SCRISOARE DESCHISA CATRE MINISTRUL EDUCATIEI

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția SCRISOARE DESCHISA CATRE MINISTRUL EDUCATIEI


Musafir

#1

2012-07-01 23:15

aveti mila macar de copii nu va jucati cu sufletele lor
Alege numele de user

#2 Subiect

2013-04-03 06:41

ma numesc seibel pia din loc. rosiori de braila copii din gradinita rosiorii sunt tinuti inchisi cu lacat si lant pe porti parinti nu au acces in gradinita din ordinul directorului aici el face legile am incercat sa vorbim cu el dar este un alcolic nu ai cu cine toti sunt prosti nu stiu sa faca regulamente insa el crede ca da toate mamele sunt revoltate am sunat la inspectorat fac parte din aceleasi partide voi face plangere la directia anti coruptie pentru abuz in serviciu si rele tratamente impotriva minorilor gradinita este transformata intr-un sistem penitenciar abuzurile care sau facut denota faptu ca ascund abuzurile facute femeia de serviciu sta la catedra iar educatoarele la cafele pur si simplu sunt sechestrati acesta face abuz de serviciul pe care il are dumneavoastr faceti regulamentele nu acest om.am filmat imagini cum sunt tinuti bietii copii iam spus ca ma voi adresa dv. dar a spus ca nu il intereseaza voi astepta solutionare de la dv. apoi voi comunica presei femeia de serviciu sta pe strada la barfa in timpul serviciului gunoaiele frimiturile la resturi de mancare sunt puse copiilor in genti eu va multumesc tare mult va rugam sa ne ajutati

Musafir

#3 Re: Subiect

2013-04-03 06:43


Musafir

#4 Re:

2013-06-01 19:42

#1: -  

 

David

#5 Re:

2013-06-01 19:45

#1: -  

 


Musafir

#6 Re: Re:

2013-06-01 19:59


Musafir

#7

2013-08-18 09:43

Ma numesc Bordianu Gheorghe, cel mai batut om de Dumnezeu. Am dat titularizare la Isj Botosani, dar au mai ramas tip Ceausescu. Au pus cuvant la Comisia de corectura ca sa nu mi corecteze lucrarea si mi a pus media 3'50, au vazut ca nu am pe nimeni pe pamant, decat o sotie si ea cu boala ei ca toata lumea si ca am doi copii si nu am avut parinti, seful de cadre de la isj botosani impreuna cu multi colaboratori ai lui a pus cuvant sa nu imi.crecteze media de la titularizare, anumit ca sa ma dea afara din invatamant. Doresc recorectura lucrarii la nivel minestirial si a celorlalte lucrari si anuntarea corecta a rezultatului. Am 16 ani de invatamant. Vad ca mafiotii dau afara din invatamat cadre didactice competente si isi pun prostanaciilor ce vor duce tara de rapa. Imi vreau rezultatul corect apoi, dau in judecata Statul Roman la U, Europeana. Stima, multumiri Bordianu Gheorghe.
0751067772

#8 Adevarul

2013-09-09 19:51

Sunt in totalitate deacord ca mi ati furat din mdia de la titularizare. Nu am meritat aceasta medie. Acum radeti de mine si de familia mea ca v a mers bine la furat media mea. Rusine.
Bordianu Gheorghe

#9 Re:

2013-09-09 19:54

#7: -

V ati batut joc din mine.


Musafir

#10 Re: Re:

2013-09-09 20:06

#9: Bordianu Gheorghe - Re:

De ce nu urmariti si ce este bun. Adevarul de seara Gheorghe Bordianu, profesorul in halat alb, 4 martie 2010  F demult sunt asteptat sa ma prindeti ca un caine in juvat si m ati prins. De ce nu imi dati si rezultattele f bune pe care le am obtinut prin munca mea la catedra, elevi cu media 10 la bacalauriat de la Cobadin jud Constanta, 2 inspectii de grad, care se duc pe apa sambetei. Sincer v ati batut joc absolut toti. Va multumesc.

