dePONTAminati Romania!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția dePONTAminati Romania!


Musafir

#1

2014-11-04 17:13

Cine are simt civic si niste repere morale certe realizeaza ca asta-i singura atitudine care se impune acum .Acum pina nu-i prea tirziu .Daca nu noi ?/Cine ?/Daca nu
acum ?/Cind ?

Musafir

#2

2014-11-04 18:54

JOSSSSSSSSSSSSSSSS PONTA CU GUVERNU LUI CU TOT,acest clan de politicieni si-au batut joc incaodata de romanii din diaspora prin reducerea sectiilor de votare,masura prin care acesti incompetenti ne-au furat si dreptul la vot,DEMISIA LUI PONTA SI GUVERNULUI LUI!!!

Musafir

#3

2014-11-04 19:30

Vrem anularea alegerilor din 2 noiembrie, au fost fraudate si neconstitutionale !!!!

Musafir

#4

2014-11-04 21:20

Nu mai avem cuvinte! Doar multa sila, multa lehamite si un total dispret pentru lipsa de caracter si micimea acestui personaj

Musafir

#5

2014-11-05 06:13

Niste vesti gen ,,: A CRAPAT ILIESCU '' sau ,, ponta a dat in primire " ? Atunci ar fi buna ziua !

Musafir

#6

2014-11-05 08:41

De i-ar fi un pic rusine si ar avea principii si onoare in fata unui popor ce nu-l doreste cu adevarat, n-ar mai candida!...

Musafir

#7

2014-11-05 08:51

Mi-e sila de comunisti! Ponta =comunism !

Musafir

#8

2014-11-05 09:37

nu vrem sa ne intoarcem cu 25 de ani in urma ! JOS PONTA !

Musafir

#9

2014-11-05 10:05

Tudorache Constantin A sosit timpul sa bata un vant al COMPETENTEI,sa-i clatine pe neaveniti, incapabili,exccroci si hoti din scaunele lor,sa-i pretuim pe oameni dupa ceace stiu ,pot si vor sa faca nu dupa sonoritatea vorbelor si minciuni.

Musafir

#10

2014-11-05 10:07

Tudorache Constantin Protestez pentru ,Respectarea statului de drept care trebuie să constituie un obiectiv primordial si totodata respectarea legilor tarii,de toti cetatenii, tarii.NIMENI NU-I MAI PRESUS DECAT LEGEA.


Musafir

#11

2014-11-05 15:20

Klaus Werner Iohannis PRESEDINTE !

Musafir

#12

2014-11-06 10:37

nu votez victor viorel ponta pt ca e un mincinos
unn oarecare

#13

2014-11-06 10:44

ginditi-va bine inca  10 zile  .   vrem sa avem o tara  sau vrem  stat in stat  si sa suferiti mai ales cei din transivania ?

 

Claudia Diana Popa

#14 MANIFEST) ATENTIE ROMANIA - PERICOL MAXIM

2014-11-06 12:54

 

MANIFEST) ATENTIE ROMANIA - PERICOL MAXIM



Datorita "calitatii" sale de a putea minti instantaneu, natural si cu infinit talent domnul P a fost ales presedinte P.S.D. de toti excrocii, banditii si toti nenorocitii cu camasi albe costume si cravate din Romania, care in cea mai mare majoritate se afla in P.S.D.
Scopul acestor gunoaie, frustrati deoarece in viata lor au fost persoane impotente profesional si uman, nulitati in societate, incapabili sa faca ceva bun si pe locul 2 tot timpul, este ca fiecare sa acapareze cat mai mult si sa fie ei primii, sa fie sefi mai mari sau mai mici , .... regi, sefi de judete care vor fi transformate in feude personale .
Acesti "baroni" sunt de fapt niste banditi mai mari sau mai mici...Scopul lor este de a fura cat mai mult. Aceste nulitati au intrat in politica si acolo s-au gasit ca fratii.

