Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#14301 Romanii muncesc sase zile pe luna doar pentru a-si plati taxele

2013-12-12 10:46

http://www.manager.ro/articole/taxe-si-impozite/romanii-muncesc-sase-zile-pe-luna-doar-pentru-a-si-plati-taxele-54439.html

http://www.manager.ro/dbimg_small/articole_320/accace_54439.jpg...


Romanii trudesc aproximativ sase zile pe luna doar pentru a-si plati taxele salariale catre stat, aproape dublu comparativ cu ucrainienii, dar cu o zi mai putin decat ungurii, potrivit unei analize realizate de Accace.


Studiul ia in calcul contributiile sociale si impozitul pe venitul obtinut din salarii valabile la sfarsitul lunii noiembrie, in 6 state din regiune, respectiv Ucraina, Polonia, Ungaria, Slovacia, Romania si Cehia, datorate de angajatii cu un salariu net de 1.000 de euro, cu un program normal de lucru de 8 ore pe zi, timp de 21 de zile pe luna.

„Cele mai ridicate taxe platite de angajat, respectiv contributiile sociale si impozitul pe venitul din salarii, le regasim in Ungaria, urmata de Cehia si Romania. Polonia si Slovacia au aproximativ acelasi nivel al taxelor totale platite de angajat, iar angajatii ucrainieni platesc cel mai putin. Deoarece majoritatea angajatilor isi negociaza salariul net, foarte multi dintre acestia nu sunt cu adevarat constienti ca diferenta dintre salariul brut si cel net reprezinta timpul de lucru efectiv pe care acestia il presteaza intr-o luna doar pentru a-si plati toate aceste taxe catre stat”, a explicat Maria Cojocariu (FOTO), Payroll Manager Accace in Romania.

Astfel, potrivit analizei Accace, angajatii din Ungaria lucreaza circa 34% din timpul de munca dintr-o luna, aproximativ 7 zile, pentru plata taxelor catre stat, in timp ce circa 30% din munca prestata de angajatii din Cehia si Romania intr-o luna, aproximativ 6 zile, reprezinta de fapt timpul de munca prestat de acestia pentru a-si acoperi valoarea contributiilor sociale si a impozitului.

In top urmeaza angajatii polonezi si slovaci, care muncesc aproximativ 5 zile, respectiv 25% din timpul de munca lunar, doar pentru acoperirea contributiilor si a impozitului pe venit, in timp ce ucrainienii lucreaza doar putin peste 3 zile jumatate, respectiv 18% din timp, acestia din urma avand insa un nivel foarte scazut al contributiilor sociale datorate de angajat, spre deosebire de restul tarilor analizate.

Situatia in tarile comparate in ceea ce priveste contributiile datorate statului de catre angajatori este destul de echilibrata, cu exceptia Poloniei, unde angajatorul datoreaza cele mai scazute taxe pentru plata unui salariu net de 1.000 de euro. La polul opus se situeaza Cheia, unde angajatorul plateste taxe care aproape ating pragul de 500 de euro, pentru a acorda acelasi salariu net. In acest top, Romania ocupa penultimul loc, dupa Polonia, angajatorii platind catre stat contributii sociale de aproximativ 400 de euro.

„Nivelul ridicat al contributiilor sociale datorate de angajatori, cat si de angajati, ar putea fi un lucru prielnic pentru acestia daca in timp, sumele stranse la bugetul statului s-ar reflecta in beneficii ulterioare, precum pensii ridicate, servicii medicale complete sau sprijin in caz de somaj, insa din pacate numarul mare de beneficiari din prezent, precum si proasta administrare a fondurilor colectate, nu asigura asistenta necesara in viitor”, a incheiat Maria Cojocariu, Payroll Manager Accace.


Musafir

#14302 NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2013-12-12 11:45

#14279: - NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Urmarind emisiunea CRITERII POLITICE pe VTV, in seara zilei de 11.12.2013, am auzit  si din partea celor doi moderatori ai emisiunii (Gheorghe Smeureanu si Petre Tanasoaica) ceea ce noi stiam deja: MANAGEMENTUL SI ADMINISTRATORII OLTCHIM SUNT PLATITI LA ZI. NU AU RESTANTE. DOAR NOI, P_LIMEA (SALARIATII DE RAND SI DISPONIBILIZATII), AVEM RESTANTE SALARIALE.

http://i.imgur.com/VFe5qZW.png?1...

