Stop instigărilor publice la ură împotriva animalelor fără stăpîn


Musafir

#1

2016-07-08 20:30

Am avut cîine lup care a murit acum 2 ani la vîrsta de ,15 ani, iubita si îngrijită pina in ultima clipă .Vecinii tot mă întrebau de ce nu o eutanesiez...???și de ce mă chinui cu ea cind abia mai merge...scapă urina..????.și multe..Am fost.chinuită și umilita de vecini..dar....nu m-am lăsat inchenunchiata de umilința pe care am trait-o alături de ființă cea mai dragă : LARA...Am spălat scările la bloc atunci ca sa evit discuțiile și tot nu era suficient...Știu ce înseamnă să fi umilit ca proprietar de cîine..Emisiunea cu "doamna" Andreea Marin m-a scirbit și mai mult prin atitudinea de ură afișată împotriva câinilor... Sunt si ciini care ataca desigur... Dar....Cine este de vină???? Cei care nu i-au măsuri să le asigure protecție și hrană....nu???...sunt adăposturi dar sunt jalnice!!!!... ..cind vom deveni oameni care știm să iubim animalele???? Merită și ele iubire!!!!....de ce atita ura contra lor????..Afacerea maidanezul ptr.unii a devenit afacerea secolului!!!!!.asa ca noi suntem umani sau ciinii mai curînd sunt "umani"...????..Trebuie odată și o dată să dispară discriminarea și instigarea la ură... Nu este nici corect..nici drept..Doresc să se ia măsuri ptr.protecția animalelor dar fără hoții...furturi.. Și alte metode tipic românești....Ca doar asta se știe în România... Fapte cinstite cind???


Musafir

#2

2016-07-09 03:21

Instigarea la crima este crima..

Musafir

#3

2016-07-09 04:43

Pentru ca asta e realitatea in tara noastra: am devenit o tara de criminali din cauza incompetentei si a nepasarii autoritatilor. Pentru ca nu sunt de acord cu uciderea animalelor fara stapan si nici cu inchiderea lor in adaposturile insalubre, fara hrana, fara spatii de miscare, torturati si batuti. Pentru ca SINGURA SOLUTIE este STERILIZAREA!

Musafir

#4

2016-07-09 05:39

In prezent am 2 baieti un yorky si un lup,inainte am avut un suflet frumos care lam pierdut in urma cu 2 ani ,a fost cel mai greu moment pentru mine si intreaga familie am pierdut o parte din noi,am primit o palma grea de la viata pentru ca totul sa intamplat dupa ce semnasem o petitie pentru eutanasierea cainilor uram caini maidanezi pentru ca trebuia sai feresc cu masina pentru ca nu puteam sa il plimb pe cel mic fara sa fie nevoie sa verific daca nu care cumva e vre un maidanez sa il muste si lam pierdut pt ca a alegat dupa un maidanez,din pacate a trebuit sa imi pierd baietelul ca sa realizez ca animalul sunt eu pt ca urasc suflete nevinovate si ca de fapt singurii vinovati sunt cei din primarie care nu fac nimic pentru a le oferi adapost si hrana si vinovata sunt eu ca si voi restul care nu ne implicam in strangerea lor de pe strazi pentru a le oferi adapost.animal este cel care uraste un animal


Musafir

#5

2016-07-09 06:03

Sunt de părere ca și animalele au dreptul la viata și la iubire asa cum și omu' dorește aceste lucruri însă nu le merita.

Musafir

#6

2016-07-09 07:36

Iubesc animalele si nu sunt de acord cu nici un fel de cruzime fata de aceste suflete! Nimeni NU are dreptul sa la ia viata sau sa le chinuie!

Musafir

#7

2016-07-09 07:41

Vreau legi aspre împotriva celor care lezează un animal.Și stoparea cazurilor de cruzime și instigarea la adresa animalelor!Trăim intr-o țară civilizată,sau cel puțin ar trebui asta,civilizată și creștină!M-am săturat să văd atâta durere si cruzime împotriva bietelor animale,care nu au nici o apărare,și să nu se i-a nici o atitudine împotriva salbaticilor, și criminalilor,care nu au suflet.Să îmi fie rușine că sunt român?Ce educație e asta?


Musafir

#8

2016-07-09 07:43

Asta este doar un motiv pt psihopații însetați de sânge și de durere. Dacă de câini le este frică atunci de ce torturează, omoară și chinuiesc și pisicile? Nici iubitorii de animale nu doresc sa vadă toate aceste orori dar sunt batjocoriți doar cei care fac ceva cu adevărat în acest sens ca sa reducă nr animalelor abandonate și înmulțirea lor. Majoritatea IDIOȚILOR exprimă,, i ai acasă. ". Dacă IDIOȚI ca voi care sunteți mândrii încontinuu nu ați arunca animale pe stradă, noi nu am fi nevoiți să vă aducem în discuție. Doresc pedepse pt toți cei care nu au o conduită corespunzătoare, care instiga la ura, la omor, la tortură, la abandon etc.

Musafir

#9

2016-07-09 08:37

Pentru a se face dreptate pt animalute.

Musafir

#10

2016-07-09 09:18

Ptr. ca sunt satula de sceleratii care ucid si maltrateaza animalele !!! Sunt satula de cei care urasc animalele si fac pe victimele ptr. a instiga la omorarea acestor suflete fara aparare !!!