Dl P sprijinit de baronii si banditii grobieni ai P.S.D. si impreuna cu acestia vor sa instaleze dictatura in Romania.
In privinta U.E., P.S.D. va face tot ce este posibil sa ne scoata, inclusiv din N.A.T.O. si sa transforme tara intr o dictatura asemeni U.R.S.S. si sub tutela U.R.S.S. o tara inscrisa in zona economica Euro-Asiatica .

Romania va fi transformata intr-o dictatura asemeni URSS-BELARUS. sau UCRAINA sub Ianukovici. Ponta se viseaza Putin al Romaniei.

Pana acum tara a fost salvata .Daca reusea lovitura de stat din 2012 , acum eram deja un stat ca Ukraina in vremea lui Ianukovici , legea amnistiei era data de mult si toti banditii si hotii erau in parlament, toate institutiile statului erau deja confiscate si lucrau acum deja in favoarea hotilor , iar toate televiziunile si ziarele opozitiei deja erau inchise.
Toate legile tarii vor fi schimbate in favoarea lor prin abuzuri de nedescris si minciuni ordinare.
Opozantii vor fi denigrati, marginalizati, intimidati, santajati si redusi la tacere si bagati in anonimat sau la inchisoare .

In politica si in mod special in P.S.D.au intrat javre fara Dumnezeu al caror singur dumnezeu este banul. Niste excroci care nu se gandesc si nici nu au de gand sa faca vreodata ceva pentru tara si al caror singur scop e sa fure ei cat mai mult si sa insele poporul prin regula :


"Desteptul promite si prostul trage sperante".



Dar nu este vorba de "destepti " ci de niste jeguri umane – de niste gunoie nenorocite.
Acestia abia asteapta sa mai castige ceva putere si sa prinda momentul cand vor putea sa dea legea aminstiei si gratierii cand i-si vor scoate colegii si prietenii hoti si excroci din puscarii pentru ai aduce alaturi de ei.
Metodele prin care vor sa puna mana pe toata tara sunt metodele stalinisto-comuniste modelul fiind cel prin care au facut-o comunistii Romani si Rusi dupa razboiul din 1944.
Vor sa puna mana pe toate instituriile importante ale statului prin trecerea lor sub comanda guvernului si numirea de catre primul ministru a persoanelor in fruntea tuturor institutiilor statului
institutii in fruntea carora vor fi pusi hotii, excrocii si banditii tarii. toti prostii si slugarnicii.
Studiati toate actiunile intreprinse de catre acestia de a lungul timpului incepand de la lovitura de stat prin care s a incercat debarcarea lui Basescu in 2012 .. Studiati analizati si o sa intelegeti.


P.S.D. este Cancerul Romaniei si toti hotii, nemernicii si excrocii grobieni ai acestei tari s-au afiliat sau au intrat de-a lungul timpului in acest partid.
Aceasta mafie a hotilor se afla si a penetrat toate structurile statului incepand de la Primarii, Politii, Procuraturi, Judecatorii , si in general in toate structurile de comanda ale localitatilor si statului, structuri care conduc si produc bani.


Oamenii cinstiti , seriosi si bine intentionati din tara care au vrut sa intre in aceste partide si in politica in general pentru a face ceva pentru tara si pentru popor nu au putut chiar daca au incercat .

Cind au intrat in partide au dat acolo peste excrocii si hotii care erau uniti si care sunt foarte rai si tupeisti si care erau mai puternici prin unirea si perversitatea lor.
Oamenii cinstiti au fost marginalizati ridiculizati si neutralizati de aceste gunoaie obraznice, pana cand, scarbiti au fost obligati sa se retraga.
In aceste partide si in special in P.S.D se afla numai excroci care, cand sunt altii la putere tipa ca din gura de sarpe "Hotii" , incercand sa arate cum fura altii , dar ei de fapt nu urmaresc decat sa ajunga ei in locul lor pentru a fura si mai mult decat predecessorii lor.

