Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

gigi

#21152

2014-05-25 19:33

cei care au ramas au restante salariale pe 3 luni
si cei care au plecat tot 3 luni restante aveau si au intrat in posesia banilor pe CO dupa aproape un an

Musafir

#21153 Niță Pateu și Mafia Siciliană

2014-05-25 20:19

http://jurnalbrasovean.wordpress.com/2014/05/25/nita-pateu-si-mafia-siciliana/

http://jurnalbrasovean.files.wordpress.com/2014/05/constantin-nita-mafia.jpg?w=1...

Constantin Niță – actual și fost ministru, în mai multe rânduri ales deputat pe listele PDSR și PSD – deține președinția filialei cu trei trandafiri roșii din Brașov încă din 1996, nefiind clintit din loc indiferent de permutările avute loc la nivelul conducerii naționale. Politician (lichea) abil, acesta a jucat tot timpul cu cine i-a oferit o funcție înaltă. Mai întâi a fost un apropiat al lui Adrian Năstase, apoi a jucat până în ultima clipă cu prostănacul Geoană. La alegerile interne din 2011 Niță ,,Pateu” sau ,,Savarină” părea că va fi înlăturat sau va trece în eșalonul 2 al partidului, nefiindu-i favorabil câștigătorului, tânărul Victor Ponta. Însă, relațiile și banii lui Costică au putut cumpăra orice până în prezent.

Costică Niță nu iese din tiparul nomenclaturiștilor FSN, provenind dintr-o familie săracă din Moldova, venit ca simplu muncitor în fabricile din Brașov își termină studiile târziu, dar promovează rapid în structurile de partid ale PCR: Asta îl ajută și pe plan profesional, ajungând într-un timp scurt director de exporturi la Roman Brașov înainte de ‘90, apoi director al Protocolului de Stat Predeal și BTT, câștigă de 4 ori mandatul de deputat PSD și se dovedește un priceput om de afaceri, deținând patru firme fiind totodată acționar în două SA-uri.

După Revoluţie, Niţă l-a cunoscut pe controversatul om de afaceri cu dublă cetăţenie Paul Brener, asociat în România cu diverşi italieni, membri ai organizaţiei mafiote Cosa Nostra. Brener era omul de încredere al generalui de Securitate Dragoş Diaconescu, directorul societăţii ARGUS care se ocupa din partea Securităţii de exporturile României.

Potrivit jurnaliştilor de la Romania liberă, numele lui Niţă este legat de interceptările telefonice făcute de Squadra Mobile din Sicilia, având drept subiect discuții purtate de capi ai mafiei italiene. În acele convorbiri, mafioții s-ar fi referit la Niţă ca la un om de legatură cu reprezentantul lor în România, Paul Brener.

Niţă a recunoscut că-l cunoaşte pe Brener dar a precizat că nu a făcut vreodată afaceri cu el. Constantin Nita: “Nu l-am vazut pe dl Brener de prin 1995-1996, când a fost pe la mine. Știu că a avut loc o discuție pentru a pleca în Italia, dar eu n-am fost. Trebuia să mergem la nu știu ce fabrică, dar eu sigur nu am fost. Nu am avut niciun fel de afaceri cu dl Brener, am avut doar niște discuții cu el. L-am cunoscut în Brașov, prin directorul “Gazetei de Transilvania”, Huidan. Era în relații bune cu brașovenii în general, cu Moucha și cu Popa. Ei trebuie să știe mai bine ca mine. Eu l-am vazut o dată sau de două ori la Brașov și o dată la București. El era în relații cu mulți oameni de afaceri din Brașov. Relații mai strânse știu că avea cu Huidan de la “Gazeta de Transilvania”, care a fost și actionar la Astra. Brener avea legături bune cu gruparea care a investit la Banca Astra, cu fondatorii. Îi cunoștea aproape pe toți, și pe Seghete și pe Ciobanu”.
Cine este Paul Brener?

