Eliminarea din REVOLUȚIA ROMÂNA a PCR-iștilor

În România de după 1989 nu a avut loc o necesară lustrație, așa cum Proclamația de la Timișoara o cerea atunci când pentru LIBERTATE se murea! Astăzi suportăm consecințele acestei nemernicii, gestionată de cei pe care atunci ar fi trebuit să-i aruncăm în ghena istoriei. Legea Recunoștinței pentru cei ce au luptat împotriva regimului comunist, nr 341 din 2004 nu conține nici un articol care să-i elimine pe foștii peceriști. În România, la data de 22 decembrie 1989 existau aproape 4 milioane de membrii de partid. Nu i-a obligat nimeni să se înscrie în PCR, singura lor justificare, fiind după 89 că doar așa puteau avea o butelie sau un televizor color, o funcție în fabrica unde lucrau etc. NU ESTE ADEVĂRAT! Mai mult această justificare este toxică pentru sănătatea morală a acestui popor. Practic înseamnă că ei s-au vândut! Nu se pooate ca în Legea Recunoștinței pentru cei ce au abolit comunismuul să existe și foști membri PCR, activiști, etc!

De aceea propun un articol care să facă parte din Legea 341.

ART..... De prevedderile prezentei Legi nu beneficiază cei care la data de 22 decembrie 1989 erau  activiști la orice nivel ai PCR, militari sau lucrători asimilați acestora, colaboratori ai securității.