Emblema SMURD pe steagul Romaniei

Romanii au uitat de sacrificiul celor din '89 cum au uitat si de milioanele de strabuni morti de-a lungul mileniilor. Morti nu pentru un conducator sau vre-un vis de maretie, pentu televizoare cu plasma sau genti de firma, pentru masini scumpe sau vile... ci pentru libertate, pentru dreptul de a trai in pace si dreptul de a alege cum vor sa traiasca pe acest pamant.

Romanii au nevoie de un crez. Un motiv pentru care sa-si aminteasca ca sunt aici pe acest pamant de peste doua mii de ani, ca sunt aici cu sange de dac si de roman la poarta de est a europei inca de la inceputuri.

Noi suntem urmasii acelor sacrificii. Cu ce drept stam azi, pe acest pamant, si credem ca meritam sa nu ne pese de ce se intampla cu aceasta tara?

Avem o datorie de platit, O datorie nu in bani sau in aur. Ci o datorie in sange. Avem datoria de a arata tuturor celor morti ca nu au murit degeaba.

Aceasta datorie nu o putem plati altfel decat aratand ca ne pasa de acest pamant si de acest popor.

Putem arata ca ne pasa luptand in felul nostru pentru binele acestor meleaguri. De la aruncat o hartie la cos pe strada in loc sa o aruncam pe jos pana la a sacrifica tot ce putem pentru a asigura copiilor un viitor sigur, cu o viata linistita, si sanse egale la educatie.

Cred ca azi, dupa douazeci si doi de ani de la revolutie, romanii mai mult ca oricand se pot uni si lupta din nou impotriva tiraniei in spatele unui crez puternic.

Cred ca e timpul sa avem inapoi o emblema pe steagul Romaniei, o emblema care sa ne reprezinte cu onoare, o emblema care sa arate de ce putem fi in stare cand suntem uniti.

Astfel, astazi, am creat aceasta petitie pentru a propune ca gaura lasata in steagul Romaniei in '89 sa fie intr-un sfarsit inlocuita. Inlocuita cu emblema celor de la SMURD.

Nu va pierdeti speranta Romani, caci in cele mai negre vremuri speranta, devotamentul si curajul ne scot la lumina.