Referendum limitare privilegii parlamentari

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Referendum limitare privilegii parlamentari


Musafir

#301

2015-03-24 14:34

De multe ori am fost revoltat de abuzurile, sfidările și ilegalitățile acestor LIPITORI PE SPINAREA OPRIMATULUI POPOR ROMÎN.
Mai aveau nerușinarea să-și mai voteze gata-gata în anul 2014 o lege neobrăzată de pensie proprie de auzi?= 2000-6000 lei lunar pensie suplimentară,de merit și cu moț pentru surmenajul lor extenuant în parlament, numai pentru ei cei îmbuibati, cocoțați în buricul țării,(care din anchetele DNA reiese ce silitori,perseverenți și inventivi sunt pentru sporirea averii și privilegiilor lor, nu le-ar fi rușine de țara care au înșelat-o la alegeri ) Aceasta în condițiile în care jumătate din romînii care i-au ales și au sperat în ei, trăiesc în mizerie și chiar foame. Ce știu ei ce e la talpa țării,cînd ei sunt atît de preaînalți și furnicile așa de jos că nici nu se văd. RUSINE să le fie să nu mai rînjească la televizor, batjocorind acest popor dotat cu mult bun simț și încă răbdare pe care ei l-au trădat .Dacă ar rămăne parlamentul cu, zic eu, cca.100 buni,și așa ar fi mult. Sunt grea povară pe bugetul Romîniei cu un PIB așa de mic . Deliberat de 25 ani s-a distrus economia Romîniei prin votul și aranjamentele lor, milioane de locuri de muncă desființate, pentru ca tineretul să-și părăsească țara, să nu mai revină,să rămînă o Romanie cu moșnegi ca mine,care murind în curînd, poporul romîn să dispară și alții de aiurea să ocupe această minunată și bogată țară.Toată această distrugere sistematică, bine țintită și regizată a Romăniei s-a comis de către politicienii din 1989 încoace, cu complicitatea drăgălașilor parlamentari pe principiul machiavelic=Divide et impera(Dezbină-i și stăpînește-i pe proști, deși Al.Lăpușneanu a spus=proști dar mulți) . Sunt f.multe de spus și poate vor ieși la suprafață acum cînd avem un președinte neutru, neimplicat în diverse obligații reciproce de grupuri de interese,așa cum tot un neamț, Regele Carol I, a construit o Romînie modernă.
NU imunitații parlamentare și privilegiilor lor obraznice și Batjocoritoare la adresa sărăciei și umilințelor neamului nostru romănesc , cer REFERENDUM pentru reducerea parlamentului la 100 membri.Și așa ce brumă de populație a mai rămas în Romînia,oameni care mor pe capete de mizerie și umilințe, rata natalitații fiind minimă?
Frați Romîni, NU Dormiți, căci Somnul Națiunii generează Monștri
Așa să ne ajute Dumnezeu după EFORTUL și UNIREA noastră în a scoate acestă minunată, binecuvîntată țară din mlaștina puturoasă în care zacem acum la cheremul altora.






Musafir

#302

2015-03-24 20:08

am facut-o fara niciun interes personal, asa cum cred ca o faceti si voi.
o faceti?
cei cu petitia.

Musafir

#303

2015-03-24 22:43

NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE

Musafir

#304

2015-03-25 14:14

Să fie orfani de privilegii, ca să poată argumenta patriotismul cu care se împăunează la ocaziile festive.

Musafir

#305

2015-03-25 14:33

Am semnat pentru ca sunt nemultumota de clasa politica majoritar corupta si pentru ca vreau un viitor mai bun pentru urmasi.Sa se termine odata cu "super imunitatea" parlamentarilor si tarisoara noastra sa fie condusa de oameni capabili si curati penal.

Musafir

#306

2015-03-25 22:10

Oare este corect sa poti fura ca un nesimtit,prin legi oneroase ,doar ca ai imunitate ????????? DNA pe mana cu penalii, ,acestea nu sunt pedepse in conformitate cu gravitatea faptelor comise de acesti tradatori de neam si de tara .....................