Paul Brener s-a născut pe 24 februarie 1926, la Focșani, și are dublă cetățenie, română și italiană, fiind plecat de prin anii ‘60 în Italia. El s-a specializat în Drept comercial reușind să intermedieze diverse afaceri sau să reprezinte grupuri de afaceriști italieni, aproape în exclusivitate cu statul român. La vremea aceea nu oricine putea să plece din țară, să se stabilească în străinatate și să se întoarcă apoi ca orice cetățean străin care să deruleze afaceri în România. De aceea, se presupune că Brener a lucrat pe vremuri pentru DIE (Direcția de Informații Externe, din cadrul fostei Securități), desfăsurând mai multe operațiuni speciale, și este foarte probabil ca el să fi fost preluat și de urmasul DIE – Serviciul de Informații Externe (SIE). Înainte de 1989, Paul Brener și-a deschis în România (cu acordul Securității care i-a impus să-l angajeze director pe un apropiat al familiei Ceaușescu, cu un salariu de 1.200 USD pe lună) o reprezentantă a firmei italiene “Tezulo”, în centrul Bucureștiului, undeva lângă Biserica Armenească. Contactele de afaceri din România se limitau la firmele de comerț exterior, în special cu Fructexport, Tehnolemn, dar și cu Autocamioane Brașov. De altfel, prin natura acestor activități, el devenise foarte apropiat și de col. Dragos Diaconescu, șeful oficiului ARGUS. Prin aceste legături a reușit să cunoască mulți oameni importanți de atunci, dar și de acum.
Caracatița mafiei italiene în fosta și actuala industrie brașoveană

Paul Brener și-a început afacerile în România pe vremea fostei securități și a continuat în forță după 1990, când a înființat S.R.L.-uri în care s-a asociat cu mafioți italieni. Investigațiile poliției italiene și române au scos la iveală faptul că, în periplurile sale dâmbovițene, Brener a cunoscut mai multe persoane, foști si actuali demnitari, funcționari și oameni de afaceri:
- Romulus Ion Moucha a fost director general al SC Roman SA Brașov, membru fondator la Banca Astra, deputat PDSR în perioada 1996-2000. După alegerile din 1996, Paul Brener a ținut sa-l felicite pentru reușită. Până în 2004 acesta a deținut funcția de secretar de stat în Ministerul Industriei și Resurselor.

- Anton Ciobanu, fost director adjunct la Roman, vicepreședinte la Banca Astra, s-a pensionat dupa căderea BTR, unde a lucrat pentru un timp.

- Tiberiu Filip, directorul de la Tractorul, alt fondator la Astra, pe care îl știe “de când purta pantaloni scurți”.

După Revoluție, Brener și-a lărgit cercul de prieteni: Alexandru Popa, care pe lângă faptul că a fost acționar la Astra, a activat ca director al SC Electroprecizia SA – perioadă în care a fost implicat în scandaluri legate de exporturi clientelare care se faceau numai prin intermediarii Braco și RIB International cu comisioane pe măsură -, fost prefect PDSR in perioada septembrie 1994-decembrie 1996, acționar la Aurora SA și la Dacia Felix Intertour, vicepreședinte cu probleme economice la PDSR Brașov până în 2005. – Gheorghe Fulga, fost sef al SIE, fost consilier al președintelui Iliescu și membru fondator la Banca Astra.

- Eduard Huidan fost redactor-sef la defuncta “Gazeta de Transilvania” (ziar închis din motive economice în 2011, după 150 de ani de apariție pe tipar), om de afaceri, membru fondator la Banca Astra.