- Tichetele de masa aferente lunii SEPTEMBRIE 2013 (care trebuiau distribuite in data de 10.10.2013) s-au dat de Sf. Nicolae.
- Avansul lunii septembrie 2013 (care trebuia achitat in data 25.09.2013) s-a achitat in data de 10.12.2013.

Restul restantelor mai asteapta ... adica se vor da la Sf. Asteapta!
Dar este bine ... este bine ca MANAGEMENTUL SI ADMINISTRATORII OLTCHIM sunt platiti la zi ... este bine pentru ei!
Noi ... noi ne meritam soarta!

 

TOATA LUMEA VORBESTE DESPRE SALARII NEPLATITE DE DOUA LUNI SI JUMATATE.
FALS. ACUM ESTE VORBA DESPRE TREI LUNI (SASE CHENZINE SALARIALE)!

RESTANTELE SALARIALE ale oamenilor de la OLTCHIM sunt de 7 CHENZINE (3 LUNI SI JUMATATE), astfel:
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012);
2. avans luna IANUARIE 2013 (trebuia platit in data de 25.01.2013) – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. lichidarea lunii SEPTEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.10.2013);
4. avansul lunii OCTOMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.10.2013);
5. lichidarea lunii OCTOMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.11.2013);
6. tichetele de masa aferente lunii OCTOMBRIE 2013 (trebuiau distribuite in data de 10.11.2013);
7. avansul lunii NOIEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.11.2013);
8. lichidarea lunii NOIEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.12.2013);
9. tichetele de masa aferente lunii NOIEMBRIE 2013 (trebuiau distribuite in data de 10.12.2013).

RESTANTELE SALARIALE ale disponibilizatilor de la OLTCHIM (trebuiau platite in momentul disponibilizarii – respectiv pana cel mai tarziu in data de 13.06.2013, sunt urmatoarele::
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012);
2. avans luna IANUARIE 2013 – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. o suma de bani aferenta concediilor de odihna neefectuate in anul 2013 sau rest. anterioare anului 2013;
4. salariile compensatorii datorate de OLTCHIM conform CCM.

Sa nu uitam de DETURNARILE DE FONDURI (furturi din avutul personal) facute de catre conducere Oltchim: retinerea CAR-ului pe statele de plata si nevirarea acestor sume la CAR, retinerea ratelor bancare pe statele de plata si nevirarea acestora la banci, retinerea “garantiilor” pe statele de plata si nevirarea acestor sume in depozitele bancare de garantii, etc.

Sa nu uitam ca, desi la ora aceasta OLTCHIM, functioneaza la maxim 10% din capacitatea de productie (dar managementul vorbeste de 25%), numarul de personal a scazut cu 30%, numarul directorilor (numiti pe criterii politice si de rudenie nu pe criterii de competenta) a crescut, fiind supradimensionat - este 22 directori (spre exemplu conducerea executiva a Oltchim a crescut de la 6 directori la 9 directori, deci cu 50% mai multi). Ei nu au fost sacrificati nefiind  disponibilizati!

TREBUIE SA PLATEASCA TOTI CEI VINOVATI DE ACEASTA STARE DE LUCRURI: P.M. PONTA, CEI TREI MINISTRII CARE S-AU SUCCEDAT LA MIN. ECONOMIEI (CHITOIU, VOSGANIAN, GEREA), GHEORGHE PIPEREA, NICOLAE BALAN, BOGDAN STANESCU, MIHAI BALAN, COCLETII, SPIRESTII (ARMAND & FELICIA), CERNEVII (CORNELIUS & CONSOARTA), MIHAIL TALPASANU, POPESCU VALENTIN, NOROCEL MARINESCU, DANIEL PIRNEA, DANA MARDARE, LAURENTIU ENACHE, MIHAI GURAN, MARIUS PARVU, MIHAI DICULOIU, MARIAN DUMITRU !

