Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Nepriceputeanu
Musafir

#14551 Re: teribila poezie !!!!

2013-12-15 15:18

#14531: - teribila poezie !!!!

Nu ai priceput nimic,cand vom scapa de generatia asta a voastra de retarzi comunisti posibil sa mearga lucrurile mai bine.Probabil trebuie sa mai treaca 20 de ani.Ba nu, cred ca 50 ca v-ati educat prost si odraslele.

SALARIATII SI DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM

#14552 Mars de adio - cantec de colind pt. administratorii, directorii si o parte din sindicatele Oltchim

2013-12-15 15:32

m.v

#14553 da

2013-12-15 15:48

Stati linistiti nu se mai sperie nimeni de amenintarile voastre cu venirea in fata pavilionului s-au convins baietii ca in oltchim sant ciumeti ,oameni care se multumesc cu osul care li se arunca,ati dovedit la greva trecuta cati vroiati bani la zi, 50 de oameni

Musafir

#14554

2013-12-15 15:49

Atentie mare ca Bucurestiul, fierbe, clocoteste si erupe.... Nimeni nu e stapan pe viata, in special pe viata noastra. Oltchim nu ca nu vrea sa munceasca, NU ARE MATERIE PRIMA, NU ARE CAPITAL DE LUCRU. Conducerea incompetenta si-a luat banu, deja au rezervari de concedii, angajatul este in ture la munca...


Musafir

#14555 Re: Mars de adio - cantec de colind pt. administratorii, directorii si o parte din sindicatele Oltch

2013-12-15 15:54

#14552: SALARIATII SI DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM - Mars de adio - cantec de colind pt. administratorii, directorii si o parte din sindicatele Oltchim

Lasa-ne sa ghicim pentru care parte din sindicate e adresata. Si bineinteles e pentru directorii actuali, fostii in nici un caz. 'Ti-ai dreaq de simpatici. :D


Musafir

#14556 Re:

2013-12-15 15:55

#14554: -

Cine fierbe mai?Bucurestiul sa erupa pentru tine?Buna gluma asta.Pai daca din 2000 de oameni nu au fost in stare sa iasa macar 300, direct implicati tu vrei sa iasa Bucurestiul? Pai tu stii cum se vede de la Bucuresti situatia de la oltchim?


Musafir

#14557 Re: Re:

2013-12-15 15:57

#14556: - Re:

Vrei sa-ti dau motivele de ce nu ies... Poate nu le sti.

Indobitocitul

#14558 Re: Re: Re:

2013-12-15 16:34

#14557: - Re: Re:

Chiar te rog sa-mi explici care sunt motivele.Dar, sa nu incepi ca i-a amenintat nu stiu cine ca deja m-am saturat de lamentari din astea. Uite, eu iti dau un motiv, de fapt mai multe :

- lasitate;

- coloana vertebrala lipsa;

- lipsa de respect fata de eforturile unora;

- delasare;

- lasa ca pentru mine va fi bine si sa nu ma ia pe mine la ochi ci sa-i ia la ochi pe fraieri;

- aia care ies au ei niste interese ascunse, de-aia nu ies eu - cel putin aia cu greva foamei niste nenorociti care si-au luat jdemii de euro+porc (inaqinte de Craciun) - deci, nu putem iesi cu coruptii astia nenorociti.

 

Continua tu, te rog.


Musafir

#14559 Re: Re: Re: Re:

2013-12-15 16:39

#14558: Indobitocitul - Re: Re: Re:

O parte ai atins, restul le sti si tu dar nu le spui.N-are sens sa aprindem discutii aici. Le sti si le cunosti.


Musafir

#14560

2013-12-15 16:41

Serios ca nu le stiu, banuiesc ca o sa spui ca au fost amenintati de conducere, daca vrei sa spui altceva, te rog. Cred insa ca si in acest caz, daca ieseau macar 200 de oameni nu aveau ce sa le faca. Corect?

Musafir

#14561

2013-12-15 16:44

Au mai iesit, da. Au facut mars km intregi in iarna 2012 si rezultatul il vezi, sacrifiul il observi. Jocurile sunt facute, timpul a trecut, combinatul ingheata si iarna asta. 1000 de someri locuri de munca lipsa, un angajat alearga pentru trei chiar cinci in instalatii, ca sunt descompletate pozitiile de munca. Un combinat chimic nu-l poti parasii sa mergi la miting. Nu inchizi si pleci, nu ai cum.

