Lipsa crasa de profesionalism a Ambasadei Romaniei in Japonia


Musafir

#26

2016-10-20 11:43

Telefoane peste telefoane fără nici un răspuns si cu ton de ocupat
Timpul foarte lung pentru așteptarea actelor
Sarcasmul cu care suntem tratati din partea lor

Musafir

#27

2016-10-20 11:52

Pentru ca din păcate este adevărat .

Musafir

#28

2016-10-20 11:59

Ce mi-au facut cei de la ambasada ma chinui sa rezolv si in ziua de astazi sunt incopetenti ignotanti fffff scump .....

Musafir

#29

2016-10-20 12:02

Lipsă de profesionalism , rog mai multă indulgență pentru cetățenii stabiliți în Japonia.... Dacă nu se poate ... DEMISIA , începînd de la portar .

Musafir

#30

2016-10-20 12:13

o ambasada cu o atitudine de tigani,le scrie pe frunte cat au dat spaga sa obina acel loc de munca la ambasada

Musafir

#31

2016-10-20 12:22

Sunt la telefon ,nu ti se raspunde,
Daca nu ai rezervare nu intri desi nu e nimeni ca tine sa astepte la coada spre exemplu,
Acte SCUMPE
Nu ii intereseaza daca ai venit din alt oras ca sa te vada la fata ca doar actele care le ai nu ar fi ale tale, sunt a lui papapiua.
Nu stiu sa traduca, nu iti traduc actele
Ti se da o lista cu traducatori care trebuie sa alergi tu sungur sa iti faci tu.....
La Alte ambasade stiu ei sa traduca.... aclele nu costa bani.....
Si mai au si impresii in cap; auzi pai am facut facultate.... bine inteles ca facultatea e doar pe acte ca in cap daca era, lucra intr-un loc mult mai bun.
......... nici macar la mailuri nu raspund la intrbarile puse, raspund numai cu raspunsuri fixe dar nu pe tiparul tau. Si trebuie sa trimiti o gramada de mailuri.....

Dar ce sa ma zic , virgula,ca si in Tara in romania la primarie si peste tot unde te duci tot la fel este, la un moment dat imi spunea de arabi ca vin dupa40 de ani sa isi ia certificat de nastere, si le-am zis eu nu sunt arab si nu trebuie sa ma comparati ca sunt roman si ca cetacean roman trebuie sa am niste drepturi,iar daca noi nu ne dam drepturi si prioritate noua cine vreti sa ne dea....

1.acte rapide.
2.fara rezervarela ambasada
3.sa traduca ei actele,daca nu safaca facultatea de traduceri si dupa sa lucreze la ambasada.
4.sa raspunda la telefon ca deaceea au numar,daca nu sa desfiinteze si numarul de telefon si ambasada.
5.sa pana mana sa ajute mai mult semeni lor ca asa au fost educati,si daca ma gandesc mai mult cred ca ne ajuta mai mult japonezii decit cei de la ambasada..... deci nu este nevoie de ambasada.... hahahaha.
6.sunati-ne de craciun si de revelion sa ne spuneti la multi ani :)

ambasada este intr-un loc foarte scump,cine plateste acea CHIRIE sau o fi cumparat pamantul,din banii cui,la cati romani sunt in japonia este indeajuns un apartament sau birou inchiriat its-o cladire...... si doi angajati scurt si cuprinzator.


Musafir

#32

2016-10-20 12:39

M-am saturat de telefoane ocupate si lipsa de implicare din partea angajaților ambasadei .

Musafir

#33

2016-10-20 12:40

Sunt in totalitate de acord cu cele specificate in petiție de aceea am semnat . Pe lângă faptul ,ca ne tratează cine sunt ei si cine suntem noi când te duci pt o împuternicire dacă soțul nu vb. Românește sau Engleza trebui sa vi tu personal cu un translator autorizat care te stoarce de bani .
Câtă lipsa de profesionalism au acești oameni incredibil .
La orice ambasada mergi respectivul vb . lb. acelei țări dar cum la ambasada romană din Tokyo sunt numai personaje lipsite de incompetenta asta este (GHINION)
Poate D nu-l Ghinion ne aude si pe noi acum (nu doar la alegeri )


Musafir

#34 Re:

2016-10-20 12:48

#31: -  

 Scump/a  mea/u pământul e  ROMANESC  (Aici este România ) așa mi-au spus  incompetenți . 