Coruptii din P.S.D. sunt convinsi ca dl P le va reprezenta interesele cel mai bine el fiind cel mai mare mincinos ordinar dintre ei si cel mai pervers .



Dl P , acest om , este de la tatal Minciunii. Si este unul din fii sai.

Treziti-va !, uniti-va si luptati pentru democratie si pentru tara.

PSD ESTE CANCERUL ROMANIEI -

ATENTIE ROMANIA , PERICOL MAXIM

MANIFEST - CITESTE-L SI DA-L MAI DEPARTE - Distribuie

 


Musafir

#15

2014-11-06 21:19

niste ratati :Ponta,Iohanis,Vadim,Macovei,Udrea,Funaru.
Cichi

#16

2014-11-06 21:20

Votez Klaus Iohannis pentru ca imi doresc un presedinte care sa ne reprezinte pe noi , nu pe mogulii lorun presedinte care sa asigure un viitor mai bun copiilor nostrii.


Musafir

#17

2014-11-06 23:34

NE-AM SATURAT DE NEAMURI PROASTE, DE HOTI SI TRADATORI DE NEAM!!!

Musafir

#18

2014-11-07 05:17

A murit parte din neamul nostru sa scapam de comunisti iar Ponta este un comunist cu ambalaj democratic! O mizerie! Daca iese Ponta presedinte, ne meritam soarta!

Musafir

#19

2014-11-07 10:04

Mizeria emanata de echipa lui Ponta cu ocazia acestor alegeri a devenit sufocanta. Lucrurile au curs intr-un ritm tot mai alert si mai grav: de la ordonanta care a permis migratia politica timp de 45 de zile, la pomenile FARA NUMAR, la cuponul pentru "pachetul alimentar", la aberatiile rostite zilnic in numar mare, iar acum, mai nou, la aparitia de dimineata pana seara pe televiziuni a unor specimene umane absolut mizerabile (Firea, Plumb, Corlatean, Codrin Stefanescu - de nesuportat toate aceste acumulari de abuzuri, de minciuni, de reveniri, au scandalizat publicul !! Doar in ultimele 24 de ore, defilarea pe ecrane a acestor figuri sinistre ale politicii i-a scarbit cu desavarsire chiar si pe cei total dezinteresati de politica. Mai revoltator decat toti mi s-a parut dl Stanoevici (actorul, secretar de stat in MAE), care, aseara, la Realitatea, a spus cu subiect si predicat ca s-a vrut sa se impiedice votul fraudulos in diaspora, si de aceea s-au pregatit "luand masuri" !!!!!! Cat potential de ura, de instigare, de violenta la acest ins !!! Prestatia lui a fost uluitoare, cu greu voi putea uita mimica lui revansarda, incordarea agresiva a corpului, a muschilor gatului atunci cand se straduia sa raspunda … era ca intr-un tablou cu secera si ciocanu'… Mi-a facut rau vederea lui. Votez impotriva pericolului ca acest Stanoevici, alaturi de Corlatean si Ponta, din functiile lor decizionale, sa-si bata joc de Romanii care muncesc sau invata in strainate !


Musafir

#20

2014-11-11 16:34

tot un gunoi e!