STITI CE-AU PROMIS ... STITI CE-AU FACUT!

DACA PROBLEMELE OLTCHIM NU SE REZOLVA IMEDIAT, DACA SALARIILE NU SUNT ADUSE URGENT LA ZI, DACA NU SE PLATESC CAT MAI REPEDE RESTANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATILOR, DACA LUCRURILE NU REVIN LA NORMAL, DACA ... ATUNCI DEMISIA SAU DEMITEREA CELOR VINOVATI, ATUNCI SA INCEAPA"JIHADUL", ATUNCI SA VINA "POTOPUL"!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-12 11:54



Musafir

#14304 Re: Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

2013-12-12 11:55

#14300: TITI - Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

Foarte corect ceea ce ai scris suntem 3.318 angajati si disponibilizati (PLUS DOUA JUDETE LOVITE DIRECT) si suntem loviti de taifunul celor care ai scris tu (CONDUCEREA OLTCHIM SI MINISTRII SUCCEDATI LA PUTERE, EI VIN SI PLEACA FACAND HAMLET SI OFELIA CU NOI, UN SCENARIU PROST SI CRETIN.... exact ca asta "Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat după declaraţiile privind bugetul anti-HIV" asa fac) si noi mereu ii aratam ca distrug viitorul. Nu este Gogu de vina ca e camera aceea de fumat cum spui tu... DATII DE MUNCA SI RESPECTATII VIATA SI ORELE DE REPAUS...CONFORM CCM, si marile multinationale au asa ceva (se numesc camere de recreere si sunt mult mai dotate si mai spatioase pentru repaus...etc.),NU ASTA E PROBLEMA, ci modul injositor, indolenta, nepasarea, mojicia cu care vin cei care sunt haite, hiene, ciori si vulturi "conducatori " Oltchim, care adancesc rana, baga cutitul mai adanc si distrug drepturile si obligatiile salariatului si cetateanului roman membru U.E. si celorlalte organizatii. Sunt deschise catre instante diferite procedee pentru drepturile celor 3.318 angajati si disponibilizati, de care spui tu... toate sunt oprite, sistate sau aruncate intr-un dulap de birou, mai grav unii platesc fiind tarati in instante pentru ca si-au permis sa isi ceara drepturile prin demostratii pasnice si acum raspund penal, cum s-a postat chiar aici pe petitie.

CONDUCEREA OLTCHIM A LUAT TRATAREA PROBLEMELOR HAOTIC, CU OAMENI FOARTE SLABI PREGATITI FARA NICIO LEGATURA CU ADMINISTRAREA SI MANAGERIATUL ADEVARAT DE PE PIATA MONDIALA CU CARE NOI LUCRAM, NU NUMAI CA NU AU EXPERIENTA DAR SUNT PROSTI, FARA GANDIRE MANAGERIALA. DOVADA STA  VIITORUL ACESTUI COMBINAT STATIONAT, CHIAR OPRIT, PENTRU CINE STIE ASA CEVA E CRIMA CEA MAI MARE SA TI INSTALATIILE OPRITE SI FARA MENTENANTA, JUCANDU-TE CU OPRIREA SI A VIETII SALARIATILOR CARE NU-SI PRIMESC BANII. BANII DIN ACESTE INSTALATII VIN CU CAPITAL DE LUCRU !!! DAR INCAPACITATEA SI NEPROFESIONALISMUL CELOR CARE S-AU INSTALAT DOAR A FI PE SCAUNE SI SA SE GANDEASCA LA PLINUL LOR, ASTA DUCE LA CEEA CE S-A INTAMPLAT. EI PRIMESC BANII LA ZI, SALARIATII SI DISPONIBILIZATII AU RESTANTE SI INTARZIERI LA PLATI, CE VORBIM NOI AICI...CINE PE CINE NENOROCESTE SI ESTE IN OGLINDA ????!!!! DACA FACEAU CEEA CE TREBUIA ..., ACUM NU SE ADANCEA PAGUPA (CRESTEAU PROFITUL PRIN MUNCA, chiar faceau angajari...etc.) CRESCAND INTR-UN AN CAT ALTII IN ZECE. NU FACAND PIERDERILE ACTUALE, CREATE DE EI. NOI SALARIATII SUNTEM PRIZONIERII INCOMPETENTEI LOR (CINE ESTE ANGAJAT CU ACTE IN REGULA STIE CE VORBIM).