Alege numele de user

#11 Subţ

2013-09-10 20:19

Scrie un comentariu...
0751067772

#12 corectitudine

2013-09-10 20:30

Sunt ferm convins ca este vorba de un furt la media mea de la titularizare, geografie, Bordianu Ghrorghe. Nu o sa mai sun la Ministerul Ed, oricum imi vreau lucrarea mra recorectata de la titularizare, atunci se va descoperi vinovatul. Oare sa fie asa! Nu cred. Vreau sa aflu pur adevarul de lucrarea mea, iar daca am invinovatit pe nedrept pe cineva, cinstit, imi cer mii de scuze, dar sa se dea pe fata cine a facut aceasta frauda, lucrarea mea nu este de 3'50. Este peste media de promovare. imi vreau lucrarea. Bordianu Gheorghe
ionut

#13 de ce nu vin de le Ministerul Educatiei

2013-09-26 13:46

Mai bine de o luna de zile, au scris de la M. Educatiei ca vine o echipa de control. Acea echipa de control, eu cred in mod sigur ca nu are de ce sa vina, dar poate sa vina din partea mea daca nu sunt corupti, sa recorecteze cinstit, nu sa puna nota din oficiu. Si cum scriam, nu vin de la M. Educatiei pt ca de acolo a fost dictata media mea, o cred in mod sigur. Coruptia nu o face omul de rand, cel nacajit, ce isi numara zilele, ci de sus tare. Eu am dat in judecata Statul Roman (nu spun Statul Roman) ci anumite institutii ale Statului. Pacat de frumoasa noastra tara, ajung strinii sa ne faca dreptate. Stima.
adevarul

#14

2013-12-02 17:17

incredibil..........sa se faca dreptate
adevarul

#15

2013-12-02 17:24

eu stiu ca acest profesor a invatat pentru facultate in gara la Bucuresti, pentru ca nu avea unde sa locuiasca...... a crescut la casa de copii si a fost printre cei mai buni elevi...... .....are un suflet nobil.....

Musafir

#16 cetatean cu inalt simt al dreptatii

2014-01-13 10:04

Cu toate ca nu lucrez in domeniu , cunostinte profesori de liceu mi-au explicat cum in ultimii 2-3 ani , invatatorii au devenit intr-o clipa profesori . Fara sa se analizeze acest lucru , am vazut ca prin aceasta manevra , au crescut si salariile invatatorilor . Debutantii , au acum salarii mai mari, invatatorii, au ajuns la salarizarea prof. de liceu ,iar de munca celor din urma USL-ul , societatea beneficiaza in mod gratuit . Ceea ce se da din urma nu este un motiv pentru nedreptati . Acum o zi , un prof . de la un liceu de elita din Iasi , Nedea , care munceste mult si are rezultate a facut aluzie , ca salarizarea este umilitoare dar ministrul a ocolit raspunsul . Revenind la invatatori, cum este posibil sa ajunga profesori in urma absolvirii unor facultati private de doi lei,fiind ajutati sa faca munca ca invatator , la catedra . Nedreptatea mare inca nu s-a produs , ci, AU FOST ECHIVALATE EXAMENE GRELE DE DEFINITIVAT , GRAD2 SI GRAD 1 (daca le aveau ca invatator ) , ajungand egalii prof de liceu , incusiv ca salarizare dar si ocuparea posturilor . Este drept , este normal , aceste examene grele din viata tuturor cadrelor didactice au avut grad de dificultate ,acelasi nivel al materiei ? Daca este asa D-le Ministru , atunci profesorii de liceu , cu toate gradele date , sa ajunga in invatamantul universitar - asa ar fi drept . Obligati invatatorii , macar def. si gradele sa le sustina la nivel de liceu . nu mie trebuie sa-mi raspundeti ci prof. de liceu .

Musafir

#17 cetatean.....

2014-01-13 10:45

Tot grad de dificultate diferit invatatori - prof. de liceu , au avut si examenele de titularizare , uneori , find si o mare competitie intre candidati 13-15 pe loc. (pe competenta , nu pe pile ) . Revoltator , aproape asemanator umilintelor din partea PDL si Basescu . Cum de se aplica aceasta tampenie invatamantului preuniversitar , ceea ce USL a facut ca , in acest domeniu salariile mari sa nu creasca . Se poate compara acest domeniu cu salarii din justitie , SRI, parlament , presedintie , companii de4 stat , etc .? Ce salarii mari sunt in inv . preuniversitar , maximum 1700-1900 ron , inainte de pensie . Vreau sa vad si eu asa salarii pt. liceu inalte tari . S-a facut in asa fel , in cardasie bineinteles, lasand mereu in urma acest domeniu ca salarizare , incat nici daca se dubleaza venituri , tot nu este un salariu decent . Deasemenea d-le ministru , ce legislatie va permite , sa auzim ca in unele institutii private de doi lei predau oameni care nu au calificarea pentru a fi profesor . De ce ca medic nu este permis asa ceva dar toti prostalanii sunt profesori , chiar credeti ca toti care se "lalaie " in fata unui colectiv se pot numi profesori ? Cred ca este ilegal, fara sa ai studii pedagogice .( infacultate cursuru ample de pedagogie, cel puti def. in preuniv. sau doctorat in universitar ) Oare toti care se "scalambaie " la TV pot fi profesori ? Repet , de ce nu sunt si medici , daca asa priviti lucrurile , de ce se aduce acest domeniu in derizoriu , inclusiv cu salarizare umilitoare ? Mai exista ceva SECURIST pt. acest domeniu : imediat prezentati o spagara ordinara care nu are ce cauta in invatamant , puneti aceasta fapta ingrozitoare pe fruntea tuturor , si asta numai cand prof. incep sa se miste , cerand in primul rand respect si atrag atentia ca sunt umiliti de societate prin saracie . Toti prostalanii au voie sa denigreze , sa inregistreze anumite scene .
aninim