Musafir

#21 Proteste IMPOTRIVA IMUNITATII JUDICIARE A PARLAMENTARILOR

2015-03-26 16:26

Iata o varianta de raspuns, chiar adecvata MOMENTULUI: Dupa votul din Senatul Romaniei, in cazul golanului de Sova: este clar: suntem un popor, rectific: o POPULATIE!, care, DE BUNAVOIE!, a(m) devenit prizonierii UNEI SLEAHTE (transpartinice) de TICALOSI şi DERBEDEI: asa-zisa "clasa politica"! NU MAI EXISTA DECAT O SOLUTIE: sa iesim IN STRADA, toti cei care vor SA-SI IA TARA INAPOI, din GHEARELE celor ce au ajuns sa ne "incalece" de-a binelea, cumparand votul idiotilor, betivilor si lenesilor, care-si vand DREPTUL ELECTIV CETATENESC pentru o tuica, o pereche de chiloti trandafirii sau o strachina de fasole! Nu ne mai poate salva nici Malai-Mare Voda von IMPOTENTA (al doilea papagal, dupa Emil Constantinescu, care, ajuns la Cotroceni, (DOAR) PE VOT NEGATIV, antipesede, ne face dovada NEPUTINTEI si NULITATII SALE (ca personalitate)! Cat despre "mir"-ul sfant si mataniile ori acatistele unor Vosganian sau Sova et. Comp., Biserica Ortodoxa Romana, care a facut, pe fata, campanie electorala pentru Ponta (cum a facut, in trecut, si pentru Iliescu, Nastase, P.S.D., P.R.M. s.a.m.d....) si care TACE in legatura cu blasfemiile, rostite de la tribuna Parlamentului national, de catre cei numiti mai sus, ESTE ANACRONICA (in raport cu timpurile MODERNE, CIVILIZATE, si, mai ales, cu nevoile REALE ale societatii), este dovedita, inca o data, ca fiind PROFUND CORUPTA, jegos IPOCRITA, HOATA SI, la urma urmei, DE-A DREPTUL DIAVOLE(A)SCA!!! Ne este SCARBA de aceasta B.O.R., compusa din niste JIGODII VANDUTE DIAVOLULUI, NISTE PEDOFILI, CURVARI, HOTOMANI LACOMI SI POPONARI IN FUSTANELE, niste PARAZITI SOCIALI, care, desi grasi ca bivolii, traiesc, ca niste NESIMTITI ce sunt, inganand pe nas, cu glas tremurat, de ied nevolnic, fel de fel de cantece MEDIEVALE, profund ANACRONICE, in plin secol XXI. Ce ne invata astazi, in anul de gratie 2015, biserica "noastra" ortodoxa: supune-te Stapanirii si nu te plange, ca... ne umflam noi burdihanele scarboase, in locul tau, ENORIASULE care n-aI VOIE SA DEVII cetatean!!!! Nesimtitul de Daniel, PATRIARHUL MASON, sau spagarul, hotomanul, pedofilul si homosexualul "nostru", de la Constanta, pesedistul Teodosie (care era "parte activa", in partidele de... amor-de-chilie cu "partea pasiva" Adrian Nastase!) de ce nu sar sa ne spuna ca "cele sfinte" n-au ce cauta in discursurile baiguite ipocrit de catre puscariabilii din Parlament?! Simplu: pentru ca asta-i rolul acestei MEDIEVALE institutii, numite B.O.R.: sa ne tina PROSTI si, pe cale de consecinta: NEPUTINCIOSI si SLUGI. HAIDETI SA LE-ARATAM CA NU SUNTEM ASA!!!!! IN STRADA, CU TOTII, INCONJURAND PALATUL PARLAMENTULUI, PALATUL VICTORIA, PREFECTURILE, sedille Primariilor si pe cele ale Consiliilor Judetene si silindu-i pe "alesii" si numitii in demnitati SA FACA CUM SPUNE POPORUL, iar nu cum vor ei! IAR DACA REFUZA, INSEAMNA CA... AU ALES, PENTRU EI:...STREANGUL, GHILOTINA sau PLUTONUL DE EXECUTIE!!

Asteptam REACTII, nu atat pe Internet, cat, mai ales si mai URGENT:... IN STRADA!!!!!!!