 

CONDUCEREA OLTCHIM & ARPECHIM SA FIE EI OAMENI, NU ANIMALE SAU ..... VIATA O SA-I PEDEPSEASCA, PENTRU CEEA CE FAC EI. NOI NU UITAM NIMIC, DE IERTAT, IERTAM, INSA FAMILIILE NOASTRE SUPORTA HAOSUL SI NEBUNIA TENSIUNILOR CREATE DE EI, VEZI POSTAREA DE SUS CU RESTANTELE.

 


Musafir

#14305 VA MAI AMINTITI DE GEORGE TARNEA? IATA CE SPUNEA MARELE NOSTRU POET:

2013-12-12 12:07

#14304 : Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

 

#14241: - VA MAI AMINTITI DE GEORGE TARNEA? IATA CE SPUNEA MARELE NOSTRU POET:

Versurile lui George Tarnea mai contemporane ca niciodata. Parca ar fi "vazut" ce urma sa ni se intample noua, concitadinilor sai: "Dupa cat am tras ca boii, / Suntem iarasi fiii ploii, / ... "

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1472982_556969947734449_4...


Musafir

#14306 Pe 3 februarie are loc licitaţia pentru vânzarea activelor de 305 mil. euro ale Oltchim

2013-12-12 12:54

http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/pe-3-februarie-are-loc-licitatia-pentru-vanzarea-activelor-de-305-mil-euro-ale-oltchim-11759199

Consorţiul de administratori judiciari ai combinatului chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT), format din firmele Rominsolv şi BDO Business Restructuring, au anunţat astăzi că procedura de selecţie a ofertelor angajante pentru vânzarea activelor viabile ale Oltchim va avea loc pe data de 3 februarie.

În prealabil investitorii vor putea să depună oferte angajante pentru preluarea Oltchim până la data limită de 31 ianuarie pe baza documentelor specificate în caietul de prezentare al Oltchim care costă 20.000 de euro.

Creditorii combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT), întruniţi săptămâna trecută, au aprobat raportul de evaluare a activelor Oltchim, potrivit cărora valoarea „corectă“ a acestora se ridică la 305,2 mil. euro în cazul în care se continuă activitatea com­binatului precum şi înfiinţarea unui vehicul special (SPV) care va prelua activele viabile ale companiei.

Deocamdată nu se cunoaşte de la ce preţ minim va începe licitaţia pentru Oltchim.

Musafir

#14307 Un antreprenor scrie despre necesitatea privatizarilor: A mima = verbul national

2013-12-12 14:08

http://www.wall-street.ro/articol/Economie/158664/un-antreprenor-scrie-despre-necesitatea-privatizarilor-a-mima-verbul-national.html

http://img.wall-street.ro/article_pictures/158664_articol.jpg...



Statusul actual al peisajului economiei controlate de stat din Romania imi aminteste, oarecum, de inceputul anilor 2000, scrie antreprenorul Octavian Badescu pe blogul sau, badescu.ro.

"Si atunci, ca si acum, diverse organisme internationale presau Statul sa gaseasca solutii viabile pentru a pune pe linia de plutire cateva mari companii.

In acele vremuri, asa cum se intampla si in prezent, Statul nu dadea prea multe semne ca doreste sa intreprinda ceva, preferand un status quo comod, in care jongla cu privatizari esuate din varii motive si cu schimbari intempestive de management, sub pretextul profesionalizarii acestuia", scrie antreprenorul pe blogul sau badescu.ro..

Octavian Badescu (38 de ani) a fondat in 2007 compania Sameday Courier, iar anul acesta si-a vandut actiunile si a inceput mandatul de manager al PrioriPost, divizia de curierat rapid a Postei Romane.


Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Economie/158664/un-antreprenor-scrie-despre-necesitatea-privatizarilor-a-mima-verbul-national.html#ixzz2nGm8bAAm
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

 

Ce se întâmplă acum?