Musafir

#307

2015-03-26 11:08

m-am saturat de ei

Musafir

#308

2015-03-26 20:59

Pentru că : 1.Revoluţia (1989) a avut ca motiv sărăcia, prin contrast cu îmbogăţirea "mahărilor"; atunci TOTUŞI un membru al Adunării Naţionale primea indemnizaţie mai mare decât salariul mediu în multiplu de cca 5 (şi doar pe durata sesiunilor); în rest, câştiga la fel cu toată lumea de aceeaşi specialitate/funcţie ; pe când acum ... (comparaţi!); 2. "Nimeni nu e mai presus de lege"; atunci de ce sinecuriştii au gratuităţi pe care nici un alt om "al muncii" nu le are; de ce diurna d-lor este mai mare; de ce li se decontează unora HOTEL DE 5 STELE deja de ANI DE ZILE ÎNTREGI, în străinătate, deşi NU ACOLO îşi au locul permanent de muncă; de ce li se plăteşte salariul/indemnizaţia sau ce-o fi în zilele în care absentează din bunul d-lor plac, nu delegaţi undeva cu misiuni de Stat; de ce li se asigură cantină luxoasă dar mult mai ieftină decât valoarea "bonurilor de masă" ale celor care lucrează şi plătesc dări/taxe (...) la Stat ? 3. Votul alegătorilor se dă mai ales candidaţilor susţinuţi/propuşi de anumite PARTIDE politice(sau, pe liste : anumitor partide politice); dacă oficialul învingător părăseşte partidul care l-a numit acolo, procentul rezultat la vot NU SE MAI REGĂSEŞTE în structura respectivă; consider că orice traseist ar trebui înlocuit automat cu un alt ins desemnat de partidul părăsit de cel dintâi (ALTFEL EU, ALEGĂTORUL, MĂ SIMT DESCONSIDERAT) şi obligat a nu mai ocupa funcţii înalte ... un număr anumit de ani; 4. Nu constat acţiuni ale d-lor ÎN FAVOAREA ţării şi a celor pe care îi "curtează" doar în preajma scrutinului - deci nu li se justifică privilegiile; 5. Nu constat obligarea d-lor la acoperirea prejudiciilor aduse ţării şi, implicit, nouă, majorităţii (un angajat obişnuit nu scapă nepedepsit şi neplătitor dacă - direct sau indirect - cauzează o pierdere cât de mică firmei angajatoare); nu e corect să suportăm noi greşelile (blând spus!) d-lor; 6. Sunt prea mulţi şi nu constat eficienţa sporită presupusă de acest număr . Şamd.

Musafir

#309

2015-03-26 22:00

Parlamentarii sa faca legi si nu jocuri politice.

Musafir

#310

2015-03-27 12:55


Schimbarea mentalității actualeu clase politice .
Responzabilizarea viitorilor conducători politici ai României .

Musafir

#311

2015-03-28 20:55

MA SEMNAT PETITIA! E SUFICIENT !''NO COMMENT'' PT CE SE INTAMPLA CU TARA ASTA!

Musafir

#312

2015-03-29 09:03

Am semnat pentru un parlament responsabil.

Musafir

#313

2015-03-29 09:56

Pentru ca toti suntem egali in fata legii

Musafir

#314

2015-03-30 04:41

Am semnat aceasta petitie ca nu se mai poate asa cu parlamentarii,parca ar fi Stat in Stat,ei nu mai au bun simt,nu respecta nici o lege,pur si simplu ne sfideaza.Daca fac o lege o fac ptr.Hoti,adica ptr.ei.Cum spunea si unul dintre parlamentari,dintre ei lucreaza in jur de 50 si atunci ce cauta acola 600?.Nesimtitilor,votati max.250 de parlamentari si restul care au furat vreau sa va vad in Puscarie dar si cu averile luate.Imunitatea trebuie numai ptr.vorbe politice dar nu ptr.furt.Pe Sova la pus Ministru Transporturilor,(cind a fost) ca sa distruga documentele cu autostrazi,baiatul asta care se da cu Mir trebuie dupa gratii neaparat, se poate da cu Mir si acolo.D-na care la dat cu mir sa fie avocata lui,ca tare se mai potrvesc.Di cauza lor noi o ducem f.greu,dar Ponta si tot neamul lor care s-au perindat de 25 de ani nu vad nimic.Cite fabrici s-au facut ptr.locuri de munca? nici una,in schimb le-au strcat pe toate.Cu toata democratia noastra eu as vrea un conducator ca Vlad Tepes,macar un mandat!.

Musafir

#315

2015-04-02 19:25

La puscarie cu hotii !