Trebuiesc  trimiși la reeducare . 

Daca or mai ieși ceva din ei . 

Ma ș mira, dar trebuie încercata orice varianta pt. a putea scapă de aceste incompetenți .


Musafir

#35

2016-10-20 14:20

Pacat....nu-mi gasesc cuvintele pentru a comenta acest subiect. Suntem satuli de aerele celor care ne "reprezinta "

Musafir

#36

2016-10-20 14:59

pentru oameni,incercati sa fiti OAMENI!

Musafir

#37

2016-10-20 15:02

Neprofesionalismul si nivelul incredibil de scazut la care sunt tratati Romanii din Japonia de catre Ambasada/Consulat este legendar. Iar taxele si birocratia acrsteia sunt peste limita ridicolului, dar mai ales a bunului simt.

Musafir

#38 #38

2016-10-20 15:57

Bataie de joc e la ambasada româniei la tokyo   .Cum sa plătești actele necesare la valoarea euro din ziua respectiva ? hello sintem in asia nu in uniunea europeană rușineeeeee 


Musafir

#39

2016-10-20 16:06

Din cauza lipsei crase de profesionalism al angajatilor din Ambasada Romaniei in Japonia.Sa ia exemplul de comportament de la cetatenii tarii de adoptie.Este inadmisibil ca ambasada unei tari sa nu-si respecte compatriotii!

Musafir

#40

2016-10-20 16:23

Serviciile Ambasadei Romaniei la Tokyo, sant jalnice. Sau scris fff multe comentarii despre cum suntem tratati noi romanii care avem nevoie de serviciile ambasadei. Toti sunt nemultumiti. Am avut o programare in luna septembrie, pe care am obtinut-o greu. Dupa ff multe e-mailuri,tel, etc. Locuiesc in Niigata, nu este usor sa ajungi laTokyo la ora 9 dimineata, insa am facut tot posibilul si la noua fara un sfert am sunat la poarta ambasadei, unde prin interfon sunt intrebata cum ma numesc si ce vreau. L-am spus cine sunt si ca am o prog.pt ora noua, la care rasp a fost... Inca nu este ora noua!! Reveniti la ora stabilita. Am incremenit!! Mentionez ca o aveam cu mine si pe fetita mea in varsta de 7ani. Am petrecut cele 15min pe strazile din apropierea ambasadei,iar la ora stabilita, am batut iar la poarta lor. O ora si mai bine a durat procedura pt un nou pasaport, timp in care nimeni, dar absolut nimeni nu a mai intrat in ambasada. am inteles cum se lucreaza. Nu mai mult de doua trei programari pe zi. De aceea nu se raspunde la telefoane. O atmosfera trista, nimeni inafara de portar si cel care s-a ocupat de formalitati. Fetele lor reci , respingatoare. O ambasada cu aer comunist.
Rusine personalului. Voi nu aveti ce cauta aici. Habar nu aveti ce reprezentati si ce misiune aveti. Sper din suflet sa se schimbe ceva.....dar mai mult ca sigur nu se va face nimic. Doar este vb despre Ambasada Romaniei. Romania nu face fata pb. acolo acasa....

Musafir

#41

2016-10-20 16:31

Pt. ca si eu am intampinat aceste probleme sa
Radeanu Roxana

#42 Re: Re: sunt multe de cerut

2016-10-20 16:34

#34: - Re:  

 Eliberarea certificatelor de nastere ,casatorii, divort,ale noastre pe loc,

Eliberarea pasapoartelor pe loc .

La alte ambasade asa este ,primaria jp recunoaste cerfificatele cu doar 3zile de valabilitate!

 


Musafir

#43

2016-10-20 23:29

Am sunat zile intregi la telefon si, cand in sfarsit am reusit sa prind legatura, s-a nimerit sa fie cu 10 minute inainte de ora de inchidere a programului de lucru.  M-a innebunit pur si simplu robotul telefonic cu fel de fel de variante de "apasati butonul x pt problema y" cam 7 minute dupa care s-a intrerupt brusc.  Am sunat IN DISPERARE DIN NOU.... bineinteles, ton ocupat. Pana cand mi-a intrat mesajul "va rugam sunati in timpul programului".  Singura realizare a acestei Ambasade este ca ne face sa ne dorim schimbarea cetateniei. E ca si cum un doctor te-ar face sa iti doresti moartea. E tot un fel de moarte si asta: a simtului patriotic. PACAT!!!