Deja, de aseara, se mobilizeaza (si se convoaca, reciproc, pe Internet) CETATENII romani (mai ales TINERI, bineinteles, la fel ca-n decembrie 1989, aprilie -iunie 1990, toamna lui 1996, la protestele pe temele Rosia Montana si gaze de sist, din 2013-2014, si mitingurile din noiembrie anul trecut...) pentru a se aduna in Piata Universitatii, din Capitala!!! Par sa nu ramana mai prejos nici cei din Cluj, Timisoara, CONSTANTA, Sibiu, Craiova, Oradea, Targu Mures, Iasi, Brasov si chiar, surpriza (PLACUTA!) Bacau!
Felicitari si MULTUMIRI tuturor initiatorilor si organizatorilor mitingurilor din intreaga tara! Datorita unor astfel de oameni, inimosi, rationali si cinstiti, inca ma mai mandresc cu faptul ca sunt roman! Caci daca ma gandesc ca sunt conational si contemporan cu Ponta, Sova, Iliescu, Vosganian si toti ceilalti nemernici si maimutoi...

Paul Parvu, "Mai, animalule!" al lui Iliescu, din 15 august 1992

#22

2015-03-26 16:30

#21: -  

 Dupa votul din Senatul Romaniei, in cazul golanului de Sova: este clar: suntem un popor, rectific: o POPULATIE!, care, DE BUNAVOIE!, a(m) devenit prizonierii UNEI SLEAHTE (transpartinice) de TICALOSI şi DERBEDEI: asa-zisa "clasa politica"! NU MAI EXISTA DECAT O SOLUTIE: sa iesim IN STRADA, toti cei care vor SA-SI IA TARA INAPOI, din GHEARELE celor ce au ajuns sa ne "incalece" de-a binelea, cumparand votul idiotilor, betivilor si lenesilor, care-si vand DREPTUL ELECTIV CETATENESC pentru o tuica, o pereche de chiloti trandafirii sau o strachina de fasole! Nu ne mai poate salva nici Malai-Mare Voda von IMPOTENTA (al doilea papagal, dupa Emil Constantinescu, care, ajuns la Cotroceni, (DOAR) PE VOT NEGATIV, antipesede, ne face dovada NEPUTINTEI si NULITATII SALE (ca personalitate)! Cat despre "mir"-ul sfant si mataniile ori acatistele unor Vosganian sau Sova et. Comp., Biserica Ortodoxa Romana, care a facut, pe fata, campanie electorala pentru Ponta (cum a facut, in trecut, si pentru Iliescu, Nastase, P.S.D., P.R.M. s.a.m.d....) si care TACE in legatura cu blasfemiile, rostite de la tribuna Parlamentului national, de catre cei numiti mai sus, ESTE ANACRONICA (in raport cu timpurile MODERNE, CIVILIZATE, si, mai ales, cu nevoile REALE ale societatii), este dovedita, inca o data, ca fiind PROFUND CORUPTA, jegos IPOCRITA, HOATA SI, la urma urmei, DE-A DREPTUL DIAVOLE(A)SCA!!! Ne este SCARBA de aceasta B.O.R., compusa din niste JIGODII VANDUTE DIAVOLULUI, NISTE PEDOFILI, CURVARI, HOTOMANI LACOMI SI POPONARI IN FUSTANELE, niste PARAZITI SOCIALI, care, desi grasi ca bivolii, traiesc, ca niste NESIMTITI ce sunt, inganand pe nas, cu glas tremurat, de ied nevolnic, fel de fel de cantece MEDIEVALE, profund ANACRONICE, in plin secol XXI. Ce ne invata astazi, in anul de gratie 2015, biserica "noastra" ortodoxa: supune-te Stapanirii si nu te plange, ca... ne umflam noi burdihanele scarboase, in locul tau, ENORIASULE care n-aI VOIE SA DEVII cetatean!!!! Nesimtitul de Daniel, PATRIARHUL MASON, sau spagarul, hotomanul, pedofilul si homosexualul "nostru", de la Constanta, pesedistul Teodosie (care era "parte activa", in partidele de... amor-de-chilie cu "partea pasiva" Adrian Nastase!) de ce nu sar sa ne spuna ca "cele sfinte" n-au ce cauta in discursurile baiguite ipocrit de catre puscariabilii din Parlament?! Simplu: pentru ca asta-i rolul acestei MEDIEVALE institutii, numite B.O.R.: sa ne tina PROSTI si, pe cale de consecinta: NEPUTINCIOSI si SLUGI. HAIDETI SA LE-ARATAM CA NU SUNTEM ASA!!!!! IN STRADA, CU TOTII, INCONJURAND PALATUL PARLAMENTULUI, PALATUL VICTORIA, PREFECTURILE, sedille Primariilor si pe cele ale Consiliilor Judetene si silindu-i pe "alesii" si numitii in demnitati SA FACA CUM SPUNE POPORUL, iar nu cum vor ei! IAR DACA REFUZA, INSEAMNA CA... AU ALES, PENTRU EI:...STREANGUL, GHILOTINA sau PLUTONUL DE EXECUTIE!!


