUNA FUNCTIONARE A INSTALATIILOR DIN OLTCHIM!

Daca cineva are alta parere si considera ca Cernev nu este un PERICOL IN OLTCHIM in ideplinirea atributilor avute ca DISPECER DE PRODUCTIE (desi parerea mea este ca Cernev este un pericol din toate punctele de vedere pentru OLTCHIM si OLTCHIMISTI) atunci conducerea OLTCHIM trebuie sa desfinteze acest post.

Oricum ai privi, Cernev trebuie dat afara fara drept de apel si trimis acasa sau in Bulgaria cum zice Remus!

ATENTIE: NU MUSAMALIZATI CAZUL CERNEV!
SA SE APLICE PREVEDERILE CODULUI MUNCII, ROI SI CCM SI IN CAZUL CERNEV!
CAZUL CERNEV ESTE "PENAL" PENTRU CA A LASAT O INTREPRINDERE CHIMICA (PRACTIC O BOMBA) NESUPRAVEGHEATA.


Musafir

#21240 ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-28 19:13

#21229: Disponibilizat  - SI, NU UITATI DISPONIBILIZATI, INVATATI DE LA PIPEREA SI ASCULTATI-L PE PIPEREA ... CERETI FALIMENTUL OLTCHIM !

C
e spune Piperea? "FALIMENTUL ESTE SINGURA MASURA PRIN CARE SE POT RECUPERA BANII"!

Aveti de recuperat salariile compensatorii ... cereti plata urgenta a salariilor compensatorii sau FALIMENTUL OLTCHIM!

NU SE DAU BANII, DE CE SA TINETI IN VIATA OLTCHIMUL, CERETI URGENT FALIMENUL!

Falimentul, ultima soluţie.
Avocatul Gheorghe Piperea spune că falimentul este singura măsură prin care Oltchim şi-ar putea recupera banii. “Nu ne aşteptăm să plătească nici acum, că ne-au transmis că nu o vor face, invocând motive precum că practicile internaţionale spun că trebuie ca un expert internaţional să certifice managementul defectuos. Ei uită însă că legea română spune că acest lucru este apreciat tocmai de administratorul judiciar”, comentează avocatul.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

ATENTIE DISPONIBILIZATI!
Invatati de la avocatul Piperea, tatucul insolventei OLTCHIM.
"FALIMENTUL ESTE SINGURA MASURA PRIN CARE SE POT RECUPERA BANII"

Deci, daca vreti sa va luati SALARIILE COMPENSATORII, atunci CERETI FALIMENTUL OLTCHIM, in instanta, asa cum ne invata domn profesor, avocatul Piperea.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

http://www.1asig.ro/KPMG-spune-ca-ASTRA-nu-trebuie-sa-plateasca-10-milioane-euro-catre-OLTCHIM-articol-2,3,100-48879.htm


Musafir

#21241 Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-28 19:20

#21240: - ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

DISPONIBILIZATII nu vor FALIMENT, ei doresc BANII LOR CARE S-AU VIRAT IN CONTURILE SOCIETATII, LI S-AU DAT PE HARTIILE DE DISPONIBILIZARI SI SE REGASESC LA ANAF IN HARTII CA FIIND VIRATE, IMPOZITATE SI OPRITE CAS (CASA DE AJUTOR DE SANATATE). BANII SUNT, EXISTA SI TREBUIE SA INTRE IN POSESIA NAOSTRA. PENTRU INTARZIERILE SI STOPARILE DECIZIEI ITM (INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA), SE POT CERE PENALIZARI DE INTARZIERE SI DETURNARE DE FONDURI, SE LASA CU PENAL PENTRU CEI CARE AU COMIS ASTFEL DE ILEGALITATI.

 

P.S. SA NU UITAM DE DETURNAREA DE FONDURI VIRATE CATRE CAR SI BANCI, CARE AU FOST OPRITE SI PRIN MANA LUI PIPEREA AU FOST BAGATE LA MASA CREDALA, FARA SA AJUNGA CATRE CONTURILE CELOR CARE AU FOST VIRATE, NOI CUMULAND PENALIZARI DE INTARZIERE SI EI AU DETURNAT ACESTI BANI INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI BALAN DE LA CET.


Musafir

#21242

2014-05-28 19:28

Puscariile si decontul din averile prorii sa redreseze Oltchim SA, toti sacalii si ciarcii sa se pregateasca de confiscarea averilor pana la a patra rasa a lor din neam. BELITI OCHII MARI SI NU DORMITI LINISTITI. Voi cei care ati nenorocit combinatul chimic S.C. Oltchim S.A. Ramnicu Valcea si Arpechim Pitesti, voi veti raspunde cu AVERILE.

cetatean

#21243 Gata !!! e tarziu acum !!!