Musafir

#44

2016-10-21 01:03

Am semnat aceasta petitie pentru ca am considerat si sunt de acord ca trebuie facut ceva pe aceasta tema.Nu pot sa imi exprim indignarea si dezamagirea in acelasi timp, pentru felul in care sunt tratati romanii din Japonia cind necesita ajutor din partea unei institutii care este si ar trebui sa fie un sprijin de baza major in situatii dificile. Locuiesc de 13 ani in Japonia si in tot acest timp la Ambasada Romaniei nu sa schimbat nimic cu privire la serviciile de proasta calitate, care in unele cazuri aduc cetatenii romani in pragul unei depresii. Mai mult incurca decat descurca!!! Pierdere de timp si de bani care este rasplatita cu un repros la final, in asa fel incat tot noi ne simtim vinovati pentru ca am apelat la serviciile acestor persoane neinteresate sau incompetente. Imi pare rau ca sa ajuns in aceasta situatite si sa ajuns pina aici, dar era timpul si cazul sa ne exprimam nemultumirile si sper sa ne auda cineva cu drept de decizie care ne poate ajuta. Motivele mele sunt bine intemeiate si nu vorbesc din auzite, lista ar fi prea lunga pentru cate mi s-au intimplat mie si famliei mele din cauza acestei institutii care se numeste Ambasada Romaniei! Este inadmisibil si revoltator sa ne gandim la faptul ca ne este rusine pentru faptul ca suntem romani, deoarece unele persoane gandesc in acest fel dupa ce au apelat la serviciile consulare ale ambasadei.

Musafir

#45

2016-10-21 01:26

Am ajuns la concluzia că : să fii român e un stres continuu doresc să renunț la cetățenia română , , m-am săturat de comunism și birocrația româna  


Musafir

#46

2016-10-21 02:53

Am semnat aceasta petitie deoarece nu sunt multumita de serviciile prestate de Ambasada Româna din Tokyo.  
 

 


Musafir

#47

2016-10-21 10:24

Ptr.ca sunt satula de birocratie ,de lipsa de profesionalism,de bataia de joc la care suntem supusi de fiecare data cand apelam la cei de la ambasada !Ptr.ca nu putem vorbi la telefon decat cu portarul sau secretara, si ne pun sa trimitem emailuri si sa accesam tot felul de linkuri si cand in sfarsit ajungem la ambasada iti spun ca iti mai trebuie inca un document sau doua! Daca ar raspunde la telefon s-ar clarifica multe lucruri,dar asa,scriind kilometri de mesaje la care ni se raspunde partial ce putem face ?Noua cine ne plateste banii pierduti aiurea sa ajungem pana in Tokyo si sa nu rezolvam nimic? Cine ne da banii pe zilele in care lipsim de la servici? Noi nu avem 2500euro pe luna salariul ca cei din ambasada !O zi pierduta de la munca echivaleaza cu banii ptr.nota de plata la gaz sau apa!Lipsim o zi ,este greu, lipsim doua zile ptr.ca iti mai trebuie nu stiu ce rananem in urma cu toate platile,ptr ca ne taie din salariu, banii de transport pana in Tokyo plus taxele consulare care sunt destul de piparate!

Musafir

#48

2016-10-21 11:40

Am avut neplacerea de a ma lovi de functionari ambasadei si lipsa lor de profesionalism.
mihaela

#49

2016-10-21 13:14

  • buna!si eu si prietenii mei am intampinat multe probleme cu cei de la ambasada care in loc sa ne ajute ne ingreunau mai rau situatia.sper sa reusim sa schimbam ceva

Musafir

#50

2016-10-22 02:41

Eu mi-am  depus actele pt pasaport an decembrie si abia an septembrie mi-am recuperat pasoportul!  Deci pasaportul era gata din martie si se afla la amabasada , eu sunam de zori dar ei nici nu ma bagau an seama! Nu e gata si anchidem telefonul! Gata munca! Nu se sinchiseau  sa caute actele! Datorita celor de la politie si personalului de la ministernul externe mi-am recuperat pasaportul!