Nepriceputeanu

#14562

2013-12-15 16:49

Cu atat mai mult, cred ca acum era momentul sa iesim vreo o mie de oameni si sa-i scoatem din Pavilion - sau macar 500 (de prin ture, de prin birouri de pe la OXO si DOF care jucau table si tot asa) - vointa sa fi fost.

Apropos domnul Spiru, ca tot am adus vorba, si pentru ca stim ca esti activ pe aici, RESPECT este ceva ce tie iti lipseste, in sensul ca, nu poti sa fii atat de nesimtit si sa vii sa spui pe 8000 RON lunar ca tu nu poti sa aduci capital de lucru.

Nu poti sa fii atat de nesimtit sa ai pretentia sa vii si cu nevasta in Oltchim, desi stii ca esti pus politic de mamica ta, si sa sfidezi 3000 de angajati. Nu poti sa fii atat de nesimtit sa ai pretentia sa fie numita tot director, pentru ca, nu-i asa, tu esti un geniu al economiei, magna cum laude pe la Yale si alte sorbone.

Ca un exercitiu de gandire incearca sa-ti imaginezi unde erai tu acum deaca mamica ta nu era ancorata politic.


Musafir

#14563 Re:

2013-12-15 16:51

#14562: Nepriceputeanu -

Pai el trebuie sa aduca capital de lucru prin fisa postului, sub coordonarea ADMINISTRATORULUI SPECIAL. Idiotul tot idiot este.

Nepriceputeanu

#14564 Re:

2013-12-15 16:55

#14562: Nepriceputeanu -

Definitia asta a Nerespectului este valabila si pentru politruci parasutati gen Mardare, Guran si alti Stanesti care se joaca de-a combinatul chimic. Si ca sa o lamurim: conform legii ADMINISTRATORUL SPECIAL se ocupa de societate, el trebuie sa asigure capital de lucru (si altii din conducere). Admin-ul judiciar se ocupa de cadrul legal! Cine are alte informatii dar pe lege il rog sa posteze aici.


Musafir

#14565 Re: Re:

2013-12-15 17:01

#14564: Nepriceputeanu - Re:

http://contabilitateafirmei.manager.ro/fise_de_post/fisa_de_post_administrator_societate_comerciala.htm

MODELE FISE DE POST FISE DE POST GRATUITE

http://contabilitateafirmei.manager.ro/fise-de-post/fise-de-post.htm

 

 

http://e-juridic.manager.ro/articole/atributiile-administratorului-judiciar-3141.html - administrator judiciar fisa postului

Atributiile administratorului judiciar

Administratorul judiciar

Practicienii in insolventa interesati vor depune la dosar o oferta de preluare a pozitiei de administrator judiciar in dosarul respectiv, la care vor anexa dovada calitatii de practician in insolventa si o copie de pe polita de asigurare profesionala. In oferta, practicianul in insolventa interesat va putea arata si disponibilitatea de timp si de resurse umane, precum si experienta generala sau specifica necesare preluarii dosarului si bunei administrari a cazului. In cazul in care nu exista nici o astfel de oferta, judecatorul-sindic va desemna provizoriu, pana la prima adunare a creditorilor, un practician in insolventa ales in mod aleatoriu din Tabloul U.N.P.I.R.

La recomandarea comitetului creditorilor, in cadrul primei sedinte a adunarii creditorilor sau ulterior, creditorii care detin cel putin 50% din valoarea totala a creantelor pot decide desemnarea unui administrator judiciar/lichidator, stabilindu-i si remuneratia. In cazul in care remuneratia se va achita din fondul constituit, aceasta va fi stabilita de catre judecatorul-sindic, pe baza criteriilor stabilite prin legea privind profesia de practician in insolventa. Creditorii pot decide sa confirme administratorul judiciar sau lichidatorul desemnat provizoriu de catre judecatorul-sindic.

Creditorul care detine cel putin 50% din valoarea totala a creantelor poate sa decida, fara consultarea adunarii creditorilor, desemnarea unui administrator judiciar sau lichidator in locul administratorului judiciar sau lichidatorului provizoriu ori sa confirme administratorul judiciar provizoriu sau, dupa caz, lichidatorul provizoriu si sa ii stabileasca remuneratia.