Fondatorii Bancii Astra

Banca Astra a fost înființată la Brașov în 1996, de o serie de VIP-uri. Ulterior, dupa ce “Gelsor”-ul lui S.O. Vântu a preluat pachetul majoritar de acțiuni, “Astra” a devenit Banca Română de Scont, celebră pentru cel mai mare scandal financiar din Romania. O parte din fondatorii Bancii Astra au avut legături cu Paul Brener. Printre cei 38 de fondatori ai Bancii Astra – 10 societăți comerciale și 28 persoane fizice – figurează firmele brașovene: SIF Transilvania, Prescon, Fartec, Romradiatoare, Bere Aurora, Prems, Poiana Brasov SA, iar ca persoane fizice:
Gheorghe Fulga – consilier prezidential la Cotroceni, fost șef al SIE;
Romulus Moucha – atunci director general la Roman SA, fost secretar de stat ăn MIR până în 2004.
Alexandru Popa – atunci prefect de Brașov;
Mihai Fercală – presedintele SIF Transilvania;
Gen. Alexandru Ionaș – atunci colonel și sef al IPJ;
Col. Mircea Bucur – fost șef al IPJ Brasov, apropiat PSD;
Puiu Vladimir – atunci secretarul municipiului Brașov înainte de a-i lua locul torționarul Paraschiv;
Florian Firu – atunci subprefect, fost director general al SIF Transilvania;
Vlad Margineanu – atunci șeful SRI Brașov, fost director in SIF Transilvania;
Ioan Neculaie – patronul Prescon, implicat în mai multe scheme financiare frauduloase la Autocamioane Roman;
Otilia Neagoe – fost prefect de Brasov, fost senator PSD trecut ulterior la UNPR;
Panait Niculescu – fostul patron de la Romradiatoare, uzină dezmembrată și vândută la fier vechi;
Gheorghe Seghete – fostul sau de la Fartec, uzină distrusă prin aceeași metodă
Ioan Seche – fost senator PSD, fost patron al trustului RTT
Filip Tiberiu și Cristian Tătar – șefii de atunci de la Tractorul, uzină fragmentată de conducerea PSD, în frunte cu Ioan Olaru și Emil Niță sr.
În 1998, la Banca Astra și-a făcut apariția firma “Gelsor”, a lui Sorin Ovidiu Vântu care a devenit acționar majoritar al băncii, cu peste 50% după cumpărarea acțiunilor fostului vicepreședinte Anton Ciobanu (unul dintre cunoscuții lui Paul Brener). Acționarii fondatori susțin că “Gelsor” a ajuns la Banca Astra prin intermediul lui Gheorghe Fulga, care a recunoscut într-o declarație în presă că a fost angajat în funcția de consilier al băncii după venirea “Gelsor”-ului. În ianuarie ‘99, Banca Astra, la care “Gelsor” era deja acționar majoritar, a obținut aprobarea de la Banca Națională. Ulterior, denumirea băncii a fost schimbată în Banca Română de Scont.

paul

#21154 Re: Re: MARE SURPRIZA PENTRU DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM - ARPECHIM!

2014-05-25 21:03


Musafir

#21155 Re:

2014-05-25 21:04

#21152: gigi -

nu toti au intrat... mai sunt cateva sute! parca era o programare, cevalll


Musafir

#21156

2014-05-25 21:25

pesurse: OLTCHIM ESTE INCHIS SI DEJA SE STIE UNDE ESTE PLASAT CA FIER VECHI.

Musafir

#21157 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE ! OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-05-25 21:55


Musafir

#21158 Re: Re: MARE SURPRIZA PENTRU DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM - ARPECHIM!

2014-05-25 22:46

#21145: Musafir - Re: MARE SURPRIZA PENTRU DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM - ARPECHIM!