Musafir

#11

2016-07-09 10:27

sunt medic veterinar si nu sunt de acord cu batjocoririrea animalelor si cu asa zisele persoane publice care incearca sa iasa in evidenta daca sunt intr un con de umbra cu povesti ...di care nu rezulta stoparea abandonului de animale fie de companie fie domestice.A se vedea ce s a intamplat cu cai sau chiar vacute batute si abandonate pe campuri.

Musafir

#12

2016-07-09 10:29

Am semnat pentru ca vrea sa fie pedepsiti toti cei cu probleme mintale?? Sa ajunga acolo unde le este locul , in puscarie!!!

Musafir

#13

2016-07-09 10:40

Pana acum a fost groaznica legea de protectie a animalelor.poate se vor face altele mai bune .Ca in alte tarii exista legii bune ptr animale.

Musafir

#14

2016-07-09 11:00

Fiintele vii, printre care si animalele fara stapan, au dreptul la VIATA! Calitatea vietii noastre si, implicit a acestora, va creste in momentul in care vom fi mai responsabili, vom actiona in virtutea compasiunii si intelegerii in comuniunea cu noi insine, cu natura si animalele din jurul nostru.

Musafir

#15

2016-07-09 11:13

Pentru ca m-am saturat de atâtea crime nevinovate

Musafir

#16

2016-07-09 11:32

Doresc sa schimb mentalitatea unor oameni in Romania referitor la animalele abandonate..Nimeni nu este obligat sa Iubeasca animalele,dar toti oamenii au obligatia sa respecte animalele.

Musafir

#17

2016-07-09 12:05

Nu sint de accord cu maltratarea si uciderea animalelor si ele au un suflet si ele simt durerea,foamea,de ce sa ne batem joc de ele,sint fiinte nevinovate,care au ajuns pe strada,tot din vina oamenilor

Musafir

#18

2016-07-09 12:34

Am semnat aceasta petitie deoarece iubesc f mult cainii si ii consider cel mai de nadejde prieten al omului.Pt ca avea atiti de mult maidanezi nu este decit vina omului.Doresc din inima sa stopam atrocitatile asupra animalelor numai in felul acesta putem dovedi ca noi suntem rasa superioara si ca suntem in stare sa iubim tot ce a lasat dzeu pe acest pamint.

 


Musafir

#19

2016-07-09 13:11

Pentru ca am o "entitate " de vecin care mi-a furat 2 pisici si pe una mi-a adus-o moarta la coltul blocului...Nu am putut demostra ca le-a furat si le-a omorit cu tot cu politie care i-a deschis dosar penal !

Musafir

#20

2016-07-09 14:15

Cand instigi la violenta fata de animale fara aparare nu te poti numii om. Poti intra linistit in categoria criminalilor care le schingiuie si stim cu totii mii de exeple. Instigarea la violenta impotriva animalelor ar trebuii pedepsita la fel ca omorarea lor !

Musafir

#21

2016-07-09 14:37

De ce am semnat aceasta Petitie?!?!
Ei bine, parerea mea sincera, este ca Romania este o Tara care, se afla dedesuptul oricarei civilizatii, incepand cu anul 2013,an in care s a abrogat Legea lui Ionut", cea mai mare greseala 'ever' unui Guvern ipocrit.
"The gratness of a nation and its maral progress, can be judged, by the way its animals are treated !

Musafir

#22

2016-07-09 14:40

Prin faptul ca instiga la ura arata lipsa de caracter.

Musafir

#23

2016-07-09 14:50

Pentru ca vreau sa traiesc intr-o tara cu oameni normali, in care dragostea, intelepciunea si creatia sa fie un deziderat atins.....!!!

Ce conteaza...

#24

2016-07-09 14:54

Păreri... păreri și iar păreri, toate în favoarea maidanezilor. Dar aș vrea să știu ce le răspundeți părinților lui Ionuț, băiețelul care a avut un sfârșit teribil și tragic, teribil de tragic în colții „animăluțelor” pe care voi le iubiți... Aș vrea să știu ce gândiți despre bărbatul de 32 de ani care și-a dat duhul în colții celor doi Cane Corso care l-au atacat... sau femeia ucisă, pe când se întorcea de la serviciu, de un ciobanesc german. Și mulți alții, care au fost. Și cei care vor urma. Nu credeți că, protejând câinii fără stăpân, sunteți și voi co-autori la aceste omoruri? Nu vă considerați oarecum vinovați, știind că orice maidanez pe care-l hrăniți, poate în ziua de mâine să-și înfigă colții în gâtul altui Ionuț? SAu să doboare altă femeie, pe când se întoarce de la serviciu? Nu trăiți cu teama că veți fi stigmatizați de societate ( sau ce-a mai rămas din ea) pentru faptul că sprijiniți o categorie de animale care poate oricând să pună capăt unei vieți de copil sau de adult deopotrivă? Viețile maidanezilor, mai presus de cele ale copiilor, fraților, mamelor, taților sau ale bunicilor noștri? Mă faceți să râd! Și mă faceți să-mi fie rușine că sunt parte a societății din care faceți voi parte. Voi, cei care puneți viața maidanezilor mai presus de cele ale copiilor, mamelor și taților noștri. Ale bunicilor noștri...


Musafir

#25

2016-07-09 15:56

Pentru respectarea drepturilor animalelor si a cetatenilor,pentru adapostirea in mod civilizat a animalelor in adaposturile publice si pentru gestionarea corecta a banilor alicati de stat catre aceste adaposturi.