Creditorii pot contesta la judecatorul-sindic, pentru motive de nelegalitate, decizia de numire a administratorului judiciar, in termen de 3 zile de la data publicarii acesteia in Buletinul procedurilor de insolventa. Judecatorul va solutiona, de urgenta si deodata, toate contestatiile printr-o incheiere prin care va numi administratorul judiciar/lichidatorul desemnat sau, dupa caz, va solicita adunarii creditorilor/creditorului desemnarea unui alt administrator judiciar/lichidator. Daca in acest termen decizia adunarii creditorilor sau a creditorului ce detine cel putin 50% din valoarea creantelor nu este contestata, judecatorul-sindic, prin incheiere, va numi administratorul judiciar propus de creditori sau de creditorul ce detine cel putin 50% din valoarea creantelor, dispunand totodata incetarea atributiilor administratorului judiciar provizoriu pe care l-a desemnat prin sentinta de deschidere a procedurii.

Administratorul judiciar, persoana fizica sau persoana juridica, inclusiv reprezentantul acesteia, trebuie sa aiba calitatea de practician in insolventa, potrivit legii. Inainte de desemnarea sa, administratorul judiciar trebuie sa faca dovada ca este asigurat pentru raspundere profesionala, prin subscrierea unei polite de asigurare valabile, care sa acopere eventualele prejudicii cauzate in indeplinirea atributiilor sale. Riscul asigurat trebuie sa reprezinte consecinta activitatii administratorului judiciar pe perioada exercitarii calitatii sale.

Este interzis administratorului judiciar, sub sanctiunea revocarii din functie si a repararii eventualelor prejudicii cauzate, sa diminueze, in mod direct sau indirect, valoarea sumei asigurate prin contractul de asigurare.

Principalele atributii ale administratorului judiciar sunt:
a. examinarea situatiei economice a debitorului si a documentelor depuse si intocmirea unui raport prin care sa propuna fie intrarea in procedura simplificata, fie continuarea perioadei de observatie in cadrul procedurii generale si supunerea acelui raport judecatorului-sindic, intr-un termen stabilit de acesta, dar care nu va putea depasi 30 de zile de la desemnarea administratorului judiciar;
b. examinarea activitatii debitorului si intocmirea unui raport amanuntit asupra cauzelor si imprejurarilor care au dus la aparitia starii de insolventa, cu mentionarea persoanelor carora le-ar fi imputabila, si asupra existentei premiselor angajarii raspunderii acestora, precum si asupra posibilitatii reale de reorganizare efectiva a activitatii debitorului ori a motivelor care nu permit reorganizarea si supunerea acelui raport judecatorului-sindic, intr-un termen stabilit de acesta, dar care nu va putea depasi 60 de zile de la desemnarea administratorului judiciar;
c. intocmirea de acte de procedura, in cazul in care debitorul nu si-a indeplinit obligatia respectiva inauntrul termenelor legale, precum si verificarea, corectarea si completarea informatiilor cuprinse in actele respective, cand acestea au fost prezentate de debitor;
d. elaborarea planului de reorganizare a activitatii debitorului, in functie de cuprinsul raportului prevazut la lit. a);
e. supravegherea operatiunilor de gestionare a patrimoniului debitorului;
f. conducerea integrala, respectiv in parte, a activitatii debitorului, in acest ultim caz cu respectarea precizarilor exprese ale judecatorului-sindic cu privire la atributiile sale si la conditiile de efectuare a platilor din contul averii debitorului;
g. convocarea, prezidarea si asigurarea secretariatului sedintelor adunarii creditorilor sau ale actionarilor, asociatilor ori membrilor debitorului persoana juridica;
h. introducerea de actiuni pentru anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna drepturilor creditorilor, precum si a unor transferuri cu caracter patrimonial, a unor operatiuni comerciale incheiate de debitor si a constituirii unor garantii acordate de acesta, susceptibile a prejudicia drepturile creditorilor;
i. sesizarea de urgenta a judecatorului-sindic in cazul in care constata ca nu exista bunuri in averea debitorului ori ca acestea sunt insuficiente pentru a acoperi cheltuielile administrative;
j. mentinerea sau denuntarea unor contracte incheiate de debitor;
k. verificarea creantelor si, atunci cand este cazul, formularea de obiectiuni la acestea, precum si intocmirea tabelelor creantelor;
l. incasarea creantelor; urmarirea incasarii creantelor referitoare la bunurile din averea debitorului sau la sumele de bani transferate de catre debitor inainte de deschiderea procedurii; formularea si sustinerea actiunilor in pretentii pentru incasarea creantelor debitorului, pentru aceasta putand angaja avocati;
m. cu conditia confirmarii de catre judecatorul-sindic, incheierea de tranzactii, descarcarea de datorii, descarcarea fidejusorilor, renuntarea la garantii reale;
n. sesizarea judecatorului-sindic in legatura cu orice problema care ar cere o solutionare de catre acesta.

