Acum ne iau și copiii! Cere deputaților să nu voteze PLx 145/2023!

348bf5fd-d2dc-400e-8758-962e48deb5ef.jpg

⚠️ După ce au făcut cadou firmelor străine resursele naturale (păduri, petrol și gaze) și, mai nou, încearcă să le dea gratis și pe cele peste 240 de regii naționale și 1.000 de întreprinderi cu capital de stat (Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Romsilva, CEC Bank, Salrom, Portul Constanța etc.), acum, a venit rândul copiilor să fie luați cu forța din familiile de români.

🔊 Miercuri, 19 aprilie, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, figurează votul final pentru PLx 145/2023. O lege criminală, trecută pe repede înainte, prin care se instituie, într-un mod stalinist și lipsit de transparență, separarea forțată a copiilor de familii.

🔊 Cu alte cuvinte, guvernul criminal PSD-PNL-UDMR, cu sprijinul USR și al minorităților susțin legiferarea abuzului din partea serviciului de asistență socială.

⚠️ Dacă această inițiativă legislativă va fi adoptată, atunci separarea forțată a copiilor de familii se va putea face din motive relative sau chiar aberante.

🔊 Copiii pot fi separați forțat de familie, dacă:

📌 Părinții sunt plecați la muncă în străinătate;

📌 Exercită influențe negative asupra copilului;

📌 Unul sau mai mulți copii nu sunt vaccinați.

⚠️ Prin această inițiativă legislativă, mii de familii de români (plecați la muncă în străinătate din cauza incompetenței guvernului PSD-PNL-UDMR de a asigura un trai de viață decent) sunt în pericol de a-și vedea proprii copii instituționalizați cu forța, la adăpostul unei legi criminale❗️

⚠️ Mai mult, nu trebuie uitat modul în care autoritățile din Germania și Norvegia au sancționat brutal educarea copiilor în spiritul credinței creștine poate fi considerată drept influență negativă. Și, au decis separarea forțată a copiilor de familii. Să nu uităm de tragedia prin care au trecut familiile Furdui și Bodnariu❗️

⚠️ Prin această lege criminală, copiii noștri vor fi crescuți de beneficiarii parteneriatului civil! Este doar o chestiune de timp până când familia tradițională și valorile creștine vor fi înlocuite cu principiile neomarxiste❗️

📌 Semnează petiția și cere deputaților să nu voteze această lege prin care se legiferează abuzul asupra copiilor❗️

Dumitru Coarnă    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Dumitru Coarnă să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.