După ce am vorbit despre două dintre privatizările făcute sub biciul creditorul externi, simt nevoia să spun că acum lucrurile se cam repetă, iar peste ani ne vom văicări din nou că am vândut pe nimic CFR Marfă, TAROM, Poșta și Oltchim, uitându-ne ce profit frumos vor scoate acestea când vor scăpa din capcana managementului politic de stat. Daca vom vinde, intrucat conjunctura economica mondiala este alta.

Probabil cea mai simplă situație este cea de la Oltchim, unde s-a tot mimat privatizarea. Acolo lucrurile au fost clare după privatizarea Petrom, când austriecii de la OMV și-au dat seama că nu mai au nevoie de excedentul de capacitate de rafinare de la Arpechim, furnizorul de materie primă pentru Oltchim.

Petrom este gândit acum să fie o afacere profitabilă, iar managerii săi au calculat la rece că nu au de ce să reducă performanța economică a companiei doar de dragul de a furniza materie primă ieftină și a ține pe linia de plutire un colos din proprietatea Statului, prost administrat.

De fapt, Oltchim a fost un exemplu tipic de management baronial de stat, în care un feudal economic local împărțea cu dărnicie resurse pompate de la buget (adică din buzunarul subțiat al contribuabilului român), sub privirile binevoitoare ale sindicatelor.

Părerea mea este că Oltchim nu va mai fi niciodată colosul care a fost. Chiar dacă investitorul ar primi și pe gratis Arpechim, nu prea ar avea ce să facă, rafinăria fiind proiectată să fie profitabilă într-un circuit economic complex.

Ca urmare, câștigătorul va fi cel care se va focusa pe activitățile care pot fi eficiente, folosind activele actuale al companiei. Adică restructurare și redimensionare la sânge! Salariații vor trebui și ei să priceapă că veniturile astronomice obținute fără a face mare lucru și plătite din buzunarul contribuabilului sunt de domeniul trecutului.

- See more at: http://www.badescu.ro/mima-verbul-national-privatizarile-managementul-profesionist/#sthash.lDGb6JTb.dpuf

Musafir

#14308

2013-12-12 14:23

OLTCHIM ESTE PE BUZELE TUTUROR  IN TOATE DISCUTIILE!!! SA NU UITATI.

Unul

#14309 Re:

2013-12-12 14:27

#14298: musafir -

"DATI BAI BANI LA DISPONIBILIZATI ,BANIIIIIIIIIIIIIII BA CA USOR USOR VA AJUNG BLESTEMELE LOR SI PACAT DE VOI CA SANTETI TINERI CA INAFARA DE TRIBUNAL EXSISTA O JUSTITIE DIVINA CARE NU SCAPAM NICI UNUL DINTRE NOI DOAR CA DEPINDE CE AM FACUT PE AICI"

Ii doare pe toti in CUR de JUSTITIA DIVINA ca de cealalta sunt protejati. Chiar crezi ca baietii sunt veniti cu pluta pe autostrada? Oare crezi ca ajungeau ei asa din senin administratori juridici , speciali , directori fara sa aiba spatele asigurat? Crezi in continuare ca exista Mos Craciun? Oamenii astia au venit cu o misie de sus de tot si misia lor nu e aceea de a da salarii la angajati si compensatoriile la disponibilizati. Dimpotriva. Ca ei isi ia salariile lor dolofane la zi , asta e cu totul alta problema. Ei sunt baietii destepti, noi cei multi dar prosti. Ca sunt baieti destepti nu ma poate contrazice nimeni atata timp cat ei isi permit sa manipuleze si sa-si bata joc de atatia angajati. E adevarat ca ei au parghiile lor prin care realizeaza aceste lucruri , dar si noi avem prajinile noastre , dar nu le folosim.

Referitor la "justitia divina" :pana la dumnezeu, te mananca sfintii

 


Musafir

#14311 Re: Re:

2013-12-12 14:36

#14309: Unul - Re:

oamenii destepti niciodata nu o sa faca cretinismele care le fac astia de vede si alalalt din partea ailalta a globului pamantesc ....