Asteptam REACTII, nu atat pe Internet, cat, mai ales si mai URGENT:... IN STRADA!!!!!!!

Deja, de aseara, se mobilizeaza (si se convoaca, reciproc, pe Internet) CETATENII romani (mai ales TINERI, bineinteles, la fel ca-n decembrie 1989, aprilie -iunie 1990, toamna lui 1996, la protestele pe temele Rosia Montana si gaze de sist, din 2013-2014, si mitingurile din noiembrie anul trecut...) pentru a se aduna in Piata Universitatii, din Capitala!!! Par sa nu ramana mai prejos nici cei din Cluj, Timisoara, CONSTANTA, Sibiu, Craiova, Oradea, Targu Mures, Iasi, Brasov si chiar, surpriza (PLACUTA!) Bacau!
Felicitari si MULTUMIRI tuturor initiatorilor si organizatorilor mitingurilor din intreaga tara! Datorita unor astfel de oameni, inimosi, rationali si cinstiti, inca ma mai mandresc cu faptul ca sunt roman! Caci daca ma gandesc ca sunt conational si contemporan cu Ponta, Sova, Iliescu, Vosganian si toti ceilalti nemernici si maimutoi...

 

Paul Parvu, "Mai, animalule!" al lui Iliescu, din 15 august 1992

#23 Re:

2015-03-26 16:31

#21: -  

 Dupa votul din Senatul Romaniei, in cazul golanului de Sova: este clar: suntem un popor, rectific: o POPULATIE!, care, DE BUNAVOIE!, a(m) devenit prizonierii UNEI SLEAHTE (transpartinice) de TICALOSI şi DERBEDEI: asa-zisa "clasa politica"! NU MAI EXISTA DECAT O SOLUTIE: sa iesim IN STRADA, toti cei care vor SA-SI IA TARA INAPOI, din GHEARELE celor ce au ajuns sa ne "incalece" de-a binelea, cumparand votul idiotilor, betivilor si lenesilor, care-si vand DREPTUL ELECTIV CETATENESC pentru o tuica, o pereche de chiloti trandafirii sau o strachina de fasole! Nu ne mai poate salva nici Malai-Mare Voda von IMPOTENTA (al doilea papagal, dupa Emil Constantinescu, care, ajuns la Cotroceni, (DOAR) PE VOT NEGATIV, antipesede, ne face dovada NEPUTINTEI si NULITATII SALE (ca personalitate)! Cat despre "mir"-ul sfant si mataniile ori acatistele unor Vosganian sau Sova et. Comp., Biserica Ortodoxa Romana, care a facut, pe fata, campanie electorala pentru Ponta (cum a facut, in trecut, si pentru Iliescu, Nastase, P.S.D., P.R.M. s.a.m.d....) si care TACE in legatura cu blasfemiile, rostite de la tribuna Parlamentului national, de catre cei numiti mai sus, ESTE ANACRONICA (in raport cu timpurile MODERNE, CIVILIZATE, si, mai ales, cu nevoile REALE ale societatii), este dovedita, inca o data, ca fiind PROFUND CORUPTA, jegos IPOCRITA, HOATA SI, la urma urmei, DE-A DREPTUL DIAVOLE(A)SCA!!! Ne este SCARBA de aceasta B.O.R., compusa din niste JIGODII VANDUTE DIAVOLULUI, NISTE PEDOFILI, CURVARI, HOTOMANI LACOMI SI POPONARI IN FUSTANELE, niste PARAZITI SOCIALI, care, desi grasi ca bivolii, traiesc, ca niste NESIMTITI ce sunt, inganand pe nas, cu glas tremurat, de ied nevolnic, fel de fel de cantece MEDIEVALE, profund ANACRONICE, in plin secol XXI. Ce ne invata astazi, in anul de gratie 2015, biserica "noastra" ortodoxa: supune-te Stapanirii si nu te plange, ca... ne umflam noi burdihanele scarboase, in locul tau, ENORIASULE care n-aI VOIE SA DEVII cetatean!!!! Nesimtitul de Daniel, PATRIARHUL MASON, sau spagarul, hotomanul, pedofilul si homosexualul "nostru", de la Constanta, pesedistul Teodosie (care era "parte activa", in partidele de... amor-de-chilie cu "partea pasiva" Adrian Nastase!) de ce nu sar sa ne spuna ca "cele sfinte" n-au ce cauta in discursurile baiguite ipocrit de catre puscariabilii din Parlament?! Simplu: pentru ca asta-i rolul acestei MEDIEVALE institutii, numite B.O.R.: sa ne tina PROSTI si, pe cale de consecinta: NEPUTINCIOSI si SLUGI. HAIDETI SA LE-ARATAM CA NU SUNTEM ASA!!!!! IN STRADA, CU TOTII, INCONJURAND PALATUL PARLAMENTULUI, PALATUL VICTORIA, PREFECTURILE, sedille Primariilor si pe cele ale Consiliilor Judetene si silindu-i pe "alesii" si numitii in demnitati SA FACA CUM SPUNE POPORUL, iar nu cum vor ei! IAR DACA REFUZA, INSEAMNA CA... AU ALES, PENTRU EI:...STREANGUL, GHILOTINA sau PLUTONUL DE EXECUTIE!!


Asteptam REACTII, nu atat pe Internet, cat, mai ales si mai URGENT:... IN STRADA!!!!!!!

Deja, de aseara, se mobilizeaza (si se convoaca, reciproc, pe Internet) CETATENII romani (mai ales TINERI, bineinteles, la fel ca-n decembrie 1989, aprilie -iunie 1990, toamna lui 1996, la protestele pe temele Rosia Montana si gaze de sist, din 2013-2014, si mitingurile din noiembrie anul trecut...) pentru a se aduna in Piata Universitatii, din Capitala!!! Par sa nu ramana mai prejos nici cei din Cluj, Timisoara, CONSTANTA, Sibiu, Craiova, Oradea, Targu Mures, Iasi, Brasov si chiar, surpriza (PLACUTA!) Bacau!
Felicitari si MULTUMIRI tuturor initiatorilor si organizatorilor mitingurilor din intreaga tara! Datorita unor astfel de oameni, inimosi, rationali si cinstiti, inca ma mai mandresc cu faptul ca sunt roman! Caci daca ma gandesc ca sunt conational si contemporan cu Ponta, Sova, Iliescu, Vosganian si toti ceilalti nemernici si maimutoi...


Musafir

#24

2015-03-26 18:39

Sunt satul de regimul instaurat prin forta de iliescu, continuat de nastase, tonta prin psd si toate celelalte partide.

Musafir

#25

2015-03-26 19:11

Ptr ca e mult de scris si nu am timp..am sa spun atat 'puiemonta"!