#18 IPJ Bacău

2014-04-24 17:53

Vă rog să verificați corectitudinea și autenticitatea actelor și documentelor puse la doralul de transfaer al doamnei învățătoare Sandu Brigita de la Școala Gimnazială "Constantin Mușat" - Nicorești, Com. Pîrgăreșt, jud. Bacău, care după finalizarea concursului de dosare a obținut transferul la Școala Gimnazială nr. 1 Tg. Ocna, Jud. Bacău.
Menționez că doamna învățătoare Sandu a atașat la dosar nenumărate acte false și care nu trebuiau luate în considerare la punctajul fișei de evaluare.
Cu scuzele de rigoare, vă rog să înțelegeți că nu pot să-mi dau identitatea pentru că doamna respectivă are anumite relații la ISJ Bacău și nu aș dori să am nepăceri pe viitor.Apelez la dumneavoastră pentru a cere verificarea dosarului respectiv, în caz contrar consider ca și procedură prealabilă pentru soluționare în instanță./
comisei de control din ministerul educatiei

#19 furt la titularizare 2014, pentru a dovedi instantei de judecata ca nu sunt deloc pregatit,

2014-07-25 14:10

Ma numesc Bordianu Gheorghe, din orasul Dorohoi, jud Botosani. Am sustinut examen de titularizare la isj Bacau. De la isj Bacau, a fost o comisie foarte corecta si punctuala. Comisia de cirectura a fost foarte incorecta. Am vorbit la isj Iasi unde mi s a corectat lucrarea, in ce mod au corectat, au gandit sau au dormit in timp ce corecta, pt ca eu imediat ce am esit din examen am verificat dupa cursuri. Deci si in acest an media mea a fost dictata de la Ministerul Educatiei, daca au dosar in instanta de judecata. Ministerul Ed nu trebuie sa piarda ci sa castige mereu. Imediat ce mi am vazut descriminarea, m am prezentat la Tribunalul Bacau si la Parchet. Pentru darea din nou in judecata a celor care si au batut joc din munca mea, ce s au facut ca corecteaza si a Ministerului Educatiei. Am cerut pedepsirea lor fara nici o discutie. Va multumesc.
gicu62gb1/

#20 demisia la acesti criminali de razboi,

2015-08-29 13:08

S a asezat in Ministerul Ed Nationale, un clan mafiot si mizerabil de neconceput. Dar stati linistiti ca va vine randul figurilor geometrice. Aveti trei dosar in instanta de judecata, apoi aveti trei dosare penale. Acum cine te mai scapa pe tine???? Rusine sa ti fie. Sa te duci in puscarie ca acolo iti este locul nu director general in Ministerul Ed Nationale, spurci institutia Ministerului. Dute acasa acum cat mai ai timp, dati demisia fa ceva ca te asteapta ani grei de puscarie pentru ce ai facut, ca sa modifici trei medii la examenul de titularizare, una iti era deajuns....o sa vezi surpriza. Sa ti fie rusine!!!! 


Musafir

#21

2015-11-17 20:46

Draga domnule ministru al invatamantului noi toti liceeni din toata romania va rugam sa dati o lege sa se dea admitere la facultate decat sa mai dam bacul va multumim mult Va rugam sa ne acceptati rugamintea .Eu ca cercetas al romaniei vreau sa intru la o facultate prin admitere la facultate nu sa mai dau bacul
Bordianu

#22 s a descoperit adevarul ,

2016-02-14 18:37

Ati ascuns munca mea timp de trei ani. Se cunoaste ca sunteti niste criminali...comunisti infocati...niste bestii otomane sau niste tampiti ordinari. Hotii tarii. De ar da Dumnezeu sa muriti toti hotii tarii??????? Rusine nesimtitilor.


Musafir

#23 Re:

2016-04-09 15:20

#7: -