BANII SUNT,  AU FOST SI EXISTA!!!!!!!! DISPONIBILIZATII FARA VOIA LOR AU FOST CEI CARE AU OFERIT IMPRUMUT ACESTI BANI PENTRU INSOLVENTA OLTCHIM. SI CONFORM DECIZIEI DE LICHIDARE LOC DE MUNCA DATA DE CREANTA PLATILOR COMPENSATORII CONFORM CCM, SE PUNE IN VIGOARE ACHITAREA RAPIDA PENTRU A SOLUTIONA PROBLEMA INSOLVENTEI SI A NU CUMULA ( STRANGE ) DATORII, IN PERIOADA INSOLVENTEI, FIIND OBLIGATORIU PUS IN APLICARE ACHITAREA LA ZI A ACESTOR CREANTE (ALTFEL SE POATE AJUNGE PANA LA DECLANSAREA FALIMENTULUI ), ADUNCANDU-SE CREANTA PRIN ACHITARE CATRE CEI INDREPTATITI LA PLATA ACESTOR DREPTURI, ELE FIIND IMPOZITATE SI FACTURATE IN TEMEIUL LEGII, OBLIGATIA FIIND DE ACHITARE URGENTA A SUMELOR DATORATE. PUTAND FI CERUTE SI DREPTURI DE PENALIZARE DATORATE DECIZIEI ITM DE LA DATA RESPECTIVA PRIN RASPUNS DATA DE ACEASTA INSTITUTIE, DEOARECE NU A FOST APLICATA LA MOMENTUL INCHEIERII CONTRACTULUI DE MUNCA PRIN DISPONIBILIZARE INTRE PARTI,  APLICANDU-SE DOAR FACTURAREA FISCALA  SI IMPOZITAREA  LA DATA RESPECTIVA, NU SI ACHITAREA. CONFORM LEGII INSOLVENTEI, SE OBLIGA ACHITAREA  SI NU INTARZIEREA ACESTOR DREPTURI FATA DE CEL/ CEI DISPONIBILIZAT(I).


Musafir

#21159 ptr 21156

2014-05-26 07:08

Nu cred asta Oltchim v-a functiona in continuare ,se fac deja pregatiri pentru a se porni sectia OXO.

Musafir

#21160

2014-05-26 07:54

procentu pe care la scos in sectiile de vot de care s-a ocupat vicele  DICULOIU sint jalnice iar sami vilcu inpreuna cu bulacu il vor exclude din pdl.
la folesti in sectia de votare care a fost repartizata de diculoiu "marelui razboinic"ilinescu zis BUGA din propen nu a avut decit 4 voturi pt pdl (decit membri familiei) nici omu pus de el in sectia respectiva nu i-a dat votu pdl
cu asemenea caricaturi TOT INAINTE PDL


Musafir

#21161

2014-05-26 08:03

ROMEO RADULESCU TREBUIE SA DEISIONEZE SI SA FIE ALES IN LOCUL LUI O PERSOANA MAI CAPABILA.
AROGANTA ,FITELE SI NESIMTIREA LUI LA GAFA CU NUMIREA LUI DICULOIU DIRECT PE FUNCTIE A COSTAT MULT PT PDL RM VILCEA
ion ion tiriac

#21162 Re: Re: Scandal la Oltchim între sindicalistul Corneliu Cernev și administratorul judiciar, Bogdan S

2014-05-26 09:52

#21129: - Re: Scandal la Oltchim între sindicalistul Corneliu Cernev și administratorul judiciar, Bogdan Stăne

s-au musamalizat prea multe cazuri

furturile de la utilitati si sinuciderea colegului nostru

abuzurile sefilor incompetenti in legatura cu evaluarea personalului

abuzurile mascariciului de cernev

se doarme in oltchim...

 

ion ion tiriac

#21163 Re: ptr 21156

2014-05-26 09:54

#21159: - ptr 21156

ca in noiembrie 2012-februarie 2013? parca si atunci se pornea oxo... s-a bagat si catalizatorul

 

ueeeee

#21164 Re:

2014-05-26 10:08

#21160: -

pentru ca nici diculoiu si nici radulescu nu stiu sa explice populatiei ca europarlametarii pdl au muncit acolo si nu au fost la shoping ca daciana, antoneasca sau eba...

dar nu va faceti griji, gasca de shoping nu a scazut decat cu o persoana, eba

in rest, totul este rezolvat


Musafir

#21165

2014-05-26 10:25

gasca lui bogdan stanescu sa plece din oltchim ,altfel falimentu e la un pas

Musafir

#21166 Re: Re: ptr 21156

2014-05-26 11:29

#21163: ion ion tiriac - Re: ptr 21156

Inselarea si escrocherie sa va faca pe plac, pe termen scurt, dar pe termen curand si  decis,  este FALIMENT.


