Semafoare la intersectia Magheranului cu Campului

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Semafoare la intersectia Magheranului cu Campului


Musafir

#26

2016-08-24 22:19

Locuiesc in zona si sunt ingrozit de cate accidente sunt in aceasta intersectie.Oare chiar sa rezolvam aceasta problema doar cu semafoare?...totusi cred ca si limitatoare de viteza ar fi bune acolo cat si la intersectia str.Paris cu str.Magheranului .Din nefericire cam tarziu ptr unii ne-am gandit sa facem aceasta petitie.D-zeu sa-l odihneasca pe Andreei!!!O durere nespusa ne-a lasat in suflet moartea lui .

Musafir

#27

2016-08-25 05:09

Am semnat aceasta petitie deoarece am 2 copii si nu vreau sa fiu pusa in situatia in care sa stiu ce este in sufletul parintilor acelui baietel. Dumnezeu sa il odihneasca si sa le dea parintilor multa putere.

Musafir

#28

2016-08-25 07:05

In data de 30.12.2015 era sa fiu eu in locul copilului am facut petitie la onor Primaria in februarie la care s-a formulat raspuns in 25 mai pe care am primit-o in august si in care mi se aducea la cunostinta ca, comisia de circulatie a primariei studiaza opurtunitatea montarii unui semafor.

Musafir

#29

2016-08-25 10:24

haideti sa facem o petitie pentru tragerea la raspundere pentru ucidere din culpa a persoanelor care trebuiau sa fie competente pentru prevenirea acestor dureroase evenimente si a celor ce vor urma ! Mai laudam primaria ? se ocupa de problemele importante ale comunitatii? dupa ce se moare in caz ca nu se musamalizeaza cazul se iau masuri !asta inseamna implicare pentru comunitate??? ( vezi accidentul cu trecerea de pieton de la Aria: a murit un tata sub ochii fetei si nimica....sesizari peste sesizari.....abea cand un alt accident a avut loc s-au luat masuri - din fericire victima a scapat cu viata dar cu grave probleme de sanatate ?)


Musafir

#30

2016-08-25 13:04

Locuiesc pe strada Magheranului la intersectia cu strada Campului chiar in locul producerii nefericitului eveniment rutier unde si-a pierdut viata un baietel nevinovat la numai 8 anisori ! Sustin cu toata taria necesitatea semaforizarii intersectiei ! Aproape saptamanal suntem martorii unor accidente rutiere ,cu atat mai mult in prezent dupa modernizarea strazii. Ai zice ca a devenit o " sosea de viteza" unde toti teribilisti isi expun " talentele" mai ales noaptea!Sustin si solicit in acelasi timp prezenta in zona ,cat mai frecventa a unor echipaje de la politia rutiera si a autospecialelor tip radar!
Musafir

#31

2016-08-25 14:40

Locuiesc in aceasta zona.

Au fost mereu accidente in acea intersectie, au fost si semafoare .... dar nimeni nu a facut mai mult ...

De ce a trebuit sa moara un suflet nevinovat ? De ce? De ce? De ce?

De cand s-a modernizat strada e un adevart pericol sa circului pe ea, atat la intersectia cu Paris, dar mai ales la cea cu pricina, cu Campului, unde e carnagiu.

Am ajuns sa ocolesc zona atat cu masina cat si ca pieton. Cei care vin de pe Campului nu isi dau seama ca se intersecteaza cu o strada principala (pur si simplu nu se vede, semnul e umbrit de copaci si mic), trebuie defrisari si semnalizatoare mari, vizibile, trebuie semafor inteligent (functionabil, nu ca cel instalat mai demult), mai trebuie limitatoare de viteza pe asfalt, nu ar strica amplasarea unui radar permanent in zona, aplicate amenzi usuratoare tuturor care merg cu viteza si care nu respecta legea (asa recuperam cu siguranta si banii investiti in semafoare).

Domnilor nu stiu de ce dureaza atat? Am inteles ca erati in discutii. Ce Doamne iarta-ma de discutii, cat dureaza? sa numaram zilele in vieti si in reparatii auto, vizite la urgenta? in ce sa le numaram? Cine plateste pentru incompetenta autoritatilor? De ce trebuie sa platim tot noi, cei care cotizam si asiguram salariile si locurile de munca bugetarilor? Nu credeti ca pretul este cam mare?

 


Musafir

#32

2016-08-25 20:52

sunt locatara a unui imobil din aceasta intersectie .pe casa mea care cu multe sacrifici am reparat-o nu de mult ,se vad urmele acestor accidente si de fiecare data aud "bine ca nu a murit cineva casa se repara "peticita in multe nuante plus ca esti pusa pe drum la asigurari si sa cauti pe cineva sa o repare sa alergi sa-ti cumperi materiale iar vinovatul bine mersi iti da o copie dupa asigurare. Va intreb daca este corect?

Musafir

#33

2016-08-26 01:52

Și eu am fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în intersecția dintre B-dul Victoriei și Str. Transilvaniei, pe 11 iunie 2016. Și această intersecție e una periculoasă. Ar trebui resemaforizată (cum a fost cândva). De asemenea, trecerea de pietoni de pe Str. Banatului, colț cu Str. Dealului e una foarte periculoasă. Șoferii vin cu viteză, de pe Str. Dealului și intră în curbă, unde e trecerea, fără să țină cont că pe trecere s-ar putea afla pietoni. De multe ori mi-am salvat viața rămânând pe loc și așteptând să treacă șoferii grăbiți și / sau neatenți.

Musafir

#34

2016-08-26 04:47

Pentru ca locuiesc pe Magheranului si in fiecare saptamana este un accident in aceasta intersectie. Zidurile pe 3 din cele patru colturi sunt pline de lovituri de la masini aruncate pana in zid.

Musafir

#35

2016-08-26 06:27

Ar fi o idee buna ,masinile au viteza mult prea mare !

Musafir

#36 Re:

2016-08-26 12:33

#9: -  

 gandesti ca o sotie de berbec, nu as mai avea alte comentarii, dar nu imi doresc sa te văd in situatia mamei baiatului. in principiu spui ca au mai fost accidente dar cad si meteoriti..... esti inconstientă pentru ca la numarul de masini de acum, singura solutie este giratoriul, unde este loc.... unde nu este, doar semaforul ... mai gandeste-te... ue cred ca e o intersectie prost semnalizată ptr localnici care stiau altceva... dar daca se vede ROŞU, e altceva


Musafir

#37

2016-08-27 06:09

Este o zona cu risc prea mare de accidente

Musafir

#38

2016-08-27 16:59

Sunt necesare semafoare pt evitarea accidentelor....

Musafir

#39

2016-08-29 08:43

Limitatoare de viteză, camere video, radare si amenzi mari.

#231

#40 Re:

2016-09-01 17:48

#39: -  

 Ce bine ar fi....Dar probabil nenorocitul care a omorat copilul primeste 3 ani cu suspendare, ca asa e la noi in tara.Incompetentii care ar trebui sa se ocupe de siguranta cetatenilor, probabil, isi vad de altele ca si pana acum.