Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Contactați autorul petiției

Inca putin si suntem 10.000 !!!

2013-09-13 04:47:27

Numai 30 de persoane ne despart de a atinge pragul de 10.000 care au semnat petitia Spune NU eutanasierii cainilor comunitari. Mai este cale lunga dar prietenii nostrii au nevoie de ajutor si mai ales au nevoie de cati mai multi sustinatori. Daca prietenii Dumneavoastra inca nu au semnat, acum au ocazia.

http://www.petitieonline.com/spune_nu_eutanasierii_cainilor_comunitari_-_protectia_animalelor


Marius DUMITRESCU

Distributiti aceasta petitie cator mai multi sustinatori anti-eutanasiere

2013-09-07 15:32:38

Cu numai trei zile inainte s-a creat si o petitie pentru sustinerea eutanasierii cainilor comunitari si are deja aproape 17.000 de semnaturi. Nu imi vine sa cred ca sunt atat de multi oameni de acord. Noi nu am reusit sa strangem decat aproape 3500 de semnaturi. Daca sunteti impotriva eutanasierii distributi acest link la cat mai multi dintre prietenii Dumneavoastra si mai ales fiti responsabili si semnati !!!

Hai sa demonstram ca sunt cel putin 100.000 de oameni care sunt impotriva eutanasierii cainilor comunitari.

"A fi om inseamna sa fii rational! Nu eutanasierii, pentru ca  nu este o solutie! Pedepsirea drastica a abandonului si sterilizarea generala obligatorie, inclusiv a cainilor cu stapani, sunt singurele solutii definitive si de durata. Daca nu se elimina sursa populatiei de caini comunitari, peste doi ani ne vom gasi in aceeasi situatie - doar cu o constiinta mai incarcata."

"Nu deveniti pioni in jocul politic al edililor! Semnati petitia impotriva eutanasierii! Dupa 5 ani de inactivitate, suntem prostiti cu referendumuri. Avem nevoie de legi coerente impotriva abandonului cainilor si pedepsirea adevaratilor vinovati. (eventual: Puneti-va urmatoarea intrebare: in cazul unui inec in Dambovita, ati fi militat pentru secarea raului)?"

Cainii trebuie sa fie stransi, sterilizati si tinuti in spatii special destinate acestora,asa cum se intampla in toate tarile civilizate din aceasta lume,nu doar din UE.

Semnati si distribuiti aceasta petitie si ajutati-va prietenii care dau din coada atunci cand va vad.

http://www.petitieonline.com/spune_nu_eutanasierii_cainilor_comunitari_-_protectia_animalelor


Marius DUMITRESCU



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.