2014-05-28 19:31

Ultima zi de salarii la Oltchim a fost 25 mai 2014.
De ce spun asta? pai sa incepem cu inceputul...
Cum sa controlezi o masa de oameni disperati,fara un loc de munca sigur si fara bani in buzunare??? foarte simplu !!! le faci un sindicat si le alegi un lider pe care poti sa-l controlezi si care va fii vinovat de orice "miscare" care deranjeaza.
Al doilea punct...."Nu faceti proteste acum ca speriati investitorii !!!!" asta strigau in gura mare liderii de sindicat care potoleau muncitorii disperati si fara bani.Pai vad ca este deja pe ultima suta de metri si ultima tentativa de privatizare si nu vad nici un investitor..Mai oameni buni i-ati speriat !!!
Si am ajuns acum la ultimul rand ...25 mai,alegeri !!..gata s-au terminat si astea! .Acum puteti face voi cate proteste vreti, nu va mai baga nimeni in seama..E PREA TARZIU !!!!..si culmea v-au mai oprit si impozit pe platile compensatorii HA HA HA !!!

Musafir

#21244 Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-28 19:34

#21241: - Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Bai dar prosti mai sunteti. Banii se regasesc in salariile tuturor directorilor si sefilor de departamente.

Din ce credeti voi ca si-au luat salariile cei 22 de drectori, nu din banii nostrii. Nu din banii prostilor?

 

 


Musafir

#21245 ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-28 19:43

#21244: - ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Pai sa sti ca ai dreptate! Uite ce scrie la gazeta si inmulteste cu 22:

OLTCHIMUL lui Piperea: om bogat, om sarac.
Directorii platiti cu varf si indesat ... disponibilizatii platesc cu varf si indesat.

http://ziaruldevalcea.ro/2014/05/26/sparle-si-soparle-26-05-2014/

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2014/05/soparla-cu-volanas.jpg...

• Atât timp cât a fost director general, inegalabilul Marius Pîrvu a ridicat de la Oltchim suma totală de 1,2 miliarde de lei vechi, o sumă imensă având în vedere situaţia dramatică a fabricii şi a faptului că foarte mulţi muncitori primesc salariile mizerabile cu întârziere.

Timp de aproape şase luni, ipochimenul Pîrvu a tăiat furnze la câini şi a ajuns astfel să încaseze bani grei, doar pentru că avea „protecţia” fostului ministru al Economiei, Andrei Gerea.

Pe lângă această sumă, Marius Pîrvu a mai avut timp să pună la „saltea” suma de 50.000 de euro, ba, mai mult, a dat un împrumut de 30.000 euro acordat în nume personal unuia pe care îl cheamă… Alexutan Dinu Mihai.

Poate ar fi bine ca DNA şi ANI să vină şi să cerceteze provenienţa acestor sume uriaşe de bani luate de la o societate aflată în pragul falimentului.


Musafir

#21246 colegilor cu deturnarea de fonduri de la car tot cornel cernev e vinovat??

2014-05-28 19:49

#21214: -

Ce spui zdreanta de Lapusata? Directorul de la CAR pentru ce a fost numit in conducerea SVO?
Pentru ce-l plateati cu 500 de parai pe luna?


Musafir

#21247 Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-28 19:49

#21244: - Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Ma "desteptul" caravanei, balamucule, citeste tot. Noi cerem sa vina cu banii nostri de la ei de acasa... ca e penal ce au facut, se lasa cu bulau...., daca ei cred ca isi fac concediile pe la munte si la mare pe banii nostri, se insala, raspund in fata legii.


Musafir

#21248 Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-05-28 19:51

#21203: - Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

http://www.indiscret.ro/articol-oltchim-suspiciuni-de-fals-cu-salarii-compensatorii

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/img_cover_3232.jpg...


Mai mulţi disponibilizaţi ai Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvenţă, acuză ilegalităţi în atribuirea salariilor compensatorii pe care nu le-au primit, dar despre care susţin că în documentele ANAF apar ca încasate şi impozitate.
de Marielena Popa

Suspiciunea a început când cei disponibilizaţi au solicitat companiei fişele fiscale, în locul cărora au primit nişte adeverinţe cu un conţinut alambicat, şi le-a fost confirmată când, în evidenţele Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, au constatat că banii pe care nu i-au primit încă au fost impozitaţi ca şi cum ar fi fost încasaţi. Ei suspectează că banii care li se cuvin şi care ar fi existat, potrivit declaraţiilor de anul trecut ale fostului ministru al muncii, Mariana Câmpeanu, ar fi fost folosiţi de Oltchim în alte scopuri. Speriaţi de eventuale consecinţe, cei în cauză au preferat să nu le fie făcute publice numele.