STUKI

#14566 rusine sa va fie

2013-12-15 17:06

ATENTIE AU DISPARUT LEMNUL DE INSTALATIA DE CLORURA FERICA LA EL I , BUTOAIELE DE TABLA DIN DECLORURARE EL III, MAI SUNT DOAR CATEVA, AU DISPARUT CUBITAINARELE DIN DECLORURARE  EL III  VESTIARE DIN HALA  TOATE ACESTEA CAND PROSTI AU AU FOST IN S0MAJ TEHNIC IAR LA 3 ZILE SEFUL DE SECTIE A FACUT RECHEMARE CLIENTELEI DIN EL III.


Musafir

#14567

2013-12-15 17:22

Sunt prea IDIOTI. Nu au cum sa coordoneze un combinat chimic asa. Voi din combinat stiti si cunoasteti cum se lucra si ce de tir-uri erau la coada la noi de nu stiam unde sa-i mai parcam, chiar si in perioada asta de iarna. Nu cer asta, ca acum chiar nu avem cum, dar conducerea trebuia sa gandeasca..., nu sa se bucure de sticlele de whisky si mancarea de la cantina, daca chiar doreau sa faca ceva pentru viitor. SUNT IDIOTI CU ACTE.

musafir

#14568

2013-12-15 17:47

stiti ce sa intinplat astazi in urma cu 24 de ani
musafir

#14569

2013-12-15 17:49

daca nu aveti habar mai cititi
musafir

#14570

2013-12-15 17:51

vedeti ce se intinpla la bucuresti ca sa nu va mai ia timp sa cititi

Musafir

#14572 Re:

2013-12-15 17:55

#14568: musafir -

Noi aici am spus de mult RESPECT celor ce au adus Libertatea in 1989.


Musafir

#14573

2013-12-15 18:43

La noi in Oltchim revolutia nu prea a reusit.

Musafir

#14574 Astia nu stiu de RESTANTELE noastre, auzi tu ...cica prime...?! Conducerea are banii luati la ZI !

2013-12-15 18:57

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Sarbatori+fara+prime+pentru+unii+angajati+din+Oltenia

Sfârşitul de an se anunţă fără prime pentru angajaţii marilor companii din Oltenia. Salariaţii gigantului Oltchim nu vor avea parte de bonusuri la final de an, având în vedere situaţia financiară precară a regiei, iar la Complexul Energetic Oltenia sindicaliştii negociază cu administraţia acordarea de bonusuri. Mai fericiţi sunt angajaţii Ford de la Craiova, dar şi cei ai Alro Slatina. În administraţia publică din Craiova, de prime de Crăciun vor avea parte doar angajaţii instituţiilor care au făcut profit.

Cei peste 2.500 de angajaţi ai companiei Oltchim nu vor primi prime de Crăciun, anul acesta. Având în vedere că privatizarea combinatului a eşuat, iar situaţia financiară nu este deloc îmbucurătoare, salariaţii se vor mulţumi doar cu o parte din salariile restante şi cu o mică atenţie în plus.


Musafir

#14575 Re: Astia nu stiu de RESTANTELE noastre, auzi tu ...cica prime...?! Conducerea are banii luati la ZI

2013-12-15 19:27

#14574: - Astia nu stiu de RESTANTELE noastre, auzi tu ...cica prime...?! Conducerea are banii luati la ZI !

Care parte din "salariile restante" si ce "mica atentie in plus"? Cine tot ii dezinformeaza pe cei din presa cu asemenea bazaconii?