Musafir

#14312

2013-12-12 14:50

HAHAHA, pai cand o aparea CERNEV cu moaca lui pe sticla la tv, balmajind mila, DEJA INVESTITORII si-au facut alte planuri de lucru in alta tara.

Musafir

#14313 Re: Fernando devine doctor chirurg- "ala este sange... ???"

2013-12-12 14:52

#13725: - Fernando devine doctor chirurg- "ala este sange... ???"

Fernando devine doctor chirurg- "ala este sange... ???"

2013-12-07 12:26

Cand unu ca  asta " ....... ",  face pe medicul chirurg (Fernando devine doctor chirurg), corect ..

http://www.youtube.com/watch?v=QHBa7IwNK0Y

http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20111229_0038/5.jpg...

Cristina Coman

#14314 Noutati despre noul Oltchim SPV

2013-12-12 15:16

Administratorii judiciari ai OLTCHIM SA au anuntat inceperea procedurii de selectie a ofertei angajante in vederea achizitiei integrale a partilor sociale detinute de OLTCHIM S.A. la Oltchim SPV.

http://vtv.ro/?p=8802
VIITOR AGRICULTOR

#14315

2013-12-12 15:21

februarie 2014 falimentul oltchim
ati stat pusi de pdl-istul diculoiu ca maimutoi in vestiare nu ati venit la proteste ,ati pus botu la integrata liderului mizer....
voi si noi mergem in somaj posibil fara og 36 iar catirul de diculoiu merge integrat cu PDL
DOMNILOR ANGAJATI DIN PAVILIONU OLTCHIM....DE CE L-ATI SUSTINUT PE NENOROCITUL DE DICULOIU PINA IN ULTIMUL CEAS??
SINTETI CHIAR TOTI RUDA CU EL????

Musafir

#14316 PT 14312

2013-12-12 15:25

AI TU MOACA MAI FRUMOASA !!!!!!! DACA NU TE-ASI STI JEGOSULE .
NU AI SA POTI TU NICIODATA SA AJUNGI LA NIVELUL LUI CERNEV CIT AI PURTA TU PAR IN URECHI JAVRA FARAONISTA

Musafir

#14317 Notificari BDO Business Restructuring

2013-12-12 15:36

http://www.bdo.ro/ro/services/pages/communicate.aspx

Procedura de selectie a ofertei angajante in vederea achizitiei integrale a partilor sociale detinute de OLTCHIM S.A. la Oltchim SPV.
Consortiul de administratori judiciari ai S.C. OLTCHIM S.A., ROMINSOLV SPRL si BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, organizeaza in data de 03.02.2014, ora 11:00, la Double Tree by Hilton din Bucuresti, Bd Nerva Traian nr. 3A, sectorul 3, procedura de selectie a ofertei angajante in vederea achizitiei integrale a partilor sociale detinute de OLTCHIM S.A. la Oltchim SPV.
Ofertantii care doresc sa participe la procedura de selectie trebuie sa depuna la oricare din sediile BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center si ROMINSOLV SPRL din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 223, et.3, Sector 3, cel mai tarziu in data de 31.01.2014, ora 11:00, documentele specificate in cuprinsul caietului de prezentare, ce poate fi achizitionat de la oricare din sediile BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL sau ROMINSOLV SPRL pentru echivalentul in RON al sumei de 20.000 EUR (exclusiv TVA).
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021.319.94.76 si 021.321.13.42 .

The consortium of judicial administrators of OLTCHIM S.A., namely ROMINSOLV SPRL and BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, will organize in 03.02.2014, at 11 AM (Romanian time), at Double Tree by Hilton located in Bucharest, 3A Nerva Traian Blv., district no 3, the procedure of selection of a binding offer for the selling of OLTCHIM’s shareholding at Oltchim SPV.The interested bidders have to submit at BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL’ s presises located in Bucharest, 24 Invingatorilor Street, Victory Business Center or ROMINSOLV SPRL’s premises located in Bucharest, 223 Splaiul Unirii, 3rd floor, by 31.01.2014, 11 AM (Romanian time) the latest, all the documents required by the selection book, which cost 20.000 EUR (VAT not included) and can be acquired from BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL or ROMINSOLV SPRL.
For any information or inquiries, please feel free to contact us at +4021.319.94.76 and +4021.321.13.42.
Pentru a vizualiza documentul, accesati link-ul de mai jos:


SKMBT_C224e13121119000.pdf (477 KB)


Musafir

#14318 Valoarea-reper a activelor Oltchim care vor fi privatizate a fost stabilită la 305,2 milioane de eu

2013-12-12 15:59

http://www1.agerpres.ro/economie/2013/12/12/valoarea-reper-a-activelor-oltchim-care-vor-fi-privatizate-a-fost-stabilita-la-305-2-milioane-de-euro-12-30-07

Valoarea-reper a activelor Oltchim, care au fost transferate la o nouă societate și vor fi scoase la privatizare, a fost stabilită la 305,2 milioane euro, se arată într-un comunicat al companiei.


http://www1.agerpres.ro/agerpres/imageResize?path=http%3A%2F%2Fwww.agerpres.ro%2...

AGERPRES ARHIVA / LIVIU POPESCU

Potrivit strategiei de reorganizare, aprobată de Adunarea Creditorilor la începutul acestei luni, ofertele angajante se vor depune până la 31 ianuarie 2014.

Creditorii au aprobat și înființarea unei noi societăți, Oltchim SPV, care va prelua activele viabile ale Oltchim SA, vechea companie, și va fi scoasă la privatizare.

'Procedura de selecție a ofertei angajante în vedere achiziției integrale a părților sociale deținute de Oltchim SA la Oltchim SPV va începe la 3.02.2014, ora 11,00', potrivit comunicatului.

Astfel, consorțiul de administratori judiciari ai Oltchim, respectiv Rominsolv SPRL și BDO Business Restructuring SPRL, a anunțat că organizează la data de 3 februarie 2014, la ora 11,00, procedura de selecție a ofertei angajante în vederea achiziției integrale a părților sociale deținute de Oltchim SA la Oltchim SPV.

Ofertanții care doresc să participe la procedura de licitație trebuie să depună la oricare din sediile administratorilor judiciari, până la data de 31 ianuarie 2014, ora 11.00, documentele cuprinse în Caietul de prezentare, care poate fi achiziționat cu 20.000 de euro de la sediile administratorilor.

Combinatul petrochimic din Râmnicu Vâlcea se află în insolvență de la începutul acestui an. AGERPRES/(AS — autor: Florentina Cioacă, editor: Andreea Marinescu)


Musafir

#14319 Re: nu ti convine dute n mina mea la cernev cocalare,miiiirs alup igus,miiiirs la cernev

2013-12-12 16:10


Musafir

#14320 Re: PT 14312

2013-12-12 16:20

#14316: - PT 14312

are mata cernautistuleee la nivelul lui cernev ,ca ne am saturat de minciuni si bagarea pumnului in gura,asta e cernev ,mincami ar mina dintre inghinali,,,miiirs alup igus miiiiirs laba cernevista

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-12 16:32



Musafir

#14322 Re: stati linistiti ca tambal de cernev[tradator si mincinos]nu mai are curaj,miiiirs alup igus

2013-12-12 16:35


Musafir

#14323 Valoarea-reper a activelor Oltchim care vor fi privatizate a fost stabilită la 305,2 milioane de

2013-12-12 16:39


Musafir

#14324 Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2013-12-12 16:43

#14302: - NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

da tatale i ti dau dreptate acum,trebuieste a se incepe jihadul asupra lui CERNEV],CA PREA SI A BATUT JOC DE NOI MINTINDU NE CU REPORNIREA SECTIILOR,DUPA NOI POTOPUL CERNEVmiiiirs alup igus,miiirs


Musafir

#14325

2013-12-12 16:43

rusine rusine rusine RADULE!vai mama voastra de cernevisti nenorociti,cernev iati sleata de 5-10 pupincuristi si dispai din combinai,domnule director general va rugam luati urgent masuri,mine o sa auzim ca ghioca...etc,a bagat cutitul in cineva.