Impozit de 8.348 lei, la bani neprimiţi

„În anul 2013, eu am încasat circa 20.000 lei, salariile lunare. Potrivit adeverinţei de venit pe anul 2013, eliberată de ANAF, Direcţia Finanţelor Publice Vâlcea, figurez cu un venit impozabil de 52.185 lei, la care am şi plătit un impozit de 8.348 lei. Ca atare, s-a luat impozit, s-a plătit CAS, alte dări, iar banii nu au ajuns la mine”, susţine M.S. (foto facsimil)



Oltchim eliberează adeverinţe pentru bani inexistenţi

Alarmaţi de această situaţie, mai mulţi disponibilizaţi ai Combinatului Oltchim au cerut lămuriri companiei. „Astăzi, 27 mai, am solicitat Oltchimului fişa fiscală sau un document din care să înţeleg situaţia veniturilor mele. Împreună cu alţi trei colegi, m-am prezentat la poartă la ora 08.30. Ne-au ţinut vreo două ore pe acolo, apoi ne-au spus să revenim pe la ora 14.00. Am revenit şi peste încă o oră ne-au spus că nu se mai eliberează fişe fiscale, aşa că ne-au dat nişte adeverinţe, alambicate, dar în care salariile compensatorii apar ca „venituri înregistrate”. În acelaşi timp, mai fac nişte menţiuni, pline de ambiguităţi, despre modalitatea de achitare a plăţilor compensatorii. Practic, eu, din suma de 35.218 lei, care în tabel apare în luna iunie şi care cuprinde şi salariile compensatorii, am luat 800 lei, salariul pe o lună, nicidecum suma întreagă. Voi verifica datele care s-au transmis la ANAF, însă, după toate probabilităţile voi constata ce au constatat şi alţi colegi ai mei, că s-au încasat banii şi că pentru ei s-a plătit şi impozit”, a declarat D.M.



Greva foamei pentru salariile compensatorii

Parchet, DNA, Direcţia Antifraudă. Acestea sunt soluţiile care, cred cei în cauză, le pot aduce dreptatea. În mai 2013, au fost concediaţi colectiv 969 de salariaţi. Ei au dreptul să primească, potrivit contractului colectiv de muncă, 12, 18 sau 24 de salarii compensatorii, în funcţie de vechime; adică în jur de 10 milioane de euro (între 20.000 şi 50.000 lei de persoană). Săptămâna trecută, câteva zeci de disponibilizaţi au făcut greva foamei pe scările Prefecturii Vâlcea, nemulţumiţi că nu au primit aceste salarii compensatorii.

Facem menţiunea că acest subiect ne-a parvenit aproape de încheierea ediţiei, prin urmare vom reveni cu opiniile ANAF şi Oltchim.


http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/add_1_image_3232.jpg...


Musafir

#21249 Re: PROSTILOR V-AM FACUT ...HAHAHAHA...eu sunt OK SI VA MANANC BANII FARA SA DEPUN EFORT!!!!!!!!!

2014-05-28 19:56

#21171: - PROSTILOR V-AM FACUT ...HAHAHAHA...eu sunt OK SI VA MANANC BANII FARA SA DEPUN EFORT!!!!!!!!!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-02-09 11:07

 

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/ati5xEN.png?1?5461...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-

statiunile-din-elvetia-si-austria.html

 

 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...


Musafir

#21250 DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

2014-05-28 20:08

#21220: - DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIA CONDUCERII  OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.oltchim.ro/index.php?name=despre-noi/conducerea-societatii

Conducerea societatii


Consortiul alcatuit din
ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan

Administrator Judiciar

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut       =>  Administrator Special


Avram Danut-Victor                            =>  Director General Adjunct


Talpasanu Mihail                               =>  Director Directia Productie


Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand    =>  Director Directia Comerciala


Smeu Alin-Ion                                   => Director Directia Economica


Munteanu Dana Maria                      => Director Directia Resurse Umane


Pirvu Marius                                     => Director Directia Petrochimica Bradu


Ultima actualizare 09 aprilie 2014

http://i.imgur.com/FMRfNgt.jpg...

 

http://i.imgur.com/ZDqTEdI.jpg...