Musafir

#21167 Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-05-26 13:25

#20576: - Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

#20392 SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-05-05 21:05

#20390: - SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

JAF LA OLTCHIM:
- DATORII DE 220 MILIOANE DE EURO ACUMULATE IN PRIMUL AN DE LA REVOLUTIA USL DIN OLTCHIM (inceputa si pastorita in primele luni de M. BALAN & CLANUL COCLETILOR, CLANUL SPIRESTILOR & CLANUL CERNEVISTILOR);
- salarii restante de 3 luni si jumatate (sapte chenzine);
- cca. 1.000 de salariati ilegal DISPONIBILIZATI (pe liste initiate si intocmite de clanul CERNEVISTILOR & clanul SPIRESTILOR si clanul ADMININISTRATORILOR JUDICIARI);

- salarii compensatorii + avansul lunii ianuarie 2013 + CO / 2013 - neplatite disponibilizatiilor.

Hai sa lamurim si problema datoriilor Oltchim. Si cel mai bine este sa vorbim cu situatiile (este vorba despre acte oficiale publicate pe site-ul Oltchim) pe "masa".

Se vede in mod clar ca datoriile Oltchim sunt urmatoarele:
- la 30.09.2012 - 2.656.632.919 lei (adica - 603.780.209 EURO - la un curs EURO / lei = 4,40 lei) - datorie acumulata in 23 de ani de cand la conducerea Oltchim s-a instalat Domnul Constantin Roibu;
- la 30.09.2013 - 3.621.887.288 lei (adica - 823.156.202 EURO - la un curs EURO / lei = 4,40 lei).

Daca facem un mic calcul, vedem ca intr-un an de zile (de management Balan, Talpasanu, Spiru & co., management sustinut si promovat de Cernev), de la 30.09.2012 la 30.09.2013, s-au acumulat datorii de 219.375.993 euro (adica, 220 MILIOANE DE EURO).

http://i.imgur.com/j9lCoT4.png?1?8843...

http://i.imgur.com/4zfnoqY.png?1?5751...


Musafir

#21168 Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-05-26 13:26

#20577: - Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

 

ATENTIE! CE SPUNE PKF FINCOTA - AUDITORUL INDEPENDENT ANGAJAT DE PIPEREA:
- "La data aprobării situaţiilor financiare consolidate, SC Oltchim SA nu avea un plan de reorganizare care să indice măsuri de redresare"
- adica, Piperea nu are pana acum, la un an si patru luni de la intrarea OLTCHIM in insolventa si preluarea acestuia in "administrare judiciara" de catre ROMINSOLV & BDO, un PLAN DE REORGANIZARE A OLTCHIM;

- "Situaţia indică existenţa unei incertitudini semnificative care ar putea pune la îndoială capacitatea SC Oltchim SA de a-şi continua activitatea" - adica, FALIMENT scrie pe OLTCHIM;
-"La data de 31 decembrie 2013, Grupul a inregistrat capitaluri proprii negative în sumă de 2,29 miliarde de lei, o pierdere contabilă aferentă exerciţiului în sumă de 947,6 milioane de lei (cca. 211 MILIOANE de EURO).

Si sa vedem documentele (RAPORTUL transmis catre BURSA DE VALORI BUCURESTI):

http://i.imgur.com/WmhzyaU.png?1?2467...

http://i.imgur.com/6wDf1tr.png?1...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/UyDKhmg.png?1?2387...


Musafir

#21169 Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-05-26 13:27

#20580: - SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

#20501: - SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

"Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună" (citat din Ziarul de Valcea).

Avram Victor - Director General Adjunct ( 07 Mai 2014 )
- venit anual incasat 2013 = 94.372 lei (adica 7.864 lei / luna).

- venit anual incasat in OLTCHIM 2013 = 131.915 lei (adica 10.993 lei / luna);
- venit anual incasat din pensie 2013 =
22.200 lei (adica 1.850 lei / luna);
------------------------------------------------------------------------------------------------------
total venituri anuale incasate in 2013 = 154.113 lei (adica 12.843 lei / luna).
- venit anual incasat 2013 = 112.789 lei (adica 9.399 lei / luna).