Musafir

#316

2015-04-02 19:56

1.Pentru ca stimatii parlamentari fac exact contrariul fata de ceea cea s-au angajat sa faca. Constitutia se pare ca este facultativa pentru ei. Consider ca ar trebui sa aiba un minim de propuneri de legi, ori ei nu sunt nici prezenti sa voteze nici ce propun alti colegi, putini si acestia. Nu este in regula ca un parlamentar sa treaca anul fara a avea activitate parlamentara. Nu ne permitem acest lux! 2. Cum si cine evalueaza performantele acestor sobolani si pe cine mai reprezinta ei? Cred ca la max. 7% din ei le mai pasa de destinul acestei tari! Sunt mafioti cu acte in regula si ne rad in nas!!! 3.Nu inteleg um lucru, o tara voteaza un presedinte cu un program, iar un primministru isi bate joc de toti...?!!! Povestea ca avem ceea ce meritam este o noua sfidare la adresa romanilor. Ce variante am avut si cine a controlat totul??? Ce era sa facem si pe cine sa voram, ca legile si conditiile erau facute de ( PSD-PCR). Pana unde atata ipocrizie, de ce nu se urmareste recuperarea integrala a prejudiciilor cauzate de cei prinsi. Acesti parlamentari fac zilnic crime, prin daptul ca mor oameni de foame, copii in spitale, batrani care viseaza la o masa, etc. De 25 de ani tot strangem cureaua...??? E convenabil sa iei 2 ani, poate cu suspendare, dar ai ramas cu averi la care altii nici nu viseaza! Exponentii nostri ar trebui sa fie aspru pedepsiti, dar se pare ca un necajit care nu a dat chitanta plateste mai drastic. Ce mai cauta acest intrus "Ponta" la guvernare? Chiar trebuie sa iesim in strada de fiecare data cand legea este incalcata grav??? Imi doresc din inima un parlament pe care sa-l respectam si sa ne mandrim cu el!

Cu respect,
Horea Miron

Musafir

#317

2015-04-04 03:25

Din cauza bataii de joc la care sunt supus de clasa asa zisa politica!

Musafir

#318

2015-04-04 19:07

Semnați petiția Tratamente pentru hepatita C astăzi, nu mâine

Așteptam de ani buni un tratament nou, timpul pt noi este o problema, iar acești politicieni nici nu se sinchisesc sa ne răspundă clar daca aproba un nou tratament compensat pt vindecarea completa a hepatitei C si eradicarea acestui virus care provoacă hepatita cronica/ciroza/cancer hepatic/insuficienta hepatica si DECES

Avem nevoie de semnătură dvs! Mulțumim!

 


Musafir

#319

2015-04-06 21:09

Semnați pe

http://www.petitieonline.com/tratamente_pentru_hepatita_c_astăzi_nu_mâine

Un click si o semnătură pt viață!

MULTUMIM !


Musafir

#320

2015-04-07 04:52

Deoarece consider absolut corect ca parlamentarii sa nu beneficieze de alte drepturi decat alegatorii lor. Iar modul sfidator de comportare la adresa alegatorilor, si nesimtirea crasa de care dau dovada parlamentarii, ii descalifica din toate punctele de vedere. Sunt curios cati dintre alegatorii din circumscriptia electorala a Dlui Serban Nicolae sunt de acord cu initiativele sale parlamentare. Trimiteti-l domnilor alegatori acasa, ca nu merita sa va reprezinte.
Om

#321 Re: drepturi si obligații parlamentari

2015-04-08 11:10

#22: -  

 Extraordinar comentariul Dvs!

E util sa răspândim informațiile .. Astfel încât cetățenii romani sa înțeleagă ca au dreptul si obligația de a participa la schimbarea tarii

sută alexandru

#322 vrem tratament nou,viata noastra conteaza!

2015-04-08 11:18


Musafir

#323

2015-04-10 13:45

Fura ei extrem de mult..nu le mai trebiesc privilegii financiare...iar faza cu imunitatea e clara...furi te duci la puscarie,pe sârma si stai acolo la racoare la beciul domnesc. Dar bine astea sunt utopii, nu va dcapa niciodata Romania de specimenele astea

Musafir

#324

2015-04-10 21:00

simplu,m-am saturat de trantori! m-am saturat de infractori protejati de imunitatea parlamentara. sincer si 300 de parlamentari mi se par cam multi...cu respect

Musafir

#325

2015-04-12 18:10

Suntem cei mai FURATI . NICI UNUI POPOR NU I S-A FURAT ISTORIA , NU I S-A IMPUS TRECUTUL . ,,Istoria '' aleasa , FORMULATA este pe placul DUSMANILOR TARII , PE PLACUL BOLSEVICILOR , JIDANILOR , ATEILOR . Dovada : Ce se invata la disciplina ,,istorie '' , de catre copiii nostri ... POLITICIENI DE TOT RASUL , ,,oameni '' de nimic , fara vreo urmare buna, propusi pentru groapa de gunoi a istoriei .Trebuie sa luptam , sa iesim cand se va hotara . Astfel vom incerca sa remediem din nedreptati .