Spiru Ciobescu Laurentiu Armand - Director Directia Comerciala ( 07 Mai 2014 )
- venit anual incasat 2013 = 114.126 lei (adica 9.510 lei / luna);
- venit anual incasat 2013 =    98.586 lei (adica 8.216 lei / luna);
------------------------------------------------------------------------------------------------------
total venituri  incasate in 2013 de familia Spiru Ciobescu = 212.712 lei (adica 17.726 lei / luna).

- venit anual incasat 2013 = 88.219 lei (adica 7.352 lei / luna).

- venit anual incasat 2013 = 88.911 lei (adica 7.409 lei / luna).

- venit anual incasat 2013 = 70.267 lei (adica 5.856 lei / luna).

Marinescu Norocel Lucian - Director Directia Tehnica Calitate-Mediu ( 07 Mai 2014 )
- venit anual incasat 2013 = 107.424 lei (adica 8.952 lei / luna).

Hancu Dumitru Ioan - Sef Divizia Clorosodice - Produse Oxo ( 07 Mai 2014 )
- venit anual incasat 2013 = 95.454 lei (adica 7.955 lei / luna).
Pavel Dumitru Mihai - Sef Divizia Materiale pentru Constructii ( 07 Mai 2014 )
- venit anual incasat 2013 = 91.641 lei (adica 7.637 lei / luna).
- venit anual incasat 2013 = 81.284 lei (adica 6.774 lei / luna).

- venit anual incasat 2013 = 74.309 lei (adica 6.192 lei / luna).

Radutoiu Dumitru - Sef Divizia Mecanica ( 07 Mai 2014 )
- venit anual incasat 2013 = 52.500 lei (adica 4.375 lei / luna).

La lista de mai sus trebuie adaugati si ceilalti membrii ai conducerii OLTCHIM care nu au postat DECLARATIILE DE VENIT pana la aceasta data (Stanescu Bogdan, Munteanu (fosta Mardare), Popescu Valentin (ex direcor), etc.)

=====================================================================

- 1.301.797 LEI - TOTAL VENIT ANUAL INCASAT DE CONDUCEREA OLTCHIM IN ANUL 2013*;
-    108.483 LEI - TOTAL VENIT LUNAR INCASAT DE CONDUCEREA OLTCHIM IN ANUL 2013*.

NOTA
* fara veniturile obtinute din pensie ale lui TALPASANU.

 


Musafir

#21170 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHI

2014-05-26 13:28

#20465: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM.

DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIA CONDUCERII  OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.oltchim.ro/index.php?name=despre-noi/conducerea-societatii

Conducerea societatii


Consortiul alcatuit din
ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan

Administrator Judiciar

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut       =>  Administrator Special


Avram Danut-Victor                            =>  Director General Adjunct


Talpasanu Mihail                               =>  Director Directia Productie


Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand    =>  Director Directia Comerciala


Smeu Alin-Ion                                   => Director Directia Economica


Munteanu Dana Maria                      => Director Directia Resurse Umane


Pirvu Marius                                     => Director Directia Petrochimica Bradu


Ultima actualizare 09 aprilie 2014

http://i.imgur.com/FMRfNgt.jpg...

 

http://i.imgur.com/ZDqTEdI.jpg...


Musafir

#21171 PROSTILOR V-AM FACUT ...HAHAHAHA...eu sunt OK SI VA MANANC BANII FARA SA DEPUN EFORT!!!!!!!!!

2014-05-26 13:30

#20431: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHI

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-02-09 11:07

 

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/ati5xEN.png?1?5461...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-

statiunile-din-elvetia-si-austria.html

 

 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...


Musafir

#21173 ASTIA CU PONTA SUNT GROPARII OLTCHIM. FALIMENT!

2014-05-26 14:15

http://www.expresmagazin.ro/tariceanu-a-fost-dat-afara-din-sedinta-conducerii-pnl/

Adrian Năstase. Călin Popescu Tăriceanu,Victor Ponta, Daniel Constantin și Gabriel Oprea, Radu Stroe, Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea...

 

http://i.imgur.com/ati5xEN.png?1?5461...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-26 15:23


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-26 16:07